Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2561 - 2580 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Tak to je jeho vychozi nastaveni, ne? Kdyz je neco s gay tematikou, tak je to automaticky super a jiny a hodnotnejsi nez hetero ekvivalent. Na druhou stranu... Takhle to dnes funguje u vetsiny lidi. "Jooo, hodnoty, jasne, tak to ma byt, ale me neposuzujte".
912239
Tak to je jeho vychozi nastaveni, ne? Kdyz je neco s gay tematikou, tak je to automaticky super a jiny a hodnotnejsi nez hetero ekvivalent. Na druhou stranu... Takhle to dnes funguje u vetsiny lidi. "Jooo, hodnoty, jasne, tak to ma byt, ale me neposuzujte".
912238
8 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nezlob se na mne. Ale jsi pokrytec. A tím jak se to snažíš obhájit do toho pokrytectví padáš ještě hlouběji. Srazit tu tyčku ženská prsama. Což je ještě mírnější protože je to druhotný pohlavní znak a ne pohlavní orgán. Tak nám všem vynadas do uchylu a na FB nasdilis článek z A2larmu,  který to bude odsuzovat.
912238
Nezlob se na mne. Ale jsi pokrytec. A tím jak se to snažíš obhájit do toho pokrytectví padáš ještě hlouběji. Srazit tu tyčku ženská prsama. Což je ještě mírnější protože je to druhotný pohlavní znak a ne pohlavní orgán. Tak nám všem vynadas do uchylu a na FB nasdilis článek z A2larmu,  který to bude odsuzovat.
912237
7 0
reagují: verbst, The Joker
reagovat
reaguje na: Demonic8
Sexistický podtext tam samozřejmě je, ale proti sexistickému chování vůči ženám je to minimum. Navíc u mužů se tyhle věci berou spíše s úsměvem, zatímco ženám se pravidelně nadává i za to, že vypadají údajně "nežensky". Ten nepoměr je obrovský. Je danou skutečností, že mužům se podobné věci společensky odpouštějí. Nemusí se nám to líbit, ale takhle to bohužel je. 
912237
Sexistický podtext tam samozřejmě je, ale proti sexistickému chování vůči ženám je to minimum. Navíc u mužů se tyhle věci berou spíše s úsměvem, zatímco ženám se pravidelně nadává i za to, že vypadají údajně "nežensky". Ten nepoměr je obrovský. Je danou skutečností, že mužům se podobné věci společensky odpouštějí. Nemusí se nám to líbit, ale takhle to bohužel je. 
912201
0 -9
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ono je fajn  i dost experimentovat.
Já mám dost směs hudby a trollim youtube v tom, co mi má doporučit.
Je to i dost o náladě, takže jedu různé styly metalu, rocku, sem tam nějaké oldies až do 50.let, jindy to vedou soundtracky, elektro, dance, trance, disko, potom folk, punk a tak dále.
Co neposlouchám je česká tvorba. Vynechávám rap, hip hop a podobně.
912209
Ono je fajn  i dost experimentovat. Já mám dost směs hudby a trollim youtube v tom, co mi má doporučit. Je to i dost o náladě, takže jedu různé styly metalu, rocku, sem tam nějaké oldies až do 50.let, jindy to vedou soundtracky, elektro, dance, trance, disko, potom folk, punk a tak dále. Co neposlouchám je česká tvorba. Vynechávám rap, hip hop a podobně.
912181
1 0
reagovat
:D zatím je to zábava, ale prakticky je to dost sexisticke. Článek namířený na určitě ženské proporce si teď asi dost pisatelů rozmysli. Chlapi to zatím snesou, zatím.

Jinak mě tenis šíleně nebaví, ale Siniakova má úplně úžasné vlasy a moc jí to s nimi sluší zvlášť, když si je rozpustí.
912201
*:D* zatím je to zábava, ale prakticky je to dost sexisticke. Článek namířený na určitě ženské proporce si teď asi dost pisatelů rozmysli. Chlapi to zatím snesou, zatím. Jinak mě tenis šíleně nebaví, ale Siniakova má úplně úžasné vlasy a moc jí to s nimi sluší zvlášť, když si je rozpustí.
912198
5 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Jinak těch příběhů bude asi mnohem více:))
912198
Jinak těch příběhů bude asi [url=https://www.idnes.cz/zpravy/revue/vztahy-a-sex/olympionik-jules-bouyer-plavky-rozkrok-firma-spodni-pradlo.A240804_130028_sex_zar]mnohem více[/url]. *:))*
912185
2 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: Cinefil
Viděl jsem a pobavilo mě to. Je to smůla, ale nouzi o diváky a divačky mít určitě nebude. :))
912194
Viděl jsem a pobavilo mě to. Je to smůla, ale nouzi o diváky a divačky mít určitě nebude. *:))*
912185
2 -1
reagovat
reaguje na: Vincent
Teď nevím k čemu referuješ, co bys tipoval, ale domyslím si, že hledáš ideální místo k sednutí podle Karlose. No já to přiznám se nikdy moc neřešil. Sedám spíš vic dopředu, aby měl plátno zabíralo větší část zorného pole. Jedno sedadlo od prostředka většinou dávám, ale vertikálně jsem ten ideální posez z důvodu zvuku nějak neřešil. Musím to někdy zkusit.
912190
Teď nevím k čemu referuješ, co bys tipoval, ale domyslím si, že hledáš ideální místo k sednutí podle Karlose. No já to přiznám se nikdy moc neřešil. Sedám spíš vic dopředu, aby měl plátno zabíralo větší část zorného pole. Jedno sedadlo od prostředka většinou dávám, ale vertikálně jsem ten ideální posez z důvodu zvuku nějak neřešil. Musím to někdy zkusit.
912173
5 0
reagovat
Tohle by ti mohlo krátce zlepšit náladu. :D link
912185
Tohle by ti mohlo krátce zlepšit náladu. *:D* [url=https://www.sport.cz/clanek/olympiada-desetitisice-fanousku-zavrena-diskuze-francouz-celi-nebyvalemu-zajmu-pote-co-shodil-latku-prirozenim-5033730]link[/url]
912177
2 0
reagují: Disketa1, Disketa1
reagovat
Pust si ňaký deathmetal voe! 8) 

EDIT: to neni prdel, v urcitou chvili v mem zivote jsem presel z radiopopu a disco sracek na poradnou muziku a dost mi to srovnalo zivot, ze jsem prestal byt depresivni a prestal jsem i hulit 8)
912181
Pust si ňaký deathmetal voe! *8)*  EDIT: to neni prdel, v urcitou chvili v mem zivote jsem presel z radiopopu a disco sracek na poradnou muziku a dost mi to srovnalo zivot, ze jsem prestal byt depresivni a prestal jsem i hulit *8)*
912177
5 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: DarkSith
V době pandemie jsem si takhle pustil Bílou nemoc, která je nejlepším filmem s tématem epidemie. Musím říct, že to ve mně tehdy vyvolalo docela silnou depresi. Takže díky, ale radši ne. :))
912177
V době pandemie jsem si takhle pustil Bílou nemoc, která je nejlepším filmem s tématem epidemie. Musím říct, že to ve mně tehdy vyvolalo docela silnou depresi. Takže díky, ale radši ne. *:))*
912176
1 0
reagují: Cinefil, speta.jr
reagovat
Pusť si nějaký tematický film ať se trochu odreaguješ. Třeba jako Smrtící epidemie, Světová válka Z nebo Já, legenda. Prostě buď nad věcí. :+
912176
Pusť si nějaký tematický film ať se trochu odreaguješ. Třeba jako Smrtící epidemie, Světová válka Z nebo Já, legenda. Prostě buď nad věcí. *:+*
912167
6 0
reagovat
reaguje na: Haggar
V tom sale 7 v Olympii bych to tipoval na 9. radu uprostred podle seating mapy na webu, nebo jeste neco lepsiho bys doporucil?
912173
V tom sale 7 v Olympii bych to tipoval na 9. radu uprostred podle seating mapy na webu, nebo jeste neco lepsiho bys doporucil?
912046
0 0
reagují: Haggar
reagovat
reaguje na: esmo
Ale je, včera jsem byl skoro na umření. :))
912171
Ale je, včera jsem byl skoro na umření. *:))*
912170
0 0
reagovat
To není moc pozitivní myšlení voe :D
912170
To není moc pozitivní myšlení voe *:D*
912167
0 0
reagovat
Teplota konečně spadla na 36,7°C, takže horečka je pryč a je mi líp. Ale vyhráno ještě není, další dny se uvidí.
912167
Teplota konečně spadla na 36,7°C, takže horečka je pryč a je mi líp. Ale vyhráno ještě není, další dny se uvidí.
2 -7
reagují: DarkSith, esmo
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já jsem zvědavý na Grace v podání Goslinga. Tu postavu jsem si totiž při čtení představoval úplně jinak
912163
Já jsem zvědavý na Grace v podání Goslinga. Tu postavu jsem si totiž při čtení představoval úplně jinak
912162
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tvl, proč mi nikdo nerekl, ze Strattovou si zahraje Sandra Huller? :D
912162
Tvl, proč mi nikdo nerekl, ze Strattovou si zahraje Sandra Huller? :D
912151
2 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: DarkSith
link Když už ji vidíš závodit poněkolikáté, tak to trochu čekáš, ale stejně je to pokaždé úžasné vidět ji :+ 
912153
[url=https://youtu.be/svwhAu9oDKU?si=RVTIwsBVm-s3AC-p]link [/url]Když už ji vidíš závodit poněkolikáté, tak to trochu čekáš, ale stejně je to pokaždé úžasné vidět ji *:+* 
912144
0 0
reagovat
link
link
poslat Snoopa na Olympiádu byl nejlepší nápad :D
912152
https://x.com/WUTangKids/status/1818328086238130578?t=_8ondBT6vfCuf15SbwwjrQ&s=19 https://x.com/XXL/status/1818308076077719834?t=Gxd6f-9znVVXPlOSsU7Y-g&s=19 poslat Snoopa na Olympiádu byl nejlepší nápad *:D*
3 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se