Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2481 - 2500 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Ale jako uznavam, ze by to mohlo byt i horsi, to pravidelne dokazuje velka cast z tech 3 milionu cechu na Facebooku... ?)
912541
Ale jako uznavam, ze by to mohlo byt i horsi, to pravidelne dokazuje velka cast z tech 3 milionu cechu na Facebooku... *?)*
912540
2 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: The Joker
Já tam jsem od února '22, takže zlaté časy už jsem nezažil. Jinak právě na sledování konkrétních lidí to celé stojí a padá. Od toho tam koneckonců máš ty dvě záložky For you a Following, a díky bohu za ně.

Osobně vyhledávání prakticky nepoužívám.

Again, vážně nechci Twitter obhajovat, :D ale navzdory hlasitým odchodům na Bluesky, Threads, Mastodon... je bohužel Twitter stále to hlavní místo, kde "to žije" a kde jsou prakticky všichni důležití nebo zajímaví.

Ale není mým úmyslem tě přesvědčovat, cokoliv kolébá tvojí lodí:D Podle toho, co píšeš, používáme Twitter diametrálně odlišně.
912540
Já tam jsem od února '22, takže zlaté časy už jsem nezažil. Jinak právě na sledování konkrétních lidí to celé stojí a padá. Od toho tam koneckonců máš ty dvě záložky [i]For you[/i] a [i]Following[/i], a díky bohu za ně. Osobně vyhledávání prakticky nepoužívám. [i]Again[/i], vážně nechci Twitter obhajovat, *:D* ale navzdory hlasitým odchodům na Bluesky, Threads, Mastodon... je bohužel Twitter stále to hlavní místo, kde "to žije" a kde jsou prakticky všichni důležití nebo zajímaví. Ale není mým úmyslem tě přesvědčovat, [i]cokoliv kolébá tvojí lodí[/i]. *:D* Podle toho, co píšeš, používáme Twitter diametrálně odlišně.
912538
3 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: earthworm
Jj chodim ale pasivne. Hlavne neni uplne alternativa, no. Ty fotbalovy novinky jdou pokryt castecne na webu, ale je to trochu neprehledny a casove mnohem narocnejsi. U filmovych je to slozitejsi, protoze tam zacali dost filtrovat a veci co jim neudelaji aktivity uz nehazou... Takze nejaky DiscussingFilm netweetne ze je zverejnen cast Reachera S2, ale klidne to zapleveli "polaroid fotkama" Jeremyho Allena Whitea. Ale porad pokryji aspon cast novinek pri nejaky uspore casu a hlavne energie (vs rozkliknout treba pet webu).
912539
Jj chodim ale pasivne. Hlavne neni uplne alternativa, no. Ty fotbalovy novinky jdou pokryt castecne na webu, ale je to trochu neprehledny a casove mnohem narocnejsi. U filmovych je to slozitejsi, protoze tam zacali dost filtrovat a veci co jim neudelaji aktivity uz nehazou... Takze nejaky DiscussingFilm netweetne ze je zverejnen cast Reachera S2, ale klidne to zapleveli "polaroid fotkama" Jeremyho Allena Whitea. Ale porad pokryji aspon cast novinek pri nejaky uspore casu a hlavne energie (vs rozkliknout treba pet webu).
912537
0 0
reagovat
Uprimne... S Twitterem to zacalo jit brutalne z kopce tak 2018/19. Imo tam proste zacalo byt moc lidi, zacal to byt jen nastroj hnanej touhou po monetizaci. A nesleduji nikoho, jen si vzdycky v okne rozkliknu tech par uctu kvuli vypisu novinek plus pripadny search ale i ten uz funguje tak ze mi na prvnich mistech hodi klidne 6-7 let stary tweety. Podle me je to fakt uz pouzitelny jen k tomu mit na jednom miste vypis, kdo treba kam prestupuje... Ale hledat tam individuality, real lidi, nejaky nazory a nalady ve spolecnosti nebo aspon jeji casti... Imo uz k nicemu.
912538
Uprimne... S Twitterem to zacalo jit brutalne z kopce tak 2018/19. Imo tam proste zacalo byt moc lidi, zacal to byt jen nastroj hnanej touhou po monetizaci. A nesleduji nikoho, jen si vzdycky v okne rozkliknu tech par uctu kvuli vypisu novinek plus pripadny search ale i ten uz funguje tak ze mi na prvnich mistech hodi klidne 6-7 let stary tweety. Podle me je to fakt uz pouzitelny jen k tomu mit na jednom miste vypis, kdo treba kam prestupuje... Ale hledat tam individuality, real lidi, nejaky nazory a nalady ve spolecnosti nebo aspon jeji casti... Imo uz k nicemu.
912536
2 -1
reagují: Memphis
reagovat
Na jednu stranu máš pravdu, ale na druhou na ten Twitter/X chodíš :) A k inzerci stačí bohatě i když si tam člověk chodí jen koukat na svých pár kvalitních účtů a nemusí toho konzumovat nijak hodně, ani přispívat. A díky cookies na ty uživatele nemusíš cílit na základě toho, jaký obsah sledují na Xku, ale podle toho, jak se chovají na internetu obecně... takže tam narveš hodně personalizovanou reklamu na oblečení/elektroniku/atd. i pokud na Xku sledují třeba jen pár politiků.
Ale určitě to není pro inzerci prioritní platforma, obzvlášť teď :D
912537
Na jednu stranu máš pravdu, ale na druhou na ten Twitter/X chodíš *:)* A k inzerci stačí bohatě i když si tam člověk chodí jen koukat na svých pár kvalitních účtů a nemusí toho konzumovat nijak hodně, ani přispívat. A díky cookies na ty uživatele nemusíš cílit na základě toho, jaký obsah sledují na Xku, ale podle toho, jak se chovají na internetu obecně... takže tam narveš hodně personalizovanou reklamu na oblečení/elektroniku/atd. i pokud na Xku sledují třeba jen pár politiků. Ale určitě to není pro inzerci prioritní platforma, obzvlášť teď *:D*
912533
3 0
reagovat
Nechci Twitter obhajovat, bo to s ním bez debat jde z kopce a inzerenti mají plné právo ho bojkotovat. Nicméně dost záleží na tom, koho sleduješ a jak máš nastavené algoritmy. Pořád lze nalézt užitečné účty a protrumpovský obsah víceméně vyfiltrovat.

Apartheid Clyde dostává taky pěknou sodu od své dcery vedle na Threads.
912536
Nechci Twitter obhajovat, bo to s ním bez debat jde z kopce a inzerenti mají plné právo ho bojkotovat. Nicméně dost záleží na tom, koho sleduješ a jak máš nastavené algoritmy. Pořád lze nalézt užitečné účty a protrumpovský obsah víceméně vyfiltrovat. Apartheid Clyde dostává taky pěknou sodu od své dcery vedle na Threads.
912533
1 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Ja hlavne nechapu, co kdo dnes muze mit z inzerovani na Twitteru. Ja ho mam jen k tomu at si otevru nejakych pet uctu a kdyz tam dnes vidim ty reakce uzivatelu... U filmu to jsou snad jen boti, u fotbalu dnes z 99% ze zemi tretiho sveta a kdyz mam nahodou napad vyhledat neco k politice, tak 70-80% obsahu je pro-trumpovsky. Vubec netusim komu a co by tam dnes chtel nekdo propagovat a prodavat.
912533
Ja hlavne nechapu, co kdo dnes muze mit z inzerovani na Twitteru. Ja ho mam jen k tomu at si otevru nejakych pet uctu a kdyz tam dnes vidim ty reakce uzivatelu... U filmu to jsou snad jen boti, u fotbalu dnes z 99% ze zemi tretiho sveta a kdyz mam nahodou napad vyhledat neco k politice, tak 70-80% obsahu je pro-trumpovsky. Vubec netusim komu a co by tam dnes chtel nekdo propagovat a prodavat.
912518
6 0
reagují: esmo, earthworm, Memphis
reagovat
reaguje na: SteKi
Naozaj je to kokot.

Viděl jsem dobrý přirovnání - Chtěl by tak moc bejt Tony Stark, ale vždycky bude jenom Justin Hammer... 
:D
912519
Naozaj je to kokot. Viděl jsem dobrý přirovnání - Chtěl by tak moc bejt Tony Stark, ale vždycky bude jenom Justin Hammer...  *:D*
912518
13 0
reagovat
Už dva dni vidím obrázky ako Musk žaluje spoločnosti (asi všetky neviem) za to že si neplatia reklamy na Twitteri....ja doteraz neviem isto či je to meme alebo naozaj 
912518
Už dva dni vidím obrázky ako Musk žaluje spoločnosti (asi všetky neviem) za to že si neplatia reklamy na Twitteri....ja doteraz neviem isto či je to meme alebo naozaj 
4 0
reagují: The Joker, verbst
reagovat

MZlive - žebříček 2 * a míň

Pobavilo mě, jak se dO_od bál říct, co tam má dalšího tak málo hodnocené. Mě napadlo se podívat na sebe a v top 100 tam mám film, za který mě bude hodně lidí nenávidět. 19. místo Matrix 2* :D
912498
Pobavilo mě, jak se dO_od bál říct, co tam má dalšího tak málo hodnocené. Mě napadlo se podívat na sebe a v top 100 tam mám film, za který mě bude hodně lidí nenávidět. 19. místo Matrix 2* *:D*
MZlive - žebříček 2 * a míň
1 0
reagovat
Trvalo to dlhšie ako som čakal, ale predsa sa moja kniha 'SUPERMAGDA' dočkala aj audio verzie. Nahovorila ju Tina Marie Cruz. Dostupná je na všetkých známych platformách ako Audiobooks.com, Audible, Apple Books, Google Play, Spotify. Na niektorých je to ale region locked iba pre US a pár ďalších krajín. :-

Každopádne, ak by mal niekto záujem, tak prihadzujem promo kódy pre Audiobooks.com

8QWXTFNHMD7J
4YWA81CUJZ7V
075ZYWCPD6HK
G8UQY2HBNJ3X
Q2ZNCA31ED7T

Sample so všetkými dostupnými platformami (o ktorých aspoň viem) je na YT
912493
Trvalo to dlhšie ako som čakal, ale predsa sa moja kniha 'SUPERMAGDA' dočkala aj audio verzie. Nahovorila ju Tina Marie Cruz. Dostupná je na všetkých známych platformách ako Audiobooks.com, Audible, Apple Books, Google Play, Spotify. Na niektorých je to ale region locked iba pre US a pár ďalších krajín. *:-* Každopádne, ak by mal niekto záujem, tak prihadzujem promo kódy pre [url=https://www.audiobooks.com/promo]Audiobooks.com[/url] [spoiler]8QWXTFNHMD7J 4YWA81CUJZ7V 075ZYWCPD6HK G8UQY2HBNJ3X Q2ZNCA31ED7T [/spoiler]Sample so všetkými dostupnými platformami (o ktorých aspoň viem) je na [url=https://www.youtube.com/watch?v=vl1VCPe9YbE]YT[/url]
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nejdřív mě napadl Zach Galifianakis, ale pak jsem uviděl tuhle fotku Tarana Killama a myslím, že je rozhodnuto.
912492
Nejdřív mě napadl Zach Galifianakis, ale pak jsem uviděl [url=https://d.newsweek.com/en/full/2444738/taran-killam.webp?w=790&f=5aef23a03198660267bf70271a3232ad]tuhle fotku[/url] Tarana Killama a myslím, že je rozhodnuto.
912484
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Myslis couchfuckera? :D Asi este nie?
912486
Myslis couchfuckera? *:D* Asi este nie?
912484
1 0
reagovat
Kdyby se vrátil Moranis, tak mu to vyhraje volby. 

Delfínošuka už někdo dělá ?
912484
Kdyby se vrátil Moranis, tak mu to vyhraje volby.  Delfínošuka už někdo dělá ?
3 0
reagují: verbst, Memphis, studo
reagovat
Vidím ho tam taky! :D
Jeho Kavanaugh je jeden z mých nejpoužívanějších gifů :D
Úplně vidím tu chemii/interakci mezi Mayou a ním :D
912479
Vidím ho tam taky! *:D* Jeho Kavanaugh je jeden z mých nejpoužívanějších gifů *:D* Úplně vidím tu chemii/interakci mezi Mayou a ním *:D*
912477
2 0
reagovat

Tim Walz

Množí se nápady, koho by měl Lorne Michaels povolat, aby ho ztvárnil v SNL – nebožtíka Farleyho, Stevea Martina nebo Ricka Moranise...

Nicméně já jsem se včera podíval na posledního Bournea a nemůžu si pomoct. Přidejte dvě hodiny v maskérně a je to jasný Matt Damon:D
912477
Množí se nápady, koho by měl Lorne Michaels povolat, aby ho ztvárnil v SNL – nebožtíka Farleyho, Stevea Martina nebo Ricka Moranise... Nicméně já jsem se včera podíval na posledního Bournea a nemůžu si pomoct. Přidejte dvě hodiny v maskérně a je to jasný [url=https://x.com/Tim_Walz/status/1820970089824350577]Matt Damon[/url]. *:D*
Tim Walz
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Demonic8
taky me to napadlo, mozna ze mladi se tak neboji? Ja taky v mladi delal kousky, ze kterych by se mi ted rozklepali kolena :D:D:D
912454
taky me to napadlo, mozna ze mladi se tak neboji? Ja taky v mladi delal kousky, ze kterych by se mi ted rozklepali kolena *:D**:D**:D*
912452
0 0
reagovat

OH-skateboarding

Včera mě ten sport u holek docela překvapil, byly tam vesměs malé holčiny (ale videl jsem jen poslednich asi 5 holek), ale přitom ten sport není tak mladý, ne? Čím to je?
Vždyť Tony Hawk už má 56 let.

I tak podaly super výkony.
912452
Včera mě ten sport u holek docela překvapil, byly tam vesměs malé holčiny (ale videl jsem jen poslednich asi 5 holek), ale přitom ten sport není tak mladý, ne? Čím to je? Vždyť Tony Hawk už má 56 let. I tak podaly super výkony.
OH-skateboarding
0 0
reagují: speta.jr
reagovat

BookZone

912425
[url=https://www.amazon.com/Red-Deads-History-Obsession-Americas/dp/1250287707]Red Dead's History: A Video Game, an Obsession, and America's Violent Past[/url]
BookZone
4 0
reagují: Leefko
reagovat
Slovensko 2024. Ty kráso. :o
912415
Slovensko 2024. [url=https://x.com/HarzerF/status/1820846449908650154]Ty kráso.[/url] *:o*
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se