Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2461 - 2480 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
A zas by si jeden pomyslel, když už jsem i natočen hrdě s petkou, hrábnu si do svědomí, ne do žalob. Je to jako ti u Vltavy s tím nájmem a „půjčovnou potápěčských potřeb“.
951900
A zas by si jeden pomyslel, když už jsem i natočen hrdě s petkou, hrábnu si do svědomí, ne do žalob. Je to jako ti u Vltavy s tím nájmem a „půjčovnou potápěčských potřeb“.
951875
3 0
reagovat
Mel by si dat pozor, aby na nej pani jeste nevytahla "Chewbačí obhajobu:D

link
951887
Mel by si dat pozor, aby na nej pani jeste nevytahla "[url=https://lilinguas.com/cs/pr%c3%a1vn%c3%ad-anal%c3%bdza-obhajoby-chewbaccy/]Chewbačí obhajobu[/url]" *:D* [url=https://youtu.be/aV6NoNkDGsU]https://youtu.be/aV6NoNkDGsU[/url]
5 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Nepřestává mě fascinovat, že k tomu soudu vůbec došlo. Streisand effect v největší parádě. :D
951878
Nepřestává mě fascinovat, že k tomu soudu vůbec došlo. Streisand effect v největší parádě. *:D*
951877
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Já mu fandím, je to sympaťák a občas na to koukám :+
951877
Já mu fandím, je to sympaťák a občas na to koukám *:+*
951875
3 0
reagují: Disketa1
reagovat

Kauza Janek Rubeš vs. Café Mistic

Ta paní je skvělá herečka. Fantastický výkon.
951875
Ta paní je skvělá herečka. [url=https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/janek-rubes-soud-restaurace-pivo-plastova-lahev-kluci-z-prahy-video-zaloba.A250812_110724_domaci_iri]Fantastický výkon.[/url]
Kauza Janek Rubeš vs. Café Mistic
2 0
reagují: Ash_Black, Gacy
reagovat
Akože he, to už kapitánovi rozumieť viac. Co vlastne chcel básnik říci ?
951824
Akože he, to už kapitánovi rozumieť viac. Co vlastne chcel básnik říci ?
951821
1 0
reagovat
Georgi Bushi juniore, vrať se do Bílého domu, všechno je ti odpuštěno

Jinak :o:(
951821
Georgi Bushi juniore, vrať se do Bílého domu, [url=https://www.facebook.com/photo?fbid=10234376930837321&set=a.1529493970001]všechno je ti odpuštěno[/url].  Jinak *:o**:(*
4 0
reagují: Maverick
reagovat
reaguje na: Ravenous
Dávám Charlie Sheen a vyskočí mi hned první místo, na které jsem si vůbec nevzpomněl :D
Jinak celkově 50, dál už se mi nechtělo vzpomínat co za lidi ještě vlastně hraje:D U několika dalších se mi taky stalo, že jsem myslel na někoho jiného a vyskočil mi tam někdo jinej:D
951795
Dávám [spoiler]Charlie Sheen[/spoiler] a vyskočí mi hned [spoiler]první místo[/spoiler], na které jsem si vůbec nevzpomněl *:D* Jinak celkově 50, dál už se mi nechtělo vzpomínat co za lidi ještě vlastně hraje*:D* U několika dalších se mi taky stalo, že jsem myslel na někoho jiného a vyskočil mi tam někdo jinej*:D*
951761
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
sorry, not sorry :D. Posledné roky som si ho celkom obľúbil no na top 101 proste nemá :D. On všetko uhrá na pár výrazov a šarm, niečo ako ten Ford a Eastwood, no Eastwood má tých dobrých rolí dosť viac. 
951794
sorry, not sorry *:D*. Posledné roky som si ho celkom obľúbil no na top 101 proste nemá *:D*. On všetko uhrá na pár výrazov a šarm, niečo ako ten Ford a Eastwood, no Eastwood má tých dobrých rolí dosť viac. 
951788
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Tiež som ho skúšal ale on my tam až tak nechyba. 
951790
Tiež som ho skúšal ale on my tam až tak nechyba. 
951788
0 0
reagovat
Dal jsem prvni jmeno Clooney a neni tam... dal nepokracuju :D
951788
Dal jsem prvni jmeno Clooney a neni tam... dal nepokracuju *:D*
951761
2 0
reagují: Ravenous, Maverick
reagovat
reaguje na: Maverick
s tým viac-menej súhlas, no Eastwood má za mňa jendozačne viac herecky úspešných a významných zárezov. Jasné, mal na to asi 14 rokov viac času a polovicu tých rolí si vytvoril sám ako režisér, ale aj tak. A poradie tam nie je žiadne. Hore sú písané inštrukcie a v nich uvádzam, že to je proste random vymenovanie 101 podľa mňa top žijúcich hercov, nie je to od najlepšieho, to sa nedá vyskladať podľa mňa. :)
951787
[spoiler]s tým viac-menej súhlas, no Eastwood má za mňa jendozačne viac herecky úspešných a významných zárezov. Jasné, mal na to asi 14 rokov viac času a polovicu tých rolí si vytvoril sám ako režisér, ale aj tak. A poradie tam nie je žiadne. Hore sú písané inštrukcie a v nich uvádzam, že to je proste random vymenovanie 101 podľa mňa top žijúcich hercov, nie je to od najlepšieho, to sa nedá vyskladať podľa mňa. *:)*[/spoiler]
951786
1 0
reagovat
Napr. Clint je rovnako 90% charizma 10% rozsah ako Ford a ten je dokonca vysoko 
951786
[spoiler]Napr. Clint je rovnako 90% charizma 10% rozsah ako Ford a ten je dokonca vysoko [/spoiler]
951779
0 0
reagují: Ravenous
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ten vyhazov byl samozřejmě naprosto v pořádku. Firma má právo si hlídat kdo ji reprezentuje a ona je fakt hardcore dezolat bohužel. 
Vyhrála to procesně, kdyby nebyl Potus Trump, v životě nevyhraje.
951784
Ten vyhazov byl samozřejmě naprosto v pořádku. Firma má právo si hlídat kdo ji reprezentuje a ona je fakt hardcore dezolat bohužel.  Vyhrála to procesně, kdyby nebyl Potus Trump, v životě nevyhraje.
951733
4 0
reagovat
reaguje na: Maverick
Cage tam je :). úprimne, asi všetkých, čo menuješ som zvažoval, no nakoniec to tesne nedali. Keby tam je 120 mien, boli by tam všetci, možno až na Forda. Keby robím 150, tak aj Ford. :+
951779
Cage tam je *:)*. úprimne, asi všetkých, čo menuješ som zvažoval, no nakoniec to tesne nedali. Keby tam je 120 mien, boli by tam všetci, možno až na Forda. Keby robím 150, tak aj Ford. *:+*
951778
0 0
reagují: Maverick
reagovat
71
Btw
Sam rockwell,  Benicio del Toro, Ford, Mahersala Ali, Reno, Cage nope ale James Woods hej ?
951778
71 Btw [spoiler]Sam rockwell,  Benicio del Toro, Ford, Mahersala Ali, Reno, Cage nope ale James Woods hej ?[/spoiler]
951761
2 0
reagovat
reaguje na: Leefko
niet za čo. tam nájdeš kvíz na fakt čokoľvek čo ti len napadne. :D
951771
niet za čo. tam nájdeš kvíz na fakt čokoľvek čo ti len napadne. *:D*
951768
1 0
reagovat
44, a jsem vyloženě naštvanej, kolik i klíčových jmen jsem zapomněl:D
Díky za tip, mimochodem, stránka vypadá dost zábavně
951768
44, a jsem vyloženě naštvanej, kolik i klíčových jmen jsem zapomněl*:D* Díky za tip, mimochodem, stránka vypadá dost zábavně
951761
1 0
reagovat

kvíz - jetpunk

možno poznáte platformu jetpunk, kde majú užívatelia možnosť tvoriť a hrať najrôznejšie vedomostné kvízy.

Ja tam dosť rád hrávam a hádam rôzne veci týkajúce sa filmu a hercov, a teraz som si dovolil spraviť vlastnú topku. 

Top 101 najlepších ešte žijúcich hercovlink

Takže kto rád háda a má chuť a čas, môže skúsiť, koľko trafí. :)

Odporúčam samozrejme stránku ako takú, fakt skvelá zábava + človek rozšíri vedomosti. :+
951761
možno poznáte platformu jetpunk, kde majú užívatelia možnosť tvoriť a hrať najrôznejšie vedomostné kvízy. Ja tam dosť rád hrávam a hádam rôzne veci týkajúce sa filmu a hercov, a teraz som si dovolil spraviť vlastnú topku.  [b]Top 101 najlepších ešte žijúcich hercov[/b]: https://www.jetpunk.com/user-quizzes/2504336/best-living-male-actors Takže kto rád háda a má chuť a čas, môže skúsiť, koľko trafí. *:)* Odporúčam samozrejme stránku ako takú, fakt skvelá zábava + človek rozšíri vedomosti. *:+*
kvíz - jetpunk
3 0
reagují: fabec, speta.jr, Maverick, Leefko
reagovat
reaguje na: HAL
Akorat se to na internetech povazuje za vitezstvi Muska (dodal pravniky) a Trumpa (dodal politicke prostredi) :(
951760
Akorat se to na internetech povazuje za vitezstvi Muska (dodal pravniky) a Trumpa (dodal politicke prostredi) *:(*
951730
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se