Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 24741 - 24760 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Proč by se na něj mělo nadávat, vysvětlil to docela rozumně.
744786
Proč by se na něj mělo nadávat, vysvětlil to docela rozumně.
744780
2 -1
reagují: Disketa1
reagovat

V síti

Zase se bude nadávat na Klusáka. Ale myslím, že ho chápu. Na druhou stranu jsem rád, že Klusák nehodlá podporovat stereotypy o pedofilech. Protože dětem podle policejních statistik ubližuje někdo jiný než nějací neznámí pedofilové. link
744780
Zase se bude nadávat na Klusáka. Ale myslím, že ho chápu. Na druhou stranu jsem rád, že Klusák nehodlá podporovat stereotypy o pedofilech. Protože dětem podle policejních statistik ubližuje někdo jiný než nějací neznámí pedofilové. [url=https://zpravy.aktualne.cz/domaci/spolek-pedofilu-chtel-podporit-film-v-siti-o-predatorech-tvu/r~18ca43d2472411eab259ac1f6b220ee8/?fbclid=IwAR1thmf8qB5B4WiiKsGZS8ueaVf_XoFCHfW9bqoRscgJV4vmr6rgphB-uy0]https://zpravy.aktualne.cz/domaci/spolek-pedofilu-chtel-podporit-film-v-siti-o-predatorech-tvu/r~18ca43d2472411eab259ac1f6b220ee8/?fbclid=IwAR1thmf8qB5B4WiiKsGZS8ueaVf_XoFCHfW9bqoRscgJV4vmr6rgphB-uy0[/url]
V síti
0 -6
reagují: Axis
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Ono pokud dát někomu volnou ruku, pak asi Samovi než Scottovi. Takže pokud to klapne, očekával bych volnou (volnější) ruku, jinak se na ně vykašle.
744741
Ono pokud dát někomu volnou ruku, pak asi Samovi než Scottovi. Takže pokud to klapne, očekával bych volnou (volnější) ruku, jinak se na ně vykašle.
744740
0 -2
reagovat
Scott Derrickson se se studiem rozešel kvůli kreativním rozdílům. Pokud mu do toho papaláši od Disneyho budou kecat, mohl by z toho spíš vylézt Spider-Man  3 nez 2. :( Ale je to velmi pěkná představa, kdyby mu dali volnou ruku, fakt bych se na to těšil.
744740
Scott Derrickson se se studiem rozešel kvůli kreativním rozdílům. Pokud mu do toho papaláši od Disneyho budou kecat, mohl by z toho spíš vylézt Spider-Man  3 nez 2. :( Ale je to velmi pěkná představa, kdyby mu dali volnou ruku, fakt bych se na to těšil.
4 -1
reagují: Cinefil
reagovat
príliš pekná predstava, na to aby to bola pravda. Podobne ako Fincherov WWZ 2
744738
príliš pekná predstava, na to aby to bola pravda. Podobne ako Fincherov WWZ 2
4 0
reagovat
Nedokážu ani popsát nadšení z představy, že by z toho vylezl další Spider-man 2. :)
744735
Nedokážu ani popsát nadšení z představy, že by z toho vylezl další Spider-man 2. *:)*
5 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Musím sa priznať, že som jeho meno pri tipoch na réžiu "neskloňoval", ale zas prečo nie?! Presvedčil nás o tom, že vie správne uchopiť komiks aj horor. Výborná voľba. Držím mu palce (teda ak naňho príde)! :+
744730
Musím sa priznať, že som jeho meno pri tipoch na réžiu "neskloňoval", ale zas prečo nie?! Presvedčil nás o tom, že vie správne uchopiť komiks aj horor. Výborná voľba. Držím mu palce (teda ak naňho príde)! *:+*
744720
1 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Vy výplachu mi tohke jméno na mysl nepřišlo, když ho však slyším, jsem jednoznačně pro. :+
744721
Vy výplachu mi tohke jméno na mysl nepřišlo, když ho však slyším, jsem jednoznačně pro. *:+*
744720
7 0
reagovat
Měl by Sam Raimi točit Dc. Strange 2? 
744720
Měl by Sam Raimi točit Dc. Strange 2? 
1 -1
reagují: Sub-Zero, Joker_George
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jejda. Manželčina prababi s ním sdílí den a rok narození. Když měla stovku, tak jsme photoshopovali ji a právě Kirka na stejný fotky :D
tak ji půjdeme dneska asi zkontrolovat. 
744686
Jejda. Manželčina prababi s ním sdílí den a rok narození. Když měla stovku, tak jsme photoshopovali ji a právě Kirka na stejný fotky *:D* tak ji půjdeme dneska asi zkontrolovat. 
744683
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
Bylo mu požehnaných 103 let.
744683
Bylo mu požehnaných 103 let.
744680
3 -3
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Slide
Ano
744681
Ano
744674
0 0
reagovat

Diskova kronika

Kirk Douglas. RIP
744680
Kirk Douglas. RIP
Diskova kronika
5 0
reagují: Disketa1
reagovat

Dotaz

Sleduje tu niekto udeľovanie Oscarov na ProSieben? Stále to vysielajú v originálnom znení bez simultánneho tlmočenia a akýchkoľvek kecov počas prenosu?
744674
Sleduje tu niekto udeľovanie Oscarov na ProSieben? Stále to vysielajú v originálnom znení bez simultánneho tlmočenia a akýchkoľvek kecov počas prenosu?
Dotaz
0 0
reagují: pepo
reagovat
kdokoliv si tu zkouší svoje deeplerning algoritmy, měl by proti GuidoviA pustit ještě jednu totožnou AI a nechat je pár hodin diskutovat. Zajímalo by mě, co by se stalo. Nejspíš by vynalezly nový psaný jazyk, kterému by lidé nemohli porozumět. Ne! Počkat! GuidoA to zvládlo samo!
744657
kdokoliv si tu zkouší svoje deeplerning algoritmy, měl by proti GuidoviA pustit ještě jednu totožnou AI a nechat je pár hodin diskutovat. Zajímalo by mě, co by se stalo. Nejspíš by vynalezly nový psaný jazyk, kterému by lidé nemohli porozumět. Ne! Počkat! GuidoA to zvládlo samo!
13 -1
reagovat
lil wayne > eminem
supra > jordan
autotune > kadence
744648
lil wayne > eminem supra > jordan autotune > kadence
1 -10
reagovat

Příjezd do stanice La Ciotat 1895

Nejstarší dochovaný film bratrů Lumiérových se dočkal digitální restaurace do barevného 4K díky umělé inteligenci. Výsledek je neuvěřitelný. Původní verze.
744595
Nejstarší dochovaný film bratrů Lumiérových se dočkal digitální restaurace do barevného 4K díky umělé inteligenci. Výsledek je [url=https://www.youtube.com/watch?v=EqbOhqXHL7E]neuvěřitelný[/url]. [url=https://www.youtube.com/watch?v=zaO_H2cUh60#action=share]Původní verze[/url].
Příjezd do stanice La Ciotat 1895
10 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
744547
http://www.youtube.com/watch?v=_prjTSTiFOI&t=0m5s
744538
2 0
reagovat
Nevím, kdo z redakce MZ nasdílel na FB projev Rebel Wilson z Bafty, ale díky moc :D:+ Tak jsem se hodně dlouho nezasmál link
744538
Nevím, kdo z redakce MZ nasdílel na FB projev Rebel Wilson z Bafty, ale díky moc *:D**:+* Tak jsem se hodně dlouho nezasmál [url=https://www.youtube.com/watch?v=XTXfcFe4Tbc]https://www.youtube.com/watch?v=XTXfcFe4Tbc[/url]
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jak by mohl. Je to žena, bisexuálka a oběť Johnnyho Deppa.
744504
Jak by mohl. Je to žena, bisexuálka a oběť Johnnyho Deppa.
744498
2 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se