Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 24361 - 24380 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Ano, a použil k tomu skvělé argumenty. :+ 

link

V podstatě dík za potvrzení toho, co jsem o argumentací Oliverem psal níže, neskutečný prostě s jakou definitivností používáta komediální skeče :D
750863
Ano, a použil k tomu skvělé argumenty. *:+*  https://i.imgur.com/oiKOItr.png V podstatě dík za potvrzení toho, co jsem o argumentací Oliverem psal níže, neskutečný prostě s jakou definitivností používáta komediální skeče *:D*
750861
0 -21
reagovat
reaguje na: do_Od
Predbehol si ma, tak ja to dam rovno s timestampom.:D
750862
Predbehol si ma, tak ja to dam rovno s [url=https://youtu.be/dXyO_MC9g3k?t=836]timestampom[/url].*:D*
750861
5 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Taky. :)

Ještě že tohle Borisovo chování Oliver pár měsíců nazpátek tak hezky vysvětlil.
750861
Taky. *:)* Ještě že tohle Borisovo chování Oliver pár měsíců nazpátek tak [url=https://www.youtube.com/watch?v=dXyO_MC9g3k]hezky vysvětlil[/url].
750860
6 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Znamenitě! Ještě než jsem kliknul na ten odkaz, tak jsem věděl, co za ním bude. :D:+
750860
Znamenitě! Ještě než jsem kliknul na ten odkaz, tak jsem věděl, co za ním bude. *:D**:+*
750856
8 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
To je právě ta zásadní chyba, kterou lidé trpí, že považují Johnsona za egomaniaka. Nebo britského Trumpa, na základě názoru a neívm toho jak vypadá? Protože jinak je uplně jiný... Ale chápu, že je vnitřně jednodušší někoho sundat sám pro sebe na základě názorů po všech stránkách. :+

Typický egomaniak ...
750856
To je právě ta zásadní chyba, kterou lidé trpí, že považují Johnsona za egomaniaka. Nebo britského Trumpa, na základě názoru a neívm toho jak vypadá? Protože jinak je uplně jiný... Ale chápu, že je vnitřně jednodušší někoho sundat sám pro sebe na základě názorů po všech stránkách. *:+* [url=https://www.youtube.com/watch?v=r799U_-jAnk]Typický egomaniak ...[/url]
750844
1 -16
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Pokud to přežije bude mít plíce v takovém stavu, že se bez dýchacího přístroje možná už neobejde. Takto neslavný konec si asi nepředstavoval. :-  
750855
Pokud to přežije bude mít plíce v takovém stavu, že se bez dýchacího přístroje možná už neobejde. Takto neslavný konec si asi nepředstavoval. *:-*  
750844
0 -2
reagovat
reaguje na: DarkSith
Moc promořoval, každopádně neustupující teplota je při tomhle svinstvu jasným signálem, že už to tělo dál nezvládá. A vyhlídka na trvalé následky v tomhle stavu je také hrozivá. I když ho považuji za nebezpečného egomaniaka, takovýhle děsivý konec mu nepřeju.
750844
Moc promořoval, každopádně neustupující teplota je při tomhle svinstvu jasným signálem, že už to tělo dál nezvládá. A vyhlídka na trvalé následky v tomhle stavu je také hrozivá. I když ho považuji za nebezpečného egomaniaka, takovýhle děsivý konec mu nepřeju.
750839
5 -1
reagují: AndyKaufman, DarkSith
reagovat
:-
A to som skodoradostne dufal, ze si tym prejde MAXIMALNE s tymi najmiernejsimi priznakmi.
750842
*:-* A to som skodoradostne dufal, ze si tym prejde MAXIMALNE s tymi najmiernejsimi priznakmi.
2 -2
reagovat
Tohle by mne hodně mrzelo, Borise mám rád. Je to fajn člověk :-
750841
Tohle by mne hodně mrzelo, Borise mám rád. Je to fajn člověk *:-*
0 -10
reagovat
Tak Boris Johanson na tom asi není moc dobře. Vzhledem k tomu, že už není nejmladší a má nadváhu je otázka jak to s ním dopadne. 
750839
Tak Boris Johanson na tom asi není moc [url=https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/britanie-johnson-koronavirus-zhorseni-stavu-intenzivni-pece-nemocnice.A200406_212027_zahranicni_elka]dobře[/url]. Vzhledem k tomu, že už není nejmladší a má nadváhu je otázka jak to s ním dopadne. 
1 -2
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
Protoze to Casper neni. Taky jsem s tim dlouho bojoval.
Napoveda: Je to z filmu Clinta Eastwooda s Kevinem Costnerem
Jinak na vlastni nebezpeci komepltni reseni zde: link
750838
Protoze to Casper neni. Taky jsem s tim dlouho bojoval. Napoveda: [spoiler]Je to z filmu Clinta Eastwooda s Kevinem Costnerem[/spoiler] Jinak na vlastni nebezpeci komepltni reseni zde: http://marcusmason.co.uk/popcorn-garage-hidden-movies-solutions/
750835
1 0
reagovat
reaguje na: Maverick
Díky, já dal 51 a dál se nehnu. :)

Mimochodem, jsem slepej, blbej, nebo proč mi to nechce uznat Caspera? (Vlevo úplně nahoře)
750835
Díky, já dal 51 a dál se nehnu. *:)* Mimochodem, jsem slepej, blbej, nebo proč mi to nechce uznat Caspera? (Vlevo úplně nahoře)
750809
0 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Maverick
Dík, zabavilo na dlouho. :+8)
750829
Dík, zabavilo na dlouho. *:+**8)*
750809
0 -1
reagovat
Co to vůbec znamená pussy pane redaktore? 
750818
Co to vůbec znamená pussy pane redaktore? 
0 -7
reagovat
reaguje na: mkubalikova
RIP Pussy....
750817
RIP Pussy....
750816
3 -2
reagovat

Diskova kronika

Ve věku 94 let zemřela Pussy Galore z Goldfingera.
750816
Ve věku 94 let zemřela Pussy Galore z Goldfingera.
Diskova kronika
2 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
asi je to staré, ale kto dal všetko?

link
750809
asi je to staré, ale kto dal všetko? https://www.popcorngarage.com/
1 -1
reagují: Memphis, Cinefil
reagovat
Srovnávat povodně a šíření infekční nemoci je trošku jako jablka a... ponožky. Nemyslíš?

Kromě toho, v polovině března už bylo údajů poměrně dost z mnoha dalších zemí kromě Číny. To pořád ještě nebylo úplně pozdě na zavádění důležitých opatření.
750789
Srovnávat povodně a šíření infekční nemoci je trošku jako jablka a... ponožky. Nemyslíš? Kromě toho, v polovině března už bylo údajů poměrně dost z mnoha dalších zemí kromě Číny. To pořád ještě nebylo úplně pozdě na zavádění důležitých opatření.
750788
4 -1
reagovat
A Indie, Irán, Brazílie atd. nic? :) Hezky.... Fuj, velký zlý západní státy zaspaly. :-

Nemyslím si, že to bylo JENOM kvůli mylným informacím z Číny, ale HLAVNĚ kvůli nim. 

Pamatuješ si na povodně? Jak myslíš, že by se Praha připravila ne velkou vodu, kdyby byly údaje z Lipna desetkrát podstřelené a o pár dní později? 
750788
A Indie, Irán, Brazílie atd. nic? *:)* Hezky.... Fuj, velký zlý západní státy zaspaly. *:-* Nemyslím si, že to bylo JENOM kvůli mylným informacím z Číny, ale HLAVNĚ kvůli nim.  Pamatuješ si na povodně? Jak myslíš, že by se Praha připravila ne velkou vodu, kdyby byly údaje z Lipna desetkrát podstřelené a o pár dní později? 
750786
0 -4
reagují: Memphis
reagovat
Píšu západní státy, protože v těch je teď největší průser. Bavíme se o Itálii, Španělsku, Francii, Spojeným království a hlavně a především Spojených státech.

Z čeho ti přijde, že se Číny křečovitě zastávám? Četl jsi ten můj druhej odstavec? Čína situaci posrala na začátku, všichni ostatní následně. Ano, byly hlasy, který lídry varovaly už několik týdnů až měsíců zpátky, a stejně ty nejvlivnější z nich situaci dál bagatelizovali. Myslíš, že to bylo pouze a jenom na základě mylných informací z Číny? Grow up.
750786
Píšu západní státy, protože v těch je teď největší průser. Bavíme se o Itálii, Španělsku, Francii, Spojeným království a hlavně a především Spojených státech. Z čeho ti přijde, že se Číny křečovitě zastávám? Četl jsi ten můj druhej odstavec? Čína situaci posrala na začátku, všichni ostatní následně. Ano, byly hlasy, který lídry varovaly už několik týdnů až měsíců zpátky, a stejně ty nejvlivnější z nich situaci dál bagatelizovali. Myslíš, že to bylo pouze a jenom na základě mylných informací z Číny? Grow up.
750776
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se