Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2381 - 2400 Napsat příspěvek
reaguje na: belasis
Má smysl tu normální edici vůbec předobjednávat? Je tam nějaká výhoda?
914555
Má smysl tu normální edici vůbec předobjednávat? Je tam nějaká výhoda?
914548
0 0
reagují: belasis
reagovat
reaguje na: SHUTTER

Sandman

Taky jsem teď koukal, že obě limitky už jsou pryč. Preacher mě nezajímal, do tohohle půjdu a někdy na podzim pořídím.
914548
Taky jsem teď koukal, že obě limitky už jsou pryč. Preacher mě nezajímal, do tohohle půjdu a někdy na podzim pořídím.
Sandman
914483
1 0
reagují: HotShot
reagovat
reaguje na: hroubek
Ok, tak já to risknu, jsem zvědav, co mi kdo dohodí 8)
914531
Ok, tak já to risknu, jsem zvědav, co mi kdo dohodí *8)*
914525
2 0
reagovat
Je fakt, že tady v Kecárně superlativy na „Spasitele“ padaly tak často, až jsem si ho tuhle k „Pokleskům maloměsta“ přihodil a zrovna dneska dorazil :+
914526
Je fakt, že tady v Kecárně superlativy na „Spasitele“ padaly tak často, až jsem si ho tuhle k „Pokleskům maloměsta“ přihodil a zrovna dneska dorazil *:+*
2 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Jak píše Gonzi. V neděli to vykopneme tady - vypíšu lidi, pravidla atd a pak se přesuneme do naší "soukromé diskuze" - Filmová výzva - diskuze
914525
Jak píše Gonzi. V neděli to vykopneme tady - vypíšu lidi, pravidla atd a pak se přesuneme do naší "soukromé diskuze" - [url=https://www.moviezone.cz/clanek/45983-filmova-vyzva/diskuze]Filmová výzva - diskuze [/url]
914516
3 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Myslím, že se to vykopne v kecárně, pak to snad bude probíhat zas bokem: link (jsem ochoten i změnit link na tabulku :D).
Jinak oficiální podporu moc nečekám, naopak tento článek je pozměněn tak, aby jeho komentáře nevyskakovaly jinde na webu :D.

Pokud nevyhovuje, tak vzkazník, discord, google drive, facebooková skupina apod.

PS: pokud někdo napíše svou "recenzi" do filmů, tak to samozřejmě nikomu nevadí.
914520
Myslím, že se to vykopne v kecárně, pak to snad bude probíhat zas bokem: https://www.moviezone.cz/clanek/45983-filmova-vyzva (jsem ochoten i změnit link na tabulku *:D*). Jinak oficiální podporu moc nečekám, naopak tento článek je pozměněn tak, aby jeho komentáře nevyskakovaly jinde na webu *:D*. Pokud nevyhovuje, tak vzkazník, discord, google drive, facebooková skupina apod. PS: pokud někdo napíše svou "recenzi" do filmů, tak to samozřejmě nikomu nevadí.
914516
3 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Mě to nejdřív doporučil společně s Artemis Hlad, tady na MZ Hail Mary hajpoval první určitě Seldom.
914518
Mě to nejdřív doporučil společně s Artemis Hlad, tady na MZ Hail Mary hajpoval první určitě Seldom.
914509
4 0
reagovat
Díky! :+

Jen bych navrhoval ještě nějaké "oficiální" vyhlášení, s odkazem do příslušné diskuse pro závazné přihlášky - ať to neděláme podle nějakých pochybných lajků na dávný příspěvek a zároveň tu "nezaděláváme" obecné fórum...8)
914516
Díky! *:+* Jen bych navrhoval ještě nějaké "oficiální" vyhlášení, s odkazem do příslušné diskuse pro závazné přihlášky - ať to neděláme podle nějakých pochybných lajků na dávný příspěvek a zároveň tu "nezaděláváme" obecné fórum...*8)*
914502
1 0
reagují: hroubek, Gonzi
reagovat
P.S. Ano, já byl dost možná první, někdy v srpnu/září 2021, ale to už tu teď asi nedohledám...8)
914513
P.S. Ano, já byl dost možná první, někdy v srpnu/září 2021, ale to už tu teď asi nedohledám...*8)*
914511
3 0
reagovat
Bylo nás víc, naposledy se rozplýval asi Ted, každopádně se rádo stalo! :+
914512
Bylo nás víc, naposledy se rozplýval asi Ted, každopádně se rádo stalo! *:+*
914509
4 0
reagovat
Doporučoval to Ted, Hlad, a myslím si že ještě SeldomSeen.
914511
Doporučoval to Ted, Hlad, a myslím si že ještě [url=https://www.moviezone.cz/forum/kecarna#comment_914322]SeldomSeen[/url].
914509
5 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Hej, nevím, kdo to tady doporučil Weirův Project Hail Mary, ale hrozně moc mu děkuju, tak skvěle napsané sci-fi jsem nečetl dlouhé roky!
914509
Hej, nevím, kdo to tady doporučil Weirův Project Hail Mary, ale hrozně moc mu děkuju, tak skvěle napsané sci-fi jsem nečetl dlouhé roky!
17 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To bych tam musel poslat alespoň 10k, aby to Cival schválil a nechtěl se při tom zabít. 
914508
To bych tam musel poslat alespoň 10k, aby to Cival schválil a nechtěl se při tom zabít. 
914505
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Thanks Bro ;)
914506
Thanks Bro *;)*
914503
0 0
reagovat
Domluv se s klukama na MZ live, ať to losují během přenosu.

Stejně tam Hlad většinou hraje hledání min:D
914505
Domluv se s klukama na MZ live, ať to losují během přenosu. Stejně tam Hlad většinou hraje hledání min*:D*
914502
5 0
reagují: hroubek
reagovat
link ... :D
914503
https://www.browserling.com/tools/random-lines ... *:D*
914502
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
V neděli sepíšu všechny, kdo jdou do výzvy. A podle toho zjistíš, kdo Ti v první kole bude vybírat film, a komu budeš vybírat Ty.

První kolo pojedeme podle abecedy, a nebo pokud se najde někdo šikovný kdo udělá náhodné promíchání, tak podle toho náhodného promíchání.
914502
V neděli sepíšu všechny, kdo jdou do výzvy. A podle toho zjistíš, kdo Ti v první kole bude vybírat film, a komu budeš vybírat Ty. První kolo pojedeme podle abecedy, a nebo pokud se najde někdo šikovný kdo udělá náhodné promíchání, tak podle toho náhodného promíchání.
914489
3 0
reagují: SeldomSeen, (=LIFTY=), Gonzi
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
A přitom Ted Nugent a Kid Rock mají tolik skvělých písní, které by šly na kampani točit stále dokola. /s
914493
A přitom Ted Nugent a Kid Rock mají tolik skvělých písní, které by šly na kampani točit stále dokola. /s
914492
3 0
reagovat
Foo Fighters vs Trump:+
914492
Foo Fighters vs Trump*:+*
4 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: KARLOS
Jasně, ale o to mi nešlo. Jen jsem nikdy do té výzvy nešel, takže vůbec netuším, kdo mi bude dávat jaké tipy. Je v tom určitá nejistota, ale máš pravdu, v tom je ta krása. Uvidím, jak to dopadne. 
914489
Jasně, ale o to mi nešlo. Jen jsem nikdy do té výzvy nešel, takže vůbec netuším, kdo mi bude dávat jaké tipy. Je v tom určitá nejistota, ale máš pravdu, v tom je ta krása. Uvidím, jak to dopadne. 
914480
3 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist