Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 23861 - 23880 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
Hmm, na tomhle všem je až děsivě smutný, jak to vlastně není vůbec nic novýho. S Ericem Garnerem, také zavražděným policií, to vlastně bylo to samý. Policie tam je regulérní lidi ohrožující rasistická milice, a dokud se nestane něco radikálního, co otřese systémem, nezmění se vůbec nic a černoši budou dál vražděni.
755768
Hmm, na tomhle všem je až děsivě smutný, jak to vlastně není vůbec nic novýho. S Ericem Garnerem, také zavražděným policií, to vlastně bylo to samý. Policie tam je regulérní lidi ohrožující rasistická milice, a dokud se nestane něco radikálního, co otřese systémem, nezmění se vůbec nic a černoši budou dál vražděni.
755728
5 -4
reagují: DarkSith
reagovat
V USA mají opět veselo. Ideální záminka k rabování. link
755728
V USA mají opět veselo. Ideální záminka k rabování. [url=https://www.seznamzpravy.cz/clanek/v-usa-po-dnech-protestu-zadrzeli-policistu-ktery-zatykal-floyda-108029]link[/url]
2 -7
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
v té Americe by mohli policajti nosit roušky/masky jako v seriálu Watchmen
Ozzimandias = Elon Musk ? :D8):+

peace 
755723
v té Americe by mohli policajti nosit roušky/masky jako v seriálu Watchmen Ozzimandias = Elon Musk ? *:D**8)**:+* peace 
2 -11
reagovat
reaguje na: okkac
presne tak
755721
presne tak
755706
2 0
reagovat
Pri cteni toho clanku jsem si uvedomil, ze si Covenant vlastne uz skoro nepamatuju, ale bez Vetrelce uz ten dej nedava smysl vubec ne? link
755712
Pri cteni toho clanku jsem si uvedomil, ze si Covenant vlastne uz skoro nepamatuju, ale bez Vetrelce uz ten dej nedava smysl vubec ne? [url=https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/101397/vidim-verze-filmu-ktere-vy-nikdy-neuvidite-za-vyzrazeni-deje-mi-hrozi-desiva-pokuta-rika-prekladatel.html]https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/101397/vidim-verze-filmu-ktere-vy-nikdy-neuvidite-za-vyzrazeni-deje-mi-hrozi-desiva-pokuta-rika-prekladatel.html[/url]
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
To bude o modrých Istari? Alatar a Palando 
755706
To bude o modrých Istari? Alatar a Palando 
755675
2 0
reagují: dreamy
reagovat
reaguje na: dreamy
Nice
755681
Nice
755675
1 0
reagovat
LotR kratas a jeho novej poster  je to v podstate printscreen z už hotové scény ale už sem dlouho nepustil nic ven a tohle mi přišlo jako fajn tease :)
755675
LotR kratas a jeho novej [url=https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/101162684_654203601795212_8726453030901252096_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=8024bb&_nc_oc=AQn8cEQtLlWYmuUP6WKGDB783WnnCtJkFHAAM9wmR4lNyLCCaRgqYiIyKeFDibR4GkI&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=bacee7ebb2d64fb932f750fc8802ba98&oe=5EF85082]poster[/url]  je to v podstate printscreen z už hotové scény ale už sem dlouho nepustil nic ven a tohle mi přišlo jako fajn tease :)
9 0
reagují: okkac, KARLOS
reagovat
reaguje na: verbst
Kde vzal ty super veverky? :D
755666
Kde vzal ty super veverky? *:D*
755644
2 0
reagovat
Geniální :D:+
755659
Geniální *:D**:+*
755644
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
12? Tak to je pohoda. 
755655
12? Tak to je pohoda. 
755652
2 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Ještěže jsem to šel rozdejchat. Takhle milej bych nebyl, ale vracet se k tomu nebudu.
755654
Ještěže jsem to šel rozdejchat. Takhle milej bych nebyl, ale vracet se k tomu nebudu.
755652
3 -2
reagovat
To je boží :D:D:D
755653
To je boží *:D**:D**:D*
755644
4 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Podle posledního postu do vedlejší diskuze bych tě tipoval na 15 a pubertu na vrcholu, slušně s tebou mlátí - ale zjevně tě přeceňuji, tobě prostě nemůže být mentálně víc než dvanáct.
755652
Podle posledního postu do vedlejší diskuze bych tě tipoval na 15 a pubertu na vrcholu, slušně s tebou mlátí - ale zjevně tě přeceňuji, tobě prostě nemůže být mentálně víc než dvanáct.
755650
13 -2
reagují: AndyKaufman, verbst
reagovat

Je suis George Floyd

I Američani mají svého Čočkina z Mostu 8):D

Aspoň. Mají na chvíli o čem psát a celebrity můžou sdílet jiný fotky než selfie s rouškou
755650
I Američani mají svého Čočkina z Mostu *8)**:D* Aspoň. Mají na chvíli o čem psát a celebrity můžou sdílet jiný fotky než selfie s rouškou
Je suis George Floyd
2 -12
reagují: HAL
reagovat
O tohle se musím podělit: link
Strašně super věc a takhle při pátku mě to extrémně pobavilo.
Jak říkaj za velkou louží - "I loled hard."
755644
O tohle se musím podělit: [url=https://www.youtube.com/watch?v=hFZFjoX2cGg]https://www.youtube.com/watch?v=hFZFjoX2cGg[/url]  Strašně super věc a takhle při pátku mě to extrémně pobavilo. Jak říkaj za velkou louží - "I loled hard."
6 -1
reagovat

Audio tip

Podcast na Spotify „Pohřešovaná“, kdy se dokumentarista vydává po stopách 20 let starého případu zmizelé čtrnáctileté dívky, která jednoho dne jela na kole za tetou, vzdáleností dvou kilometrů, a už jí nikdo nikdy neviděl. Je to i zvukově, ruchy precizní, není to jen zpovídání rodiny, příbuzných.
755583
Podcast na Spotify „Pohřešovaná“, kdy se dokumentarista vydává po stopách 20 let starého případu zmizelé čtrnáctileté dívky, která jednoho dne jela na kole za tetou, vzdáleností dvou kilometrů, a už jí nikdo nikdy neviděl. Je to i zvukově, ruchy precizní, není to jen zpovídání rodiny, příbuzných.
Audio tip
8 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Je to film, ne dokument
755522
Je to film, ne dokument
755521
3 -1
reagovat
Film Zátopek odložen na léto 2021.
755521
Film [b]Zátopek [/b]odložen na léto 2021.
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Vždycky mě rozesmutní, když slavný režisér věhlasných filmů ztratí filmovou i společenskou soudnost. K takovým tvůrcům se nyní přiřadil i Nikita Michalkov. Ve filmové tvorbě to začalo blockbusterovými pokusy navázat na Unaveni sluncem, ve společenské rovině to jsou bláboly zmíněné v tomto článku.
755467
Vždycky mě rozesmutní, když slavný režisér věhlasných filmů ztratí filmovou i společenskou soudnost. K takovým tvůrcům se nyní přiřadil i Nikita Michalkov. Ve filmové tvorbě to začalo blockbusterovými pokusy navázat na Unaveni sluncem, ve společenské rovině to jsou bláboly zmíněné [url=https://manipulatori.cz/covid-19-cipovani-a-bill-gates-upadek-nikity-michalkova-a-moldavske-pravoslavne-cirkve/?fbclid=IwAR2sjKhtvsoBq2gcP095v5uO_MMHhiRXtG87LH_viHHMfacEklw6hHiVgWw]v tomto článku[/url].
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se