reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 23581 - 23600
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1179
- 1180
- 1181
- .
- 6653
- 6654
reaguje na:
Vardant
No je to zaujímavé. Možno tie menšie vylepšenia ktoré stihli zapracovať nemali šancu dôkladne otestovať alebo čo. Aj keď napríklad ja tomu mercedesu neverím. Pozeral som to v rušnom prostredí, ale čo som vyrozumel, tak obidvom monopostom odišlo nejaké čidlo na prevodovke? TRoška náhoda, nie? No to Raikkonenove odletené koleso bola pekná haluz.
reagují:
Vardant
|
reagovat
|
F1
No teda to bol závod
Mclaren na treťom a ešte k tomu s Landom, ktorý predviedol výbornú prácu v poslednom kole. Ako fanúšik mclarenu som realisticky ani nemohol dostať viac
Mclaren na treťom a ešte k tomu s Landom, ktorý predviedol výbornú prácu v poslednom kole. Ako fanúšik mclarenu som realisticky ani nemohol dostať viac
reagují:
Vardant
|
reagovat
|
sobotní rozjímání s kočárem
Pořád všude rezonuje, jak se dělaj vysvětlivky ohledně rasistických vyobrazení ve spoustě filmů a seriálů, apod.
Ignorantsky přiznám, že furt nevím,, co si o tom myslet (možná taky díky "naší" zkušenosti s komančema) ale toto mi osobně přišlo jako nejzajímavější debata, kterou jsem zachytil.
Ben Lawrence, Zach Braff, Donald Faison, Sarah Chalke a hlavně jejich podcast producentka Joelle... ze scrubs odvysílali speciální epizodu (BTW nejlepšího podcastu, kterej jsem kdy slyšel), kde debatujou o nejen scrubs a blackface, ale tak nějak o všem okolo.
Je to zajímavej pohled, nebo respektive úhel pohledu, protože Bill se sám rozhodl stáhnout tři epizody, kde ten blackface měli.
Slovy Orka: Nabízím, nevnucuji.
link
Ignorantsky přiznám, že furt nevím,, co si o tom myslet (možná taky díky "naší" zkušenosti s komančema) ale toto mi osobně přišlo jako nejzajímavější debata, kterou jsem zachytil.
Ben Lawrence, Zach Braff, Donald Faison, Sarah Chalke a hlavně jejich podcast producentka Joelle... ze scrubs odvysílali speciální epizodu (BTW nejlepšího podcastu, kterej jsem kdy slyšel), kde debatujou o nejen scrubs a blackface, ale tak nějak o všem okolo.
Je to zajímavej pohled, nebo respektive úhel pohledu, protože Bill se sám rozhodl stáhnout tři epizody, kde ten blackface měli.
Slovy Orka: Nabízím, nevnucuji.
link
reagovat
|
Formula 1
Je tu nejaký fanúšik, ktorý by mi poradil kde sledovať online prenos? Nevadí mi anglicky komentár, preferujem oficiálnu cestu kľudne si zaplatím. Chcem pozerať v piatok tréning ale nebudem doma a jediné čo som našiel bolo na oficiálnej formula 1 stránke nejaké online dáta ako časy a podobne
reagují:
Vardant
|
reagovat
|
reaguje na:
kyller
ja to nemyslel nijak ofenzivne, ale uz to slovo k-pop... POP znaci ze to proste musi mit hodne shlednuti, coz je v dnesni dobe jedno z mala "objektivnich" meritek popularity, jeste taky pocet poslechu na spotify.
Uznavam, ze sem hledal jen na ofiko kanalu a nesel jinam.
Uznavam, ze sem hledal jen na ofiko kanalu a nesel jinam.
reagovat
|
TOP Diskuze
64Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 58Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 28Thunderbolts*: Special Look 28Gladiátor 2: Recenze 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 16The Return: Trailer 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 13MovieZone Live #236 o Gladiátorovi, první Gladiátorské dojmy a narvané Herohero