Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2321 - 2340 Napsat příspěvek
Kopr ne, rukola ok, ananas na pizzu nikdy (ten ani samostatně), houby taky ne, červené špagety ok, croissant se šunkou a sýrem si dávám minimálně jednou týdně na snídani. Dalo by se pokračovat dál a dál. Každý má to svoje co může a co nemůže, i když to ostatní nemůžou vydychat. Napriklad já jsem takhle naučený jist klasické bramboráky posypané moučkovým cukrem :D
910058
Kopr ne, rukola ok, ananas na pizzu nikdy (ten ani samostatně), houby taky ne, červené špagety ok, croissant se šunkou a sýrem si dávám minimálně jednou týdně na snídani. Dalo by se pokračovat dál a dál. Každý má to svoje co může a co nemůže, i když to ostatní nemůžou vydychat. Napriklad já jsem takhle naučený jist klasické bramboráky posypané moučkovým cukrem *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To jako fakt? Ja teda koriandr davam tak do pulky jidel. :)

A ananas je tez super. Sice ma tu fake hate netovou image, ale jako se vsim... Je to o tom ho spravne pouzit, nakombinovat. :)
910054
To jako fakt? Ja teda koriandr davam tak do pulky jidel. :) A ananas je tez super. Sice ma tu fake hate netovou image, ale jako se vsim... Je to o tom ho spravne pouzit, nakombinovat. :)
910037
3 0
reagovat
reaguje na: Attikus
Ale zase třeba sladký croissant na slano je výborný 8)
Ananas na pizzu úplně v pohodě a špagety s kečupem a sýrem je jidlo: "Co na večeři? Špagety? Dobře"
910053
Ale zase třeba sladký croissant na slano je výborný *8)* Ananas na pizzu úplně v pohodě a špagety s kečupem a sýrem je jidlo: "Co na večeři? Špagety? Dobře"
910046
4 0
reagují: Attikus
reagovat
Na co mám ale asi intoleranci, je mletý mák. Pozoruju to poslední rok a fakt nevím, co to má jako znamenat... :D
910052
Na co mám ale asi intoleranci, je mletý mák. Pozoruju to poslední rok a fakt nevím, co to má jako znamenat... *:D*
2 0
reagují: Leefko, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Attikus
U ananasu na pizzu je problém v tom že je to spojené s shit pizzou lvl mrazák. Na grilování jsem dělal Pizzu z 2 dny pomalu kynutého těsta . Omáčka z cherry rajčat. Mozzarella , Gran Moravia , pak jsem zkaramelizoval na másle, brandy a pepři ananas a bylo to top.

V Turecku třeba dělají top pizzu s masem, za to by je asi znásilnil Berlusconi ve spánku.

Italové mne s tímhle gastro fašismem serou, přitom jejich nejlepší jídla vznikla tak že si je upravili emigranti do USA.

Babičky na vesnicích tam dávají na pizzu ty bylinky co jsou k dispozici a ten sýr co ztvrdne. Žádný musíš mít mozarellu bufanna, tuhý sýr za 200 a tunu bazalky jinak jsi kulturní barbar!!!!
910051
U ananasu na pizzu je problém v tom že je to spojené s shit pizzou lvl mrazák. Na grilování jsem dělal Pizzu z 2 dny pomalu kynutého těsta . Omáčka z cherry rajčat. Mozzarella , Gran Moravia , pak jsem zkaramelizoval na másle, brandy a pepři ananas a bylo to top. V Turecku třeba dělají top pizzu s masem, za to by je asi znásilnil Berlusconi ve spánku. Italové mne s tímhle gastro fašismem serou, přitom jejich nejlepší jídla vznikla tak že si je upravili emigranti do USA. Babičky na vesnicích tam dávají na pizzu ty bylinky co jsou k dispozici a ten sýr co ztvrdne. Žádný musíš mít mozarellu bufanna, tuhý sýr za 200 a tunu bazalky jinak jsi kulturní barbar!!!!
910046
9 0
reagovat
Rukola OK, kopr OK, mléko a podobné OK, ale nenávidím špenát. :D
Jen nenávidím, prdět a břichobolet z něj nemám (mimo obvyklá měřítka)... 8)
910050
Rukola OK, kopr OK, mléko a podobné OK, ale nenávidím špenát. *:D* Jen nenávidím, prdět a břichobolet z něj nemám (mimo obvyklá měřítka)... *8)*
3 0
reagovat
Špagety s kečupem a strouhaným eidamem ("špagety po jihlavsku" podle bydliště mýho dědy, kterej to často vaříval) jsou super junk food a jsem ochoten se za ně bít!

Klíčem k úspěchu je nešetřit těma dvěma posledníma ingrediencema.
910047
Špagety s kečupem a strouhaným eidamem ("špagety po jihlavsku" podle bydliště mýho dědy, kterej to často vaříval) jsou super junk food a jsem ochoten se za ně bít! [spoiler]Klíčem k úspěchu je nešetřit těma dvěma posledníma ingrediencema.[/spoiler]
9 0
reagovat

Shots fired

Ananás na pizzu je v pohode, ale kto si dá na sladkú makovú lupačku niečo slané (šunka syr) tak je netvor (moja už bývalá) :))
910046
Ananás na pizzu je v pohode, ale kto si dá na sladkú makovú lupačku niečo slané (šunka syr) tak je netvor (moja už bývalá) *:))*
Shots fired
6 0
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat
Rukola je v pohodě, moje smrt je kopr. 🤮
910045
Rukola je v pohodě, moje smrt je kopr. 🤮
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jestli jsi mi ráno psal, jestli půjdeme dnes odpoledne na kolo, tak jo :D
910043
Jestli jsi mi ráno psal, jestli půjdeme dnes odpoledne na kolo, tak jo *:D*
910042
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
Přemýšlím, jestli nejsem tvůj spolužák v lavici:D
910042
Přemýšlím, jestli nejsem tvůj spolužák v lavici*:D*
910039
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já strašně prdím a bolí mě břicho, není to prostě komfortní, takže jsem bez laktózi komplet a je mi líp. Kéž bych to věděl dřív za dob střední školy, to by můj spolužák v lavici tolik netrpěl ... :D
910039
Já strašně prdím a bolí mě břicho, není to prostě komfortní, takže jsem bez laktózi komplet a je mi líp. Kéž bych to věděl dřív za dob střední školy, to by můj spolužák v lavici tolik netrpěl ... *:D*
910038
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
trénink :D
mě smetana taky umí prohnat... jen mám nějakou laktózu skoro pořád (kapka mléka v kávě) a třeba efekt téhle večeře se dlouhodobě snižoval až na aktuální nulu (nikdy jsem neměl "křeče na půl dne apod" a ta jedna návštěva toalety mi za to jídlo rozhodně stála). Obdobně mě už nevzrušuje syrová cibule či čočka.
PS: nevím jak to funguje zrovna u smetany a nejsem lékař, ale hádám že s vyloženě nulovou tolerancí už moc dělat nejde.
910038
trénink *:D* mě smetana taky umí prohnat... jen mám nějakou laktózu skoro pořád (kapka mléka v kávě) a třeba efekt téhle večeře se dlouhodobě snižoval až na aktuální nulu (nikdy jsem neměl "křeče na půl dne apod" a ta jedna návštěva toalety mi za to jídlo rozhodně stála). Obdobně mě už nevzrušuje syrová cibule či čočka. PS: nevím jak to funguje zrovna u smetany a nejsem lékař, ale hádám že s vyloženě nulovou tolerancí už moc dělat nejde.
910037
1 0
reagují: esmo
reagovat
Rukola si zaslouží větší "hejt" než koriandr, který má dokonce svůj populární anti fanklub na instagramu. 
Jinak šťastní to lidé, co si můžou dát cokoliv smetanoveho a nestravit o hodinu později půl dne na záchodě :D
910037
Rukola si zaslouží větší "hejt" než koriandr, který má dokonce svůj populární anti fanklub na instagramu.  Jinak šťastní to lidé, co si můžou dát cokoliv smetanoveho a nestravit o hodinu později půl dne na záchodě *:D*
6 0
reagují: Demonic8, The Joker, Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Moje střeva se třepou, kdykoliv někdo zmíní smetanu a sýr - intolerance na laktózu. Ale taky to mám rád a moc nevím, co je na tom špatně :o
910036
Moje střeva se třepou, kdykoliv někdo zmíní smetanu a sýr - intolerance na laktózu. Ale taky to mám rád a moc nevím, co je na tom špatně *:o*
910032
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
> "Třeba na těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou jsem přímo alergický"
Proč? Nějaké puritánství jakože "tak je to špatně"?
Mám rád smetanové cokoliv (včetně pizzy) plus třeba žampiony, prudce smažené s cibulí na pánvi, pak zalité smetanou a nivou (nebo Babica style mlíkem) s těstovinami které mimochodem lze vařit rovnou v té pánvi se zbytkem, takže to je single pan jídlo ;) mám tak cca 1x týdně na večeři, tak jsem zvědavý.
910032
[i]> "Třeba na těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou jsem přímo alergický"[/i] Proč? Nějaké puritánství jakože "tak je to špatně"? Mám rád smetanové cokoliv (včetně pizzy) plus třeba žampiony, prudce smažené s cibulí na pánvi, pak zalité smetanou a nivou (nebo Babica style mlíkem) s těstovinami [spoiler]které mimochodem lze vařit rovnou v té pánvi se zbytkem, takže to je single pan jídlo *;)*[/spoiler] mám tak cca 1x týdně na večeři, tak jsem zvědavý.
910030
3 0
reagují: Cinefil, esmo
reagovat
reaguje na: Cinefil
Dám si večer kebab a doma si do něj nacpu rukolu.
910031
Dám si večer kebab a doma si do něj nacpu rukolu.
910030
3 -1
reagovat
Rukola je fajn. Na to, že je jen kouskem trávy, tak obsahuje hodně dobrého. :+ Jen kdyby ji česká kuchyně necpala do všeho. Byl jsem svědkem, že ji dávali ke smažáku s hranolky, prsu s amerikamy, dokonce i řízek s bramborovým salátem a rukolou (face palm). :-

Holt jediné, v čem je česká kuchyně světově proslulá je to, že umíme úspěšně dojebat tu světovou svými (zlo)zvyky. Tak třeba na těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou jsem přímo alergický.
910030
Rukola je fajn. Na to, že je jen kouskem trávy, tak obsahuje hodně dobrého. *:+* Jen kdyby ji česká kuchyně necpala do všeho. Byl jsem svědkem, že ji dávali ke smažáku s hranolky, prsu s amerikamy, dokonce i řízek s bramborovým salátem a rukolou (face palm). *:-* Holt jediné, v čem je česká kuchyně světově proslulá je to, že umíme úspěšně dojebat tu světovou svými (zlo)zvyky. Tak třeba na těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou jsem přímo alergický.
3 0
reagují: Gonzi, esmo
reagovat
reaguje na: esmo
Zippo.
910029
Zippo.
910028
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Máš něco proti trávě? :o
910028
Máš něco proti trávě? *:o*
910027
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se