reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 23321 - 23340
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1166
- 1167
- 1168
- .
- 6654
- 6655
reaguje na:
studo
Více méně ano. Lepší průměr. Jen ta Cheetah na konci vyvolává trauma na Cats.
reagovat
|
reaguje na:
studo
Tam sa vyjadruje k filmom nejaký mongol. Vždy absolútne mimo a od veci...
reagovat
|
DC Fandome
reagovat
|
Original Star Wars 4k Restoration
Nevím, jestli už to tu nebylo. Pro hardcore fanoušky OT skoro povinnost. Všichni známe Harmyho Despecialized edici, ale tenhle týpek jde ještě dál.
link
Mluví i o restoraci dalších filmů, rozdílu analog vs. digitál a spoustě dalších věcí. Je to dlouhý, ale projel jsem to celý a stojí to za to.
link
Mluví i o restoraci dalších filmů, rozdílu analog vs. digitál a spoustě dalších věcí. Je to dlouhý, ale projel jsem to celý a stojí to za to.
reagovat
|
Batfleck is back!
Spolu s Keatonem ve Flashovi.
Příště mi řekněte, že se ve druhém Strangeovi objeví Tobeyho Spider-Man.
Spolu s Keatonem ve Flashovi.
Příště mi řekněte, že se ve druhém Strangeovi objeví Tobeyho Spider-Man.
reagují:
remy
|
reagovat
|
fapfapfap ,tažke za dva dny pořádnej teaser ? no huráá konečně bude co rozebírat a bude i nějaká flamewar. už tu byla docela nuda
reagovat
|
Sasha Baron Cohen byl natočen v ulicích jak natáčí Borata, tak snad to nebude jen nějaká reklama nebo malý skeč...
reagovat
|
reaguje na:
kyller
Hádám, že všichni ti brutálně vyházení zaměstnanci DC a čtenáři zařízlých sérií po nedávné čistce své místo v Hall of Heroes nemají, případně žmoulají v rukách neplatné vstupenky
reagovat
|
TOP Diskuze
86Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 58Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 33Gladiátor 2: Recenze 28Thunderbolts*: Special Look 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 16The Return: Trailer 14Agent bez minulosti: V.I.M. 13MovieZone Live #236 o Gladiátorovi, první Gladiátorské dojmy a narvané Herohero