Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 23001 - 23020 Napsat příspěvek
reaguje na: kyller
Touche! A nějaký problém je vlastně vždycky:D
765551
Touche! A nějaký problém je vlastně vždycky*:D*
765548
2 -11
reagovat
reaguje na: SteKi
Coz to není zjevné, že mě fascinuje anonymní "justice"?

OK, nejlépe asi příklad: před delším časem zavedli ve WoTku anonymní hodnocení hráčů, že to povede k zlepšení chování, rozpoznání kvalitních hráčů atd. No co se asi nestalo, palcují se navzajem četaři, klany, takže kdejaký retard má nejlepší hodnocení. A jelikož je možné vtipně hodnotit i protistranu, asi nemusím říkat co dál se stalo. Tehdy mě to zaujalo, že v týmu WG zjevně nemají psychologa, neb ten by samozřejmě hned věděl, že předpokládaný stav nenastane. No a začal jsem to nějak sledovat víc.

A jistě že je to kravina, kterou "nevyřeším", ale to se dá říct koneckoncům o řešení skoro čehokoli.
765550
Coz to není zjevné, že mě fascinuje anonymní "justice"? OK, nejlépe asi příklad: před delším časem zavedli ve WoTku anonymní hodnocení hráčů, že to povede k zlepšení chování, rozpoznání kvalitních hráčů atd. No co se asi nestalo, palcují se navzajem četaři, klany, takže kdejaký retard má nejlepší hodnocení. A jelikož je možné vtipně hodnotit i protistranu, asi nemusím říkat co dál se stalo. Tehdy mě to zaujalo, že v týmu WG zjevně nemají psychologa, neb ten by samozřejmě hned věděl, že předpokládaný stav nenastane. No a začal jsem to nějak sledovat víc. A jistě že je to kravina, kterou "nevyřeším", ale to se dá říct koneckoncům o řešení skoro čehokoli.
765546
2 -12
reagují: Gonzi, SteKi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
765549
https://www.ecanis.cz/userfiles/rijen-2018/plemeno/1.jpg
765540
8 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Študoval som síce management a ekonómiu, ale absolvoval som aj dva semestre psychológie, z ktorej sa stal môj najobľúbenejší predmet a išiel som do hĺbky ďaleko nad rámec povinnej literatúry. Každopádne, aby som sa dostal k pointe... ak pacientom príde niečo divné, tak si skromne dovolím tipnúť, že tam niekde naozaj bude problém.
765548
Študoval som síce management a ekonómiu, ale absolvoval som aj dva semestre psychológie, z ktorej sa stal môj najobľúbenejší predmet a išiel som do hĺbky ďaleko nad rámec povinnej literatúry. Každopádne, aby som sa dostal k pointe... ak pacientom príde niečo divné, tak si skromne dovolím tipnúť, že tam niekde naozaj bude problém.
765541
9 -3
reagují: Barv666
reagovat
Panebože :D tak nám pre pána boha vysvetli čo riešiš, že to tak masívne narúša tvoje duševné zdravie. Ale skús prosím jednoducho, aby to pochopil aj človek čo sa nezaoberá psychológiou ako ty, ako si už stihol v dvoch z troch posledných príspevkov poznamenať. Ja som v robote a nudím sa, teda sľubujem, že na to zareagujem viac ako kliknutím na palec dole. 
765546
Panebože *:D* tak nám pre pána boha vysvetli čo riešiš, že to tak masívne narúša tvoje duševné zdravie. Ale skús prosím jednoducho, aby to pochopil aj človek čo sa nezaoberá psychológiou ako ty, ako si už stihol v dvoch z troch posledných príspevkov poznamenať. Ja som v robote a nudím sa, teda sľubujem, že na to zareagujem viac ako kliknutím na palec dole. 
765539
8 -2
reagovat
765542
https://www.youtube.com/watch?v=1DjHDl2QMSM
765540
3 -5
reagovat
Ale napsat jsi k tomu něco musel, že jo? :D 

Je pravda, že psychologové nemají svou pověst jen tak náhodou, to nepopírám. Někdy děláme věci záměrně jinak, pacientům se to zdá divné.
765541
Ale napsat jsi k tomu něco musel, že jo? *:D*  Je pravda, že psychologové nemají svou pověst jen tak náhodou, to nepopírám. Někdy děláme věci záměrně jinak, pacientům se to zdá divné.
765540
2 -16
reagují: kyller
reagovat
No ja ted MZ moc nestiham a naposledy sem tu poradne oxidoval nekdy pred mesicem, kdy se vehementne v jedne diskuzi resilo...
.
.
... ze nejakej uzivatel dostava minuska, coz bylo lol. Prijdu do kecarny, a tady se resi, ze nekdo dostava minuska :D To je ten stejnej? A to nezna zasadni pravidlo, ze kdyz nekdo na internetu napise, ze mu neco vadi a je to smesne, tak mu to lidi schvalne budou delat?

Predvedu - Nesnasim hady a jen nejakyho vidim na obrazku, udela se mi fyzicky nevolno.
765540
No ja ted MZ moc nestiham a naposledy sem tu poradne oxidoval nekdy pred mesicem, kdy se vehementne v jedne diskuzi resilo... . . ... ze nejakej uzivatel dostava minuska, coz bylo lol. Prijdu do kecarny, a tady se resi, ze nekdo dostava minuska :D To je ten stejnej? A to nezna zasadni pravidlo, ze kdyz nekdo na internetu napise, ze mu neco vadi a je to smesne, tak mu to lidi schvalne budou delat? Predvedu - Nesnasim hady a jen nejakyho vidim na obrazku, udela se mi fyzicky nevolno.
6 -2
reagovat
Ale, navíc pan telepat, co přesně ví co řeším. Feed me more!
765539
Ale, navíc pan telepat, co přesně ví co řeším. Feed me more!
765537
2 -12
reagují: SteKi
reagovat
Super, tak už se mi na MovieZone zobrazují reklamy, jestli nechci volit komunisty. To bylo rychlé. :D
765538
Super, tak už se mi na MovieZone zobrazují reklamy, jestli nechci volit komunisty. To bylo rychlé. *:D*
5 0
reagovat
:D Iba ma to rozosmialo. Pretože riešiš s prepáčením kokotinu. Napíšeš názor na vec a ľudia buď s tvojim názorom po jeho prečítaní súhlasia a dajú ti palec hore alebo nesúhlasia a logicky dajú palec dole namiesto toho aby sa objavilo 20 nič do diskusie pridávajúcich komentárov ako (ne)máš pravdu, (ne)vidím to rovnako, (ne)súhlasím s tebou. Proste máš evidentne názory s ktorými ľudia väčšinou nesúhlasia a nemajú k tomu viac čo dodať. A pochybujem že by si takto isto podráždene reagoval keby sa ti pod tvojimi komentármi objavovalo obyčajne 20 palcov hore :D
765537
*:D* Iba ma to rozosmialo. Pretože riešiš s prepáčením kokotinu. Napíšeš názor na vec a ľudia buď s tvojim názorom po jeho prečítaní súhlasia a dajú ti palec hore alebo nesúhlasia a logicky dajú palec dole namiesto toho aby sa objavilo 20 nič do diskusie pridávajúcich komentárov ako (ne)máš pravdu, (ne)vidím to rovnako, (ne)súhlasím s tebou. Proste máš evidentne názory s ktorými ľudia väčšinou nesúhlasia a nemajú k tomu viac čo dodať. A pochybujem že by si takto isto podráždene reagoval keby sa ti pod tvojimi komentármi objavovalo obyčajne 20 palcov hore *:D*
765535
4 -2
reagovat
Takže běžný nudný retard. Ale dík za upřímnost.

Jo a neber to jako nadávku, holt když miluješ psychologii nevidís kolem sebe než pacienty, sebe samozřejmě nevyjímaje :D
765535
Takže běžný nudný retard. Ale dík za upřímnost. Jo a neber to jako nadávku, holt když miluješ psychologii nevidís kolem sebe než pacienty, sebe samozřejmě nevyjímaje *:D*
765533
3 -13
reagují: SteKi
reagovat
Ja osobne za seba môžem povedať, že od momentu ako si začal totálne offtopic riešiť tento detský problémik v nejakej diskusii, vidím tvoj nick a bud ti dám najpr palček dolu a až potom si prečítam tvoj koment alebo si ho neprečítam vôbec :) len tak z princípu aby si mal nad čím rozmýšľať 
765533
Ja osobne za seba môžem povedať, že od momentu ako si začal totálne offtopic riešiť tento detský problémik v nejakej diskusii, vidím tvoj nick a bud ti dám najpr palček dolu a až potom si prečítam tvoj koment alebo si ho neprečítam vôbec *:)* len tak z princípu aby si mal nad čím rozmýšľať 
765530
8 -5
reagovat
765532
https://i.imgflip.com/4fb1xb.jpg
765530
6 -3
reagovat
Prostě se mých hejtrů musím zeptat: na ty minuska máte nějaký skript, nebo to děláte ručně?
765530
Prostě se mých hejtrů musím zeptat: na ty minuska máte nějaký skript, nebo to děláte ručně?
2 -11
reagují: DarkSith, SteKi, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Komise mládeže did nothing wrong 8)
765527
Komise mládeže did nothing wrong *8)*
765491
1 -3
reagovat
No doprdele to je sbírka...
765509
No doprdele to je sbírka...
765491
3 -1
reagovat
tiez mam pocit, ze to je kazma:D
765502
tiez mam pocit, ze to je kazma*:D*
765501
3 -2
reagovat
Ja tomu Kazmovi zase nenaletím. Teraz som ho prekukol, ale dobrý pokus....
765501
Ja tomu Kazmovi zase nenaletím. Teraz som ho prekukol, ale dobrý pokus....
7 -2
reagují: pepo
reagovat
Panebože to je co za panoptikum? Chvíli jsem si myslel, že je to nějaký skeč..než mi s hrůzou došlo, že je to realita. :o:-
765499
Panebože to je co za panoptikum? Chvíli jsem si myslel, že je to nějaký skeč..než mi s hrůzou došlo, že je to realita. *:o**:-*
765491
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se