Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22921 - 22940 Napsat příspěvek
Kdyžtak vysvětlující příspěvek je tento: link (kopírovat před kliknutím, kliknutím se mění ;) )
765689
Kdyžtak vysvětlující příspěvek je tento: https://www.moviezone.cz/komentar/765659 (kopírovat před kliknutím, kliknutím se mění *;)* )
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ani tuhle radost mi někteří nedopřejí :D Ale stejně dobře oni!
765688
Ani tuhle radost mi někteří nedopřejí *:D* Ale stejně dobře oni!
765685
3 -17
reagovat
Jinak pisou mi lidi (uz 3) kteri to tu nechcou prezentovat verejne, ale pridaji se (pokud nebudeme prispivat na zachranu Walda Gangu :D , ale na neco opravdu smysluplneho z ceho budeme mit vsichni dobrej pocit)...

Takze pokud to tak chcete udelat - napiste mi. Az bude za dva tejdny po vsem, ozvu se vam do PM s podrobnostma - nemusite sledovat kecarnu :)

A velke diky vsem. Smer, kam ty penize jednotlive od kazdeho budou smerovat, se uz trochu rysuje (Tony naznacil, ale vcas se upresni po domluve) a prijde mi strasne super, ze se na MZ najde tolik cool nesobeckejch lidi :)

Takze bud piste sem, nebo primo me do posty a pomahejte jak muzete...

Pro nahodne navstevniky z MZ diskuze u Mulan - toto neni ten dlouhej prispevek osvetlujici "vocogo"... Sjedte o nejakejch 12 prispevku nize :)
765685
Jinak pisou mi lidi (uz 3) kteri to tu nechcou prezentovat verejne, ale pridaji se (pokud nebudeme prispivat na zachranu Walda Gangu :D , ale na neco opravdu smysluplneho z ceho budeme mit vsichni dobrej pocit)... Takze pokud to tak chcete udelat - napiste mi. Az bude za dva tejdny po vsem, ozvu se vam do PM s podrobnostma - nemusite sledovat kecarnu :) A velke diky vsem. Smer, kam ty penize jednotlive od kazdeho budou smerovat, se uz trochu rysuje (Tony naznacil, ale vcas se upresni po domluve) a prijde mi strasne super, ze se na MZ najde tolik cool nesobeckejch lidi :) Takze bud piste sem, nebo primo me do posty a pomahejte jak muzete... [b]Pro nahodne navstevniky z MZ diskuze u Mulan - toto neni ten dlouhej prispevek osvetlujici "vocogo"... Sjedte o nejake[/b][b]jch 12 prispevku nize :)[/b]
4 -1
reagují: Barv666
reagovat
Rad prispeju symbolicky:D Stačí jen napsat kam:D
765681
Rad prispeju symbolicky*:D* Stačí jen napsat kam*:D*
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pokud si zvolí dostatečně vysoký strop, objednám mu soundbar z Číny :))

BTW, pridat se nechces? Alespon nejak symbolicky? Platí i pro Cinefila...

Znovu opakuju - nikdo vas nenuti posilat penize nejake treti osobe (me :D ). Sami si urcite, jestli vas vybrana charita nejak oslovi - pripadne poslete kam uznate za vhodne. Rovnou, primo, maximalne hashtag a zminka o MZ do poznamky k platbe :)

Ani vas tu nikdo nenuti tu pak sdilet nejakej zacernenej platebni prikaz - ja to samozrejme udelam, ale je to vse ciste dobrovolne :) Te dane charite bych pak samozrejme sesmolil nejakej dopis s vysvetlenim, aby tusili odkud vane vitr...

Dobrej skutek vzdycky zahreje :)

Pro nahodne navstevniky z MZ diskuze u Mulan - toto neni ten dlouhej prispevek osvetlujici "vocogo"... Sjedte o nejakejch 10 prispevku nize :)
765680
Pokud si zvolí dostatečně vysoký strop, objednám mu soundbar z Číny *:))* BTW, pridat se nechces? Alespon nejak symbolicky? Platí i pro Cinefila... Znovu opakuju - nikdo vas nenuti posilat penize nejake treti osobe (me :D ). Sami si urcite, jestli vas vybrana charita nejak oslovi - pripadne poslete kam uznate za vhodne. Rovnou, primo, maximalne hashtag a zminka o MZ do poznamky k platbe :) Ani vas tu nikdo nenuti tu pak sdilet nejakej zacernenej platebni prikaz - ja to samozrejme udelam, ale je to vse ciste dobrovolne :) Te dane charite bych pak samozrejme sesmolil nejakej dopis s vysvetlenim, aby tusili odkud vane vitr... Dobrej skutek vzdycky zahreje :) [b]Pro nahodne navstevniky z MZ diskuze u Mulan - toto neni ten dlouhej prispevek osvetlujici "vocogo"... Sjedte o nejakejch 10 prispevku nize :)[/b]
765679
4 -1
reagovat
Z vybraných peněz se může Andymu koupit nová televize:D
765679
Z vybraných peněz se může Andymu koupit nová televize*:D*
4 -2
reagují: TedGeorge
reagovat

#thumbsdownforbarv

Hlasuju pro nadaci Moviezone Dark. Je tam spousta hodných, poslušných ex-uživatelů s vlastním názorem, pro které nemá svět pochopení a nikde jinde v diskuzi nejsou vítáni. Mělo by se o tom mluvit a mělo by se jim pomáhat se znovu začlenit do společnosti. :)

Teď vážně. Přeformování toho, co se tu v poslední době dělo v něco pozitivního je fajn a i z takové blbosti se dá udělat něco dobrého. :+ Popřemýšlím o členství. ;)
765677
Hlasuju pro nadaci [b]Moviezone Dark[/b]. Je tam spousta hodných, poslušných ex-uživatelů s vlastním názorem, pro které nemá svět pochopení a nikde jinde v diskuzi nejsou vítáni. Mělo by se o tom mluvit a mělo by se jim pomáhat se znovu začlenit do společnosti. *:)* Teď vážně. Přeformování toho, co se tu v poslední době dělo v něco pozitivního je fajn a i z takové blbosti se dá udělat něco dobrého. *:+* Popřemýšlím o členství. *;)*
#thumbsdownforbarv
1 -2
reagovat
reaguje na: Kostěj
Super, uděláme někomu radost - už promuju i v normální diskuzi - snad se nás sejde co nejvíc :)
765672
Super, uděláme někomu radost - už promuju i v normální diskuzi - snad se nás sejde co nejvíc :)
765669
3 -1
reagovat

#thumbsdownforbarv

Jdu do toho. Bůro bych doma vysvětloval těžko, ale 2000 si dovolím slíbit i bez předchozí konzultace :+
765669
Jdu do toho. Bůro bych doma vysvětloval těžko, ale 2000 si dovolím slíbit i bez předchozí konzultace *:+*
#thumbsdownforbarv
7 -3
reagovat
reaguje na: SteKi
Na začátku byly bitvy buchet a pak došlo i na bitvy borců, proto došlo k přejmenování, aby se to sjednotilo.
765667
Na začátku byly bitvy buchet a pak došlo i na bitvy borců, proto došlo k přejmenování, aby se to sjednotilo.
765665
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Bitvy sú to asi preto, lebo v dávnej minulosti tu bola taká sekcia čo sa volala Bitvy buchet a fungovalo to tak, že sa ti náhodne objavili vedľa seba dve fotky herečiek a ty si klikol na tú, ktorá sa ti páči viac. A bola tam aj tabuľka kde si si mohol pozrieť, ktorá herečka je momentálne top. Neskôr to záhadne zmizlo a namiesto toho sa objavilo diskusné fórum bitvy a preto tam všetci pridávajú masturbačný materiál :D 
765665
Bitvy sú to asi preto, lebo v dávnej minulosti tu bola taká sekcia čo sa volala Bitvy buchet a fungovalo to tak, že sa ti náhodne objavili vedľa seba dve fotky herečiek a ty si klikol na tú, ktorá sa ti páči viac. A bola tam aj tabuľka kde si si mohol pozrieť, ktorá herečka je momentálne top. Neskôr to záhadne zmizlo a namiesto toho sa objavilo diskusné fórum bitvy a preto tam všetci pridávajú masturbačný materiál *:D* 
765648
8 -2
reagují: speedy.mail
reagovat

#thumbsdownforbarv

Strop nevím. :D

Bylo by hezký jestli bude zase lockdown nebo zakážou školy, tak něco pro děti na doma. 

Jo, to se ještě domluvíme, ale ten nápad se mi líbí :) - pozn. Ted
765664
Strop nevím. *:D* Bylo by hezký jestli bude zase lockdown nebo zakážou školy, tak něco pro děti na doma.  [i]Jo, to se ještě domluvíme, ale ten nápad se mi líbí :) - pozn. Ted[/i]
#thumbsdownforbarv
4 -2
reagovat
:D
765663
*:D*
765662
3 -3
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Super, jsi jako vzdy nejvic cool :D:+
765662
Super, jsi jako vzdy nejvic cool *:D**:+*
765661
3 -3
reagují: mkubalikova
reagovat

#thumbsdownforbarv

5k, výběr charity nechám na vás. 
765661
5k, výběr charity nechám na vás. 
#thumbsdownforbarv
765659
7 -3
reagovat

#thumbsdownforbarv

Strop 500, charita dle TedaGeorge.  A jsem normálně dojatý!
765660
Strop 500, charita dle TedaGeorge.  A jsem normálně dojatý!
#thumbsdownforbarv
6 -32
reagovat

#thumbsdownforbarv - shrnutí

Takže MovieZone iniciativa #thumbsdownforbarv pro náhodné kolemjdoucí a všechny lidi dobré vůle :D

Z něčeho negativního upečeme něco pozitivního. Od 17.9 do 30.9 (včetně) mínuskujte všechny příspěvky uživatele Barv666 úplně všude po MovieZone. (to však neznamená, že daný uživatel teď bude povinně přispívat pod každou diskuzí - úplně stačí psát ty příspěvky rozumně sem - tedy žádné 20x podobný příspěvek, ať to mají lidi jednoduché.)

Po tomto datu si nechá Gonzi vyjet celkový počet mínusek a za každé mínusko bude počítat 1 korunu.

Já, Tony a pokud možno co nejvíce z vás se může přidat k iniciativě, kdy věnujeme za každé mínusko 1 korunu na charitu, na které se domluvíme. Pokud se nedomluvíme, může jich být třeba 2 nebo více. Zároveň si prosím každý určí nějaký "mentální strop", přes který prostě nepůjdete. Já sám jsem si dal 5k, ale je to na vás.

Pokud se chcete přidat, dejte si sem do nadpisu #thumbsdownforbarv - v příspěvku rovnou napište nějaké maximum, které se případně (pokud se nasbírá dostatek mínusek) zavazujete věnovat. Pokud se vám nebude pozdávat charita, na které se shodne většina, můžete zvolit jinou.

Takhle jako shrnutí stačí a všichni souhlasí?
765659
Takže MovieZone iniciativa #thumbsdownforbarv pro náhodné kolemjdoucí a všechny lidi dobré vůle :D Z něčeho negativního upečeme něco pozitivního. Od 17.9 do 30.9 (včetně) mínuskujte všechny příspěvky uživatele Barv666 úplně všude po MovieZone. (to však neznamená, že daný uživatel teď bude povinně přispívat pod každou diskuzí - úplně stačí psát ty příspěvky rozumně sem - tedy žádné 20x podobný příspěvek, ať to mají lidi jednoduché.) Po tomto datu si nechá Gonzi vyjet celkový počet mínusek a za každé mínusko bude počítat 1 korunu. Já, Tony a pokud možno co nejvíce z vás se může přidat k iniciativě, kdy věnujeme za každé mínusko 1 korunu na charitu, na které se domluvíme. Pokud se nedomluvíme, může jich být třeba 2 nebo více. Zároveň si prosím každý určí nějaký "mentální strop", přes který prostě nepůjdete. Já sám jsem si dal 5k, ale je to na vás. Pokud se chcete přidat, dejte si sem do nadpisu #thumbsdownforbarv - v příspěvku rovnou napište nějaké maximum, které se případně (pokud se nasbírá dostatek mínusek) zavazujete věnovat. Pokud se vám nebude pozdávat charita, na které se shodne většina, můžete zvolit jinou. Takhle jako shrnutí stačí a všichni souhlasí?
#thumbsdownforbarv - shrnutí
20 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Přispěju podle TedaGeorge, jen holt s jiným stropem.

Hele, to vlastně možná přispěješ na mě, jestli se to bude zhoršovat :D

(Jako vážně, jestli bude zas lockdown, tak se z toho zblázním, už to jaro bylo příšerný.)
765658
Přispěju podle TedaGeorge, jen holt s jiným stropem. Hele, to vlastně možná přispěješ na mě, jestli se to bude zhoršovat *:D* (Jako vážně, jestli bude zas lockdown, tak se z toho zblázním, už to jaro bylo příšerný.)
765657
5 -16
reagovat
#thumbsdownforbarv Třeba to bude časem tak slavný jako Dicks out for Harambe. 
Jinak bych doporučil podpořit Chráněné a podporované bydlení pro duševně nemocné link

Barv666 - Já nechci být za kazišuka, ale sám sebe logicky mínusovat nemůžeš. 
765657
#thumbsdownforbarv Třeba to bude časem tak slavný jako Dicks out for Harambe.  Jinak bych doporučil podpořit Chráněné a podporované bydlení pro duševně nemocné https://www.charita.cz/kdo-jsme/kontakty/adresar/?s=chranene-a-podporovane-bydleni-pro-dusevne-nemocne Barv666 - Já nechci být za kazišuka, ale sám sebe logicky mínusovat nemůžeš. 
765652
4 -1
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Barv666
Vyberem potom neco spolecne - kdyz bude nejhur a nekdo nebude souhlasit, tak holt treba na 2 ruzne...
765655
Vyberem potom neco spolecne - kdyz bude nejhur a nekdo nebude souhlasit, tak holt treba na 2 ruzne...
765654
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se