Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2261 - 2280 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
Zrovna Tatyanu jsem tu chtěl nahodit. Jinak po několika letech jsem byl na Brutalu, kde hrali i Jinjer, a dost si to užil a objevil několik kapel, že příští rok určo znova.:)
913809
Zrovna Tatyanu jsem tu chtěl nahodit. Jinak po několika letech jsem byl na Brutalu, kde hrali i Jinjer, a dost si to užil a objevil několik kapel, že příští rok určo znova.*:)*
913803
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
hele kdyz jsem pred 15 lety zacal poslouchat melodicky death metal, tak mi to prislo taky sokujici :D:D:D ale takovych dam je nastesti na svete spousta treba tahle z Ukrajiny:

link
913803
hele kdyz jsem pred 15 lety zacal poslouchat melodicky death metal, tak mi to prislo taky sokujici *:D**:D**:D* ale takovych dam je nastesti na svete spousta treba tahle z Ukrajiny: https://www.youtube.com/watch?v=sunjOzTz30g
913801
2 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: esmo
Mi scusi, mi scusi 8)
913802
Mi scusi, mi scusi *8)*
913795
3 0
reagovat
To zjištění, že oba hlasy jsou její...:o
913801
To zjištění, že [url=https://youtu.be/UysS2CuXu10?si=nUiX6edOfTd38zOf]oba hlasy [/url]jsou její...*:o*
4 0
reagují: speta.jr
reagovat
Já si tohle místo vyklikal! Koupil jsem ho týden dopředu a ještě jsem do sálu přišel první, nemíním se ho vzdát! :D
913798
Já si tohle místo vyklikal! Koupil jsem ho týden dopředu a ještě jsem do sálu přišel první, nemíním se ho vzdát! *:D*
913797
1 -1
reagují: esmo
reagovat
proc si nepresednes? :o
913797
proc si nepresednes? *:o*
913795
1 0
reagují: esmo
reagovat

Alien Romulus

Celý kino volný, ale lidi si stejně koupí lístek vedle mě z obou stran … snad mi nebudou aspoň sahat na koleno ?)
913795
Celý kino volný, ale lidi si stejně koupí lístek vedle mě z obou stran … snad mi nebudou aspoň sahat na koleno *?)*
Alien Romulus
1 0
reagují: studo, speta.jr
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Při jízdě po Praze a v okolí Prahy posloucham Rádio 1. Když jsem mimo dosah, většinou vyhraje Radiožurnál nebo rádio Beat.
913791
Při jízdě po Praze a v okolí Prahy posloucham Rádio 1. Když jsem mimo dosah, většinou vyhraje Radiožurnál nebo rádio Beat.
913735
2 0
reagovat
Pepa Lábus je nejlepší zprávař v ČR:+
913782
Pepa Lábus je nejlepší zprávař v ČR*:+*
913737
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ještě bych někde vyhrabal takovej ten velkej tenisák s vybledlým podpisem Berdycha, mohl ses podškrábnout vedle něho ?)
913778
Ještě bych někde vyhrabal takovej ten velkej tenisák s vybledlým podpisem Berdycha, mohl ses podškrábnout vedle něho *?)*
913777
0 0
reagují: Vincent
reagovat
To až tady případně bude nazpět Vincent. Neber si to osobně, ale já už na fanoušky moc nemám čas. Autogramy už třeba dávám jenom na letišti.
913777
To až tady případně bude nazpět Vincent. Neber si to osobně, ale já už na fanoušky moc nemám čas. Autogramy už třeba dávám jenom na letišti.
913776
1 0
reagují: SeldomSeen, esmo
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mám si dát nějaký Tour de Tenisté z Vysočiny? :D
913776
Mám si dát nějaký Tour de Tenisté z Vysočiny? *:D*
913775
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Vincent
Tak každý takový městys v okolí má nějakou celebritu. Nepostavili tobě něco v Lukách nad Jihlavou? :D

UPDATE: Možná si to pletu s Velkým, nebo nedejbože Malým Beranovem.
913775
Tak každý takový městys v okolí má nějakou celebritu. Nepostavili tobě něco v Lukách nad Jihlavou? :D UPDATE: Možná si to pletu s Velkým, nebo nedejbože Malým Beranovem.
913773
2 0
reagují: Vincent, esmo
reagovat
Zastavte se v Polné, rumor has it ze tam ma Ted postavenou sochu za zasluhy :D
913773
Zastavte se v Polné, rumor has it ze tam ma Ted postavenou sochu za zasluhy *:D*
913769
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: verbst
Kupovali a  podle mě je hlavní problém (když odignoruju ty levný shity, co dětem ukazujou reklamy) baterka. I u slušnějších hodinek dost rychle odešla. A pak je ještě jedno podstatný hledisko - některý hodinky mají funkci, že si můžeš skamarádit další uživatele téhož typu hodinek a psát si s nima zadarmo. Takže pokud už ve třídě všichni takový maj, bude dříve či později chtít Tvoje dítě tyhle. 
913772
Kupovali a  podle mě je hlavní problém (když odignoruju ty levný shity, co dětem ukazujou reklamy) baterka. I u slušnějších hodinek dost rychle odešla. A pak je ještě jedno podstatný hledisko - některý hodinky mají funkci, že si můžeš skamarádit další uživatele téhož typu hodinek a psát si s nima zadarmo. Takže pokud už ve třídě všichni takový maj, bude dříve či později chtít Tvoje dítě tyhle. 
913691
1 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
O tom už jsem taky slyšel, znova si píšu :+

Akorát je to tam v Ďankovicích teďka všude zavřený, jsou tam nějaké velké objížďky.
913770
O tom už jsem taky slyšel, znova si píšu *:+* Akorát je to tam v Ďankovicích teďka všude zavřený, jsou tam nějaké velké objížďky.
913768
0 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Díky, určitě ocením, protože zrovna projíždím mapu kam na oběd ... složitý je, že holka je vegetariánka. Takže si dá grilovanej sýr halloumi :D
913769
Díky, určitě ocením, protože zrovna projíždím mapu kam na oběd ... složitý je, že holka je vegetariánka. Takže si dá grilovanej sýr halloumi *:D*
913768
0 0
reagují: Vincent
reagovat
Tak to si dovolím nevyžádanou radu na zastávku na oběd. Byli jsme tam loni v prosinci na takový rodinný seanci a byl to velkej (neočekávanej) zážitek.
913768
Tak to si dovolím nevyžádanou radu na zastávku na oběd. Byli jsme [url=https://mapy.cz/s/jepetevosa]tam[/url] loni v prosinci na takový rodinný seanci a byl to velkej (neočekávanej) zážitek.
913762
1 0
reagují: TedGeorge, esmo
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
:D určitě nedávno jsem to zase po dlouhé době poslouchal a Gta Více city má asi nejlepší rádia a ty jejich vtipné vsuvky a reklamy.
"But I am not married!", "You are now! To America!" :D

Dá se to někde stáhnout? Leda asi jen youtube v autě, co?
913766
*:D* určitě nedávno jsem to zase po dlouhé době poslouchal a Gta Více city má asi nejlepší rádia a ty jejich vtipné vsuvky a reklamy. "But I am not married!", "You are now! To America!" *:D* Dá se to někde stáhnout? Leda asi jen youtube v autě, co?
913748
1 0
reagovat
Jo, to zní dobře, tak si to užijte :+
913764
Jo, to zní dobře, tak si to užijte *:+*
913762
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se