Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22481 - 22500 Napsat příspěvek
reaguje na: Ne__Ty
Jakožto dlouholetý spokojený uživatel, ovšem s minimem času na seriály, můžu podepsat doporučení Good Omens,  kde coby ctitel předlohy oceňuji, že to nezmrvili... A ještě mám rád The Marvelous Mrs Maisel, jako feel-good pohodovku, ale na binge během pár dnů se to asi až tak nehodí... 

Jinak Amazon má i původní filmy, když máš ten omezený čas - některé jsou i celkem fajn, ale vyložený must-see zatím asi žádný. Co jsem tak zatím viděl:

21 Bridges - poctivá akční krimi devadesátkového střihu a připomenutí, jak bude Chadwick Boseman chybět 

How to Build a Girl - An Education meets Almost Famous v přepychovém prostředí Wolverhamptonu devadesátých let, přičemž oba zmíněné filmy (mimochodem často též v anazoním katalogu) jsou asi lepší, ale i tohle je fajn 

The Only Living Boy in New York - výborně obsazená coming-of-age romantika, kde Kate Beckinsale přepisuje slovníky u hesla MILF (tedy vše decentní formou, žádné čuňačinky vážně nečekej)
769126
Jakožto dlouholetý spokojený uživatel, ovšem s minimem času na seriály, můžu podepsat doporučení Good Omens,  kde coby ctitel předlohy oceňuji, že to nezmrvili... A ještě mám rád The Marvelous Mrs Maisel, jako feel-good pohodovku, ale na binge během pár dnů se to asi až tak nehodí...  Jinak Amazon má i původní filmy, když máš ten omezený čas - některé jsou i celkem fajn, ale vyložený must-see zatím asi žádný. Co jsem tak zatím viděl: 21 Bridges - poctivá akční krimi devadesátkového střihu a připomenutí, jak bude Chadwick Boseman chybět  How to Build a Girl - An Education meets Almost Famous v přepychovém prostředí Wolverhamptonu devadesátých let, přičemž oba zmíněné filmy (mimochodem často též v anazoním katalogu) jsou asi lepší, ale i tohle je fajn  The Only Living Boy in New York - výborně obsazená coming-of-age romantika, kde Kate Beckinsale přepisuje slovníky u hesla MILF (tedy vše decentní formou, žádné čuňačinky vážně nečekej)
768987
3 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já bych stejně dal maximálně jednu sérii. Prime mám jen na týden a už teď vím, že si ho stoprocentně platit nebudu. 
769075
Já bych stejně dal maximálně jednu sérii. Prime mám jen na týden a už teď vím, že si ho stoprocentně platit nebudu. 
769066
2 0
reagovat
Ještě jeden díl a budu přesně v polovině druhý sezony. Zatím dobrý. :+
769071
Ještě jeden díl a budu přesně v polovině druhý sezony. Zatím dobrý. *:+*
769066
4 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Pekná myšlienka, ale čeština by mi dala o dosť viac práce. Ak preklad, tak jedine slovenský. Mne tu nejde ani tak o nejaké pokrytie nových trhov. To nie je akože biznis rozhodnutie :D Na tej knihe nikdy nič reálne nezarobím. To by u nás musel byť z toho brutálny bestselller čo určite nebude. To už skôr mi možno časom hodí nejakú korunu anglická verzia, pri ktorej je hlavný cieľ samozrejme predať filmové práva 8):D
769070
Pekná myšlienka, ale čeština by mi dala o dosť viac práce. Ak preklad, tak jedine slovenský. Mne tu nejde ani tak o nejaké pokrytie nových trhov. To nie je akože biznis rozhodnutie *:D* Na tej knihe nikdy nič reálne nezarobím. To by u nás musel byť z toho brutálny bestselller čo určite nebude. To už skôr mi možno časom hodí nejakú korunu anglická verzia, pri ktorej je hlavný cieľ samozrejme predať filmové práva *8)**:D*
769018
1 -1
reagovat
Ja sem zkusil Expanse - je to zajimave, ale v pulce druhe sezony se to uplne zastavilo a prestalo me to bavit. Ale nekdy se k tomu vratim...
769066
Ja sem zkusil Expanse - je to zajimave, ale v pulce druhe sezony se to uplne zastavilo a prestalo me to bavit. Ale nekdy se k tomu vratim...
769059
1 -4
reagují: Ne__Ty, Memphis
reagovat

Zed –Death Mark

Nema to sice ani celou minutu a ctvrt, ale je to bozi!
769062
Nema to sice ani celou minutu a ctvrt, ale je to [url=https://www.youtube.com/watch?v=cEDoiC8bOXs&ab_channel=RyanWoodwardart]bozi![/url]
Zed –Death Mark
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak z těch doporučených věcí možná zkusím Expanse. Nebo Expanse. Plus to poslední zmíněné dílo. A pak jsem přemýšlel, že zkusím Expanse. Má to cenu?
769059
Tak z těch doporučených věcí možná zkusím Expanse. Nebo Expanse. Plus to poslední zmíněné dílo. A pak jsem přemýšlel, že zkusím Expanse. Má to cenu?
769044
8 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: speta.jr
Jsou určitý jistoty, který je fajn v životě mít. AC/DC, Karel Gott, Scooter... :D
769057
Jsou určitý jistoty, který je fajn v životě mít. AC/DC, [s]Karel Gott,[/s] Scooter... *:D*
769055
7 0
reagovat

Fuck 2020

scooteeer! :D

link
769055
scooteeer! *:D* https://www.youtube.com/watch?v=zu3k2PJumfI
Fuck 2020
8 0
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: kyller
Já si to přečtu hned jak se to objeví na audible :D
769045
Já si to přečtu hned jak se to objeví na audible *:D*
768999
3 0
reagovat
Expanse. Jednoznačně Expanse. A Bosh je hodně slušná detektivka. A taky ještě Expanse.
769044
Expanse. Jednoznačně Expanse. A Bosh je hodně slušná detektivka. A taky ještě Expanse.
768976
11 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
Ja kdysi chodil se Slovenkou, takze pochytil jsem dost, navic z Ostravy je Slovensko kousek, takze tam obcas zajedu a rozdilne slova mi problem nedelaji. I te posltine neni problem rozumnet, i kdyz mluvim jen zakladne, takze spise pasivni znalost diky blizkosti, sluzebkam a 2 kolegum v praci, co umi cesky, polsky a "po naszymu", holt Tesinaci. :D
769034
Ja kdysi chodil se Slovenkou, takze pochytil jsem dost, navic z Ostravy je Slovensko kousek, takze tam obcas zajedu a rozdilne slova mi problem nedelaji. I te posltine neni problem rozumnet, i kdyz mluvim jen zakladne, takze spise pasivni znalost diky blizkosti, sluzebkam a 2 kolegum v praci, co umi cesky, polsky a "po naszymu", holt Tesinaci. *:D*
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A co používala za jazyk? :D
769033
A co používala za jazyk? *:D*
769031
1 0
reagovat
Já rozumím slovensky perfektně, ale když na mne jedna holka z Košic půl hodiny řvala, tak jsem odchytil tak 5 slov maximálně . 
769031
Já rozumím slovensky perfektně, ale když na mne jedna holka z Košic půl hodiny řvala, tak jsem odchytil tak 5 slov maximálně . 
3 0
reagují: DarkSith
reagovat
To by ses divil, jak moje generace zase vůbec nerozumí slovensky a někteří se skutečně dorozumívají na kolejích anglicky (třeba pražák a východňar). :D
769030
To by ses divil, jak moje generace zase vůbec nerozumí slovensky a někteří se skutečně dorozumívají na kolejích anglicky (třeba pražák a východňar). *:D*
769027
1 -3
reagovat
reaguje na: Cinefil
To by ses divil, jak Cesi umi slovensky... Pepo ti to potvrdi :D
769027
To by ses divil, jak Cesi umi slovensky... Pepo ti to potvrdi *:D*
769022
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Cinefil
No veď práve tak som to myslel :) načo sa trápiť so slovenským prekladom, keď to môže dať rovno iba do češtiny a má obidva trhy pokryté. 
769023
No veď práve tak som to myslel *:)* načo sa trápiť so slovenským prekladom, keď to môže dať rovno iba do češtiny a má obidva trhy pokryté. 
769022
4 0
reagovat
Slováci po česky ano, češi po slovensky - na to bych nevsázel :D. Ale ano, chápu jak to myslíš.

Jinak jestli jsou v knížce i scénáře atd. tak to může posloužit i jako pro studenty famu. Většinu scénářů na netu najdeš v eng páč hollywood. Těch českých na netu moc není.
769022
Slováci po česky ano, češi po slovensky - na to bych nevsázel *:D*. Ale ano, chápu jak to myslíš. Jinak jestli jsou v knížce i scénáře atd. tak to může posloužit i jako pro studenty famu. Většinu scénářů na netu najdeš v eng páč hollywood. Těch českých na netu moc není.
769018
1 -2
reagují: TedGeorge, SteKi
reagovat
Slováci česky skutečně rozumějí. Kromě jistého premiéra. :D
769021
Slováci česky skutečně rozumějí. Kromě jistého premiéra. *:D*
769018
4 -3
reagovat
reaguje na: kyller
Ja by som veľmi ocenil ak by sa to podarilo dať do slovenčiny, pretože žánrovo a tématicky je to presne čo mám rád. Síce ak by som veľmi chcel, asi by som to zvládol aj v angličtine ale nakoľko som taký angličtinár samouk, tak by som si to tak nevychutnal. Ale možno by nebolo od veci pouvažovať nad možnosťou preložiť to do češtiny ako to robí Ďuro. My sme trh malý a Slováci po česky aj tak vedia a je im to jedno. 
769018
Ja by som veľmi ocenil ak by sa to podarilo dať do slovenčiny, pretože žánrovo a tématicky je to presne čo mám rád. Síce ak by som veľmi chcel, asi by som to zvládol aj v angličtine ale nakoľko som taký angličtinár samouk, tak by som si to tak nevychutnal. Ale možno by nebolo od veci pouvažovať nad možnosťou preložiť to do češtiny ako to robí Ďuro. My sme trh malý a Slováci po česky aj tak vedia a je im to jedno. 
768999
6 0
reagují: kyller, Cinefil, Disketa1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se