Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22341 - 22360 Napsat příspěvek
reaguje na: studo
ak bude texas modry,  tak sem spadne meteotit
770047
ak bude texas modry,  tak sem spadne meteotit
770045
10 0
reagovat

Zkušenosti s Amazon Prime

Ještě jednou děkuji za doporučení, které jsem doplnil koronatipy Hlada a Imfa. Hned mi nabyly resty. :+ Po zkušební době jsem si to nepředplácel, takže se ke Fleabag, The BoysJean-Claude Van Johnson dostanu někdy v budoucnu. :(

Borat 2 (2020)
Jsem zvědavý, jak snímek budu vnímat za takových deset let. Na jednu stranu se Borat vybarvil a vztah s dcerou pro mě byl až nečekaně nosný. Na tu druhou je zakotvení v čase příliš konkrétní. Posledním minutám navzdory. K tomu plno konverzací klouže po povrchu a jsou maximálně úsměvné. (A kéž bych se choval podobně apaticky jako lidé, kteří Borata potkají.) O to víc jsem byl rád za momenty v židovské komunitě nebo vysvětlení lásky. 7/10 

Good Omens (2019)
Rozhodně nejlepší dílo z vyzkoušené nabídky. Sheen a Tennant vládnou natolik, že zastiňují ostatní, přestože si všechny postavy projdou příběhovým obloukem a nejsou zbytečné (dokonce ani děti ne). Hlavním motorem je však přátelství. Nepamatuji, kdy naposledy jsem viděl, že by stálo v centru vyprávění a bylo tak dobře prokresleno. Možná Tenkrát v Hollywoodu? A nesmím zapomenout ani na jemný humor a kadenci kreativních nápadů. 9/10

30 dní dlouhá noc (2007)
Solidní horor s několika nádhernými kamerovými jízdami. Nápad si zaslouží pochvalu, jen to zpracování pokulhává. Je tu nulový rozdíl oproti prvnímu a třicátému dni, psychický tlak na postavy je pak nulový. Plus se v závěru kašle na logiku. Odvaha jít jiným směrem nezachrání všechno. Upíři občas děsí. 7/10

Vyjednavač (1998)
Od začátku nastupuje na scénu napětí, které z ní pak s přibývajícími minutami téměř nesleze. A stačí k tomu pouhé dialogové výměny Jacksona se Spaceym i dalších postav. Jen houšť. 8/10
770046
Ještě jednou děkuji za doporučení, které jsem doplnil koronatipy Hlada a Imfa. Hned mi nabyly resty. *:+* Po zkušební době jsem si to nepředplácel, takže se ke [i]Fleabag[/i], [i]The Boys[/i] a [i]Jean-Claude Van Johnson [/i]dostanu někdy v budoucnu. *:(* [b]Borat 2[/b] (2020) Jsem zvědavý, jak snímek budu vnímat za takových deset let. Na jednu stranu se Borat vybarvil a vztah s dcerou pro mě byl až nečekaně nosný. Na tu druhou je zakotvení v čase příliš konkrétní. Posledním minutám navzdory. K tomu plno konverzací klouže po povrchu a jsou maximálně úsměvné. (A kéž bych se choval podobně apaticky jako lidé, kteří Borata potkají.) O to víc jsem byl rád za momenty v židovské komunitě nebo vysvětlení lásky. [b]7/10[/b]  [b]Good Omens [/b](2019) Rozhodně nejlepší dílo z vyzkoušené nabídky. Sheen a Tennant vládnou natolik, že zastiňují ostatní, přestože si všechny postavy projdou příběhovým obloukem a nejsou zbytečné (dokonce ani děti ne). Hlavním motorem je však přátelství. Nepamatuji, kdy naposledy jsem viděl, že by stálo v centru vyprávění a bylo tak dobře prokresleno. Možná [i]Tenkrát v Hollywoodu[/i]? A nesmím zapomenout ani na jemný humor a kadenci kreativních nápadů. [b]9/10[/b] [b]30 dní dlouhá noc [/b](2007) Solidní horor s několika nádhernými kamerovými jízdami. Nápad si zaslouží pochvalu, jen to zpracování pokulhává. Je tu nulový rozdíl oproti prvnímu a třicátému dni, psychický tlak na postavy je pak nulový. Plus se v závěru kašle na logiku. Odvaha jít jiným směrem nezachrání všechno. Upíři občas děsí. [b]7/10[/b] [b]Vyjednavač [/b](1998) Od začátku nastupuje na scénu napětí, které z ní pak s přibývajícími minutami téměř nesleze. A stačí k tomu pouhé dialogové výměny Jacksona se Spaceym i dalších postav. Jen houšť. [b]8/10[/b]
Zkušenosti s Amazon Prime
1 -1
reagovat
myslis 2016 again? :D

ale ano, mozno este dolezitejsie ako Joe aby vyhral WH (co je samozrejme zaklad) je otocit ten senat. Keby odtial odide Lindsey Graham tak je to aspon male zadosucinenie :D

A mozno to rano uvidime inak, ale jedina sanca ako je to mat uz pocas volebnej noci z krku je, ze nejakym zazrakom bude Texas modry, vtedy by to bol game over pre Donnyho ?)
770045
myslis 2016 again? :D ale ano, mozno este dolezitejsie ako Joe aby vyhral WH (co je samozrejme zaklad) je otocit ten senat. Keby odtial odide Lindsey Graham tak je to aspon male zadosucinenie *:D* A mozno to rano uvidime inak, ale jedina sanca ako je to mat uz pocas volebnej noci z krku je, ze nejakym zazrakom bude Texas modry, vtedy by to bol game over pre Donnyho *?)*
2 -4
reagují: pepo
reagovat
Nejhorší bude, pokud to Donald dá díky volebnímu systému, ač Joe povede o několik milionů hlasů.
770044
Nejhorší bude, pokud to Donald dá díky volebnímu systému, ač Joe povede o několik milionů hlasů.
4 -4
reagovat
reaguje na: MarvinP
Nebýt pandemie, asi by to dal celkem s přehledem, ale ačkoliv je to blbý, tak doufám, že ho právě koronavirus potopí. Víc než v to ale doufám, že demokrati otočí senát, poslední dobou mi přijde, že je fuk, kdo sedí v Bílým domě, dokud na své straně nemá i senát. McConnell/Biden by byly jen čtyři roky trápení.
770040
Nebýt pandemie, asi by to dal celkem s přehledem, ale ačkoliv je to blbý, tak doufám, že ho právě koronavirus potopí. Víc než v to ale doufám, že demokrati otočí senát, poslední dobou mi přijde, že je fuk, kdo sedí v Bílým domě, dokud na své straně nemá i senát. McConnell/Biden by byly jen čtyři roky trápení.
770039
2 -4
reagovat
Já jsem už dlouho přesvědčen, že to Trump bohužel, velmi těsně, bídně (pun intended) dá. A po té symbolické, ideové, stránce, to bude mít mnohem devastačnější účinek, než jeho první zvolení, protože teď už je skutečně jasné, co se to volí.
770039
Já jsem už dlouho přesvědčen, že to Trump bohužel, velmi těsně, bídně (pun intended) dá. A po té symbolické, ideové, stránce, to bude mít mnohem devastačnější účinek, než jeho první zvolení, protože teď už je skutečně jasné, co se to volí.
3 -3
reagují: do_Od
reagovat
Snad nebudou vysledky zname az po skonceni obcanske valky.
770038
Snad nebudou vysledky zname az po skonceni obcanske valky.
15 -1
reagovat
reaguje na: Fanous21
Doufejme.
Takovou nervozitu jako dneska jsem dlouho necítil.
A to je to v podstatě jenom můj koníček.
770037
Doufejme. Takovou nervozitu jako dneska jsem dlouho necítil. A to je to v podstatě jenom můj koníček.
770036
2 -3
reagovat
reaguje na: verbst
770036
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/urcil-viteze-deviti-voleb-v-usa-kdo-bude-podle-profesora-novy-prezident-127355
770035
1 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Snipsley
Call me naive, ale já věřím v takovej turnout, že to bude jasný ještě před koncem election night.
One way or another.
770035
Call me naive, ale já věřím v takovej turnout, že to bude jasný ještě před koncem election night. One way or another.
770034
3 -3
reagují: Fanous21
reagovat
Jen se obecne ocekava, ze vysledky budou oproti minulym volbam jasne nejdriv tak o vikendu, ofiko mozna dokonce za nekolik tydnu. Tak neni uplne treba pres noc zadrzovat dech
770034
Jen se obecne ocekava, ze vysledky budou oproti minulym volbam jasne nejdriv tak o vikendu, ofiko mozna dokonce za nekolik tydnu. Tak neni uplne treba pres noc zadrzovat dech
2 -1
reagují: verbst
reagovat
Já čekám, až se objeví něco na FB / YouTube, kdyžtak to sem pak linknu.
770032
Já čekám, až se objeví něco na FB / YouTube, kdyžtak to sem pak linknu.
770031
4 -2
reagovat
Aniž bych chtěl začít nějakej flame - kde se dá nejlíp sledovat live coverage voleb vy víte kde?
Nebo respektive, kde na YouTube? :D Máte nějakej osvědčenej kanál?

Díkes.
770031
Aniž bych chtěl začít nějakej flame - kde se dá nejlíp sledovat live coverage voleb vy víte kde? Nebo respektive, kde na YouTube? *:D* Máte nějakej osvědčenej kanál? Díkes.
3 -2
reagují: do_Od
reagovat

Výkřik do tmy.

Not to toot my own horn, ale po několika letech neúnavného přesvědčování se mi povedlo od března dostat na Netlflix nejen manželku, ale ode dneška i tátu, bráchu s manželkou a druhýho bráchu se ségrou. Nejprve to testovali sami a teď jdeme na ty čtyři obrazovky.

Ještě pracuju na Spotify (pomalu ale jistě) a konečně nebudu jedinej nepirát. Nebo respektive příležitostnej pirát... Koukám na Tebe Mando!
770026
[i]Not to toot my own horn[/i], ale po několika letech neúnavného přesvědčování se mi povedlo od března dostat na Netlflix nejen manželku, ale ode dneška i tátu, bráchu s manželkou a druhýho bráchu se ségrou. Nejprve to testovali sami a teď jdeme na ty čtyři obrazovky. Ještě pracuju na Spotify (pomalu ale jistě) a konečně nebudu jedinej nepirát. [spoiler]Nebo respektive příležitostnej pirát... Koukám na Tebe Mando![/spoiler]
Výkřik do tmy.
7 -1
reagovat
Quibi skončilo. Projekt za 2 miliardy v USD, v době kdy se zavírají kina :D
770023
Quibi skončilo. Projekt za 2 miliardy v USD, v době kdy se zavírají kina *:D*
9 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
U nas prave 20:30 ten prvni den začly houkat sirény a myslel jsem si, ze to fakt tak je. Ale on to byl "pozarni poplach" No měli na to kluci jen půl hodiny, tak snad to stihli uhasit:D
770016
U nas prave 20:30 ten prvni den začly houkat sirény a myslel jsem si, ze to fakt tak je. Ale on to byl "pozarni poplach" No měli na to kluci jen půl hodiny, tak snad to stihli uhasit*:D*
770011
6 0
reagovat

Zákaz vycházení

Mohly by vždycky před 21 hodinou pouštět sirény. Jako třeba v Silent Hill
link
770011
Mohly by vždycky před 21 hodinou pouštět sirény. Jako třeba v Silent Hill https://youtu.be/IK13ntirEzE
Zákaz vycházení
6 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Plus pro naši generaci byly prequel epizody přece jen možná zásadnější, než pro mladší generaci ty sequely. Zatímco epizoda 3 byla epická i přes rozpačitější jedničku a dvojku, těžkopádná osmička, vyloženě hloupá devítka a imho nudné sólovky nepřitáhly tolik nových fanoušků.
770002
Plus pro naši generaci byly prequel epizody přece jen možná zásadnější, než pro mladší generaci ty sequely. Zatímco epizoda 3 byla epická i přes rozpačitější jedničku a dvojku, těžkopádná osmička, vyloženě hloupá devítka a imho nudné sólovky nepřitáhly tolik nových fanoušků.
769997
1 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
No třeba tuhle kvalitu jede i Netflix. Třeba ta nová čínská animovaná šílenost má ackovou kvalitu i písniček.
Jako jestli to dělají kvůli kvalitě, tak je to chvalihodne , ale nejsem si jistý. 
770000
No třeba tuhle kvalitu jede i Netflix. Třeba ta nová čínská animovaná šílenost má ackovou kvalitu i písniček. Jako jestli to dělají kvůli kvalitě, tak je to chvalihodne , ale nejsem si jistý. 
769999
2 -1
reagovat
Plus - nadabování novinek a zbylého obsahu jim zabere neporovnatelně delší dobu, než konkurenci. SI vezměte, jak ty jejich dabingy (alespoň u animáků) zní ve srovnání s konkurencí. Tam se nemůže mluvit ani o jiné lize, to je úplně jiný sport...
A co se týče toho, že nechcou prachy za těch několik drůbků... imo je to pro ně pořád páru drobků a pak - oni chcou D+ budovat jako family friendly službu, ne jako geekovskou domovinu. Ty SW a Marvel je pro nejstarší sourozence a tátu s mámou. Je to v podtattě bonusový obsah. Primární sou pohádky a jako služba s kvalitními pohádkami se i prezentuje a prodává.
Spuštění v kraji, kde to spustí bez tuzemské jazykové podpory, by to spíš uškodilo pověsti a to nechcou. imo samozřejmně.
769999
Plus - nadabování novinek a zbylého obsahu jim zabere neporovnatelně delší dobu, než konkurenci. SI vezměte, jak ty jejich dabingy (alespoň u animáků) zní ve srovnání s konkurencí. Tam se nemůže mluvit ani o jiné lize, to je úplně jiný sport... A co se týče toho, že nechcou prachy za těch několik drůbků... imo je to pro ně pořád páru drobků a pak - oni chcou D+ budovat jako family friendly službu, ne jako geekovskou domovinu. Ty SW a Marvel je pro nejstarší sourozence a tátu s mámou. Je to v podtattě bonusový obsah. Primární sou pohádky a jako služba s kvalitními pohádkami se i prezentuje a prodává. Spuštění v kraji, kde to spustí bez tuzemské jazykové podpory, by to spíš uškodilo pověsti a to nechcou. imo samozřejmně.
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se