Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22301 - 22320 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Jo jo aneb vývoj večera:
- really good
- big win
- trying to steal
- magically disappear
- very strange
- devastating
- power of destruction :D
770157
Jo jo aneb vývoj večera: - really good - big win - trying to steal - magically disappear - very strange - devastating - power of destruction *:D*
770139
6 -3
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: belasis
Much destruction, so devastating...:D
770139
Much destruction, so devastating...*:D*
770134
4 -3
reagují: belasis
reagovat
Ale, že se to dobře otočilo...

Biden má 227 hlasů.
- v Nevadě (6 hlasů) vede o 7647, spočítáno 86 %

- v Arizoně (11 hlasů) vede o 93 509, spoč. 98+ %
- ve Wisconsinu (10 hlasů) vede o 20 697, spoč. 97 %
- v Michiganu (16 hlasů), vede o 9393, spoč. 90 %

Pokud to udrží, má 270 a je prezident.

A Trump na twitteru už pění :D
770134
Ale, že se to dobře otočilo... Biden má 227 hlasů. - v Nevadě (6 hlasů) vede o 7647, spočítáno 86 % - v Arizoně (11 hlasů) vede o 93 509, spoč. 98+ % - ve Wisconsinu (10 hlasů) vede o 20 697, spoč. 97 % - v Michiganu (16 hlasů), vede o 9393, spoč. 90 % Pokud to udrží, má 270 a je prezident. A Trump na twitteru už pění *:D*
11 -5
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: verbst
"Meleš kraviny." To jsou argumenty! :+ Myslel jsem to osahávání a ochytkávání holek a dětí obecně, dokumentace k tomu najdeš dost, i na YT. Asi je Joe hodně kontaktní člověk no, ale kdyby tohle dělával pravidelně Trump, tak ho za to média sežerou. Já nevím, když si někdo splete svého několik let mrtvého syna se svou vnučkou a veřejně to prezentuje, to můžu tolerovat u nějaké 90leté babičky, ale ne u kandidáta na prezidenta USA.

Já to, cos tam napsal, samozřejmě vidím. Je to idiot a jako poslední příklad idiotismu svědčí to jeho prohlášení o zastavení sčítání a o podvodu, kdy si asi ani neuvědomuje, co můžou tahle jeho slova způsobit (nebo uvědomuje?). Ale to není pouze volba Biden vs. Trump. Biden by se ještě dal (pokud by byl mladší a více při smyslech), ale spolu s Bidenem člověk volí i Harris a spol.

Jinak díky za link na ty jeho hlášky.
770109
"Meleš kraviny." To jsou argumenty! *:+* Myslel jsem to osahávání a ochytkávání holek a dětí obecně, dokumentace k tomu najdeš dost, i na YT. Asi je Joe hodně kontaktní člověk no, ale kdyby tohle dělával pravidelně Trump, tak ho za to média sežerou. Já nevím, když si někdo splete svého několik let mrtvého syna se svou vnučkou a veřejně to prezentuje, to můžu tolerovat u nějaké 90leté babičky, ale ne u kandidáta na prezidenta USA. Já to, cos tam napsal, samozřejmě vidím. Je to idiot a jako poslední příklad idiotismu svědčí to jeho prohlášení o zastavení sčítání a o podvodu, kdy si asi ani neuvědomuje, co můžou tahle jeho slova způsobit (nebo uvědomuje?). Ale to není pouze volba Biden vs. Trump. Biden by se ještě dal (pokud by byl mladší a více při smyslech), ale spolu s Bidenem člověk volí i Harris a spol. Jinak díky za link na ty jeho hlášky.
770071
7 -2
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Fuck. 
2020 sucks balls.
770108
Fuck.  2020 sucks balls.
770107
1 -3
reagovat
Zatiaľ sa predpoveď z tohto článku v atlantic plní. tldr: 

With a justification based on claims of rampant fraud, Trump would ask state legislators to set aside the popular vote and exercise their power to choose a slate of electors directly. The longer Trump succeeds in keeping the vote count in doubt, the more pressure legislators will feel to act before the safe-harbor deadline (December 8th) expires.
In the case of a contested election, it is 100% legal for states to bypass the popular vote, which will result in Pence casting the only ballot that matters.
This scenario would certainly go the supreme court, where Barrett and Kavanaugh could be the deciding votes.
770107
Zatiaľ sa predpoveď z [url=https://www.theatlantic.com/magazine/archive/2020/11/what-if-trump-refuses-concede/616424/]tohto[/url] článku v atlantic plní. tldr:  With a justification based on claims of rampant fraud, Trump would ask state legislators to set aside the popular vote and exercise their power to choose a slate of electors directly. The longer Trump succeeds in keeping the vote count in doubt, the more pressure legislators will feel to act before the safe-harbor deadline (December 8th) expires. In the case of a contested election, it is 100% legal for states to bypass the popular vote, which will result in Pence casting the only ballot that matters. This scenario would certainly go the supreme court, where Barrett and Kavanaugh could be the deciding votes.
3 -1
reagují: verbst
reagovat
Ruty šuty Arizona Biden. (karamba!)
770098
[b][i]Ruty šuty[/i] Arizona Biden. ([i]karamba[/i]!)[/b]
4 -5
reagovat
To není jen o USA, platí to obecně.
770097
To není jen o USA, platí to obecně.
770075
2 0
reagovat
770096
https://www.youtube.com/watch?v=wgpytjlW5wU
770086
4 0
reagovat
Podle všeho se dneska vyhlásí ještě 2-3 státy, na 270 to ale nikomu stačit nebude. Výsledky tak nejdřív zítra, možná později. Závidím všem, kteří to berou v klidu. :D
770095
Podle všeho se dneska vyhlásí ještě 2-3 státy, na 270 to ale nikomu stačit nebude. Výsledky tak nejdřív zítra, možná později. Závidím všem, kteří to berou v klidu. *:D*
6 -1
reagovat
S nepokoji se počítá tak jako tak. Pokud se Trump obrátí na svoje po zuby ozbrojené příznivce tak bude teprve veselo. 
770094
S nepokoji se počítá tak jako tak. Pokud se Trump obrátí na svoje po zuby ozbrojené příznivce tak bude teprve veselo. 
770082
2 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Napise vam brzy MKubalikova
770093
Napise vam brzy MKubalikova
770092
2 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Kolik?
770092
Kolik?
770091
3 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
No ja vam uz ted muzu rict, ze vyhrala Tereza Maxova :))
770091
No ja vam uz ted muzu rict, ze vyhrala Tereza Maxova *:))*
12 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: HAL
Au :D:D:+
770090
Au *:D**:D**:+*
770088
7 -2
reagovat
reaguje na: HAL
WTF
770089
WTF
770088
2 -3
reagovat
Jsi si jistý že ti ten Trump není přecejen bližší? 
770088
Jsi si jistý že ti ten Trump není přecejen bližší? 
770086
10 -4
reagují: Kostěj, verbst
reagovat
Tak jinak... Spousta lidí, kterým se bude dařit slušně bez ohledu na to kdo kde sedí, chce třeba jen tu svou morální výhrunad tím Andym. Takže student VŠ v Praze nebo ajťák v Brně k tomu bude přistupovat jinak než prodavačka z nákupáku v Přerově. Společnost je rozdělená, až moc často máš jen dvě skupiny kam patřit, na opačném pólu, takže to jde do absurdna, k tomu vznikají všelijaká uskupení a strany a jedinci na míru nějakému potenciálnímu voličstvu... Takže já fakt nebudu říkat, že někdo je č**** jen proto, že volil toho a toho. Spíš mě zajímají jeho důvody a ne takový ty tři, čtyři neustále se opakující fráze. Samozřejmě, většina lidí má tak nízkou self-awareness, že když dojde na nějakou obhajobu a vnímání reality, tak jen začnou řvát.
770087
Tak jinak... Spousta lidí, kterým se bude dařit slušně bez ohledu na to kdo kde sedí, chce třeba jen tu svou morální výhrunad tím Andym. Takže student VŠ v Praze nebo ajťák v Brně k tomu bude přistupovat jinak než prodavačka z nákupáku v Přerově. Společnost je rozdělená, až moc často máš jen dvě skupiny kam patřit, na opačném pólu, takže to jde do absurdna, k tomu vznikají všelijaká uskupení a strany a jedinci na míru nějakému potenciálnímu voličstvu... Takže já fakt nebudu říkat, že někdo je č**** jen proto, že volil toho a toho. Spíš mě zajímají jeho důvody a ne takový ty tři, čtyři neustále se opakující fráze. Samozřejmě, většina lidí má tak nízkou self-awareness, že když dojde na nějakou obhajobu a vnímání reality, tak jen začnou řvát.
770086
9 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Hodnoty ale nejsou přece jenom moje nebo tvoje.
Jsou dobrý a špatný.
770086
Hodnoty ale nejsou přece jenom moje nebo tvoje. Jsou dobrý a špatný.
770079
3 -6
reagují: Kostěj, HAL, The Joker
reagovat
Zatím je to nadějné, to je dobře.
770084
Zatím je to nadějné, to je dobře.
770082
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se