Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22281 - 22300 Napsat příspěvek
Korespondenční hlasovaní je neomarxistické zlo :D 
770249
Korespondenční hlasovaní je neomarxistické zlo *:D* 
3 -1
reagovat
Když už si na volební proces v Americe stěžuje i mladší Klaus, tak víte, že tam dělají něco dobře.
770242
Když už si na volební proces v Americe stěžuje i mladší Klaus, tak víte, že tam dělají něco dobře.
7 -3
reagovat
reaguje na: SteKi
V Trumpovej hlave musí byť iný bordel. :D
770238
V Trumpovej hlave musí byť iný bordel. *:D*
770237
4 -3
reagovat
Tak majú prestať rátať tie hlasy alebo ich majú začať prepočítavať? Som zmätený :D
770237
Tak majú prestať rátať tie hlasy alebo ich majú začať prepočítavať? Som zmätený *:D*
3 -2
reagují: slord
reagovat
Tak tak, někdy člověk potřebuje záhlavec, aby mu to došlo.

A taky potřebuje TedGeorge a mkubalikovou, kteří z trapasu udělají tak suprovou věc :+
770230
Tak tak, někdy člověk potřebuje záhlavec, aby mu to došlo. A taky potřebuje TedGeorge a mkubalikovou, kteří z trapasu udělají tak suprovou věc *:+*
5 -2
reagovat
Já musím pochválit uživatele JAGODA. Jak začal psat, tak s jeho názory jsem ne vždy souhlasil, ale po příspěvku, kdy se hlásil jako doprovolnik na výpomoc a jeho backstory, tak musím hluboce smeknout a výrazně u mne stoupl. :+

A Barv taky :+ jak jsem sledoval celkový vývoj
770220
Já musím pochválit uživatele JAGODA. Jak začal psat, tak s jeho názory jsem ne vždy souhlasil, ale po příspěvku, kdy se hlásil jako doprovolnik na výpomoc a jeho backstory, tak musím hluboce smeknout a výrazně u mne stoupl. *:+* A Barv taky *:+* jak jsem sledoval celkový vývoj
7 -2
reagovat
Guidovje genius :) Takový Gio Monaldo.
770219
Guidovje genius *:)* Takový Gio Monaldo.
1 -2
reagovat
Přijde čas a doceníte i GuidaA.
770217
Přijde čas a doceníte i GuidaA.
1 0
reagovat
Člověku někdy stačí málo, aby si uvědomil, že se chová trochu jako kokot :)
770216
Člověku někdy stačí málo, aby si uvědomil, že se chová trochu jako kokot *:)*
0 -1
reagovat
Jako jo, byla to taková Barvova cesta:D Teď ho vidím úplně jinak, než toho věčně nazlobeneho Kingpina:D
770213
Jako jo, byla to taková Barvova cesta*:D* Teď ho vidím úplně jinak, než toho věčně nazlobeneho Kingpina*:D*
7 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mě spíš překvapuje, že se z Barva od té doby rychle stal rovnocenný, respektovaný uživatel se zajímavými názory. :D:+
770211
Mě spíš překvapuje, že se z Barva od té doby rychle stal rovnocenný, respektovaný uživatel se zajímavými názory. *:D**:+*
770195
6 -1
reagovat
reaguje na: Vardant
Lol. Enough internet for the rest of the week for me. 
Sorry. 
770208
Lol. Enough internet for the rest of the week for me.  Sorry. 
770194
3 -2
reagovat
reaguje na: mkubalikova
To je uplne jedno, mnoho penez prislo po 30.10, coz bylo puvodne urceny konec.

Tim padem to cele prohlasuji za neplatne a vsechny penize se budou vracet. Jeste to tweetnu, aby to bylo oficialni.
770203
To je uplne jedno, mnoho penez prislo po 30.10, coz bylo puvodne urceny konec. Tim padem to cele prohlasuji za neplatne a vsechny penize se budou vracet. Jeste to tweetnu, aby to bylo oficialni.
770202
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Může být, ale jsem si dost jistá v kramflecich. Použili jsme sčítací stroj jiného výrobce, než který mají ve Wisconsinu a Pensylvánii. :D
770202
Může být, ale jsem si dost jistá v kramflecich. Použili jsme sčítací stroj jiného výrobce, než který mají ve Wisconsinu a Pensylvánii. *:D*
770200
6 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
pojdme doufat, ze nikdo nebude pozadovat prepocet :))
770200
pojdme doufat, ze nikdo nebude pozadovat prepocet *:))*
770168
6 -1
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: verbst
Já se přiznám, že jsem přispěl o dost méně než Ted nebo MKubalikova a držel jsem se slibu s minusama. Nicméně jsem byl i tak ne/příjemně dojatý jako jeden z těch které to napadlo. Přitom to začalo jako taková blbost...
770195
Já se přiznám, že jsem přispěl o dost méně než Ted nebo MKubalikova a držel jsem se slibu s minusama. Nicméně jsem byl i tak ne/příjemně dojatý jako jeden z těch které to napadlo. Přitom to začalo jako taková blbost...
770193
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: verbst
Někdo, kdo umí číst? 
770194
Někdo, kdo umí číst? 
770193
13 -4
reagují: verbst
reagovat
KDO TOHLE DOPRDELE MÍNUSKUJE. :(
770193
KDO TOHLE DOPRDELE MÍNUSKUJE. *:(*
770168
1 -14
reagují: AndyKaufman, Vardant
reagovat
Fakt velká radost :+:+:+
770187
Fakt velká radost *:+**:+**:+*
770168
3 0
reagovat

Uživatelé MovieZone pomáhají aneb thumbsdownforbarv aneb jak to dopadlo

Začnu tou špatnou zprávou. Výzva thumbsdownforbarv je tímto ukončena.

A teď ty dobré zprávy:
1. Na konto Nadace Terezy Maxové se od uživatelů MovieZone vybralo celkem 23.820 Kč. Klobouk dolů a obrovské poděkování všem, kteří přispěli! :+
2. Naše peníze putují do Dětského domova Melč na nákup IT vybavení pro distanční výuku.
3. Na začátku šlo o palce dolů, nakonec je z toho předčasný vánoční dárek pro děti, pro které je v této době počítač jediným přístupem ke vzdělání. Pro mě odteď bude každý palec dolů připomínkou toho, že uživatelé MovieZone mají srdce na správném místě
770168
Začnu tou špatnou zprávou. Výzva thumbsdownforbarv je tímto ukončena. A teď ty dobré zprávy: 1. Na konto Nadace Terezy Maxové se od uživatelů MovieZone vybralo celkem [b]23.820 Kč[/b]. Klobouk dolů a obrovské poděkování všem, kteří přispěli! *:+* 2. Naše peníze putují do [b]Dětského domova Melč [/b]na nákup IT vybavení pro distanční výuku. 3. Na začátku šlo o palce dolů, nakonec je z toho předčasný vánoční dárek pro děti, pro které je v této době počítač jediným přístupem ke vzdělání. Pro mě odteď bude každý palec dolů připomínkou toho, že [b]uživatelé MovieZone mají srdce na správném místě[/b]. 
Uživatelé MovieZone pomáhají aneb thumbsdownforbarv aneb jak to dopadlo
31 -10
reagují: TedGeorge, verbst, Barv666
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se