Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22261 - 22280 Napsat příspěvek
reaguje na: studo
:+
Mne sedla sice i Serjova sólová dráha, narozdíl od Daronova projektu Scars on Broadway, ale je fajn je vidět a slyšet zase pospolu.
770341
*:+* Mne sedla sice i Serjova sólová dráha, narozdíl od Daronova projektu Scars on Broadway, ale je fajn je vidět a slyšet zase pospolu.
770325
4 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
770339
https://m.kosmas.cz/knihy/283488/zhrouceny-cas/
770337
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Taky jsem ji hledal, ale na Alze maji jen fyzickou, takze v cestine asi neexistuje
770337
Taky jsem ji hledal, ale na Alze maji jen fyzickou, takze v cestine asi neexistuje
770336
1 0
reagují: Vardant
reagovat
Nemáte ten Zhroucený čas někdo náhodou jako eknihu ? Ptam se pro kamaráda 
770336
Nemáte ten Zhroucený čas někdo náhodou jako eknihu ? Ptam se pro kamaráda 
2 0
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: studo
Aj tak nakoniec vyhrá Pišta Ha - ra - bi - n   ako každé jedny voľby :))

SOAD sú tam zainteresovaní všetci alebo ich torzo? 
770335
Aj tak nakoniec vyhrá Pišta Ha - ra - bi - n   ako každé jedny voľby *:))* SOAD sú tam zainteresovaní všetci alebo ich torzo? 
770325
2 -1
reagovat
reaguje na: connor
Jj, Dark Matter není špatné a též vyloženě námět na film, možná spíš minisérii. Ale tohle mi sedlo ještě o něco víc. ;)
770334
Jj, Dark Matter není špatné a též vyloženě námět na film, možná spíš minisérii. Ale tohle mi sedlo ještě o něco víc. *;)*
770320
1 0
reagovat

Netflix

Nemate nekdo problem s kvalitou na netflixu a hodne nizkym bitratem? Asi tak od vcera nemam bitrate vyssi nez 1.66 Mbps u HDR veci. U HD je potom jeste nizsi. 
770332
Nemate nekdo problem s kvalitou na netflixu a hodne nizkym bitratem? Asi tak od vcera nemam bitrate vyssi nez 1.66 Mbps u HDR veci. U HD je potom jeste nizsi. 
Netflix
2 -1
reagovat

BookZone

Dark Matter jsem taky četl. To se hodně povedlo.

Já teď naposledy četl poslední dva díly Dresden série od Butchera a doufám, že to bylo naposledy co rozdělil knížku, protože to prý bylo na jednu hodně.
Takhle byla první průměrná, kde se skoro nic nestalo a druhá pro změnu napěchovaná jednou bitvou za druhou. Na té jsem si spravil náladu, ale pachuť ždímání lidí v době krize zůstala.
770326
Dark Matter jsem taky četl. To se hodně povedlo. Já teď naposledy četl poslední dva díly Dresden série od Butchera a doufám, že to bylo naposledy co rozdělil knížku, protože to prý bylo na jednu hodně. Takhle byla první průměrná, kde se skoro nic nestalo a druhá pro změnu napěchovaná jednou bitvou za druhou. Na té jsem si spravil náladu, ale pachuť ždímání lidí v době krize zůstala.
BookZone
2 0
reagovat

SOAD

dve nove pesnicky po 15 rokoch, politicke, kvoli armensko azerbajdzanskemu konfliktu.
Ako by som pocul nejake bonus pesnicky z Hypnotize :o:+:+

a btw Biden vedie v Georgia o 1k hlasov, pri takmer vsetkych spocitanych 8):D
770325
dve nove pesnicky po 15 rokoch, politicke, kvoli armensko azerbajdzanskemu konfliktu. Ako by som pocul nejake bonus pesnicky z Hypnotize *:o**:+**:+* a btw Biden vedie v Georgia o 1k hlasov, pri takmer vsetkych spocitanych *8)**:D*
SOAD
6 -2
reagují: (=LIFTY=), Maverick
reagovat
reaguje na: The Joker
Jo, Blake píše zajímavé sci-fi, doufám že adaptaci dostane i jeho předchozí kniha Dark Matter, taky skvělá věc. I Wayward Pines bylo super.
770320
Jo, Blake píše zajímavé sci-fi, doufám že adaptaci dostane i jeho předchozí kniha Dark Matter, taky skvělá věc. I Wayward Pines bylo super.
770315
4 -1
reagují: The Joker
reagovat
Jestli někdo ještě sleduje průběžný výsledky, zjistil jsem, že docela dobrá live reportáž je na Guardianu.

Omlouvám se za politické okénko.
770317
Jestli někdo ještě sleduje průběžný výsledky, zjistil jsem, že docela dobrá live reportáž je na Guardianu. Omlouvám se za politické okénko.
3 -3
reagovat

BookZone

Fanouškům nolanovek musím doporučit Recursion od Blakea Crouche. Teď to vyšlo i česky jako Zhroucený čas a pro Netflix to bude adaptovat Matt Reeves. Velmi, velmi čtivé. Jako knížce bych tomu hodil 9/10+.
770315
Fanouškům nolanovek musím doporučit Recursion od Blakea Crouche. Teď to vyšlo i česky jako Zhroucený čas a pro Netflix to bude adaptovat Matt Reeves. Velmi, velmi čtivé. Jako knížce bych tomu hodil 9/10+.
BookZone
8 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Disketa1
At se dari
770268
At se dari
770262
6 -1
reagovat
Gratuluji Disku, správný krok:+ A hodně štěstí do společného bydlení.
770267
Gratuluji Disku, správný krok*:+* A hodně štěstí do společného bydlení.
770262
7 -1
reagovat
Mezitím si v poklidu začínáme budovat partnerský život ve společné domácnosti.
770262
Mezitím si v poklidu začínáme budovat partnerský život ve společné domácnosti.
14 -12
reagují: TedGeorge, (=LIFTY=)
reagovat
Nemá Tourettov syndróm? :D
770259
Nemá Tourettov syndróm? *:D*
770257
1 -2
reagovat
Já bych se tak moc nesmál. Pokud Trump neuzná, že prohrál (a v tom mu brání jeho ego) ani po sečtení všech hlasů může to v USA dopadnout dost ošklivě. 
770258
Já bych se tak moc nesmál. Pokud Trump neuzná, že prohrál (a v tom mu brání jeho ego) ani po sečtení všech hlasů může to v USA dopadnout dost ošklivě. 
5 -1
reagovat
770257
https://www.youtube.com/watch?v=h1z1meGTrzA&feature=emb_title *:D*
2 -2
reagují: slord
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
:D:D:D:D
770251
*:D**:D**:D**:D*
770250
2 -2
reagovat
Doufám, že výsledky nebude vyhlašovat Warren Beatty... 
770250
Doufám, že výsledky nebude vyhlašovat Warren Beatty... 
9 -3
reagují: pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se