Špatného na tom není nic. Teda krom toho, že je to neprofesionální ale to je jen jeho job, žejo.
Mě to rozhodnutí nijak netrápí, spíš mám pocit, že kdyby to postavil na tom, že jako gay má k tomu co říct a chce využít vlastní zkušenosti jako inspiraci, absolutně nikdo by se nad tím nepozastavil, naopak by ho všichni kvitovali za další level odvahy.
Třeba Ian McKellen v podstatě v každém rozhovoru na otázku jeho hereckých kvalit přiznává, že na to soukromý život měl neuvěřitelný vliv a často z životních zkušeností profesně čerpá. Proč na něj to kamení nelítá? Jednoduše proto, že to nepoužívá jako "lacinou vábničku". Což je jedna z věcí, co mě u těchto témat s*re zdaleka nejvíc - daní si dělají popularitu na tom, co běžní lidi opravdu reálně řeší a místo toho, aby ukazovali, že prakticky "no big deal", "who cares" and "everybody is something" (což je ten zlatý finiš, jak by to mělo vypadat), tak ze sebe dělají oběť (a teď netvrdím, že jako oběť dané skupiny NEbyly a často stále jsou), jen aby nahrabaly kliky v bulváru...
reaguje na:
do_Od
reagují:
do_Od
|
reagovat
|