Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22121 - 22140 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
Geniální shrnutí. :D:+
770966
Geniální shrnutí. *:D**:+*
770951
13 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
No on si to pan SteKi trochu přebásnil, ale to už je jedno, IMO je po bouřce :)
770964
No on si to pan SteKi trochu přebásnil, ale to už je jedno, IMO je po bouřce *:)*
770962
2 -3
reagovat
reaguje na: SteKi
Par tydnu tu panovala fajn nalada. Skoda :-
770962
Par tydnu tu panovala fajn nalada. Skoda *:-*
770951
9 -2
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: do_Od
Já jsem klidný, děkuji za péči. :+

Mám to chápat tak, že filmová zpráva o herci a castingu na filmový web nepatří ? Jestli ti uleví si mne zaškatulkovat jako trolla a člověka co rozjíždí flame, tak prosím.
770952
Já jsem klidný, děkuji za péči. *:+* Mám to chápat tak, že filmová zpráva o herci a castingu na filmový web nepatří ? Jestli ti uleví si mne zaškatulkovat jako trolla a člověka co rozjíždí flame, tak prosím.
770948
3 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To iba jedne zabudnuty herec absolutne zbytocne prehlasi, ze on uz ziadnu heterosexualnu rolu hrat nebude. Andy sa pozastavil velmi spravne nad tym, ze toto sa stat opacne tak ten clovek ma po kariere. Na to nabehli miestni obranari vsetkeho minoritneho a prehlasuju, ze kazdy homosexual ma na to pravo, lebo heterosexualnych pribehov bolo natocenych uz dost. A kto s tymto svetonazorom nesuhlasi je netolerantny homofob a mal by opustit svoj zivot najlepsie. V dobe ked doslova neexistuje akotak uspesny serial bez homosexulneho paru, je to velice zabavne prehlasenie. Ja prehlasujem, ze uz nikdy nikdy nebudem nosit modre tricka, uz som ich nosil dost a od teraz budem nosit iba oranzove......asi takuto ma to vyhlasnie pre mna vahu :D Keby som bol 30 v kome a toto je prva diskusia co vidim, tak by som nadobudol pocit doterz bolo zobrazenie homosexuality v kinematografii zakazane pod trestom smrti, pritom opak je poravdou minimalne za poslednych 10 rokov. 
Btw. a to sme sa smiali ked na internetoch sa niekto stazoval, preco ochrnutu postavu nehra naozaj ochrnuty clovek. A ja som za! Herec ma hrat len to co je. Vraha musi hrat iba vrah, pedofila tiez pedofil a homosexual jednoznacne iba homosexual. Odteraz bojkotujme Skrotenu horu. Kto je za? :D
770951
To iba jedne zabudnuty herec absolutne zbytocne prehlasi, ze on uz ziadnu heterosexualnu rolu hrat nebude. Andy sa pozastavil velmi spravne nad tym, ze toto sa stat opacne tak ten clovek ma po kariere. Na to nabehli miestni obranari vsetkeho minoritneho a prehlasuju, ze kazdy homosexual ma na to pravo, lebo heterosexualnych pribehov bolo natocenych uz dost. A kto s tymto svetonazorom nesuhlasi je netolerantny homofob a mal by opustit svoj zivot najlepsie. V dobe ked doslova neexistuje akotak uspesny serial bez homosexulneho paru, je to velice zabavne prehlasenie. Ja prehlasujem, ze uz nikdy nikdy nebudem nosit modre tricka, uz som ich nosil dost a od teraz budem nosit iba oranzove......asi takuto ma to vyhlasnie pre mna vahu *:D* Keby som bol 30 v kome a toto je prva diskusia co vidim, tak by som nadobudol pocit doterz bolo zobrazenie homosexuality v kinematografii zakazane pod trestom smrti, pritom opak je poravdou minimalne za poslednych 10 rokov.  Btw. a to sme sa smiali ked na internetoch sa niekto stazoval, preco ochrnutu postavu nehra naozaj ochrnuty clovek. A ja som za! Herec ma hrat len to co je. Vraha musi hrat iba vrah, pedofila tiez pedofil a homosexual jednoznacne iba homosexual. Odteraz bojkotujme Skrotenu horu. Kto je za? :D
770922
22 -3
reagují: verbst, TedGeorge
reagovat
V podstatě je na tomhle vidět jak na tom nuceném domasezení trpím. Jo, klidně přiznám, že mi už trochu hrabe. Tím nechci popírat sam sebe, spíš své nasazení, koukám v kolik v noci jsem sem ještě psal, wtf! Moc doufám, že to zas někdo neposral a kluk toho 18. půjde do školy a já do práce.
770950
V podstatě je na tomhle vidět jak na tom nuceném domasezení trpím. Jo, klidně přiznám, že mi už trochu hrabe. Tím nechci popírat sam sebe, spíš své nasazení, koukám v kolik v noci jsem sem ještě psal, wtf! Moc doufám, že to zas někdo neposral a kluk toho 18. půjde do školy a já do práce.
2 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Klidni se. Nebýt toho, že jsi tady vytáhl zprávu, která do té doby nikoho nezajímala, převrátil ji naruby a začal křičet, jak to Miller strašně posral, tak by tady žádná diskuze nevznikla. To by ti šlo, flamovat a pak tu házet vinu na ostatní...
770948
Klidni se. Nebýt toho, že jsi tady vytáhl zprávu, která do té doby nikoho nezajímala, převrátil ji naruby a začal křičet, jak to Miller strašně posral, tak by tady žádná diskuze nevznikla. To by ti šlo, flamovat a pak tu házet vinu na ostatní...
770941
8 -6
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ano, protože ty s tím zacneš, když provokuješ ;)

Taktika strachu ROFL :D
770942
Ano, protože ty s tím zacneš, když provokuješ *;)* Taktika strachu ROFL *:D*
770941
3 -4
reagovat
Mne by jenom zajímalo čeho čekáte že dosáhnete, když sem naběhnete a začněte každýho druhý slušnýho člověka jako je Karlos nebo Marvin, označovat za homofoba. Jakože  radši změní názor aby nebyli za špatnýho nebo s nima radši nikdo nebude souhlasit. No hezká taktika strachu :+
Ale v podstatě si tím akorát ulevíte a zduvodnite si tím vnitřně, že každý s jiným názorem je špatný. V reálu tím akorát všechny od středu po opačný názor poštvete proti sobě ještě víc. A zbytečně se tím polarizuje společnost. Stejně jako herecká segregace, když si Miller a ostatní myslí, že by meli lidi z menšin hrát jenom menšiny. Naprosto kontraproduktivní postoj.
770941
Mne by jenom zajímalo čeho čekáte že dosáhnete, když sem naběhnete a začněte každýho druhý slušnýho člověka jako je Karlos nebo Marvin, označovat za homofoba. Jakože  radši změní názor aby nebyli za špatnýho nebo s nima radši nikdo nebude souhlasit. No hezká taktika strachu *:+* Ale v podstatě si tím akorát ulevíte a zduvodnite si tím vnitřně, že každý s jiným názorem je špatný. V reálu tím akorát všechny od středu po opačný názor poštvete proti sobě ještě víc. A zbytečně se tím polarizuje společnost. Stejně jako herecká segregace, když si Miller a ostatní myslí, že by meli lidi z menšin hrát jenom menšiny. Naprosto kontraproduktivní postoj.
8 -2
reagují: do_Od, Barv666
reagovat
Narážím hlavně na ten obecný princip "neprovokovat".

Sorry, nebudu nikoho jmenovat konkrétně, protože tyhle diskuse dobře znám, všichni to přeci myslí ironicky, jde jim o svobodu slova, o ideologii levicovych aktivistů... Nudná, opakovaná, nikam nevedoucí hra.

Čili ano, vlastně se tu vypisuji zbytečně :D
770939
Narážím hlavně na ten obecný princip "neprovokovat". Sorry, nebudu nikoho jmenovat konkrétně, protože tyhle diskuse dobře znám, všichni to přeci myslí ironicky, jde jim o svobodu slova, o ideologii levicovych aktivistů... Nudná, opakovaná, nikam nevedoucí hra. Čili ano, vlastně se tu vypisuji zbytečně *:D*
5 -4
reagovat
Tato diskusia ma byt akože teaser na druhe kolo mínus challenge?
770938
Tato diskusia ma byt akože teaser na druhe kolo mínus challenge?
7 -1
reagovat
OK, v čem je tedy tahle diskuze homofobní? Mě to opravdu zajímá, označil si ji takto několikrát. Protože teď si řekl, že Tonyho případ to není, můj vlastně asi taky ne (ne, vážně si to o sobě, nebo o tom, co sem napsal, nemyslím) a já s Marvinem píšeme plus mínus to samé.
Pak už v diskuzi zbýváš ty, dood a Disk. Takže jsou těmi homofoby oni? Chápu to dobře?
Tony jednoznačně napsal, že jste sem naběhli a začala vám automaticky svítit červená kontrolka, protože v jiném případě jste diskuzi buď nečetli, nebo nepochopili.
A pokud narážíš na okkače, nebo HALa, pak si nepochopil zcela zřetelný sarkasmus. Což už je úplně jiný problém...
770935
OK, v čem je tedy tahle diskuze homofobní? Mě to opravdu zajímá, označil si ji takto několikrát. Protože teď si řekl, že Tonyho případ to není, můj vlastně asi taky ne (ne, vážně si to o sobě, nebo o tom, co sem napsal, nemyslím) a já s Marvinem píšeme plus mínus to samé. Pak už v diskuzi zbýváš ty, dood a Disk. Takže jsou těmi homofoby oni? Chápu to dobře? Tony jednoznačně napsal, že jste sem naběhli a začala vám automaticky svítit červená kontrolka, protože v jiném případě jste diskuzi buď nečetli, nebo nepochopili. A pokud narážíš na okkače, nebo HALa, pak si nepochopil zcela zřetelný sarkasmus. Což už je úplně jiný problém...
9 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
A ty si přijdeš jako ta kachna? Možna tě překvapím, ale já Tonymu celkem věřím, že to nemyslí homofobně. Sice IMO řeší picovinu, ale ne z tohoto pohledu. Čili más-li to jako on, tak to samé. Jiní by se mohli zamyslet, ale to se žel nestává...
770933
A ty si přijdeš jako ta kachna? Možna tě překvapím, ale já Tonymu celkem věřím, že to nemyslí homofobně. Sice IMO řeší picovinu, ale ne z tohoto pohledu. Čili más-li to jako on, tak to samé. Jiní by se mohli zamyslet, ale to se žel nestává...
770931
3 -2
reagovat
reaguje na: Barv666
Znám. Tak předně sem chtěl naznačit, že nebylo úplně pravda, žes na Tonyho neregaoval. A pak, pokud tuhle diskuzi označuješ za homofobní, pak ti gratuluju, protože homofobii opravdu na sto honů nerozeznáš. Nebo si diskuzi nepochopil. Jedno, nebo druhé.
A jako že i na MZ najdeš nejednoho homofoba...
770931
Znám. Tak předně sem chtěl naznačit, že nebylo úplně pravda, žes na Tonyho neregaoval. A pak, pokud tuhle diskuzi označuješ za homofobní, pak ti gratuluju, protože homofobii opravdu na sto honů nerozeznáš. Nebo si diskuzi nepochopil. Jedno, nebo druhé. A jako že i na MZ najdeš nejednoho homofoba...
770926
7 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Nejnoval jsem nikoho konkrétního, nicméně - znáš tu o kachně, že ;) A všimni si, i sebe, i sebe - já tu třísku v oku také mám, rozdíl je že o ni vím a snažím se ji zbavit.
770926
Nejnoval jsem nikoho konkrétního, nicméně - znáš tu o kachně, že *;)* A všimni si, i sebe, i sebe - já tu třísku v oku také mám, rozdíl je že o ni vím a snažím se ji zbavit.
770915
2 -4
reagují: KARLOS
reagovat
Vidim tu 60 novych prispevku - neco dulezityho?
770922
Vidim tu 60 novych prispevku - neco dulezityho?
10 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Disketa1
Můžu ti odpovědět já ? Mně třeba na Facebooku zabanovali mého oblíbeného novináře Milo Yiannopoulose. Tehdy kvůli komentářům ženského remakeu Ghostbusters. Ten člověk je otevřený homosexuál s černošským manželem. link
770916
Můžu ti odpovědět já ? Mně třeba na Facebooku zabanovali mého oblíbeného novináře Milo Yiannopoulose. Tehdy kvůli komentářům ženského remakeu Ghostbusters. Ten člověk je otevřený homosexuál s černošským manželem. https://images.app.goo.gl/wmwXdoxc8MoQuewm7
770897
9 -1
reagovat
No, na mě si reagoval hned několikrát a to ten pohled na danou věc máme s Tonym příbuzný. A víceméně si mě teď označil za homo/xenofoba ?)… OK, co se člověk po ránu nedoví :o.
770915
No, na mě si reagoval hned několikrát a to ten pohled na danou věc máme s Tonym příbuzný. A víceméně si mě teď označil za homo/xenofoba *?)*… OK, co se člověk po ránu nedoví *:o*.
770906
9 -1
reagovat
Fňuk.
770909
Fňuk.
770908
5 -5
reagovat
Jo Jo ono je vždycky jednodušší vytáhnout homofobii a rasismus :+
770908
Jo Jo ono je vždycky jednodušší vytáhnout homofobii a rasismus *:+*
770906
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se