Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22121 - 22140 Napsat příspěvek
reaguje na: SeldomSeen

jen poznamka k okurkam

Nesnáším kopr v nálevu a došlo mi to až letos :D . Takže základ (pro mě) je sladkokyselý nálev s cibulí a hořtičným semínkem, ale bez kopru, bobkového listu či jiných bylin.
775147
Nesnáším kopr v nálevu a došlo mi to až letos *:D* . Takže základ (pro mě) je sladkokyselý nálev s cibulí a hořtičným semínkem, ale bez kopru, bobkového listu či jiných bylin.
jen poznamka k okurkam
775131
5 0
reagují: okkac, Memphis
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Tyčový mixér je za mě rozhodně nejlepší, ale důležité je, aby nádoba, ve které to děláš, plně objímala ten mixér - měla by být teda vysoká a hubená. A jinak je domácí majonéza naprosto top a člověk si tam může vlastně i přidat, co chce, vybrat si oblíbený olej atd. 
775142
Tyčový mixér je za mě rozhodně nejlepší, ale důležité je, aby nádoba, ve které to děláš, plně objímala ten mixér - měla by být teda vysoká a hubená. A jinak je domácí majonéza naprosto top a člověk si tam může vlastně i přidat, co chce, vybrat si oblíbený olej atd. 
775121
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Kdyby někdo neznal :D

link
775140
Kdyby někdo neznal *:D* https://youtu.be/NictO9-CE1k
775130
2 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já jsem to tyčákem zkoušela tak dlouho, až jsem vychytala konzistenci, jen abych nemusela ručně. A ty trubičky bych v takovém případě radši nepekla. :D Jinak já bramborový salát jim opravdu jen jednou ročně na Štědrý den, zbytek roku se mu vyhýbám obloukem. Ale zrovna dochucuju ten letošní a nějak mi to nejde. Něco tomu chybí! :(
775139
Já jsem to tyčákem zkoušela tak dlouho, až jsem vychytala konzistenci, jen abych nemusela ručně. A ty trubičky bych v takovém případě radši nepekla. *:D* Jinak já bramborový salát jim opravdu jen jednou ročně na Štědrý den, zbytek roku se mu vyhýbám obloukem. Ale zrovna dochucuju ten letošní a nějak mi to nejde. Něco tomu chybí! *:(*
775137
5 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: KARLOS
U nás se taky dělá s majonézou, ale pro mě vždy bez a buď to sním tak, jak to je, nebo si tam dám řecký jogurt. 
775138
U nás se taky dělá s majonézou, ale pro mě vždy bez a buď to sním tak, jak to je, nebo si tam dám řecký jogurt. 
775136
2 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
To sme zkoušeli taky, pak je ale hodně řídká ;)... Sníh do trubiček se u nás taky dělá ručně (a včera mi z toho málem upadla ruka)...
775137
To sme zkoušeli taky, pak je ale hodně řídká ;)... Sníh do trubiček se u nás taky dělá ručně (a včera mi z toho málem upadla ruka)...
775121
2 0
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: JAGODA
Francouský? Ten nemám zase rád já, moc kyselý n a mě (aspoň jak ho doma děláme my - cibule svařená v octu jako zálivka)...
775136
Francouský? Ten nemám zase rád já, moc kyselý n a mě (aspoň jak ho doma děláme my - cibule svařená v octu jako zálivka)...
775134
1 -1
reagují: JAGODA
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ten mám rád, ale bez majonézy. ;)
775134
Ten mám rád, ale bez majonézy. *;)*
775133
6 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: JAGODA
Asi reknu neco podobne kontroverzniho, ale ja vubec nemusim bramborovej salat.
775133
Asi reknu neco podobne kontroverzniho, ale ja vubec nemusim bramborovej salat.
775132
3 -4
reagují: JAGODA
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Asi budu v menšině, ale já například Lasku nebeskou vyloženě nesnáším, něco tak přeslazeného nemá zapotřebí ani žánr romantické komedie, který mám obecně rád. 
775132
Asi budu v menšině, ale já například Lasku nebeskou vyloženě nesnáším, něco tak přeslazeného nemá zapotřebí ani žánr romantické komedie, který mám obecně rád. 
775047
6 -12
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Memphis
Díky všem - upřímně řečeno, já už ty suroviny mám víceméně pořešené (mimochodem, zrovna kyselé okurky tu naštěstí problém nejsou - byť znojemským, natož pak domácím se nepochybně nevyrovnají), ale když se tu k tomu vysloveně vyzývalo, zdálo se to jako dobrá záminka pro změnu tématu - a je fajn dozvědět se, jak to dělají jinde... :+
775131
Díky všem - upřímně řečeno, já už ty suroviny mám víceméně pořešené (mimochodem, zrovna kyselé okurky tu naštěstí problém nejsou - byť znojemským, natož pak domácím se nepochybně nevyrovnají), ale když se tu k tomu vysloveně vyzývalo, zdálo se to jako dobrá záminka pro změnu tématu - a je fajn dozvědět se, jak to dělají jinde... *:+*
775128
5 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ty kraaavo/vole...
775130
Ty kraaavo/vole...
775127
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já dávám jen doma nakládané okurky (ženský rod), cibuli a vejce (plus majonézu a hořčici). Ta ostatní zelenina v salátu mi nikdy k srdci nepřirostla.
775128
Já dávám jen doma nakládané okurky (ženský rod), cibuli a vejce (plus majonézu a hořčici). Ta ostatní zelenina v salátu mi nikdy k srdci nepřirostla.
775120
6 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
A jak jste se na Tenet dívali vy ? link
775127
A jak jste se na Tenet dívali vy ? https://9gag.com/gag/a5WL1oG
6 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Barv666
link fraîche, oh yeah, oooooh :o
775123
https://www.youtube.com/watch?v=4pz_iNUUyyI crème fraîche, oh yeah, oooooh *:o*
775122
1 0
reagovat
Brambory na plátky, crème fraîche, pažitka, koření.
775122
Brambory na plátky, crème fraîche, pažitka, koření.
3 -2
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: KARLOS
Urychlovák na domácí majonézu - použít tyčový mixér. Dělám s ním i holandskou omáčku na vejce Benedikt. Jako profi kuchař by mi za to asi zlámal obě ruce, ale já nenávidím ruční šlehání. :D Jinak náš rodinný bramborový salát se neobejde bez jabka.  
775121
Urychlovák na domácí majonézu - použít tyčový mixér. Dělám s ním i holandskou omáčku na vejce Benedikt. Jako profi kuchař by mi za to asi zlámal obě ruce, ale já nenávidím ruční šlehání. *:D* Jinak náš rodinný bramborový salát se neobejde bez jabka.  
775120
5 0
reagují: Godlike, KARLOS
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Domácí majonéza je "easy" - rozšleháváš vajčko s olejem... Je to na dlouho (cca 20-30 minut), ale jde to. Navíc si koriguješ, jak moc tučná majonéza bude.
Zeleninová směs netřeba. My děláme z převařené mrkve, celeru, spařené cibule a nakládaných okurků (ty budeš mít největší problém "sehnat"), místo toho můžeš použít hrášek (ten my už nedáváme), neko papriku. Všechnu zelenitu nekrájíme, ale nahrubo nastrouháme, až vychládne. Brambory asi netřeba rozebírat. :))
775120
Domácí majonéza je "easy" - rozšleháváš vajčko s olejem... Je to na dlouho (cca 20-30 minut), ale jde to. Navíc si koriguješ, jak moc tučná majonéza bude. Zeleninová směs netřeba. My děláme z převařené mrkve, celeru, spařené cibule a nakládaných okurků (ty budeš mít největší problém "sehnat"), místo toho můžeš použít hrášek (ten my už nedáváme), neko papriku. Všechnu zelenitu nekrájíme, ale nahrubo nastrouháme, až vychládne. Brambory asi netřeba rozebírat. *:))*
775116
6 0
reagují: Memphis, mkubalikova
reagovat
Nejím bramborový salát, dávám si místo toho trochu vařených brambor. I tak mi štědrovečerní večeře chutná a je mi hezky. :)
775118
Nejím bramborový salát, dávám si místo toho trochu vařených brambor. I tak mi štědrovečerní večeře chutná a je mi hezky. *:)*
4 -6
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Jsem pro - ostatně bramborový salát za chvíli řešit budu muset začít a jelikož jsem se letos do Čech pro zeleninovou směs nedostal (a ekvivalent tady nesehnal), čeká mě trochu improvizace, takže jestli má někdo nějaké chytré návrhy, sem s nimi! :)):+
775116
Jsem pro - ostatně bramborový salát za chvíli řešit budu muset začít a jelikož jsem se letos do Čech pro zeleninovou směs nedostal (a ekvivalent tady nesehnal), čeká mě trochu improvizace, takže jestli má někdo nějaké chytré návrhy, sem s nimi! *:))**:+*
775108
5 -2
reagují: KARLOS
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se