Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22061 - 22080 Napsat příspěvek
reaguje na: Vardant
To je samozřejmě pravda, ale většinou jsou regionálně blokované a potřebuješ na ně VPN. U Amazonu očividně stačí předplatit stejnou službu trošku jinou cestou a máš přístup k UK katalogu.
771427
To je samozřejmě pravda, ale většinou jsou regionálně blokované a potřebuješ na ně VPN. U Amazonu očividně stačí předplatit stejnou službu trošku jinou cestou a máš přístup k UK katalogu.
771421
1 -1
reagovat
reaguje na: the dark knight
Nabídka Amazon Video je v UK a USA bohužel několikanásobně větší.
771421
Nabídka Amazon Video je v UK a USA bohužel několikanásobně větší.
771414
1 -1
reagují: the dark knight
reagovat

Amazon Prime

Nedávno tu proběhla diskuze o streamovacích službách a mizerná nabídka Amazonu tu dostala docela za uši. No teď jsem si z britského Amazonu objednával balíček a nabídlo mi to Amazon Prime na měsíce zdarma (běžná cena je 8 liber/měsíc) a jsem jak v Jiříkově vidění. Najednou se v appce Amazonu otevřela skrytá knihovna seriálových hitovek (Futurama, Ztraceni, Akta X, Buffy, Pobřežní hlidka), milion hororů (od starých hammerovek, před 80s brak, Argento, Fulci, až po novinky). WTF? Věděli jste o tom? :D
771414
Nedávno tu proběhla diskuze o streamovacích službách a mizerná nabídka Amazonu tu dostala docela za uši. No teď jsem si z britského Amazonu objednával balíček a nabídlo mi to Amazon Prime na měsíce zdarma (běžná cena je 8 liber/měsíc) a jsem jak v Jiříkově vidění. Najednou se v appce Amazonu otevřela skrytá knihovna seriálových hitovek (Futurama, Ztraceni, Akta X, Buffy, Pobřežní hlidka), milion hororů (od starých hammerovek, před 80s brak, Argento, Fulci, až po novinky). WTF? Věděli jste o tom? *:D*
Amazon Prime
3 -1
reagují: Vardant
reagovat
Doufám, že v Praze maj policajti to vodní dělo od posledně ještě někde při ruce...
771362
Doufám, že v Praze maj policajti to vodní dělo od posledně ještě někde při ruce...
8 -3
reagovat
reaguje na: NiChoLai
pokud chceš, pošlu i svoje číslo účtu...
771352
pokud chceš, pošlu i svoje číslo účtu...
771350
15 0
reagovat
Díky?)

PS speciálně pro tebe: Už dlouho nebyl žádný šťavnatý článek, třeba nějaký s dalšími zajímavostmi ze zákulisí natáčení filmů nebo TOPka :D 
771350
Díky*?)* PS speciálně pro tebe: Už dlouho nebyl žádný šťavnatý článek, třeba nějaký s dalšími zajímavostmi ze zákulisí natáčení filmů nebo TOPka *:D* 
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: NiChoLai
771349
https://www.patreon.com/mzlive
771348
1 0
reagovat
Nazdárek, jen takový dotaz. Hledal jsem snad všude (a nebo jsem prostě jen slepej a blbej) ale kde bych mohl najít číslo účtu atd. abych mohl podpořit chod webu? Díky:) 
771348
Nazdárek, jen takový dotaz. Hledal jsem snad všude (a nebo jsem prostě jen slepej a blbej) ale kde bych mohl najít číslo účtu atd. abych mohl podpořit chod webu? Díky*:)* 
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Vardant
Tak on snad někde psal, že ho k tomu přemluvil nakladatel, takže ždímačka :)

The Joker: Určitě doporučuji ten problém Tři těles , občas je to náročné na vedecke znalosti, ale myslím že ty s tím problém mít nebudeš. :)
771339
Tak on snad někde psal, že ho k tomu přemluvil nakladatel, takže ždímačka *:)* The Joker: Určitě doporučuji ten problém Tři těles , občas je to náročné na vedecke znalosti, ale myslím že ty s tím problém mít nebudeš. *:)*
771338
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ta čtyřka byla podobné zklamání jako pohled na Enderovu hru z pohledu jiné postavy v Enderově stínu. Sice to bylo dobře napsané, ale totálně to podkopalo můj dojem z první knížky.

Problém tří těles je aspoň pro mě pecka, ale má to svoje mouchy. V půlce druhého dílu mě začala dost nudit a nemohl jsem se dočkat, kdy už se to zase rozběhne.
771338
Ta čtyřka byla podobné zklamání jako pohled na Enderovu hru z pohledu jiné postavy v Enderově stínu. Sice to bylo dobře napsané, ale totálně to podkopalo můj dojem z první knížky. Problém tří těles je aspoň pro mě pecka, ale má to svoje mouchy. V půlce druhého dílu mě začala dost nudit a nemohl jsem se dočkat, kdy už se to zase rozběhne.
771336
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Az do ted jsem to ani neznal, abych rekl pravdu, takze ne-e.
771337
Az do ted jsem to ani neznal, abych rekl pravdu, takze ne-e.
771336
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
První díl je genialni, 100% záležitost. Dvojka, trojka zábavný popcorn. Čtyřka je prevypravena trojka z pohledu jiné osoby, větší odpad jsem v knižním světě nezažil. Dal už to moc nestojí za zmínku. 

Jinak četl jsi tu Čínskou trilogii Problém tři těles ? 
771336
První díl je genialni, 100% záležitost. Dvojka, trojka zábavný popcorn. Čtyřka je prevypravena trojka z pohledu jiné osoby, větší odpad jsem v knižním světě nezažil. Dal už to moc nestojí za zmínku.  Jinak četl jsi tu Čínskou trilogii Problém tři těles ? 
771335
4 0
reagují: Vardant, The Joker
reagovat
Četl jsem jen první díl a přišlo mi to úplně ok uzavřené, takže sequely jsem neřešil. :)
771335
Četl jsem jen první díl a přišlo mi to úplně ok uzavřené, takže sequely jsem neřešil. :)
771334
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ta Válka starého muže jenom prvních několik knížek, pak je to docela ostudné. 
771334
Ta Válka starého muže jenom prvních několik knížek, pak je to docela ostudné. 
1 0
reagují: The Joker
reagovat

BookZone

A pokud z toho na chvíli mohu zase udělat bookzone, tak nějaký tipy, který se snad na filmovém webu mohou aspoň pár lidem trefit do vkusu: Úžasná dobrodružství Kavaliera a Claye (za mě jednoznačná 10/10 záležitost), Město zlodějů od Benioffa, Válka starého muže nebo Grishamova Hra o pizzu (z nějakého důvodu nic moc hodnocení ale feelingem mi to strašně před lety připomnělo Dobrý ročník). Pak třeba kousky, co za sebou mají ne moc povedené filmové adaptace HHhH, Rudá volavka (a sequely), takové ty mega-propálené věci, které jsou šíleně čtivé jako Syn od Nesba nebo Já, poutník (zápletkou teď docela aktuální, no) a nakonec teda komplet Jack Reacher, který je úžasně návykový a pro někoho jako já, kdo za rok přečte opravdu jen 5-6 knížek, čtenářsky dost vděčný. :)
771333
A pokud z toho na chvíli mohu zase udělat bookzone, tak nějaký tipy, který se snad na filmovém webu mohou aspoň pár lidem trefit do vkusu: [b]Úžasná dobrodružství Kavaliera a Claye [/b](za mě jednoznačná 10/10 záležitost), [b]Město zlodějů [/b]od Benioffa, [b]Válka starého muže [/b]nebo Grishamova [b]Hra o pizzu [/b](z nějakého důvodu nic moc hodnocení ale feelingem mi to strašně před lety připomnělo Dobrý ročník). Pak třeba kousky, co za sebou mají ne moc povedené filmové adaptace [b]HHhH[/b], [b]Rudá volavka [/b](a sequely), takové ty mega-propálené věci, které jsou šíleně čtivé jako [b]Syn [/b]od Nesba nebo [b]Já, poutník [/b](zápletkou teď docela aktuální, no) a nakonec teda komplet [b]Jack Reacher[/b], který je úžasně návykový a pro někoho jako já, kdo za rok přečte opravdu jen 5-6 knížek, čtenářsky dost vděčný. :)
BookZone
8 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Zkus i tu Temnou hmotu od stejného autora. Není to imo tak dobré, ale stejně pořád dost slušný a nějakých, řekněme, trošku slabších 8/10 bych tomu hodil. :)
771332
Zkus i tu Temnou hmotu od stejného autora. Není to imo tak dobré, ale stejně pořád dost slušný a nějakých, řekněme, trošku slabších 8/10 bych tomu hodil. :)
771298
3 0
reagovat
reaguje na: okkac

ACDC PWRUP

taky se mě to album líbí. Moc se povedlo. Neskutečný jak to ti stařící dávají. Ozzy se s novým albem taky vytáhnul...

Pro mě bude ještě velkej nakopávač novej živák od Iron Maiden tento pátek z minulýho turné ... aspon taková malá náplast za to že tenhle rok museli zrušit turné
771327
taky se mě to album líbí. Moc se povedlo. Neskutečný jak to ti stařící dávají. Ozzy se s novým albem taky vytáhnul... Pro mě bude ještě velkej nakopávač novej živák od Iron Maiden tento pátek z minulýho turné ... aspon taková malá náplast za to že tenhle rok museli zrušit turné
ACDC PWRUP
771315
2 0
reagovat

Musiczone

Jen takový rychlý výkřik, že AC/DC s novým albem částečně "unfucked" 2020 a je to přesně to, co svět v současné situaci potřeboval :-) Pro mne skvělý zvedač nálady v těchto časech. LP je už objednáno.
771315
Jen takový rychlý výkřik, že AC/DC s novým albem částečně "unfucked" 2020 a je to přesně to, co svět v současné situaci potřeboval :-) Pro mne skvělý zvedač nálady v těchto časech. LP je už objednáno.
Musiczone
7 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Geniální! :D
771311
Geniální! *:D*
771303
2 -2
reagovat
Pom Klementieff badmouths Chris Hemsworth

A to jsem si myslel, že Paula Rudda nic nepřekoná... 
771303
[url=https://youtu.be/_7EZopw-_3k]Pom Klementieff badmouths Chris Hemsworth[/url] A to jsem si myslel, že Paula Rudda [url=https://youtu.be/1QWRuQ6j528]nic nepřekoná...[/url] 
6 0
reagují: verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se