reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 22021 - 22040
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1101
- 1102
- 1103
- .
- 6685
- 6686
reagovat
|
Diskova kronika
Zemřela Tanya Roberts. Někteří si ji pamatují jako Bond girl, já ji znám spíš ze Zlatých sedmdesátých, kde hrála sexy sousedku.
reagovat
|
reaguje na:
SeldomSeen
Byla, ale doteď to s britským účtem fungovalo bez omezení všude po EU, ode dneška to zablokovali, viz tenhle článek: link
No, co se dá dělat, aspoň nebudu mít špatné svědomí, že dávám peníze Bezosovi.
No, co se dá dělat, aspoň nebudu mít špatné svědomí, že dávám peníze Bezosovi.
reagovat
|
Mne tohle řešila Revolutka, myslím to omezení platební karty :)
VPN si bohužel hlídají skoro všichni, Netflix akorát vypíná content.
VPN si bohužel hlídají skoro všichni, Netflix akorát vypíná content.
reagovat
|
I know the pain. HBOgo zaregistrovany cez brata na Slovensku, VPN ma HBO osetrene. Taktiez bankovy ucet len na Slovensku.
reagovat
|
reaguje na:
the dark knight
Nebyl bych si až tak jistý, že to je úplně všechno jen kvůli brexitu - určitá míra geo-omezení tam byla snad vždycky, jak jsem před pár lety sám zjistil, když jsem při vánoční návštěvě rodné hroudy zkoušel trochu pohnout se svým amazoním watchlistem a nefungovalo mi už tehdy v podstatě nic...
reagují:
the dark knight
|
reagovat
|
reaguje na:
the dark knight
Tak je to tak, Amazon UK kvůli Brexitu zamezuje britským uživatelům využívat jejich knihovnu mimo území VB.
reagují:
SeldomSeen
|
reagovat
|
Amazon Prime UK
Nedávno jsem tu psal, jak je snadné se legálně bez VPN dostat k britskému katalogu Amazonu Prime (stačí si předplatit Prime jako celek a ne to naše Amazon Video). Dva měsíce to krásně fungovalo, zdaleka nejlepší streamovací služba, ještě v jednu ráno jsem se díval na Parks&Rec... A dneska ráno už tam nejede NIC, všechno kromě jejich originals není v mé lokaci dostupné. A to dokonce ani věci, které jely na té české verzi (Seinfeld).
Je to asi Brexitem, že?
Je to asi Brexitem, že?
reagují:
the dark knight
|
reagovat
|
Umři ošklivou smrtí
Umři ještě ošklivější smrtí
Umři ošklivou smrtí s pomstou
Žij volně anebo umři ošklivou smrtí
Dobrý den na to umřít ošklivou smrtí
Umři ještě ošklivější smrtí
Umři ošklivou smrtí s pomstou
Žij volně anebo umři ošklivou smrtí
Dobrý den na to umřít ošklivou smrtí
reagovat
|
reaguje na:
Kostěj
ano ale predtim v mode nebyly, takze bych to videl na pripravovane pokracovani
reagovat
|
TOP Diskuze
209Superman: Teaser 37Nolanův příští film bude adaptace Homérovy Odyssey 32Klaunovy Vánoce: Recenze 26MovieZone vám přeje veselé Vánoce 24Recenze: Indiana Jones and the Great Circle je nejlepší filmovou hrou všech dob 11Holka od vedle: Trailer 10Víkendový výplach #799 o Batmanovi, Supermanovi a Van Dammeovi 9Na čem teď pracuje režisér Nosferatu a Seveřana? 6Ježek Sonic předběhl Lvího krále, disneyovka Mufasa odstartovala rozpačitě 6Den of Thieves 2: Pantera: Final Trailer