Ale pro ta prisna opatreni proti covidu jsi byl i ty, ne? A uprimne, kde to zvladali skvele a veris ze s petikoalici by to bylo lepsi? Pod Valkem v lekarnach pulroku chybelo i calcichew, smarja. Umrti na covid a ockovani, to bylo prece o mentalite - sels v Evrope smer vychod a bylo to horsi a horsi. Kde to bylo nej? V UAE? To by se ti prece tez nelibilo. Dluhy... Zase. Ted jsou jake schodky? Ona to bude jiste chyba Babise, ale takhle zatim byla kazda vlada ODSky - omezovaly se vydaje, rozvoj, soc politika, ale rozpocty megaminus porad. CNB, CT, Ustavni soud... Pokud vim, tak tam se preci nikdy nevybiralo na zaklade prihlasek z Indeed. Zmanipulovane soudy... Zase. Cili predem tam pro tebe byl jedinej spravnej vysledek, kterej bys akceptoval. Hele, znam te odsud a vim ze kdyz jses in, tak jses proste all in. Je to tvoje vec a tohle ted nebude na tebe, ale obecne...
Podle me muze kvuli politiky hystercit jen blb. Ja nejsem priznivec petikoalice, ale zaroven vim ze oni to preci nedelaji proti nejakemu Jokerovi. Jen mame jine predstavy a ja ten mojim dam pruchod pri volbach do PS. To mi prijde normalni. A ne strilet po nekom ze neni jako ja a skoncit za to na prach nebo po zbytek zivota v 2 x 3 metry.
A jeste jedna poznamka... Uz vubec nechapu hysterceni lidi z Prahy, kdy ta republika uz neni ani 2-rychlostni, spis 3-rychlostni (a proto to vyraznejsi staceni se nekterych k tem ruskym narativum) a oni maji nejvetsi sance byt spokojeni v zivote. Doporucil bych jim par mesicu tady v posledni roky brutalne upadajicim OL kraji, kde se nic nedeje, jen roste kriminalita, mladi ve velkem pryc a kdyz vyjdes v 17h ven, tak ulice jak v 28 dni pote. :) A to se mi nelibi a zacinam se dle toho zarizovat, at to mam kolem lepsi. :) Ale mozna jsem v mensine... Nekteri radsi voli nespokojenost a utapet se v ni. :/ Coz, znova, nemyslim na tebe. Podle me ted vsude volis jako vychozi bod (ne)podporu Ukrajiny... Coz je asi legitimni, ale ja to mam proste jinak. ;)
reaguje na:
AndyKaufman
reagovat
|