Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21861 - 21880 Napsat příspěvek
To je dobrej clusterfuck s tou Ellen. Můžete mi to někdo shrnout? Takže ona (resp. teda třeba časem on, ale víckrát to závorkovat nebudu) teď v nějakým tom seriálu hraje co vlastně (nekoukám na to)? Hetero ženu? Homo ženu? Přitom se prohlašuje za chlapa?

Není to náhodou taky proti nějakejm SJ pravidlům, jako když teď nějaký kriplové ječí na Mortensena, že hraje gaye a přitom není? Normálně mám strach o Waltona Gogginse, až na něj někdo vyhrabe delikátní roli Venus Van Dam v SOA, která přitom byla naprosto fenomenální a během těch asi tří dílů s ní jsem značně poupravil svůj světonázor :o

EDIT: A co je sakra s Donem Cheadlem, co psali kluci v threadu pod tím článkem o Black Pantheru?
773175
To je dobrej clusterfuck s tou Ellen. Můžete mi to někdo shrnout? Takže ona (resp. teda třeba časem on, ale víckrát to závorkovat nebudu) teď v nějakým tom seriálu hraje co vlastně (nekoukám na to)? Hetero ženu? Homo ženu? Přitom se prohlašuje za chlapa? Není to náhodou taky proti nějakejm SJ pravidlům, jako když teď nějaký kriplové ječí na Mortensena, že hraje gaye a přitom není? Normálně mám strach o Waltona Gogginse, až na něj někdo vyhrabe delikátní roli Venus Van Dam v SOA, která přitom byla naprosto fenomenální a během těch asi tří dílů s ní jsem značně poupravil svůj světonázor *:o* EDIT: A co je sakra s Donem Cheadlem, co psali kluci v threadu pod tím článkem o Black Pantheru?
8 -1
reagovat
Paradoxně jediný sport, kde se dá nějak mluvit o konkurenci žen chlapům je ultramarathon (50km+), svého času porážela top muže Ann Trason. 
773164
Paradoxně jediný sport, kde se dá nějak mluvit o konkurenci žen chlapům je ultramarathon (50km+), svého času porážela top muže Ann Trason. 
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ktery si navic proti sobe i dost mozna vsadil, jak se vzdy spekulovalo... :))
773161
Ktery si navic proti sobe i dost mozna vsadil, jak se vzdy spekulovalo... *:))*
773160
5 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Sranda jak tohle dostane minimum prostoru a Battle of Sexes mezi chlapem kterýmu bylo 55 a top tenistce se bere jako důkaz rovnoprávnosti desítky let. :D
773160
Sranda jak tohle dostane minimum prostoru a Battle of Sexes mezi chlapem kterýmu bylo 55 a top tenistce se bere jako důkaz rovnoprávnosti desítky let. *:D*
773158
4 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: okkac
link link link
773158
[url=https://www.cbssports.com/soccer/news/a-dallas-fc-under-15-boys-squad-beat-the-u-s-womens-national-team-in-a-scrimmage/]link[/url] [url=https://www.standard.co.uk/sport/football/australian-womens-national-team-lose-70-to-team-of-15yearold-boys-a3257266.html]link[/url] [url=https://www.theguardian.com/observer/osm/story/0,,543962,00.html]link[/url]
773154
7 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: MarvinP
Jasně, když už společná kategorie pro Oscary, tak už proč ne společné sportovní disciplíny. Pak to dopadne jak v South Parku link . Yeah, equality, bitch!
773154
Jasně, když už společná kategorie pro Oscary, tak už proč ne společné sportovní disciplíny. Pak to dopadne jak v South Parku https://www.youtube.com/watch?v=wxDaiyREBPw . Yeah, equality, bitch!
773141
5 -1
reagují: The Joker
reagovat
Problém je, že se všeobecně příliš zohledňujou lidi, kteří něčemu nerozumí, ale dělají povyk. Jedni povykují, protože je to málo sociálně uvědomnělé, druzí protože je to moc... vždycky se bude povykovat. Snažit se zavděčit všem povykovačům, znamená udělat ze sebe jejich děvku. Hele, tady jsme si už něco vypovykovali, pojďme ještě. 

Druhá varianta je činit konzistentní rozhodnutí vycházející z podstaty problému. Možná je hraní ženských roli natolik jiná disciplína než hraní mužských, že si to samostatnou kategorii zaslouží. Ale pochybuju o tom.
773146
Problém je, že se všeobecně příliš zohledňujou lidi, kteří něčemu nerozumí, ale dělají povyk. Jedni povykují, protože je to málo sociálně uvědomnělé, druzí protože je to moc... vždycky se bude povykovat. Snažit se zavděčit všem povykovačům, znamená udělat ze sebe jejich děvku. Hele, tady jsme si už něco vypovykovali, pojďme ještě.  Druhá varianta je činit konzistentní rozhodnutí vycházející z podstaty problému. Možná je hraní ženských roli natolik jiná disciplína než hraní mužských, že si to samostatnou kategorii zaslouží. Ale pochybuju o tom.
773144
9 -1
reagovat
No třeba u amerických skautů a skautek to vyřešili tak, že ke skautům můžou i holky, jinak by to byla diskriminace a ke skautkám chodí jenom holky. :D Předpokládám podobný vývoj u Oscarů. :D

Každopádně trans Oscar nebo mužský Oscar pro Ellen Page tu prostě do 5 let je. Na 100 %. 
773145
No třeba u amerických skautů a skautek to vyřešili tak, že ke skautům můžou i holky, jinak by to byla diskriminace a ke skautkám chodí jenom holky. *:D* Předpokládám podobný vývoj u Oscarů. *:D* Každopádně trans Oscar nebo mužský Oscar pro Ellen Page tu prostě do 5 let je. Na 100 %. 
773144
4 -2
reagovat
reaguje na: MarvinP
Jenze se podivej na ty zensky kategorie, tam to placaji silnou vule, aby vubec bylo koho nominovat. A ted si predstav, ze z 10 nominovanych bude 8 muzu... To by byl zase povyk.
773144
Jenze se podivej na ty zensky kategorie, tam to placaji silnou vule, aby vubec bylo koho nominovat. A ted si predstav, ze z 10 nominovanych bude 8 muzu... To by byl zase povyk.
773141
10 -1
reagují: MarvinP, AndyKaufman
reagovat

Herec - herečka na oscarech

Mě by přišlo úplně správné rozdělení herec - herečka na oscarech zrušit. Proč by se to vlastně mělo dělit?! Je to podivný přežitek. Bohužel si myslím, že současná oficiální "politika" v téhle oblasti jde opačným směrem. Spíš bych čekal, že přibude speciální oscar pro  transgender herce a herečku a transgender indigenous herečku a pak se budou přidávat další "gendery" a jiné vypatlané nálepky.
773141
Mě by přišlo úplně správné rozdělení herec - herečka na oscarech zrušit. Proč by se to vlastně mělo dělit?! Je to podivný přežitek. Bohužel si myslím, že současná oficiální "politika" v téhle oblasti jde opačným směrem. Spíš bych čekal, že přibude speciální oscar pro  transgender herce a herečku a transgender indigenous herečku a pak se budou přidávat další "gendery" a jiné vypatlané nálepky.
Herec - herečka na oscarech
4 -3
reagují: okkac, The Joker
reagovat
reaguje na: Vardant
773121
[url=https://ih1.redbubble.net/image.912729101.2179/pp,840x830-pad,1000x1000,f8f8f8.jpg]link[/url] [url=https://cdn-images.threadless.com/threadless-media/artist_shops/shops/teeshirt2019/products/996813/shirt-1556263726-d9ab21fbb9d4d5d525e2a65c615658ce.png?v=3&d=eyJvbmx5X21ldGEiOiBmYWxzZSwgImZvcmNlIjogZmFsc2UsICJvcHMiOiBbWyJ0cmltIiwgW2ZhbHNlLCBmYWxzZV0sIHt9XSwgWyJyZXNpemUiLCBbXSwgeyJ3aWR0aCI6IDk5Ni4wLCAiYWxsb3dfdXAiOiBmYWxzZSwgImhlaWdodCI6IDk5Ni4wfV0sIFsiY2FudmFzX2NlbnRlcmVkIiwgWzEyMDAsIDEyMDBdLCB7ImJhY2tncm91bmQiOiAiMDAwMDAwIn1dXX0=]link [/url]*:D* *:+*
773039
6 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
To jsem napsal ? Myslím, že všichni ostatní pochopili, že jsem Orbána zmínil pejorativně. Ten Okamura by mohl napovedet. ;)

Dovolím si k tomu zkopírovat příspěvek Andreje Ruščáka z Facebooku: 
 "V Belgii aktuálně nesmíte domů pozvat víc než jednoho člověka, který s vámi nesdílí domácnost. Bylo jich tam 25 a nikdo neměl roušky. Povinný rozestup 1,5 metru také nedodržovali.- Maďarský europoslanec, kterého tam chytili, je vyoutovaný gay, v Maďarsku to každý ví už dlouho a navíc není žádný křesťanský fanatik už jenom proto, že je Žid. Ano, prosazoval znemožnění homosexuálních manželství, ale v Maďarsku mají gayové a lesby možnost uzavřít registrované partnerství, které nikdo, ani on sám, neruší. Jistě, je to konzervativní postoj a je to postoj, s kterým osobně nesouhlasím, ale má na něj plné právo. I gay může být konzervativec a konzervativec může být gay. Říkat že ne je neskutečně paternalistické. Jinak nemá žádnou historii verbálních nebo jiných útoků na gaye nebo lesby; ostatně ani Jörg Haider svého času neměl.Z výše uvedeného vyplývá následující: pan europoslanec udělal dobře, že rezignoval. V době tvrdého lockdownu se jako politik nechat nachytat při takhle flagrantním (sic) porušení koronavirových opatření je hloupost, amatérismus a svým způsobem i papalášství. Nadávat mu za to, že je konzervativní gay je prasárna. Odkdy má každý LGBT+ člověk povinnost být liberál, nebo hůř, levičák?"
773114
To jsem napsal ? Myslím, že všichni ostatní pochopili, že jsem Orbána zmínil pejorativně. Ten Okamura by mohl napovedet. *;)* Dovolím si k tomu zkopírovat příspěvek Andreje Ruščáka z Facebooku:   "V Belgii aktuálně nesmíte domů pozvat víc než jednoho člověka, který s vámi nesdílí domácnost. Bylo jich tam 25 a nikdo neměl roušky. Povinný rozestup 1,5 metru také nedodržovali.- Maďarský europoslanec, kterého tam chytili, je vyoutovaný gay, v Maďarsku to každý ví už dlouho a navíc není žádný křesťanský fanatik už jenom proto, že je Žid. Ano, prosazoval znemožnění homosexuálních manželství, ale v Maďarsku mají gayové a lesby možnost uzavřít registrované partnerství, které nikdo, ani on sám, neruší. Jistě, je to konzervativní postoj a je to postoj, s kterým osobně nesouhlasím, ale má na něj plné právo. I gay může být konzervativec a konzervativec může být gay. Říkat že ne je neskutečně paternalistické. Jinak nemá žádnou historii verbálních nebo jiných útoků na gaye nebo lesby; ostatně ani Jörg Haider svého času neměl.Z výše uvedeného vyplývá následující: pan europoslanec udělal dobře, že rezignoval. V době tvrdého lockdownu se jako politik nechat nachytat při takhle flagrantním (sic) porušení koronavirových opatření je hloupost, amatérismus a svým způsobem i papalášství. Nadávat mu za to, že je konzervativní gay je prasárna. Odkdy má každý LGBT+ člověk povinnost být liberál, nebo hůř, levičák?"
773111
14 -2
reagovat
Jojo, zvláště po té současné aféře s gangbang orgiemi údajně konzervativního europoslance Szájera. Zase se to všechno proti Viktorovi spiklo. ;)
773111
Jojo, zvláště po té současné aféře s gangbang orgiemi údajně konzervativního europoslance Szájera. Zase se to všechno proti Viktorovi spiklo. *;)*
773060
2 -10
reagovat
Ohledně transgenderu se pletete. 
773108
Ohledně transgenderu se pletete. 
2 -3
reagovat

Scéna z Hangover 2

link

tady jsem poprvé zaregistroval že něco jako trans lidi existují. No ze začátku té scény jsem si říkal wow fakt nádherná holka ale pak to bylo totální WTF WOW a zbytek filmu jsem musel myslet na to co jsem právě viděl .... 

a poslední roky je toho čím dál více. Nepřijde mě to ale normální.
Připadne mě, že dneska to lidi dělají jen proto aby se na chvíli staly populární a nějak se zviditelnili (hey jsem transka tak se poserte, politujte mě, adorujte mě). Všechny ty plastický operace a hormonální změny který lidi podstupují jsou taky pěkně ujetý.

Elliot bude stejně pořád ještě několik let krvácet ....
773079
https://youtu.be/VoDAIRh7i5Y tady jsem poprvé zaregistroval že něco jako trans lidi existují. No ze začátku té scény jsem si říkal wow fakt nádherná holka ale pak to bylo totální WTF WOW a zbytek filmu jsem musel myslet na to co jsem právě viděl ....  a poslední roky je toho čím dál více. Nepřijde mě to ale normální. Připadne mě, že dneska to lidi dělají jen proto aby se na chvíli staly populární a nějak se zviditelnili (hey jsem transka tak se poserte, politujte mě, adorujte mě). Všechny ty plastický operace a hormonální změny který lidi podstupují jsou taky pěkně ujetý. Elliot bude stejně pořád ještě několik let krvácet ....
Scéna z Hangover 2
5 -9
reagovat
Podle mne je jenom otázka, kdy tyhle kategorie rozbijou, stejná věc se týká sportu, kde už je to docela prdel v těžké atletice a cyklistice, v USA už v podstatě stovky lokálních rekordů, co mají sex change chlapi. V univerzitním sportu je to už dost průser. 

Až se někdo bude ptát, proč je půlka Evropy plná Orbánů a Okamurů za 25 let, tak přesně kvůli těmhle věcem. 
773060
Podle mne je jenom otázka, kdy tyhle kategorie rozbijou, stejná věc se týká sportu, kde už je to docela prdel v těžké atletice a cyklistice, v USA už v podstatě stovky lokálních rekordů, co mají sex change chlapi. V univerzitním sportu je to už dost průser.  Až se někdo bude ptát, proč je půlka Evropy plná Orbánů a Okamurů za 25 let, tak přesně kvůli těmhle věcem. 
773055
11 -3
reagují: Disketa1
reagovat
Spis ty tlaky, ze mezi herci neni nominovano dost trans... :+ nicmene po tom, co byl v US rev jak je mozne, ze fotbalistky nevydelavaji to same co muzi a nejaka sledovanost a penize od sponzoru s tim prece nijak nemuzou souviset... Tam uz v jakychkoliv otazkach dotykajicich se pohlavi necekam ani naznak logiky, racionality a selskeho rozumu. :+
773055
Spis ty tlaky, ze mezi herci neni nominovano dost trans... *:+* nicmene po tom, co byl v US rev jak je mozne, ze fotbalistky nevydelavaji to same co muzi a nejaka sledovanost a penize od sponzoru s tim prece nijak nemuzou souviset... Tam uz v jakychkoliv otazkach dotykajicich se pohlavi necekam ani naznak logiky, racionality a selskeho rozumu. *:+*
773044
6 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ten jsem před chvílí dojedl v bitvách:D
773052
Ten jsem před chvílí dojedl v bitvách*:D*
773046
4 -1
reagovat
Ale jako ta postava takto dost v Umbrella graduje:D V první řadě je heterosexuál, v druhé lesbička a ve třetí bude chlap... Tak zpětně přemýšlím, jestli si tu zmenu orientace nevydupala sama...
773051
Ale jako ta postava takto dost v Umbrella graduje*:D* [spoiler]V první řadě je heterosexuál, v druhé lesbička a ve třetí bude chlap... Tak zpětně přemýšlím, jestli si tu zmenu orientace nevydupala sama...[/spoiler]
4 -1
reagovat
beru si popcorn, tohle bude zajímavý :D8):+:+:+:+:+
773046
beru si popcorn, tohle bude zajímavý *:D**8)**:+**:+**:+**:+**:+*
773044
7 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se