Ja neviem čo si mám o tom myslieť. Súhlasím s tým, že ak by sem bol niekto schopný doletieť, tak je na takej úrovni, že asi by nemal tento druh záujem a dôvod sa s nami vôbec baviť. To je ako keď naše dna je na 98% podobné so šimpanzím dna. 2% a aký je to kurva rozdiel. A nechodíme za nimi do lesa a nepýtame sa ich ako sa majú a čo si myslia. Stačí aby boli mimozemštania o tie 2% pred nami a pozerali by sa na nás ako my na naše opice.
Lenže. V poslednej dobe, si všímam takéto nenápadné vyhlásenia z celkom dôverihodných zdrojom. Kedysi to bolo samé popieranie a vysvetlovanie. Nepriznal nedávno niekto z americkej vlády niečo v zmysle ako, v našom vzdušnom priestore sa pohybovali objekty ktoré neboli vyrobené na tejto planéte? Potom vidíš zverejnené video ako stíhačka naháňa nejaký objekt a neni schopná s ním držať krok. Ja som otvorený všetkému. Som ochotný prijať fakt, že je to výmysel ako aj že sa to skutočne deje. Na našom živote to v konečnom dôsledku zmení pramálo. Btw. tu je rozhovor s tým pilotom a je to fakt zaujímavé. link hovorí, buď tu má niekto extrémne pokročilú techniku a nikto o tom nevie, alebo....
reagovat
|