Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21621 - 21640 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
To jsem si přesně myslel, že jedeš tenhle bias na základě jednoho nebo dvou článku. :)

Ani v jednom není ta statistika. Ať už těch případů a ideálně srovnání s ostatními zeměmi.
775098
To jsem si přesně myslel, že jedeš tenhle bias na základě jednoho nebo dvou článku. *:)* Ani v jednom není ta statistika. Ať už těch případů a ideálně srovnání s ostatními zeměmi.
775097
4 -4
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ano, vyšel o tom dost podrobný článek před třemi týdny. Bohužel je to zamčené, ale ty máš určitě Premium, tak si to odemkneš. link

Ještě přidávám nejnovější případ: link
775097
Ano, vyšel o tom dost podrobný článek před třemi týdny. Bohužel je to zamčené, ale ty máš určitě Premium, tak si to odemkneš. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/sexualni-zlociny-delitky-nizke-tresty-soudy-znasilneni-domaci-nasili-podminene-tresty-justice.A201118_160548_domaci_vlc?h=EEF625FCFC893150F83A253F7EDBC784 Ještě přidávám nejnovější případ: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/sexualni-tyran-si-dohodl-podminku-slibil-leceni-40343932?fbclid=IwAR1A9-RR6WQLAv4gGoJcxS08C0f-tP421C2ECewJGk-Zys4zDTsOUUIpXEk
775096
5 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Na tu bagatelizaci a rozhodnutí soudů máš nějakou statistiku abys tohle mohl napsat ? :)
775096
Na tu bagatelizaci a rozhodnutí soudů máš nějakou statistiku abys tohle mohl napsat ? *:)*
775093
3 -4
reagovat
reaguje na: Barv666
To jsem si myslel, že se nic nedozvím. Typické.
775094
To jsem si myslel, že se nic nedozvím. Typické.
775077
2 -6
reagovat
V Rusku třeba přestalo být domácí násilí trestným činem. Naprosto šílené. U nás se sexuální a jiné násilí bagatelizuje, případně se za něj u soudů udělují pouze podmínky a to i v případech, kdy je to skutečně závažné. Pánové, kdyby někdo zvlášť otřesným způsobem ublížil vašim partnerkám, tak byste mluvili jinak. ?)
775093
V Rusku třeba přestalo být domácí násilí trestným činem. [url=https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2842865-s-domacim-nasilim-se-potyka-petina-ruskych-zen-cin-je-pritom-v-zemi-temer-bez-postihu]Naprosto šílené.[/url] U nás se sexuální a jiné násilí bagatelizuje, případně se za něj u soudů udělují pouze podmínky a to i v případech, kdy je to skutečně závažné. Pánové, kdyby někdo zvlášť otřesným způsobem ublížil vašim partnerkám, tak byste mluvili jinak. *?)*
6 -5
reagovat
reaguje na: Rouder
Tak to je jiny extrem, ale ten nic nemeni na tom, ze CR kouka nekam k ostatnim V4 zemim, byvalym z USSR a mozna Balkanu. ;)
775091
Tak to je jiny extrem, ale ten nic nemeni na tom, ze CR kouka nekam k ostatnim V4 zemim, byvalym z USSR a mozna Balkanu. ;)
775087
2 -2
reagovat
reaguje na: The Joker
Ty výtky vůči Východu nejsou na místě.

Women made to keep low profile in some French suburbs
French police investigate attack on woman, 22, for wearing skirt

Geografický Západ již není kulturně západní, ale multikulturní. Nezapomínat!
775087
Ty výtky vůči Východu nejsou na místě. [url=https://www.france24.com/en/20161219-focus-france-women-suburbs-low-profile-discrimination-gender-segregation-cafes]Women made to keep low profile in some French suburbs[/url] [url=https://www.theguardian.com/world/2020/sep/24/french-police-investigate-attack-on-woman-22-for-wearing-skirt]French police investigate attack on woman, 22, for wearing skirt[/url] Geografický Západ již není kulturně západní, ale multikulturní. Nezapomínat!
775073
4 -3
reagují: The Joker
reagovat
775081
[url=https://www.google.com/search?q=řvoucí+fila&tbm=isch&ved=2ahUKEwjenezejuTtAhVH0YUKHZs1AncQ2-cCegQIABAC&oq=řvoucí+fila&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoGCAAQCBAeOgYIABAKEBM6CAgAEAcQHhATOgcIABCxAxBDOgQIABBDOgIIADoGCAAQBxAeOggIABAHEAUQHjoICAAQCBAHEB5Q9U1Y2HVg6XdoA3AAeAGAAfsEiAH1FZIBDDEuMTAuMC4xLjEuMZgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=eznjX570F8eilwSb64i4Bw&bih=655&biw=393&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isvn]Google nic...[/url]
4 -1
reagovat
Ciwe lidi, ukažte mi kde Fila "řve".
775077
Ciwe lidi, ukažte mi kde Fila "řve".
3 -8
reagují: Barv666
reagovat
Já to beru, ale ČR je z většiny zakonzervovaná východní Evropa. Je tady velký % populace, který se automaticky vymezí vůči všemu, co neznaj a co je jako že "ohrožuje".
775073
Já to beru, ale ČR je z většiny zakonzervovaná východní Evropa. Je tady velký % populace, který se automaticky vymezí vůči všemu, co neznaj a co je jako že "ohrožuje".
775071
7 -2
reagují: Rouder
reagovat
Mně taky není sympatický! Celkově tyhle light terapeuty popularizátory nemám rád, ale ten rozhovor byl docela normální a ten shitstorm vzniknul okolo jedné odpovědi Veselovskému. 
A taky mne fascinuje jak spousta lidí nechápe rozdíl mezi pozitivním a normativním výrokem a Uzel to říkal rozhodně "pozitivně". 
775072
Mně taky není sympatický! Celkově tyhle light terapeuty popularizátory nemám rád, ale ten rozhovor byl docela normální a ten shitstorm vzniknul okolo jedné odpovědi Veselovskému.  A taky mne fascinuje jak spousta lidí nechápe rozdíl mezi pozitivním a normativním výrokem a Uzel to říkal rozhodně "pozitivně". 
775069
5 -3
reagovat
Jenže tohle není žádné řvaní. Kamil ty Uzlovy knihy skutečně četl, přesně cituje a dokonce kromě názvu dané knihy uvádí i příslušnou stránku, kde lze ten který Uzlův výrok najít. To opravdu nejsou nějaké výmysly bez doloženého důkazu. Ostatně třeba pět Uzlových kolegů z oboru se vůči jmenovanému už veřejně vymezilo. link
775071
Jenže tohle není žádné řvaní. Kamil ty Uzlovy knihy skutečně četl, přesně cituje a dokonce kromě názvu dané knihy uvádí i příslušnou stránku, kde lze ten který Uzlův výrok najít. To opravdu nejsou nějaké výmysly bez doloženého důkazu. Ostatně třeba pět Uzlových kolegů z oboru se vůči jmenovanému už veřejně vymezilo. https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/spolecnost/radim-uzel-sexuolog-anketa-petra-vrzackova-vladislav-chvala-petra-sejbalova_2012121421_dok?fbclid=IwAR1wBsPBKQV3LspuA8teosjf6fyJAAuOF7MuUIvJF25c4loes4J0ON-hgeo
775070
5 -4
reagovat
Tvl "aktivismus"... Tohle ale píše jen pro tu svou bublinu, že jo. S masou nepohneš tak, že jim skočíš před ksicht a začneš řvát. Vyloženě to na mě působí, jak zmiňovaní Klausové, Okamura, Jordan Peterson a další. Na obou stranách. Prostě se jasně vyhradit, jinak to nic neponese. :)
775070
Tvl "aktivismus"... Tohle ale píše jen pro tu svou bublinu, že jo. S masou nepohneš tak, že jim skočíš před ksicht a začneš řvát. Vyloženě to na mě působí, jak zmiňovaní Klausové, Okamura, Jordan Peterson a další. Na obou stranách. Prostě se jasně vyhradit, jinak to nic neponese. :)
775062
8 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Patrně jsem to všechno nečetl a možná v nějaký tendenční verzi, ale spousta těch věcí mi přišla buranská, pokleslá, spjatá s nějakou dobou a místem na zemi. Asi jak když jsem 2-3 roky zpátky po letech viděl Chasing Amy a měl pocit, že to napsal naprostý idiot. Mám to (ne)štěstí, že nejsem v nějaký sociální bublině, takže bych i odvážně řekl, že mám docela přehled a zkušenosti a lidé prostě jsou různí, mírně řečeno, takže i když některý ty věci pro jistý skupiny platí, tak mi to ve výsledku přišlo jak takový ty zoufalý řečičky stárnoucích lidí z hospod a sídlišť. Samozřejmě, jsem docela arogantní a povýšený, možná jsem to nebral dostatečně objektivně a s odstupem, ale jen po tom dočtení jsem se cítil jak úplný balík. :)
775069
Patrně jsem to všechno nečetl a možná v nějaký tendenční verzi, ale spousta těch věcí mi přišla buranská, pokleslá, spjatá s nějakou dobou a místem na zemi. Asi jak když jsem 2-3 roky zpátky po letech viděl Chasing Amy a měl pocit, že to napsal naprostý idiot. Mám to (ne)štěstí, že nejsem v nějaký sociální bublině, takže bych i odvážně řekl, že mám docela přehled a zkušenosti a lidé prostě jsou různí, mírně řečeno, takže i když některý ty věci pro jistý skupiny platí, tak mi to ve výsledku přišlo jak takový ty zoufalý řečičky stárnoucích lidí z hospod a sídlišť. Samozřejmě, jsem docela arogantní a povýšený, možná jsem to nebral dostatečně objektivně a s odstupem, ale jen po tom dočtení jsem se cítil jak úplný balík. :)
775067
3 -3
reagovat
Hele co řekl Uzel špatně ? On je popularizátor a laicky vysvětlil pudovou teorii, kterou vymyslel nějakej sexista Freud. :)
775067
Hele co řekl Uzel špatně ? On je popularizátor a laicky vysvětlil pudovou teorii, kterou vymyslel nějakej sexista Freud. *:)*
775058
6 -7
reagovat
Ty články nejsou jenom o Uzlovi, ale o všech souvislostech kolem sexuálního násilí, sexistických narážkách, Harveym Weinsteinovi a bagatelizaci toho všeho. Plus do toho ještě šílený rozhovor s Uzlem na DVTV, kde tvrdil, že čtrnáctiletá holka s vyspělejším tělem si musí zvyknout na narážky mužů. Což je prostě šílené. Jsem za ty články opravdu rád. Hlavně ten Weinstein ve mně málem vyvolal blicí reflex. Kamila znám osobně už mnoho let a moc si ho za jeho veřejný aktivismus a občanské postoje vážím.
775062
Ty články nejsou jenom o Uzlovi, ale o všech souvislostech kolem sexuálního násilí, sexistických narážkách, Harveym Weinsteinovi a bagatelizaci toho všeho. Plus do toho ještě šílený rozhovor s Uzlem na DVTV, kde tvrdil, že čtrnáctiletá holka s vyspělejším tělem si musí zvyknout na narážky mužů. Což je prostě šílené. Jsem za ty články opravdu rád. Hlavně ten Weinstein ve mně málem vyvolal blicí reflex. Kamila znám osobně už mnoho let a moc si ho za jeho veřejný aktivismus a občanské postoje vážím.
6 -13
reagovat
Tak Uzel je idiot, o tom žádná, ale věnovat mu největší grafomanské vzepjetí v životě je trochu bizár. 
775061
Tak Uzel je idiot, o tom žádná, ale věnovat mu největší grafomanské vzepjetí v životě je trochu bizár. 
775058
5 -3
reagovat
reaguje na: HAL
Tak Uzel některýma těma řečma o plácání apod., to je fakt Východ. :o:o Ale osobně se spíš všechny tyhle kreatury snažím filtrovat a obecně po letošku brát lidi s hooooodně velkým nadhledem. :+
775058
Tak Uzel některýma těma řečma o plácání apod., to je fakt Východ. *:o**:o* Ale osobně se spíš všechny tyhle kreatury snažím filtrovat a obecně po letošku brát lidi s hooooodně velkým nadhledem. *:+*
775056
4 -2
reagují: AndyKaufman, HAL
reagovat
Asi kombinace všeho. Já se na tom spíš už jen bavím, třeba tím jak teď vyhlásil džihád Radimu Uzlovi. 
775056
Asi kombinace všeho. Já se na tom spíš už jen bavím, třeba tím jak teď vyhlásil džihád Radimu Uzlovi. 
775055
5 -4
reagovat
reaguje na: HAL
Já u toho nikdy nevím, jestli je to upřímný, jeho bublinou nebo prostě jen snaha se nějak uživit, tak se vymezím.
775055
Já u toho nikdy nevím, jestli je to upřímný, jeho bublinou nebo prostě jen snaha se nějak uživit, tak se vymezím.
775054
4 -2
reagují: HAL
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se