Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21601 - 21620 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Díky všem - upřímně řečeno, já už ty suroviny mám víceméně pořešené (mimochodem, zrovna kyselé okurky tu naštěstí problém nejsou - byť znojemským, natož pak domácím se nepochybně nevyrovnají), ale když se tu k tomu vysloveně vyzývalo, zdálo se to jako dobrá záminka pro změnu tématu - a je fajn dozvědět se, jak to dělají jinde... :+
775131
Díky všem - upřímně řečeno, já už ty suroviny mám víceméně pořešené (mimochodem, zrovna kyselé okurky tu naštěstí problém nejsou - byť znojemským, natož pak domácím se nepochybně nevyrovnají), ale když se tu k tomu vysloveně vyzývalo, zdálo se to jako dobrá záminka pro změnu tématu - a je fajn dozvědět se, jak to dělají jinde... *:+*
775128
5 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ty kraaavo/vole...
775130
Ty kraaavo/vole...
775127
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já dávám jen doma nakládané okurky (ženský rod), cibuli a vejce (plus majonézu a hořčici). Ta ostatní zelenina v salátu mi nikdy k srdci nepřirostla.
775128
Já dávám jen doma nakládané okurky (ženský rod), cibuli a vejce (plus majonézu a hořčici). Ta ostatní zelenina v salátu mi nikdy k srdci nepřirostla.
775120
6 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
A jak jste se na Tenet dívali vy ? link
775127
A jak jste se na Tenet dívali vy ? https://9gag.com/gag/a5WL1oG
6 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Barv666
link fraîche, oh yeah, oooooh :o
775123
https://www.youtube.com/watch?v=4pz_iNUUyyI crème fraîche, oh yeah, oooooh *:o*
775122
1 0
reagovat
Brambory na plátky, crème fraîche, pažitka, koření.
775122
Brambory na plátky, crème fraîche, pažitka, koření.
3 -2
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: KARLOS
Urychlovák na domácí majonézu - použít tyčový mixér. Dělám s ním i holandskou omáčku na vejce Benedikt. Jako profi kuchař by mi za to asi zlámal obě ruce, ale já nenávidím ruční šlehání. :D Jinak náš rodinný bramborový salát se neobejde bez jabka.  
775121
Urychlovák na domácí majonézu - použít tyčový mixér. Dělám s ním i holandskou omáčku na vejce Benedikt. Jako profi kuchař by mi za to asi zlámal obě ruce, ale já nenávidím ruční šlehání. *:D* Jinak náš rodinný bramborový salát se neobejde bez jabka.  
775120
5 0
reagují: Godlike, KARLOS
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Domácí majonéza je "easy" - rozšleháváš vajčko s olejem... Je to na dlouho (cca 20-30 minut), ale jde to. Navíc si koriguješ, jak moc tučná majonéza bude.
Zeleninová směs netřeba. My děláme z převařené mrkve, celeru, spařené cibule a nakládaných okurků (ty budeš mít největší problém "sehnat"), místo toho můžeš použít hrášek (ten my už nedáváme), neko papriku. Všechnu zelenitu nekrájíme, ale nahrubo nastrouháme, až vychládne. Brambory asi netřeba rozebírat. :))
775120
Domácí majonéza je "easy" - rozšleháváš vajčko s olejem... Je to na dlouho (cca 20-30 minut), ale jde to. Navíc si koriguješ, jak moc tučná majonéza bude. Zeleninová směs netřeba. My děláme z převařené mrkve, celeru, spařené cibule a nakládaných okurků (ty budeš mít největší problém "sehnat"), místo toho můžeš použít hrášek (ten my už nedáváme), neko papriku. Všechnu zelenitu nekrájíme, ale nahrubo nastrouháme, až vychládne. Brambory asi netřeba rozebírat. *:))*
775116
6 0
reagují: Memphis, mkubalikova
reagovat
Nejím bramborový salát, dávám si místo toho trochu vařených brambor. I tak mi štědrovečerní večeře chutná a je mi hezky. :)
775118
Nejím bramborový salát, dávám si místo toho trochu vařených brambor. I tak mi štědrovečerní večeře chutná a je mi hezky. *:)*
4 -6
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Jsem pro - ostatně bramborový salát za chvíli řešit budu muset začít a jelikož jsem se letos do Čech pro zeleninovou směs nedostal (a ekvivalent tady nesehnal), čeká mě trochu improvizace, takže jestli má někdo nějaké chytré návrhy, sem s nimi! :)):+
775116
Jsem pro - ostatně bramborový salát za chvíli řešit budu muset začít a jelikož jsem se letos do Čech pro zeleninovou směs nedostal (a ekvivalent tady nesehnal), čeká mě trochu improvizace, takže jestli má někdo nějaké chytré návrhy, sem s nimi! *:))**:+*
775108
5 -2
reagují: KARLOS
reagovat
Filu snad musel každej přestat brát vážně po jeho křížový výpravě proti sexistickému moderování Stardance Markem Ebenem. 
775115
Filu snad musel každej přestat brát vážně po jeho křížový výpravě proti sexistickému moderování Stardance Markem Ebenem. 
775047
7 -4
reagovat
Team Kubalíková!
775113
Team Kubalíková!
4 -5
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Kubalikova ma pravdu a je tak moc cool, ze bysme ji vyjimecne mohli i poslechnout
775112
Kubalikova ma pravdu a je tak moc cool, ze bysme ji vyjimecne mohli i poslechnout
775108
9 -4
reagovat
Ne nedává. Dal sem 3 články, je v nich 0 doslova 0 statistiky. Já sem dám 3 články o terorismu muslimů, budeš to brát jako důkaz toho že jsou muslimové teroristi ? Ne protože to na tohle tvrzení nestačí. 

Já našel studii že je u nás průměrná doba odnětí svobody 4,5 let za znásilnění, v roce 2016 bylo za znásilnění odsouzeno 227 lidí, to mi málo nepřijde. Studie je zde link
Průměrná délka odnětí svobody v České republice je 19,9 měsíců tedybzhruba dvakrát méně

link
775109
Ne nedává. Dal sem 3 články, je v nich 0 doslova 0 statistiky. Já sem dám 3 články o terorismu muslimů, budeš to brát jako důkaz toho že jsou muslimové teroristi ? Ne protože to na tohle tvrzení nestačí.  Já našel studii že je u nás průměrná doba odnětí svobody 4,5 let za znásilnění, v roce 2016 bylo za znásilnění odsouzeno 227 lidí, to mi málo nepřijde. Studie je zde https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.ok.cz/iksp/docs/428.pdf&ved=2ahUKEwiBwKGVv-TtAhUSDewKHSFQALgQFjAGegQIDxAB&usg=AOvVaw3A1SPOeoZGRrOqPXxlBfX9 Průměrná délka odnětí svobody v České republice je 19,9 měsíců tedybzhruba dvakrát méně https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/vezeni-vezenstvi-rada-evropy-cesko-cr-delka-mnozstvi.A190402_124820_zahranicni_remy
775107
7 -3
reagovat
Kluci, jsou Vánoce. Pojďme na tři dny řešit jen bramborový salát a vánoční filmy. Ten letošek za moc nestál, tak aspoň svátky si udělejme pěkné. Já teď poslouchám MZ Speciál: Sám doma a už se těším, jak si ho večer pustím. :)
775108
Kluci, jsou Vánoce. Pojďme na tři dny řešit jen bramborový salát a vánoční filmy. Ten letošek za moc nestál, tak aspoň svátky si udělejme pěkné. Já teď poslouchám MZ Speciál: Sám doma a už se těším, jak si ho večer pustím. *:)*
15 -3
reagují: SeldomSeen, TedGeorge
reagovat
Disk je dává, ale pro tebe nejsou dost voňavý.
775107
Disk je dává, ale pro tebe nejsou dost voňavý.
775106
7 -3
reagovat
Ne ne, já jenom chci po Diskovi důkazy pro jeho tvrzení, to jsem hajzl co ? 

Protože tohle je přesně případ, jako když má někdo pocit že na něj útočí migranti na základě 3 článků ;)
775106
Ne ne, já jenom chci po Diskovi důkazy pro jeho tvrzení, to jsem hajzl co ?  Protože tohle je přesně případ, jako když má někdo pocit že na něj útočí migranti na základě 3 článků *;)*
775104
5 -6
reagují: Barv666
reagovat
No zatímco Disk dává odkaz za odkazem, Tony jen hláškuje a trollí na téma, kde to působí hodně uboze.
775104
No zatímco Disk dává odkaz za odkazem, Tony jen hláškuje a trollí na téma, kde to působí hodně uboze.
12 -5
reagovat
reaguje na: Disketa1
Chápeš, ale neposkytuješ, odvoláváš se na nějaký tvrzení a furt si meleš tu svou...

Tak kdo je tady troll pak?
775102
Chápeš, ale neposkytuješ, odvoláváš se na nějaký tvrzení a furt si meleš tu svou... Tak kdo je tady troll pak?
775101
7 -6
reagovat
Chápu. Stejně tak chápu tvoje věčné slovíčkaření a trolling.
775101
Chápu. Stejně tak chápu tvoje věčné slovíčkaření a trolling.
775100
3 -11
reagují: verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se