Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21561 - 21580 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Já to spíš vidím že o jeho normální filmové texty nikdo nemá zájem, tak se snaží nasílu odlišit a je to smutný. 
775348
Já to spíš vidím že o jeho normální filmové texty nikdo nemá zájem, tak se snaží nasílu odlišit a je to smutný. 
775346
6 -3
reagují: The Joker
reagovat
Fila, hezká ukázka člověka, kterej se bere moc vážně. Někdy to chce zkusit odstup, všechno není hned "konec světa" a filmy tuplem ne. :+
775346
Fila, hezká ukázka člověka, kterej se bere moc vážně. Někdy to chce zkusit odstup, všechno není hned "konec světa" a filmy tuplem ne. *:+*
8 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
Já už opravdu vidím jeho další fázi, jak je ve svěrací kazajce, mlátí hlavou o stěnu a pořád opakuje:
"Gott byl převtělený Hitler, Gott byl převtělený Hitler, Gott byl převtělený Hitler........."
775345
Já už opravdu vidím jeho další fázi, jak je ve svěrací kazajce, mlátí hlavou o stěnu a pořád opakuje: "Gott byl převtělený Hitler, Gott byl převtělený Hitler, Gott byl převtělený Hitler........."
775343
7 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ještě větší kokot, než jsme doufali. 
775343
Ještě větší kokot, než jsme doufali. 
775342
13 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Fila začíná připomínat mentála, kterému nikdo moc nevěnuje pozornost, tak začíná dělat čím dál tím větší bordel. :D

link
775342
Fila začíná připomínat mentála, kterému nikdo moc nevěnuje pozornost, tak začíná dělat čím dál tím větší bordel. *:D* https://www.jestevetsikritik.cz/komentare/1114-vanocni-filmy-jako-fasisticka-propaganda
11 -3
reagují: DarkSith, verbst
reagovat
reaguje na: Vardant
A kdy odstraní všechny filmy s Amber Heard? 
775322
A kdy odstraní všechny filmy s Amber Heard? 
775309
12 -1
reagovat
775321
https://www.youtube.com/watch?v=w6_N8uxJQ3g
775309
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
V USA jenom
775317
V USA jenom
775315
3 -1
reagovat
Ja mam zapnutou anglickou verzi a ty filmy tam teda vidim... Ale ty clanky na googlu ctu taky, no
775315
Ja mam zapnutou anglickou verzi a ty filmy tam teda vidim... Ale ty clanky na googlu ctu taky, no
775309
2 -1
reagují: Fanous21
reagovat
Netflix odstranil z nabídky všechny filmy s Johnny Deppem. 
Kdy zmizí House of Cards? 
775309
Netflix odstranil z nabídky všechny filmy s Johnny Deppem.  Kdy zmizí House of Cards? 
4 -4
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Groogu je headbanger 8):D:+:+:+:+:+:+:+
775265
Groogu je headbanger *8)**:D**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*
775264
3 -1
reagovat
This is the way.

Já ho chci.:D
775264
[url=https://www.instagram.com/p/CJNbSsTBXFL/?utm_source=ig_web_copy_link]This is the way.[/url] Já ho chci.*:D*
8 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
Asi jsem toho málo viděl; mně to přišlo fajn 
775262
Asi jsem toho málo viděl; mně to přišlo fajn 
4 -2
reagovat
Příliš pozorně jsem to nesledoval, ale přišlo mi to jako směs všeho od Stardust, přes Princess Bride po Anděla páně.
775261
Příliš pozorně jsem to nesledoval, ale přišlo mi to jako směs všeho od Stardust, přes Princess Bride po Anděla páně.
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Sokol je pták
775255
Sokol je pták
775246
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
775254
[url=https://www.extra.cz/kritika-stedrovecerni-pohadky-o-vanocni-hvezde-divaci-ji-vini-z-kopirovani-harryho-pottera?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=q2sPqmYqNLT-202012251017&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context]Link[/url]
775246
2 0
reagovat
reaguje na: JAGODA
Ale prý tam byl Sokol jako Lucius Malfoy.
775246
Ale prý tam byl Sokol jako Lucius Malfoy.
775241
7 0
reagují: TedGeorge, Cinefil
reagovat
Veselý Vánoce, vy mrchy nevěrný!
775243
Veselý Vánoce, vy mrchy nevěrný!
8 -1
reagovat
Český pokus o Hvězdných prach Janákovi nevyšel, nebýt výborné Terezy Ramby nedalo by se na to ani koukat. Nevím ani, jak to skončilo, poněvadž jsem to 15 minut před koncem přepnul na Tři bratry, ale myslím, že jsem o nic nepřišel.
775241
Český pokus o Hvězdných prach Janákovi nevyšel, nebýt výborné Terezy Ramby nedalo by se na to ani koukat. Nevím ani, jak to skončilo, poněvadž jsem to 15 minut před koncem přepnul na Tři bratry, ale myslím, že jsem o nic nepřišel.
6 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Šťastné a veselé Saturnálie eMZáci!:+:+
775237
Šťastné a veselé Saturnálie eMZáci!*:+**:+*
9 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se