Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21321 - 21340 Napsat příspěvek
Bol som v Číne síce iba mesiac, ale cítil som sa tam ako v zlom sne, kde nič nedáva zmysel. Neprekvapuje ma, že aj ich filmy tak pôsobia. 
780610
Bol som v Číne síce iba mesiac, ale cítil som sa tam ako v zlom sne, kde nič nedáva zmysel. Neprekvapuje ma, že aj ich filmy tak pôsobia. 
8 -2
reagovat
Solidní peklíčko. Asie je fakt jinde.
780603
Solidní peklíčko. Asie je fakt jinde.
1 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Koukám, že byla nějaká sleva na central framing. :D
780598
Koukám, že byla nějaká sleva na central framing. *:D*
780595
2 -1
reagovat
Ja si naopak troufnu rict, ze to z traileru na Cinu vypada jeste i docela vtipne... jakoby se pro jednou nekomu odkaz Stephena Chow podarilo skutecne vyuzit, ne jen bezostysne zprasit...
780597
Ja si naopak troufnu rict, ze to z traileru na Cinu vypada jeste i docela vtipne... jakoby se pro jednou nekomu odkaz Stephena Chow podarilo skutecne vyuzit, ne jen bezostysne zprasit...
1 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER

Trailer

link

Je to bizaar jak Brno :D8) 
780595
https://youtu.be/Q3yHJuRkfUI Je to bizaar jak Brno *:D**8)* 
Trailer
780590
1 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
JJ, vime, je to maso.
780591
JJ, vime, je to maso.
780590
3 0
reagovat

Box office zone

Tak Detective Chinatown 3 zbořil rekord Avengers Endgame za otevírací víkend se sumou 397 mega... Noice. To už Amerika nepřekoná.
780590
Tak Detective Chinatown 3 zbořil rekord Avengers Endgame za otevírací víkend se sumou 397 mega... Noice. To už Amerika nepřekoná.
Box office zone
8 0
reagují: Bína, RainMakeR, TedGeorge
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Ke mně domů taky nesměl. Utratil jsem tisíce za ochranu sebe i svého okolí, objednal jsem stovky respirátorů a desítky litrů desinfekce. Rok jsem nepoužil MHD, desinfikoval i nákup a stejně jsem se tomu nevyhnul. :) Ale můžu si za to sám to ne že ne, jednou za rok jsem vyměkl a nechal se přemluvit k návštěvě kde jsem to chytil. Naštěstí jsem ohrozil přesně 0 dalších lidí.
780508
Ke mně domů taky nesměl. Utratil jsem tisíce za ochranu sebe i svého okolí, objednal jsem stovky respirátorů a desítky litrů desinfekce. Rok jsem nepoužil MHD, desinfikoval i nákup a stejně jsem se tomu nevyhnul. :) Ale můžu si za to sám to ne že ne, jednou za rok jsem vyměkl a nechal se přemluvit k návštěvě kde jsem to chytil. Naštěstí jsem ohrozil přesně 0 dalších lidí.
780505
11 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tohle má kamarád. 39 let, sporťák, před tím samozřejmě kecy jako "je to jenom chřipečka" a "ten hadr na ksicht mě nikdo nosit nedonutí". No covid přes Vánoce, min týden byl zcela mimo, doteď má problémy s dechem a právě si stěžuje na paměť. Ale lepší se to. Musíme věřit, že ten sr*č se z těla časem dostane. Ale mně domů to nesmí!! 
780505
Tohle má kamarád. 39 let, sporťák, před tím samozřejmě kecy jako "je to jenom chřipečka" a "ten hadr na ksicht mě nikdo nosit nedonutí". No covid přes Vánoce, min týden byl zcela mimo, doteď má problémy s dechem a právě si stěžuje na paměť. Ale lepší se to. Musíme věřit, že ten sr*č se z těla časem dostane. Ale mně domů to nesmí!! 
780504
8 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
Nechci tu nikoho strašit a fakt se omlouvám, že si tu z toho dělám zpovědnici. Snad to někoho přiměje k větší zodpovednosti. Ale nějak bych se vyrovnal s tou únavou i samozřejmě samotnou nemoci na úrovni nachlazení. 
Co je asi nejhorší a ještě vloni bych to nikomu nevěřil je věc, co se popisuje jako brain fog nebo krátkodobá ztráta paměti. link Beze srandy si otevřu čsfd a během chvilky zapomenu co jsem tam chtěl najít. Docela scary shit nez si na to zvyknete. :)
Nebo začnu někomu vyprávět nějakou příhodu a podle mých příspěvků je vám asi jasné že rád vypravim a v půlce zapomenu kam jsem chtěl dojít. Jako není to žádná rakovina, ale stejně jsem si tohle chtěl zažívat až někdy po 80 letech života. :) 
Mělo si tím u nás projít 3 miliony lidí a já fakt doufám že tohle má minimum lidí.
780504
Nechci tu nikoho strašit a fakt se omlouvám, že si tu z toho dělám zpovědnici. Snad to někoho přiměje k větší zodpovednosti. Ale nějak bych se vyrovnal s tou únavou i samozřejmě samotnou nemoci na úrovni nachlazení.  Co je asi nejhorší a ještě vloni bych to nikomu nevěřil je věc, co se popisuje jako brain fog nebo krátkodobá ztráta paměti. https://www.henryford.com/blog/2020/12/covid-and-brain-fog Beze srandy si otevřu čsfd a během chvilky zapomenu co jsem tam chtěl najít. Docela scary shit nez si na to zvyknete. *:)* Nebo začnu někomu vyprávět nějakou příhodu a podle mých příspěvků je vám asi jasné že rád vypravim a v půlce zapomenu kam jsem chtěl dojít. Jako není to žádná rakovina, ale stejně jsem si tohle chtěl zažívat až někdy po 80 letech života. :)  Mělo si tím u nás projít 3 miliony lidí a já fakt doufám že tohle má minimum lidí.
10 -4
reagují: mkubalikova
reagovat
To je pravda, ale ona nebyla na testu 2x ve stejný den, ale přibližně po týdnu, protože nám to přišlo divné. Moje kamarádka v Maďarsku taky to samé, rodiče na jipce (dobrý konec), vídala se s nimi normálně bez masky, na testy chodila pravidelně ale vůbec nic.
780499
To je pravda, ale ona nebyla na testu 2x ve stejný den, ale přibližně po týdnu, protože nám to přišlo divné. Moje kamarádka v Maďarsku taky to samé, rodiče na jipce (dobrý konec), vídala se s nimi normálně bez masky, na testy chodila pravidelně ale vůbec nic.
780497
3 -4
reagovat
reaguje na: Fanous21
Tohle se stalo i mamce, která přes negativní testy nakonec skončila i v nemocnici (s dobrým koncem).
Ono totiž i PCR test zabere až od určitého dne a ještě s různou úspěšnosti v různé fázi nákazy a v rodině se to často nepřenáší hned, ale na test jdou spolu.
780497
Tohle se stalo i mamce, která přes negativní testy nakonec skončila i v nemocnici (s dobrým koncem). Ono totiž i PCR test zabere až od určitého dne a ještě s různou úspěšnosti v různé fázi nákazy a v rodině se to často nepřenáší hned, ale na test jdou spolu.
780496
3 -3
reagují: Fanous21
reagovat
U nás jsem byl pozitivní jenom já. :) Přítelkyně byla celou dobu negativní (2 PCR testy). Je to docela zajímavé, protože co jsem slyšel nebo se dočetl, tak to není ojedinělý případ.
780496
U nás jsem byl pozitivní jenom já. :) Přítelkyně byla celou dobu negativní (2 PCR testy). Je to docela zajímavé, protože co jsem slyšel nebo se dočetl, tak to není ojedinělý případ.
780492
4 -4
reagovat
reaguje na: Jardus
Z mé bubliny přátel a známých, co měli covid (cca 8 lidí) tyto problémy nikdo dlouhodobě neměl, a jsou 30-50. Ono to zas tak častý naštěstí nebude.
780495
Z mé bubliny přátel a známých, co měli covid (cca 8 lidí) tyto problémy nikdo dlouhodobě neměl, a jsou 30-50. Ono to zas tak častý naštěstí nebude.
780493
2 -5
reagovat
Kdyby tady někdo z místních měl náhodou problémy po covidu s dechem, tak doporučuju kliniku respiračních nemocí Lerymed v Praze. Chodím tam s astma na prevenci, nedávno jsem byl na kontrole a léči teď prý primárně tyhle lidi a jsou tam fakt super. Mají tam lidi kolem 20 - 40 let, co po covidu sotva vyjdou pár schodů. A nezáleží na tom, jaký měli průběh.
780493
Kdyby tady někdo z místních měl náhodou problémy po covidu s dechem, tak doporučuju kliniku respiračních nemocí Lerymed v Praze. Chodím tam s astma na prevenci, nedávno jsem byl na kontrole a léči teď prý primárně tyhle lidi a jsou tam fakt super. Mají tam lidi kolem 20 - 40 let, co po covidu sotva vyjdou pár schodů. A nezáleží na tom, jaký měli průběh.
5 -4
reagovat
reaguje na: Fanous21
Ty "vtipné" příznaky jsem vůbec neměl. Ani dýchací ústrojí mi to moc nenapadlo. Zakašlal jsem tak 5x a 2 dny jsem smrkal. Zvláštní je, že partnerka to měla přesně naopak. Skoro 10 dní ležela. Furt chrchlala, horečky, blbě se jí dýchalo a long následky má mírnější, než já...
780492
Ty "vtipné" příznaky jsem vůbec neměl. Ani dýchací ústrojí mi to moc nenapadlo. Zakašlal jsem tak 5x a 2 dny jsem smrkal. Zvláštní je, že partnerka to měla přesně naopak. Skoro 10 dní ležela. Furt chrchlala, horečky, blbě se jí dýchalo a long následky má mírnější, než já...
780490
4 -2
reagovat
Taky jsem cca po měsíci, měl jsem příznaky běžné virózy plus ten čich a chuť. Ta únava se drží bohužel. Ale i tak jsem v plném pracovním zápřahu, tak se to nějak zvládat dá...
780490
Taky jsem cca po měsíci, měl jsem příznaky běžné virózy plus ten čich a chuť. Ta únava se drží bohužel. Ale i tak jsem v plném pracovním zápřahu, tak se to nějak zvládat dá...
780488
5 -3
reagovat
Já už po tom mám měsíc a trochu se bojím, že mne ta únava už nepustí nikdy, měsíc jak kdybych byl po opici a to jsem měl příznaky nachlazení a teplotu 3 dny. 
780488
Já už po tom mám měsíc a trochu se bojím, že mne ta únava už nepustí nikdy, měsíc jak kdybych byl po opici a to jsem měl příznaky nachlazení a teplotu 3 dny. 
7 -3
reagovat
Já už jsem si tím prošel, ale už to bude tři měsíce zpátky. Teď jsem se dostal do kontaktu s nakaženým, ale naštěstí jsme negativní. Znovu bych si tím opravdu projít nechtěl, nebyl jsem z těch, co jen ztratili čích a chuť. 
Takže se Barve držte a zůstaňte pozitivní i v pozitivním stavu:+
780487
Já už jsem si tím prošel, ale už to bude tři měsíce zpátky. Teď jsem se dostal do kontaktu s nakaženým, ale naštěstí jsme negativní. Znovu bych si tím opravdu projít nechtěl, nebyl jsem z těch, co jen ztratili čích a chuť.  Takže se Barve držte a zůstaňte pozitivní i v pozitivním stavu*:+*
6 -2
reagovat
reaguje na: Barv666
Tak to zvládněte!

My máme antigen testy i v kanclu a kolega, co má zdravotnické vzdělání, nám je dělá dle potřeby. V kanceláři to lítá, ale zatím se tam přímo nikdo nenakazil. Respirátory, desinfekce, rozestupy a max homeoffice se dodržují fest. 
780483
Tak to zvládněte! My máme antigen testy i v kanclu a kolega, co má zdravotnické vzdělání, nám je dělá dle potřeby. V kanceláři to lítá, ale zatím se tam přímo nikdo nenakazil. Respirátory, desinfekce, rozestupy a max homeoffice se dodržují fest. 
780482
7 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se