Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21281 - 21300 Napsat příspěvek
Lidi, co si myslí, že psi nemají osobnost, v životě neměli psa. :) Psi jsou daleko větší parťáci, je s nimi daleko větší zábava, a chovají k člověku daleko větší respekt, než kterákoli kočka kdy dokáže. Stejně tak bych chtěl vidět kočku, která někdy člověku zachránila život. Ale jestli někdo preferuje kočičí chlupy v jídle, na nábytku, na oblečení, v posteli, v knihovně, v botníku atd., protože se jim to zvíře ometá doslova po celém prostoru bytu, tak budiž. ;)

P.S. psí hovna nesmrdí ani zdaleka tak špatně jako ty kočičí, jako voňavý bonus na závěr.
780884
Lidi, co si myslí, že psi nemají osobnost, v životě neměli psa. *:)* Psi jsou daleko větší parťáci, je s nimi daleko větší zábava, a chovají k člověku daleko větší respekt, než kterákoli kočka kdy dokáže. Stejně tak bych chtěl vidět kočku, která někdy člověku zachránila život. Ale jestli někdo preferuje kočičí chlupy v jídle, na nábytku, na oblečení, v posteli, v knihovně, v botníku atd., protože se jim to zvíře ometá doslova po celém prostoru bytu, tak budiž. *;)* P.S. psí hovna nesmrdí ani zdaleka tak špatně jako ty kočičí, jako voňavý bonus na závěr.
7 -4
reagovat
reaguje na: Gonzi
Pokud si někdo pořídí zvíře a nemá na něj čas, tak je to zvíře. Ať už je to pes, kočka nebo něco jiného. Souhlas.
780883
Pokud si někdo pořídí zvíře a nemá na něj čas, tak je to zvíře. Ať už je to pes, kočka nebo něco jiného. Souhlas.
780882
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Promiň, myslel jsem že ti dojde že narážím na malé děti, co nejprve psa chtějí, ale za měsíc ztrácí zájem a rodiče buď převezmou významný kus odpovědnosti, nebo to řeší jinak.
780882
Promiň, myslel jsem že ti dojde že narážím na malé děti, co nejprve psa chtějí, ale za měsíc ztrácí zájem a rodiče buď převezmou významný kus odpovědnosti, nebo to řeší jinak.
780881
5 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gonzi
To PSko moc nechápu. Lidi, kteří tohle udělají, si zaslouží opovržení, tak je neoznačuj za Tedíčky, Gonzíčku :))
780881
To PSko moc nechápu. Lidi, kteří tohle udělají, si zaslouží opovržení, tak je neoznačuj za Tedíčky, Gonzíčku *:))*
780878
3 -3
reagují: Gonzi
reagovat
Chceš zvíře, které tě poslouchá na slovo, dělá co řekneš a smyslem jeho života je čekat u dveří až se vrátíš z práce (ostatně se samo ani nevysere), nebo zvíře, které je osobnost co si žije vlastním životem a musíte se spíše vzájemně respektovat... zbytek jsou spíše detaily, byť tedy nepotřebuji aby můj domácí mazlíček uměl vyčuchat drogy a zajímalo by mě, k čemu ty jo :D.

PS: Že není bezúdržbovost koček argument běž říkat do útulků těm odloženým psům, co Tedíček nejprve chtěl, ale pak se nechtěl starat.
780878
Chceš zvíře, které tě poslouchá na slovo, dělá co řekneš a smyslem jeho života je čekat u dveří až se vrátíš z práce (ostatně se samo ani nevysere), nebo zvíře, které je osobnost co si žije vlastním životem a musíte se spíše vzájemně respektovat... zbytek jsou spíše detaily, byť tedy nepotřebuji aby můj domácí mazlíček uměl vyčuchat drogy a zajímalo by mě, k čemu ty jo *:D*. PS: Že není bezúdržbovost koček argument běž říkat do útulků těm odloženým psům, co Tedíček nejprve chtěl, ale pak se nechtěl starat.
780874
13 -3
reagují: SteKi, TedGeorge
reagovat
reaguje na: SteKi
Tak pejsci take rozbiji veci, ale pak se za to aspoň stydí. Kočky si jedou svojí životní show dál :D
780876
Tak pejsci take rozbiji veci, ale pak se za to aspoň stydí. Kočky si jedou svojí životní show dál *:D*
780875
2 -3
reagovat
Len toľko k tomu. Zvuk nutný :D link
780875
Len toľko k tomu. Zvuk nutný *:D* https://youtu.be/k-Yy-Y1C-zM
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Nechápu k čemu je, že kočka na sídlišti uloví rejska :D

Vycvičení pejsci jsou super. Vycvičené kočky jsou pořád kočky. Tedy nevěrné nespolehlivé nevypočítatelné svině.

Rozdíly se samozřejmě stírají u nevycvičených zvířat, ale jak už tu někdo podotknul - kočku naučíte srát do bedýnky a tím to hasne. Nevyčuchá drogy, neidentifikuje zloděje, nepomůže slepci atd atd.
780874
Nechápu k čemu je, že kočka na sídlišti uloví rejska *:D* Vycvičení pejsci jsou super. Vycvičené kočky jsou pořád kočky. Tedy nevěrné nespolehlivé nevypočítatelné svině. Rozdíly se samozřejmě stírají u nevycvičených zvířat, ale jak už tu někdo podotknul - kočku naučíte srát do bedýnky a tím to hasne. Nevyčuchá drogy, neidentifikuje zloděje, nepomůže slepci atd atd.
780870
5 -7
reagují: Gonzi
reagovat
To platí ale úplně o všech domácích mazlíčcích ve městě, i o těch psech - je to super hračka na ňuňání, ale jinak vlastně k hovnu. A pes v paneláku na rozdíl od kočky docela dost trpí, pokud to není čivava nebo nějaká podobná genetická perverze.
Kočka je navíc samostatnější, i venku v klidu sama přežije, a ty myši i ve městě může lovit (kamarád nechává pootevřené okno v prvním patře paneláku, a kočka si volně chodí ven a dovnitř jak se jí zlíbí, občas mu přinese rejska nebo tak něco).

V baráku se zahradou na vesnici nebo na okraji města je pes hodně fajn, i když to není v porovnání s kočkou zrovna čistotné zvíře - ale stejně jsou mi sympatické spíš kočky, psi jsou často hrozně hloupí, a poslušnost na rozkazy neberu jako velkou výhodu.

A hezké kolegyně můžeš balit na obojí, ale se psem se u toho víc naběháš :D
780870
To platí ale úplně o všech domácích mazlíčcích ve městě, i o těch psech - je to super hračka na ňuňání, ale jinak vlastně k hovnu. A pes v paneláku na rozdíl od kočky docela dost trpí, pokud to není čivava nebo nějaká podobná genetická perverze. Kočka je navíc samostatnější, i venku v klidu sama přežije, a ty myši i ve městě může lovit (kamarád nechává pootevřené okno v prvním patře paneláku, a kočka si volně chodí ven a dovnitř jak se jí zlíbí, občas mu přinese rejska nebo tak něco). V baráku se zahradou na vesnici nebo na okraji města je pes hodně fajn, i když to není v porovnání s kočkou zrovna čistotné zvíře - ale stejně jsou mi sympatické spíš kočky, psi jsou často hrozně hloupí, a poslušnost na rozkazy neberu jako velkou výhodu. A hezké kolegyně můžeš balit na obojí, ale se psem se u toho víc naběháš *:D*
780858
8 -3
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Že jsou kočky jednoduší na údržbu není žádný argument.

To je jako kdyby si říkal, že si koupíš ten úplně nejhorší počítač, na kterém nic nepustíš. Ale má oproti nadupané mašině mizivou spotřebu.

Já nepopírám, že pořešit kočku, když jedeš na dovolenou, je mnohem jednoduší. Ale to nic nemění na tom, že na ní nerozběhneš ani Windows 95.
780867
Že jsou kočky jednoduší na údržbu není žádný argument. To je jako kdyby si říkal, že si koupíš ten úplně nejhorší počítač, na kterém nic nepustíš. Ale má oproti nadupané mašině mizivou spotřebu. Já nepopírám, že pořešit kočku, když jedeš na dovolenou, je mnohem jednoduší. Ale to nic nemění na tom, že na ní nerozběhneš ani Windows 95.
780865
6 -3
reagovat
My jsme mělieli dvě kočky. Mám k nim větší vztah než k psům. 
Kočky mě prijdou méně náročný na chov, údržbu. Kočku naučíš chodit na svůj záchod a je to cajk. Psa musíš furt někam tahat sebou. Když máš dovolenou tak pes jede stebou. Kočka může jít k sousedům nebo i ty dva - tři dny vydrží sama, když má plno jídla v misce 8):D
780865
My jsme mělieli dvě kočky. Mám k nim větší vztah než k psům.  Kočky mě prijdou méně náročný na chov, údržbu. Kočku naučíš chodit na svůj záchod a je to cajk. Psa musíš furt někam tahat sebou. Když máš dovolenou tak pes jede stebou. Kočka může jít k sousedům nebo i ty dva - tři dny vydrží sama, když má plno jídla v misce *8)**:D*
6 -2
reagovat
Kdyz uz zavreni vevnitr, taky preferuju psy, ale zas o kocky se vlastne clovek nemusi moc starat.
780864
Kdyz uz zavreni vevnitr, taky preferuju psy, ale zas o kocky se vlastne clovek nemusi moc starat.
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Nechám to bez komentáře :D
780863
Nechám to bez komentáře *:D*
780861
2 -1
reagovat
Pes se dá když to vyjde vytrénovat aby detekoval koronavirus. 
Kočka se dá když to vyjde vycvičit aby srala do bedýnky.
780862
Pes se dá když to vyjde vytrénovat aby detekoval koronavirus.  Kočka se dá když to vyjde vycvičit aby srala do bedýnky.
13 -2
reagovat
Je to aspoň pěkná kolegyně?
780861
Je to aspoň pěkná kolegyně?
780858
5 -2
reagovat
žádnej mazlíček > kočky > psi.

Ale jinak kočka lepší psa.
780860
žádnej mazlíček > kočky > psi. Ale jinak kočka lepší psa.
780858
7 -9
reagovat
S kolegyní jsme dnes po obědě začali rozebírat kočky (jako domácí zvířata) a rád bych i vám na tomto místě prezentoval můj názor na tyto mazlíčky.

Jsou úplně na hovno.

Dovedu pochopit, že na vesnici ta funkčnost je. Kočka uloví myši a je součástí specifického ekosystému. Ale proč proboha tato zvířata někdo zvolí domů raději, než klasického věrného psa domácího? Maximálně se s tím pomazlit a stejně je tu vysoká šance, že na kočku šáhnete špatně a ona vás kousne nebo škrábne.

Kapitola sama o sobě jsou důchodci. Tam dovedu pochopit, že je jim smutno, chtějí nějaké jednoduché zvíře a psa z nějakého záhadného důvodu nezvládají. Ale to vůbec neomlouvá dotyčné kočky, které se nechají takto vyživovat a laskat, jenom aby posečkali na smrt svých pánů - paniček a začali je následně žrát!

Tak jenom takovej rychlej odpolední hejt... :D
780858
S kolegyní jsme dnes po obědě začali rozebírat kočky (jako domácí zvířata) a rád bych i vám na tomto místě prezentoval můj názor na tyto mazlíčky. Jsou úplně na hovno. Dovedu pochopit, že na vesnici ta funkčnost je. Kočka uloví myši a je součástí specifického ekosystému. Ale proč proboha tato zvířata někdo zvolí domů raději, než klasického věrného psa domácího? Maximálně se s tím pomazlit a stejně je tu vysoká šance, že na kočku šáhnete špatně a ona vás kousne nebo škrábne. Kapitola sama o sobě jsou důchodci. Tam dovedu pochopit, že je jim smutno, chtějí nějaké jednoduché zvíře a psa z nějakého záhadného důvodu nezvládají. Ale to vůbec neomlouvá dotyčné kočky, které se nechají takto vyživovat a laskat, jenom aby posečkali na smrt svých pánů - paniček a začali je následně žrát! Tak jenom takovej rychlej odpolední hejt... *:D*
8 -11
reagují: HAL, do_Od, verbst
reagovat
reaguje na: Barv666
Tak to je pozitivní
780848
Tak to je pozitivní
780847
5 -2
reagovat
Hurá, jsme negativní!
780847
Hurá, jsme negativní!
13 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Alphaville?
780843
Alphaville?
780839
1 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se