reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 21221 - 21240
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1061
- 1062
- 1063
- .
- 6686
- 6687
Mně se hrozně líbí Novotný, který neustále káže o marketingu, PR, nezvládnuté damage control různých celebrit a přitom to co od té doby předvádí na facebooku je neskutečné šlapání v ho*nech.
reagovat
|
No jo, na Slovensku byla aféra s Dominikou Cibulkovou, u nás je to Petra Kvitová.
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
To neee Tak to je obecne mysleni strasny spousty ceskych sportovcu, ze jim kazdy zavidi a jinde je to uplne jinak, i kdyz tam nikoho neznaj (mimo to svy prostredi). Proste nalhavani si a odtrzenost od reality. Taky nedostatky ve vychove a pozdeji jejich bublina, no. Ale ona sla fakt v Praze do haje, bohuzel...
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
PK byla tady v pohode, ale od prestehovani do Prahy ji nikdo nepoznava...
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Jo Babiš dal Prymulovi padáka a Fiala podle mne Vondrovi s Novotným ani nezavolá.
Tohle je přesně ten papalášismus, který sral lidi za komunismu. Obrovská porce zákazů a nesvobody, která je teď omluvitelná, ale evidentně zase jsou si některý prasata od Orwella rovnější.
WTF je to od Kvitové, která se asi s Cibulkovou vsadila kdo víc nasere lidi.
Tohle je přesně ten papalášismus, který sral lidi za komunismu. Obrovská porce zákazů a nesvobody, která je teď omluvitelná, ale evidentně zase jsou si některý prasata od Orwella rovnější.
WTF je to od Kvitové, která se asi s Cibulkovou vsadila kdo víc nasere lidi.
reagují:
The Joker
|
reagovat
|
reaguje na:
Barv666
Škoda že nejsme v pohádce s čerty nejsou žerty... Už by tam v tom kotli všichni byli ..
reagovat
|
reaguje na:
Barv666
Neřeš malé české čuráčky, buď pozitivní, právě jsme vyhodili další auto na Mars
reagovat
|
link
Jsem v podstatě hodnej člověk, ale už mě to láme, moc láme, a nemám ze sebe dobrý pocit, ale když vidím ty zmrdy, jak nám chčijou do ksicht a smějou se u toho, boha, ach jo - tak moc jim přeju, aby chcípli, pomalu a hnusně!
Jsem v podstatě hodnej člověk, ale už mě to láme, moc láme, a nemám ze sebe dobrý pocit, ale když vidím ty zmrdy, jak nám chčijou do ksicht a smějou se u toho, boha, ach jo - tak moc jim přeju, aby chcípli, pomalu a hnusně!
reagovat
|
reaguje na:
xnewstedx
Mě se to tam sekalo jen ze začátku, ale už to mám v pohodě. Rozlišení neřeším, při přenosu z Marsu budu rád i za 72p
reagovat
|
link Evropska petice proti biometrickemu sledovani vladama a korporacema. Je to legit, tak pokud s tim souznite, muzete se pridat
reagovat
|
reaguje na:
xnewstedx
tldr: kinematografie není vytváření contentu a jeho doporučování na základě algoritmu. Checkněte Felliniho, byl to borec.
A ano, přesně tyhle přerostlé děti jsem měl na mysli.
A ano, přesně tyhle přerostlé děti jsem měl na mysli.
reagovat
|
Scorsese zas dostává čočku na internetech od millenniálů co milujou své korporace za tenhle text. Noe už fakt začni stavět tu loď.
reagovat
|
TOP Diskuze
42Nejlepší filmy roku 2024 38Nolanův příští film bude adaptace Homérovy Odyssey 26MovieZone vám přeje veselé Vánoce 24Recenze: Indiana Jones and the Great Circle je nejlepší filmovou hrou všech dob 32Klaunovy Vánoce: Recenze 209Superman: Teaser 11Holka od vedle: Trailer 10Víkendový výplach #799 o Batmanovi, Supermanovi a Van Dammeovi 9Na čem teď pracuje režisér Nosferatu a Seveřana? 6Den of Thieves 2: Pantera: Final Trailer