Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21221 - 21240 Napsat příspěvek
781353
[url=https://www.facebook.com/QTandRR/videos/263178472108329]Link[/url] *:D*
6 0
reagovat
Mně se hrozně líbí Novotný, který neustále káže o marketingu, PR, nezvládnuté damage control různých celebrit a přitom to co od té doby předvádí na facebooku je neskutečné šlapání v ho*nech. :D
781349
Mně se hrozně líbí Novotný, který neustále káže o marketingu, PR, nezvládnuté damage control různých celebrit a přitom to co od té doby předvádí na facebooku je neskutečné šlapání v ho*nech. *:D*
4 0
reagovat
No jo, na Slovensku byla aféra s Dominikou Cibulkovou, u nás je to Petra Kvitová. :D
781331
No jo, na Slovensku byla aféra s Dominikou Cibulkovou, u nás je to Petra Kvitová. *:D*
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To neee :D:D Tak to je obecne mysleni strasny spousty ceskych sportovcu, ze jim kazdy zavidi a jinde je to uplne jinak, i kdyz tam nikoho neznaj (mimo to svy prostredi). Proste nalhavani si a odtrzenost od reality. Taky nedostatky ve vychove a pozdeji jejich bublina, no. Ale ona sla fakt v Praze do haje, bohuzel...
781329
To neee *:D**:D* Tak to je obecne mysleni strasny spousty ceskych sportovcu, ze jim kazdy zavidi a jinde je to uplne jinak, i kdyz tam nikoho neznaj (mimo to svy prostredi). Proste nalhavani si a odtrzenost od reality. Taky nedostatky ve vychove a pozdeji jejich bublina, no. Ale ona sla fakt v Praze do haje, bohuzel...
781328
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
No já narážel na tu kauzu, že má právo ojebávat daně přes Monako a každý komu to vadí je hnusnej závistivej Čecháček. To nevím kde bydlela, hádám že "tady" asi nemyslíš u vás v Monaku. :D
781328
No já narážel na tu kauzu, že má právo ojebávat daně přes Monako a každý komu to vadí je hnusnej závistivej Čecháček. To nevím kde bydlela, hádám že "tady" asi nemyslíš u vás v Monaku. *:D*
781327
4 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
PK byla tady v pohode, ale od prestehovani do Prahy ji nikdo nepoznava...
781327
PK byla tady v pohode, ale od prestehovani do Prahy ji nikdo nepoznava...
781295
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Jo Babiš dal Prymulovi padáka a Fiala podle mne Vondrovi s Novotným ani nezavolá. 
Tohle je přesně ten papalášismus, který sral lidi za komunismu. Obrovská porce zákazů a nesvobody, která je teď omluvitelná, ale evidentně zase jsou si některý prasata od Orwella rovnější. 

WTF je to od Kvitové, která se asi s Cibulkovou vsadila kdo víc nasere lidi. 
781295
Jo Babiš dal Prymulovi padáka a Fiala podle mne Vondrovi s Novotným ani nezavolá.  Tohle je přesně ten papalášismus, který sral lidi za komunismu. Obrovská porce zákazů a nesvobody, která je teď omluvitelná, ale evidentně zase jsou si některý prasata od Orwella rovnější.  WTF je to od Kvitové, která se asi s Cibulkovou vsadila kdo víc nasere lidi. 
8 -1
reagují: The Joker
reagovat
Už dostal padáka. Prymula se sám vyautoval. :D
781294
Už dostal padáka. Prymula se sám vyautoval. *:D*
3 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
Škoda že nejsme v pohádce s čerty nejsou žerty... Už by tam v tom kotli všichni byli ..
781293
Škoda že nejsme v pohádce s čerty nejsou žerty... Už by tam v tom kotli všichni byli ..
781272
2 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
Neřeš malé české čuráčky, buď pozitivní, právě jsme vyhodili další auto na Mars :):+
781277
Neřeš malé české čuráčky, buď pozitivní, právě jsme vyhodili další auto na Mars *:)**:+*
781272
9 -2
reagovat
Je to tam :+ link
781276
Je to tam *:+* [url=https://twitter.com/NASAPersevere/status/1362506126839848961]link[/url]
2 -2
reagovat
link

Jsem v podstatě hodnej člověk, ale už mě to láme, moc láme, a nemám ze sebe dobrý pocit, ale když vidím ty zmrdy, jak nám chčijou do ksicht a smějou se u toho, boha, ach jo - tak moc jim přeju, aby chcípli, pomalu a hnusně!
781272
[url=https://pbs.twimg.com/media/Euh5zYBWgAECiDx?format=jpg&name=large]link[/url] Jsem v podstatě hodnej člověk, ale už mě to láme, moc láme, a nemám ze sebe dobrý pocit, ale když vidím ty zmrdy, jak nám chčijou do ksicht a smějou se u toho, boha, ach jo - tak moc jim přeju, aby chcípli, pomalu a hnusně!
10 -2
reagují: RainMakeR, HAL
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Mě se to tam sekalo jen ze začátku, ale už to mám v pohodě. Rozlišení neřeším, při přenosu z Marsu budu rád i za 72p :)
781267
Mě se to tam sekalo jen ze začátku, ale už to mám v pohodě. Rozlišení neřeším, při přenosu z Marsu budu rád i za 72p *:)*
781264
2 -1
reagovat
Dívám se tady.
781266
Dívám se [url=https://youtu.be/iJe7_OmRfxQ]tady[/url].
781264
2 -1
reagovat
Kto sleduje pristatie? Som sklamany streamom 720p a seka to.
781264
Kto [url=https://www.youtube.com/watch?v=gm0b_ijaYMQ&feature=emb_logo&ab_channel=NASA]sleduje[/url] pristatie? Som sklamany streamom 720p a seka to.
4 -1
reagují: HAL, Memphis
reagovat
link Evropska petice proti biometrickemu sledovani vladama a korporacema. Je to legit, tak pokud s tim souznite, muzete se pridat
781163
https://reclaimyourface.eu/ Evropska petice proti biometrickemu sledovani vladama a korporacema. Je to legit, tak pokud s tim souznite, muzete se pridat
6 -2
reagovat
tldr: kinematografie není vytváření contentu a jeho doporučování na základě algoritmu. Checkněte Felliniho, byl to borec.

A ano, přesně  tyhle přerostlé děti jsem měl na mysli.
781118
tldr: kinematografie není vytváření contentu a jeho doporučování na základě algoritmu. Checkněte Felliniho, byl to borec. A ano, přesně  tyhle přerostlé děti jsem měl na mysli.
781117
6 -3
reagovat
reaguje na: Milosh
TLDR?

btw millenial ma 25-40 rokov.
781117
TLDR? btw millenial ma 25-40 rokov.
781104
3 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: Milosh
Kamil už píše Tweet: "A vám La Dolce Vita bude někomu chybět?"
781105
Kamil už píše Tweet: "A vám La Dolce Vita bude někomu chybět?"
781104
5 -1
reagovat
Scorsese zas dostává čočku na internetech od millenniálů co milujou své korporace za tenhle text. Noe už fakt začni stavět tu loď.
781104
Scorsese zas dostává čočku na internetech od millenniálů co milujou své korporace za tenhle [url=https://harpers.org/archive/2021/03/il-maestro-federico-fellini-martin-scorsese/]text[/url]. Noe už fakt začni stavět tu loď.
4 -1
reagují: xnewstedx, AndyKaufman
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se