Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21201 - 21220 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Na jeho první příspěvek nikdo nereagoval, to až když začal psát další příspěvky o dalších dílech - což se není co divit, na Diskova přiznání že má rád různé sračky už jsme všichni zvyklí, ale nikdo nechce aby tu tím zasíral diskuzi opakovaně.
781554
Na jeho první příspěvek nikdo nereagoval, to až když začal psát další příspěvky o dalších dílech - což se není co divit, na Diskova přiznání že má rád různé sračky už jsme všichni zvyklí, ale nikdo nechce aby tu tím zasíral diskuzi opakovaně.
781538
8 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ono je to dílem Diskova podání a jeho stigmatem v diskuzích. :)

Protože reality show obskurní i neobskurní se řeší tu i seriálech poměrně pravidelně. 
781538
Ono je to dílem Diskova podání a jeho stigmatem v diskuzích. :) Protože reality show obskurní i neobskurní se řeší tu i seriálech poměrně pravidelně. 
4 -4
reagují: HAL
reagovat
Jako úplně ideální téma do kecarny by byla Výměna manželek Bidena a Trumpa, při očkování na COVID, kteří si během epizody pustili Ligu výjimečných od Snydera a jeden z nich by do toho osahal asistentku a druhý napsal na twitter, ze gay afroamerický penis > bílá vagína z reeditu... Jo a jeden by měl kocku a druhý psa8)
Ano, už chci do práce...:D
781535
Jako úplně ideální téma do kecarny by byla Výměna manželek Bidena a Trumpa, při očkování na COVID, kteří si během epizody pustili Ligu výjimečných od Snydera a jeden z nich by do toho osahal asistentku a druhý napsal na twitter, ze gay afroamerický penis > bílá vagína z reeditu... Jo a jeden by měl kocku a druhý psa*8)* Ano, už chci do práce...*:D*
14 -5
reagovat
reaguje na: SteKi
Můžu tě uklidnit, že opravdu nehodlám koukat na všechny díly. Jen jsem zvědavej, jak vypadají ty nejnovější díly. Nic ve zlém. A navíc tohle je kecárna, takže podle mě je to v pohodě a řeší se tu kolikrát i mnohem horší věci.
781533
Můžu tě uklidnit, že opravdu nehodlám koukat na všechny díly. Jen jsem zvědavej, jak vypadají ty nejnovější díly. Nic ve zlém. A navíc tohle je kecárna, takže podle mě je to v pohodě a řeší se tu kolikrát i mnohem horší věci.
781531
5 -14
reagovat

KOCOURovi do vzkazníku

Už som to raz skúšal a skúsim to znova. Pošlem ti 0,1 bitcoinu keď tu vznikne možnosť blokovať. Zámena manželiek musí mať tak 500 dielov a to ja psychicky nezvládnem. :D :(:- :D           :-
781531
Už som to raz skúšal a skúsim to znova. Pošlem ti 0,1 bitcoinu keď tu vznikne možnosť blokovať. Zámena manželiek musí mať tak 500 dielov a to ja psychicky nezvládnem. *:D* *:(**:-* *:D*           *:-*
KOCOURovi do vzkazníku
19 -1
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: HAL
Tohle ale není 2 Girls 1 Cup. Výměna manželek je něco jiného. Ale za mě je dobré několik dílů vidět. Vidím v tom minimálně dvě pozitiva. Jednak si zvyšuju odolnost pro všelijaký bizár a jednak si s každým zhlédnutým dílem uvědomuju, jak skvělého mám chlapa.
781526
Tohle ale není 2 Girls 1 Cup. Výměna manželek je něco jiného. Ale za mě je dobré několik dílů vidět. Vidím v tom minimálně dvě pozitiva. Jednak si zvyšuju odolnost pro všelijaký bizár a jednak si s každým zhlédnutým dílem uvědomuju, jak skvělého mám chlapa.
781524
2 -11
reagovat
Corridor Crew a jejich Rkovy Harry Potter
781525
Corridor Crew a jejich [url=https://www.youtube.com/watch?v=3901c0ds7oo]Rkovy Harry Potter[/url]
2 -4
reagovat
Podívat se na jeden díl Výměny manželek, to je pochopitelné. Člověk je tvor zvědavý, chce třeba vidět i 2 Girls 1 Cup, prostě se hecne a přežije to.

Ale proč někdo chce vidět 2 Girls 1 Cup pětkrát, tomu moc nerozumím.
781524
Podívat se na jeden díl Výměny manželek, to je pochopitelné. Člověk je tvor zvědavý, chce třeba vidět i 2 Girls 1 Cup, prostě se hecne a přežije to. Ale proč někdo chce vidět 2 Girls 1 Cup pětkrát, tomu moc nerozumím.
6 -2
reagují: Disketa1
reagovat
Někdo nakoukává filmografii Uwe Bolla, někdo Výměnu manželek. ¯\_(ツ)_/¯

Disku, stačil by jeden příspěvek. Nemusíš jich sem sypat několik denně. Dovolil bych si tipnout, že tenhle pořad tady kromě tebe zajímá přesně 0 lidí.
781523
Někdo nakoukává filmografii Uwe Bolla, někdo Výměnu manželek. ¯\_(ツ)_/¯ Disku, stačil by jeden příspěvek. Nemusíš jich sem sypat několik denně. Dovolil bych si tipnout, že tenhle pořad tady kromě tebe zajímá přesně 0 lidí.
17 -1
reagovat
Zatím jsem viděl pět dílů a jenom jedna rodina tam byla docela v pohodě, i když taky ne úplně ideální.
781521
Zatím jsem viděl pět dílů a jenom jedna rodina tam byla docela v pohodě, i když taky ne úplně ideální.
2 -4
reagovat
To je samotýranie kukať na to. :D
781518
To je samotýranie kukať na to. *:D*
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Myslíš, že je cílem televize hledat normální rodiny? :D
781517
Myslíš, že je cílem televize hledat normální rodiny? *:D*
781515
9 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Rychlá otázka: Proč?
781516
Rychlá otázka: Proč?
781515
5 -2
reagovat
Je to absolutně šílené. link

Hledám nějaký díl, kde je aspoň jedna rodina úplně v pohodě. Hledá se to dost blbě. :D
781515
Je to absolutně šílené. https://www.youtube.com/watch?v=uxDshwaE97Q Hledám nějaký díl, kde je aspoň jedna rodina úplně v pohodě. Hledá se to dost blbě. *:D*
2 -6
reagují: Ne__Ty, TedGeorge
reagovat
Jako upřímně bych si raději pustil deset dílu Prostřena, než jeden díl Výměny manželek...
781512
Jako upřímně bych si raději pustil deset dílu Prostřena, než jeden díl Výměny manželek...
11 -2
reagovat
Sleduju další díly a je to teda hell jako blázen. :o
781509
Sleduju další díly a je to teda hell jako blázen. *:o*
2 -5
reagovat
Tak jsem v kovidové době znovu objevil Výměnu manželek. No ale tenhle sudetský díl z Bíliny a Liberce je fakt strašné peklo. :o:(
781463
Tak jsem v kovidové době znovu objevil Výměnu manželek. No ale [url=https://www.youtube.com/watch?v=zQ-KcEvzrX0]tenhle sudetský díl z Bíliny a Liberce[/url] je fakt strašné peklo. *:o**:(*
4 -8
reagovat
781462
[url=https://www.youtube.com/watch?v=w6UH1j9rCyo]Placebo & The Death of "Nancy Boy" | New British Canon[/url]
1 0
reagovat
Darth Vader grill
link
781399
Darth Vader grill https://www.facebook.com/craftypanda/videos/2727035137608203/
2 0
reagovat
Konečně si uvědomil, ze je Hobbit?
781395
Konečně si uvědomil, ze je [url=https://youtu.be/32s1zi4SwaE]Hobbit?[/url]
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se