Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2101 - 2120 Napsat příspěvek
reaguje na: hroubek
Doufám, že nepočítáš, že budu dělat tabulku. 8) S ohledem na moji aktuální mizernou návštěvnost zde (třeba teď v diskuzi přes 150 nepřečtených příspěvků), bych to vůbec nezvládla. Na mojí obranu, neflákám se, dnes jsem strávila 10 hodin v hale a teď ještě stahuju videa z dnešních zápasů kvůli přípravě na ty zítřejší. Všechny tímto zdravím z olympijské vesnice v Paříži. Ne, olympiáda už tu není, včera začala paralympiáda a my tu víc jak týden testujeme kartónové postele, odháníme vosy a komáry ve velkém a snažíme se neušlapat v jídelně s dalšími asi 12 tisíci lidmi. Zážitek to bezesporu je, už jen ty bezpečnostní, logistické a organizační manévry jsou něco neskutečného, kdo nezažil, neuvěří. 

Nicméně, na konec mého zdejšího povzdechnutí bych se chtěla taky přihlásit. Ale organizačně po mě nic nechtěj. Díky :D
914868
Doufám, že nepočítáš, že budu dělat tabulku. *8)* S ohledem na moji aktuální mizernou návštěvnost zde (třeba teď v diskuzi přes 150 nepřečtených příspěvků), bych to vůbec nezvládla. Na mojí obranu, neflákám se, dnes jsem strávila 10 hodin v hale a teď ještě stahuju videa z dnešních zápasů kvůli přípravě na ty zítřejší. Všechny tímto zdravím z olympijské vesnice v Paříži. Ne, olympiáda už tu není, včera začala paralympiáda a my tu víc jak týden testujeme kartónové postele, odháníme vosy a komáry ve velkém a snažíme se neušlapat v jídelně s dalšími asi 12 tisíci lidmi. Zážitek to bezesporu je, už jen ty bezpečnostní, logistické a organizační manévry jsou něco neskutečného, kdo nezažil, neuvěří.  Nicméně, na konec mého zdejšího povzdechnutí bych se chtěla taky přihlásit. Ale organizačně po mě nic nechtěj. Díky *:D*
914846
20 0
reagují: hroubek
reagovat
Tak tohle pravidlo je natolik nepsané, až jsem o něm vůbec nevěděl...:D Asi jsem tedy měl zatím vždycky štěstí na uživatele, kteří si uměli poradit. Každopádně to bude spíš zase do značné míry individuální a záležet na domluvě s tím konkrétním člověkem - tak například pro mě je třeba klíčová dostupnost oficiálními kanály (včetně DVD) v UK, zatímco česká lokalizace je mi naopak vesměs volná...
914865
Tak tohle pravidlo je natolik nepsané, až jsem o něm vůbec nevěděl...*:D* Asi jsem tedy měl zatím vždycky štěstí na uživatele, kteří si uměli poradit. Každopádně to bude spíš zase do značné míry individuální a záležet na domluvě s tím konkrétním člověkem - tak například pro mě je třeba klíčová dostupnost oficiálními kanály (včetně DVD) v UK, zatímco česká lokalizace je mi naopak vesměs volná...
914860
3 0
reagovat
Ona to nikdy nebyla nějaká tryhard záležitost. Ve vzkazníku se nabídne, film, u někoho, jako Černého Petra, třeba deset (:D), až se najde takový, který neviděl, nebo si ho aspoň vůbec nepamatuje...
914861
Ona to nikdy nebyla nějaká tryhard záležitost. Ve vzkazníku se nabídne, film, u někoho, jako [i][b]Černého Petra[/b][/i], třeba deset (*:D*), až se najde takový, který neviděl, nebo si ho aspoň vůbec nepamatuje...
4 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Je nepsané pravidlo, že ten kdo Ti vybere film Ti poskytne údaje kde ho najdeš - stream či odkaz ke stažení. Důležité je aby film měl českou lokalizaci -titulky nebo dabing. 
914860
Je nepsané pravidlo, že ten kdo Ti vybere film Ti poskytne údaje kde ho najdeš - stream či odkaz ke stažení. Důležité je aby film měl českou lokalizaci -titulky nebo dabing. 
914857
5 0
reagují: Demonic8, SeldomSeen
reagovat
Zkusím to, ale všechny žádám, ať se mnou mají svatou trpělivost, případně mě do háje pošlou až po vícero zprávách, ne hned po té první.:D

Hraje se tu třeba na to, jak je film dostupný na streamech?
914857
Zkusím to, ale všechny žádám, ať se mnou mají svatou trpělivost, případně mě do háje pošlou až po vícero zprávách, ne hned po té první.*:D* Hraje se tu třeba na to, jak je film dostupný na streamech?
914846
6 0
reagovat
tak ja sa pridávam teda :)
914856
tak ja sa pridávam teda *:)*
914846
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
No stress. 
Já se naposledy taky trefil taky naponěkolikáté (That's what she said). 
A ono to rozšiřuje obzory aj Tobě :D

Každej máme ten vkus jinej a já bych se na některý ty věci sám nikdy nepodíval. 
A znovu si dobrovolně zopakovat Avatara by mě taky mohlo, žejo :D
914853
No stress.  Já se naposledy taky trefil taky naponěkolikáté (That's what she said).  A ono to rozšiřuje obzory aj Tobě *:D* Každej máme ten vkus jinej a já bych se na některý ty věci sám nikdy nepodíval.  A znovu si dobrovolně zopakovat Avatara by mě taky mohlo, žejo *:D*
914852
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Já bych šel, ale bohužel se bojím, že nemám moc nakoukáno, abych mohl ostatním doporučovat nikdy neviděná díla...
914852
Já bych šel, ale bohužel se bojím, že nemám moc nakoukáno, abych mohl ostatním doporučovat nikdy neviděná díla...
914851
2 0
reagují: verbst
reagovat
Jen tolik?
Pojďte do toho s náma ostatní! Je to prdel :D
914851
Jen tolik? Pojďte do toho s náma ostatní! Je to prdel *:D*
914846
1 0
reagují: Leefko
reagovat

Filmová výzva

Tady jsou uživatelé, kteří se zatím přihlásili. Takže kdyby měl někdo zájem, tak mi dejte vědět. Začneme  2.9., v neděli/pondělí napíšu více infa, rozlosování atd. 

KARLOS
Snipsley
verbst
HAL
belasis
Ash_Black
Milosh
pepo
Disketa1
RidleyCrowe
Masarka14
RingMan
Barv666
Muel
SHUTTER
MrHlad
Demonic8
(=LIFTY=)
SeldomSeen
hroubek

Jestli jsem na někoho zapomněl, tak se hluboce omlouvám, a případně mi napište. 
914846
Tady jsou uživatelé, kteří se zatím přihlásili. Takže kdyby měl někdo zájem, tak mi dejte vědět. Začneme  2.9., v neděli/pondělí napíšu více infa, rozlosování atd.  KARLOS Snipsley verbst HAL belasis Ash_Black Milosh pepo Disketa1 RidleyCrowe Masarka14 RingMan Barv666 Muel SHUTTER MrHlad Demonic8 (=LIFTY=) SeldomSeen hroubek Jestli jsem na někoho zapomněl, tak se hluboce omlouvám, a případně mi napište. 
Filmová výzva
9 0
reagovat
Asi jsem to tu jeste nezahledl, tak jen pro info:

link

Nedelam si velke iluze, ale jsou to me oblibene IP a Annapurna vyprodukovala par fakt skvelych veci, tak je jista nadeje. :)
914842
Asi jsem to tu jeste nezahledl, tak jen pro info: https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/control-alan-wake-video-games-adapted-by-annapurna-remedy-1235987044/ Nedelam si velke iluze, ale jsou to me oblibene IP a Annapurna vyprodukovala par fakt skvelych veci, tak je jista nadeje. :)
0 0
reagovat

Predator parody anime

Asi neunikátnější parodie na Predátora, jakou jsem kdy viděl :D + je tam bonus i na vetřelce :D
914809
Asi neunikátnější parodie na [url=https://youtu.be/6wOnvl9YYGw?si=M-13adMuVzPVwCqB]Predátora[/url], jakou jsem kdy viděl *:D* + je tam bonus i na vetřelce *:D*
Predator parody anime
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Já si to nahrál a zpomalil. Vypadá to, že je tam někde slovíčko "soon" a ještě něco. Ale teda jinak achjo no. 
914770
Já si to nahrál a zpomalil. Vypadá to, že je tam někde slovíčko "soon" a ještě něco. Ale teda jinak achjo no. 
914765
0 0
reagovat

Linkin Park

Dobry trolling :D
914765
Dobry trolling *:D*
Linkin Park
9 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: RingMan
Mám chuť si jich koupit třeba deset a random je nechávat na různých místech :D
914667
Mám chuť si jich koupit třeba deset a random je nechávat na různých místech *:D*
914660
2 0
reagovat
reaguje na: RingMan
Taky jsem si toho všimnul :D 

Jinak, mimo těch velkých knižních slev je i zásilkovna za 1Kč!
914662
Taky jsem si toho všimnul *:D*  Jinak, mimo těch velkých knižních slev je i zásilkovna za 1Kč!
914660
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
914660
[url=https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/rebel-moon-1-zrozena-z-ohne-627391734]Rebel Moon za 19,- [/url]*:D*
914654
1 0
reagují: (=LIFTY=), House5
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak to v Brně je zase strašně otravují brňáci, co něco chtějí. Asi je to vždy naopak :)
914658
Tak to v Brně je zase strašně otravují brňáci, co něco chtějí. Asi je to vždy naopak *:)*
914655
0 0
reagovat
WWZ je super kniha. Uvazuji, ze si ji vezmu s sebou na dovolenou. 
914657
WWZ je super kniha. Uvazuji, ze si ji vezmu s sebou na dovolenou. 
914654
2 0
reagovat
Díky kámo. Jdu kupovat.
914656
Díky kámo. Jdu kupovat.
914654
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se