Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21121 - 21140 Napsat příspěvek
reaguje na: Snipsley
781976
*8)* https://scontent.fprg4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/153937164_4182591301754154_2049224039679747475_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=NescKdrYsQ4AX9N7dSz&_nc_ht=scontent.fprg4-1.fna&oh=6b89b4d8d442e7ccbefc04c2bd193246&oe=605ED89D
781946
3 0
reagovat

OST

Právě vyšel soundtrack z jednání naší vlády.:+
781975
Právě vyšel soundtrack z jednání naší [url=https://m.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg&t=30s]vlády.[/url]*:+*
OST
6 0
reagovat
Tak ještě že Ostrava je jedna obec a co jsem se díval tak si zajedu od Poodří až k Bohumínu a hranic s Polskem. Délka přes 20km po cyklostezce kolem řeky. Za domem pole a les a obrovský lesopark vše stále v obci, takže cajk 8)
781974
Tak ještě že Ostrava je jedna obec a co jsem se díval tak si zajedu od Poodří až k Bohumínu a hranic s Polskem. Délka přes 20km po cyklostezce kolem řeky. Za domem pole a les a obrovský lesopark vše stále v obci, takže cajk *8)*
2 -2
reagovat
reaguje na: The Joker
No největší odborník co se do vlády dostal byl Prymula...

S chybějícími osobnostmi, zástupci vyšších hodnot, to stoprocentní souhlas.
781973
No největší odborník co se do vlády dostal byl Prymula... S chybějícími osobnostmi, zástupci vyšších hodnot, to stoprocentní souhlas.
781972
5 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Tak ta vlada je volena z obcanu CR, ze jo... Imo uz tam nejakou dobu v tyhle situaci asi mela byt urednicka-odborniku, i kdyz by tam nejspis byla vselijaka individua, tohle je ale krec. Nicmene... ja jejich volic nejsem a stejne vim jak se chovat a tuplem nepotrebuji za vzor prave je nebo kohokoliv ve Snemovne, Senatu nebo na Hrade. Jestli neco, tak Cesku silene chybi skutecne osobnosti, zastupci nejakych vyssich hodnot... Tady je nejvic idolem 50-leta hokejka, co dusevne zakrnela v 16ti.
781972
Tak ta vlada je volena z obcanu CR, ze jo... Imo uz tam nejakou dobu v tyhle situaci asi mela byt urednicka-odborniku, i kdyz by tam nejspis byla vselijaka individua, tohle je ale krec. Nicmene... ja jejich volic nejsem a stejne vim jak se chovat a tuplem nepotrebuji za vzor prave je nebo kohokoliv ve Snemovne, Senatu nebo na Hrade. Jestli neco, tak Cesku silene chybi skutecne osobnosti, zastupci nejakych vyssich hodnot... Tady je nejvic idolem 50-leta hokejka, co dusevne zakrnela v 16ti.
781968
8 -2
reagují: HAL
reagovat
781969
[url=https://www.seznamzpravy.cz/clanek/testovani-je-moralni-povinnost-lepsi-nez-lockdown-tvrdi-prumyslnici-144529]Bez komentáře.[/url] *:-* [url=https://www.irozhlas.cz/ekonomika/prumysl-koronavirus-covid-opatreni-restrikce-testovani-kompenzace_2102262348_tzr?fbclid=IwAR2NAjEflXs6pPNrGn3aVHneOUCl4WQle8Geeg1tsizs6tY5jYknISutO-Q]Ještě více bez komentáře.[/url] *:(*
2 -7
reagovat
Ta opatření samotná úplně unikátní nejsou, ale chování vlády bohužel docela jo - je to dost komunistická mentalita, myslet si že vládnout se dá jen pomocí zákazů a ne například vytvářením dobrého příkladu a pozitivním motivováním lidí (například od začátku přístup k rouškám a teď nařizování respirátorů by mezi lidmi byl úplně jiný, kdyby se od začátku rozdávaly zadarmo na každém rohu, to samé mělo být testování a v budoucnu očkování).

A hlavně ona ta komunistická mentalita nepřekvapivě zůstala i v lidech - pořád je jejich prvním instinktem na nátlak reagovat jeho čím dál větší ignorancí. Češi jsou hlavně ty smějící se bestie, proti tomu tu v historii pohořel každý papaláš. Problém je když se s tím ignorováním často nesmyslných nařízení vrchnosti sveze i tendence pokoušet se ignorovat ten virus, což je krapet marné.
781968
Ta opatření samotná úplně unikátní nejsou, ale chování vlády bohužel docela jo - je to dost komunistická mentalita, myslet si že vládnout se dá jen pomocí zákazů a ne například vytvářením dobrého příkladu a pozitivním motivováním lidí (například od začátku přístup k rouškám a teď nařizování respirátorů by mezi lidmi byl úplně jiný, kdyby se od začátku rozdávaly zadarmo na každém rohu, to samé mělo být testování a v budoucnu očkování). A hlavně ona ta komunistická mentalita nepřekvapivě zůstala i v lidech - pořád je jejich prvním instinktem na nátlak reagovat jeho čím dál větší ignorancí. Češi jsou hlavně ty smějící se bestie, proti tomu tu v historii pohořel každý papaláš. Problém je když se s tím ignorováním často nesmyslných nařízení vrchnosti sveze i tendence pokoušet se ignorovat ten virus, což je krapet marné.
781959
16 -1
reagují: The Joker
reagovat
No právě. Asi by bylo zbytečné zakázat prodej alkoholu v supermarketech, protože by pak přišla vlna otravy metanolem. 
781964
No právě. Asi by bylo zbytečné zakázat prodej alkoholu v supermarketech, protože by pak přišla vlna otravy metanolem. 
781963
3 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Uvidime o Velikonocich. Zase. :/
781963
Uvidime o Velikonocich. Zase. :/
781962
2 0
reagují: DarkSith
reagovat
Snad máš pravdu a povede to k nějakým výsledkům. 
781962
Snad máš pravdu a povede to k nějakým výsledkům. 
781961
2 0
reagovat
Njn, tak to je pak o tom pochopeni, ze tim ublizuji nejvic sami sobe... Pokud toho jsou schopni. Coz v mnoha pripadech nejsou. Asi ve vetsine holt. Pak je ale strasne detinske ukazovat na vladu a schovavat se za ne. Takovy to "ja bych delal tohle a tamto, ale kvuli nich nedelam". No lol. Proste maji byt pokuty, a ted by melo byt o neco snazsi ty lidi vyhmatnout, plus masove, pravidelne a povinne testovani v zamestnani. Pamatuji, ze jak prisla druha vlna a lockdown v tom zari / rijnu, tak napriklad ve vsech krajich klesl pohyb, jen v Moravskoslezskem oproti normalu vzrostl a tady tohle omezeni by tomu melo zabranit, coz je naprosto rozumne a adekvatni.
781961
Njn, tak to je pak o tom pochopeni, ze tim ublizuji nejvic sami sobe... Pokud toho jsou schopni. Coz v mnoha pripadech nejsou. Asi ve vetsine holt. Pak je ale strasne detinske ukazovat na vladu a schovavat se za ne. Takovy to "ja bych delal tohle a tamto, ale kvuli nich nedelam". No lol. Proste maji byt pokuty, a ted by melo byt o neco snazsi ty lidi vyhmatnout, plus masove, pravidelne a povinne testovani v zamestnani. Pamatuji, ze jak prisla druha vlna a lockdown v tom zari / rijnu, tak napriklad ve vsech krajich klesl pohyb, jen v Moravskoslezskem oproti normalu vzrostl a tady tohle omezeni by tomu melo zabranit, coz je naprosto rozumne a adekvatni.
781960
6 -2
reagují: DarkSith
reagovat
Vždyť plno lidí chodí chlast po bytech a druhý den jdou do práce a vůbec se tím netají. V takové žijeme zemi. 
781960
Vždyť plno lidí chodí chlast po bytech a druhý den jdou do práce a vůbec se tím netají. V takové žijeme zemi. 
781959
4 -5
reagovat
Tak snad se kazdy dokaze chovat zodpovedne a ohleduplne bez toho, kdo tam sedi, ne? Ta opatreni nejsou opravdu svetove unikatni... Na druhou stranu, pokud je nekdo na tom dusevne tak, ze chodi s podobnym typem chlastat do garazi, tak tam to resi jen a pouze pokuty.
781959
Tak snad se kazdy dokaze chovat zodpovedne a ohleduplne bez toho, kdo tam sedi, ne? Ta opatreni nejsou opravdu svetove unikatni... Na druhou stranu, pokud je nekdo na tom dusevne tak, ze chodi s podobnym typem chlastat do garazi, tak tam to resi jen a pouze pokuty.
781958
9 0
reagují: HAL, DarkSith
reagovat
Jestli si Babiš myslí, že zákaz pohybu mezi okresi a obcemi pomůže zastavit pandemii tak se velice plete. Lidé dnes už vládu víceméně ignorují a dělají si, co chtějí. Čím tvrdší budou opatřením, tím více je lidé budou porušovat. Já sám se snažím chovat zodpovědně, ale asi patřím k menšině.  Současná vláda by měla nejlépe rezignovat. Beztak už nic geniálního nevymyslí a vše jen zhorší. 
781958
Jestli si Babiš myslí, že zákaz pohybu mezi okresi a obcemi pomůže zastavit pandemii tak se velice plete. Lidé dnes už vládu víceméně ignorují a dělají si, co chtějí. Čím tvrdší budou opatřením, tím více je lidé budou porušovat. Já sám se snažím chovat zodpovědně, ale asi patřím k menšině.  Současná vláda by měla nejlépe rezignovat. Beztak už nic geniálního nevymyslí a vše jen zhorší. 
6 -5
reagovat
Chcete vidět totální ztrátu soudnosti a smyslu pro realitu? Klikejte.
781956
Chcete vidět totální ztrátu soudnosti a smyslu pro realitu? [url=https://denikn.cz/minuta/571765/?ref=mpm]Klikejte.[/url]
2 -9
reagovat
Ja už jen očekávám za 30 dní další sprcunk, že to nedodržujeme...
781955
Ja už jen očekávám za 30 dní další sprcunk, že to nedodržujeme...
2 -2
reagovat
No... Je to hezka ukazka jak totalne prohrat a podstatne hlubsi problem imo, z vic duvodu. A konec v nedohlednu, vyhlidky na roky budouci spatny.
781953
No... Je to hezka ukazka jak totalne prohrat a podstatne hlubsi problem imo, z vic duvodu. A konec v nedohlednu, vyhlidky na roky budouci spatny.
6 -1
reagovat
reaguje na: Snipsley
781951
https://www.youtube.com/watch?v=xyHoohNyYkw
781946
3 0
reagovat
Když slyšíš, že někdo chodí celý týden s horečkou do práce, tak já už se fakt ničemu nedivím. Samozřejmě to byl Covid a celá kancelář jde do karantény.
781950
Když slyšíš, že někdo chodí celý týden s horečkou do práce, tak já už se fakt ničemu nedivím. Samozřejmě to byl Covid a celá kancelář jde do karantény.
12 0
reagovat
Já k nim můžu říct jen to, že ještě nikdy jsem ty zmrdy nenáviděl tak moc. Opět se zavádí zjevné debility a potřebná opatření ignorují. Ale není to jen o debilitě vrchnosti. Tohle se mi stalo včera v práci link Vlastně jsem rád, že budu s klukem teď doma a nikoho tam nezabiju...
781948
Já k nim můžu říct jen to, že ještě nikdy jsem ty zmrdy nenáviděl tak moc. Opět se zavádí zjevné debility a potřebná opatření ignorují. Ale není to jen o debilitě vrchnosti. Tohle se mi stalo včera v práci https://twitter.com/MiroslavYamato/status/1365312768832921600 Vlastně jsem rád, že budu s klukem teď doma a nikoho tam nezabiju...
8 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se