Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21081 - 21100 Napsat příspěvek
reaguje na: Spazz
Tohle bych chtěl vidět celovečerně a nejenom já, Kickstarter by ti to zaplatil IMHO. 
782302
Tohle bych chtěl vidět celovečerně a nejenom já, Kickstarter by ti to zaplatil IMHO. 
782288
7 -1
reagují: Spazz
reagovat
reaguje na: Snipsley
Dekuju!:+
782301
Dekuju!*:+*
782289
2 0
reagovat
reaguje na: Spazz
Skvělé
782289
Skvělé
782288
3 0
reagují: Spazz
reagovat
Dlouho jsem tu nic sveho nehazel, tak snad omluvite, kdyz si zas jednou udelam reklamu, tentokrat je to dokonce i relevantni k filmove tematice... Uz nejakou dobu se snazim preorientovat ke storyboardingu a dneska jsem dokoncil tenhle animatic, tak pokud mate minutku a pul, snad se bude libit. :)
782288
Dlouho jsem tu nic sveho nehazel, tak snad omluvite, kdyz si zas jednou udelam reklamu, tentokrat je to dokonce i relevantni k filmove tematice... Uz nejakou dobu se snazim preorientovat ke storyboardingu a dneska jsem dokoncil tenhle [url=https://youtu.be/3ui9SdUoP5s]animatic[/url], tak pokud mate minutku a pul, snad se bude libit. :)
18 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
polozi, nebo minimalne rocniky 2022 budou navratem 10let zpet, myslet si, ze ty lidi (jak organizatori tak prodejci a pod) budou 2 roky ve standby modu, by bylo naivni. Vetsina lidi z branze si uz nasla jine pozice a je dost mozne, ze se k zabavni profesi uz nevrati.
782240
polozi, nebo minimalne rocniky 2022 budou navratem 10let zpet, myslet si, ze ty lidi (jak organizatori tak prodejci a pod) budou 2 roky ve standby modu, by bylo naivni. Vetsina lidi z branze si uz nasla jine pozice a je dost mozne, ze se k zabavni profesi uz nevrati.
782203
7 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Já doufám, ze to některé festivaly nepoloží... Třeba Colours of Ostrava... Nejlepší je stejně pražský Comic Con... Ti mají úplně v paži a oznamují normálně zahraniční hosty:D
782203
Já doufám, ze to některé festivaly nepoloží... Třeba Colours of Ostrava... Nejlepší je stejně pražský Comic Con... Ti mají úplně v paži a oznamují normálně zahraniční hosty*:D*
782149
5 -1
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: HAL
já to mám nesu ještě hůř s Iron Maiden.... To je moje srdcovka již více jak 20 let... zažil jsem 15 koncertů ... už jim taky bude 70 ... 
prostě velký špatný
782200
já to mám nesu ještě hůř s Iron Maiden.... To je moje srdcovka již více jak 20 let... zažil jsem 15 koncertů ... už jim taky bude 70 ...  prostě velký špatný
782197
1 0
reagovat
U legend jako on je nejhorší že se toho klidně ani nemusí dožít... :/

Dnes je to právě rok co jsem byl naposledy na nějakém koncertě. V dekádě předtím bych asi nenašel ani dva týdny kdy bych na nějakém nebyl :'(
782197
U legend jako on je nejhorší že se toho klidně ani nemusí dožít... :/ Dnes je to právě rok co jsem byl naposledy na nějakém koncertě. V dekádě předtím bych asi nenašel ani dva týdny kdy bych na nějakém nebyl :'(
782149
3 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
Slovensko je jedna velká satira. :D:D:D
782186
Slovensko je [url=https://www.facebook.com/zomriofficial/photos/a.1831445523801369/2906786439600600]jedna velká satira[/url]. *:D**:D**:D*
1 -5
reagovat
Tak to trochu odlehčíme.
Obama má podcast s Bruce Springsteenem. Nebo naopak? :D8)
link

Za mě úplně super! 
782183
Tak to trochu odlehčíme. Obama má podcast s Bruce Springsteenem. Nebo naopak? *:D**8)* https://open.spotify.com/show/42xagXCUDsFO6a0lcHoTlv?si=WrBF90aMTuONZ5Pwj-y3MA&utm_source=copy-link Za mě úplně super! 
1 -1
reagovat
nic prekvapiveho, tohle jsme my realisticti pesimisti rikali uz pred rokem, bohuzel, letosni leto nebude tak pohodove jako minule :-
782160
nic prekvapiveho, tohle jsme my realisticti pesimisti rikali uz pred rokem, bohuzel, letosni leto nebude tak pohodove jako minule *:-*
782149
4 0
reagovat
*V červenci '22
782151
*V červenci '22
782149
3 0
reagovat

Sadzone

Eric Clapton bude mít koncert 5.6.2022 v pražské O2. Již další roční odročení.
Obávám se vážení že do kin půjdeme jestli vůbec až tak někdy v červenci. A na nějaký koncerty si počkáme až tak do podzimu. Jestli na to budeme mít peníze zaplatit vstupný....
782149
Eric Clapton bude mít koncert 5.6.2022 v pražské O2. Již další roční odročení. Obávám se vážení že do kin půjdeme jestli vůbec až tak někdy v červenci. A na nějaký koncerty si počkáme až tak do podzimu. Jestli na to budeme mít peníze zaplatit vstupný....
Sadzone
2 0
reagují: (=LIFTY=), HAL, speta.jr, verbst
reagovat
Pro nás to je (byla) ideální party vec. Pustíš do pozadí a všichni se bavi a hodnotí:D 
782018
Pro nás to je (byla) ideální party vec. Pustíš do pozadí a všichni se bavi a hodnotí*:D* 
3 -1
reagovat
Je to super věc na odreagování. Hodně jsem se na tom pobavil. :+ A každému komu jsem to ukázal, tak jsem mu zlepšil den. Je to blbost, ale po blbém dní v práci, mi to zlepšilo den.                            
782011
Je to super věc na odreagování. Hodně jsem se na tom pobavil. *:+* A každému komu jsem to ukázal, tak jsem mu zlepšil den. Je to blbost, ale po blbém dní v práci, mi to zlepšilo den.                            
781996
2 -1
reagovat
Viděl jsem kdysi pár anglických dílů a vůbec mě to nebavilo.
782009
Viděl jsem kdysi pár anglických dílů a vůbec mě to nebavilo.
781996
2 -3
reagovat
Viděl jsem ze zvědavosti díl, jak to před 4 roky vyšlo, je to o ničem klasika blbost.
Ale lepší než ty show v japonsku viz třeba link
781997
Viděl jsem ze zvědavosti díl, jak to před 4 roky vyšlo, je to o ničem klasika blbost. Ale lepší než ty show v japonsku viz třeba https://theweek.com/articles/456233/what-orgasm-wars-reveals-about-japans-sexual-culture
781996
3 0
reagovat
Proboha, honem změnit téma na něco lepšího, než tyhle řeči... Sledujete nekdo Naked attraction? To je nápad na reality show za všechny prachy...:D
781996
Proboha, honem změnit téma na něco lepšího, než tyhle řeči... Sledujete nekdo Naked attraction? To je nápad na reality show za všechny prachy...*:D*
4 -3
reagovat
Je to idnes a pochybuju, že to přeložili správně. Chci vidět originální zdroj. A to brečení nad starým světem, který by měl být neustále stejný jak v 19. století, už je více než směšné.
781994
Je to idnes a pochybuju, že to přeložili správně. Chci vidět originální zdroj. A to brečení nad starým světem, který by měl být neustále stejný jak v 19. století, už je více než směšné.
4 -19
reagovat
reaguje na: Muf
Tak to bude muset Toy Story celé předělat:D
781988
Tak to bude muset Toy Story celé předělat*:D*
781979
5 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se