Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21021 - 21040 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
Jaka pseudokauza ? Proč můžou něco co my ne ? To je ta hlavní kauza, arogance jejich postavení a to ještě dost nerovného postavení. 
782784
Jaka pseudokauza ? Proč můžou něco co my ne ? To je ta hlavní kauza, arogance jejich postavení a to ještě dost nerovného postavení. 
782779
8 -2
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: The Joker
Přesně! Myslíme si na Západ, ale ani ten Balkán nejsme. Čtvrtý svět jakýsi.
782781
Přesně! Myslíme si na Západ, ale ani ten Balkán nejsme. Čtvrtý svět jakýsi.
782780
4 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Coz je dost smesny, kdyz jen mesice breci jak nemaji cash... Ale zaroven se klepou na kazdou sanci ukazat, ze jsou neco vic. Kdyz nam jako dukaz nestaci jejich "hrani" ve Slunecne apod.

A hezkej protipol k Hollywood hercum, kteri face masks maji i na fotkach, kdyz o Vanocich sli treba z domu exky a deti. :) Proste uplne, uplne jina mentalita a pristup.
782780
Coz je dost smesny, kdyz jen mesice breci jak nemaji cash... Ale zaroven se klepou na kazdou sanci ukazat, ze jsou neco vic. Kdyz nam jako dukaz nestaci jejich "hrani" ve Slunecne apod. A hezkej protipol k Hollywood hercum, kteri face masks maji i na fotkach, kdyz o Vanocich sli treba z domu exky a deti. :) Proste uplne, uplne jina mentalita a pristup.
782759
12 0
reagují: Barv666
reagovat
Co je to zase za pseudokauzu? Na zadnych zumpach typu novinky ani idnes se o tom tak zhave nediskutuje tak, jak tady?

Vyjimku od hygieny nepotrebovali, bylo to nataceno na komplexni vyjimku jakou maj televize pro nataceni poradu bez publika, predpokladam, ze CT neni tak blba aby to nemela osefovane smlouvami s jednotlivymi herci, stejne jako by nataceli nejaky serial. Kdyz jsou lidi v praci, chodi kourit, muzes kourit s rouskou? Nemuzes. Jsi otestovany? Ses. Mohi si dat vic pozor? Mohli. Case closed. Nazdar.
782779
Co je to zase za pseudokauzu? Na zadnych zumpach typu novinky ani idnes se o tom tak zhave nediskutuje tak, jak tady? Vyjimku od hygieny nepotrebovali, bylo to nataceno na komplexni vyjimku jakou maj televize pro nataceni poradu bez publika, predpokladam, ze CT neni tak blba aby to nemela osefovane smlouvami s jednotlivymi herci, stejne jako by nataceli nejaky serial. Kdyz jsou lidi v praci, chodi kourit, muzes kourit s rouskou? Nemuzes. Jsi otestovany? Ses. Mohi si dat vic pozor? Mohli. Case closed. Nazdar.
6 -7
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Disketa1
Dík! Normálně si nestěžuju, zvládáme to - a vlastně je to svým způsobem radost, život má mnohem víc smysl. Ale ten poslední rok...
782769
Dík! Normálně si nestěžuju, zvládáme to - a vlastně je to svým způsobem radost, život má mnohem víc smysl. Ale ten poslední rok...
782767
4 -2
reagovat
Fair enough , to beru :D:+
782768
Fair enough , to beru *:D**:+*
782757
1 -2
reagovat
Tak to je na pytel. A jestli jsi samoživitel, tak klobouk dolů. :o:+
782767
Tak to je na pytel. A jestli jsi samoživitel, tak klobouk dolů. *:o**:+*
4 -2
reagovat
Bude mu devět, je v druhé třídě. A už rok žije tohle, z toho dobrou polovinu bez kamarádů atd. A to jsme měli aspoň pauzu prosinec leden, ti od třetí výš musí mít docela psycho. Nikdo nic reálně neřeší, neplánuje - maturity, přijímačky atd. Totální rezignace na budoucnost, prioritu mají montovny.
782766
Bude mu devět, je v druhé třídě. A už rok žije tohle, z toho dobrou polovinu bez kamarádů atd. A to jsme měli aspoň pauzu prosinec leden, ti od třetí výš musí mít docela psycho. Nikdo nic reálně neřeší, neplánuje - maturity, přijímačky atd. Totální rezignace na budoucnost, prioritu mají montovny.
782763
7 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
Můžu se zeptat, kolik let je tvému synovi? Hodně o něm mluvíš a já si tu situaci vůbec nedokážu představit. Sám děti nemám a nejspíš ani mít nebudu.
782763
Můžu se zeptat, kolik let je tvému synovi? Hodně o něm mluvíš a já si tu situaci vůbec nedokážu představit. Sám děti nemám a nejspíš ani mít nebudu.
782762
2 -3
reagovat
Sorry, vím, že zním hrozně agresivně, ale fakt už mě to sere. Potřetí během roku jsem s klukem doma. Online výuka, jakkoli se škola snaží, prostě není to samé. Já reálně minulý rok skoro polovinu nevydělával, úspory jsou skoro pryč. Prostě život je to dost napikaču. Ale OK, beru to, je to blbá situace. Jenže o to víc mě deptají zmrdi, jak idioti "chřipečkáři", tak tahle pseudoelita, co jim dává munici.
782762
Sorry, vím, že zním hrozně agresivně, ale fakt už mě to sere. Potřetí během roku jsem s klukem doma. Online výuka, jakkoli se škola snaží, prostě není to samé. Já reálně minulý rok skoro polovinu nevydělával, úspory jsou skoro pryč. Prostě život je to dost napikaču. Ale OK, beru to, je to blbá situace. Jenže o to víc mě deptají zmrdi, jak idioti "chřipečkáři", tak tahle pseudoelita, co jim dává munici.
8 -2
reagují: Disketa1
reagovat
Měli by dostat doslova likvidační pokuty, být vláčeni nejhorším bahnem. Ten signál je totiž zcela jasný: mrdáme plebs.

Jasně, vím, nestane se samozřejmě nic.
782759
Měli by dostat doslova likvidační pokuty, být vláčeni nejhorším bahnem. Ten signál je totiž zcela jasný: mrdáme plebs. Jasně, vím, nestane se samozřejmě nic.
6 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dobře, o tomhle jsem netušil, protože profily těch herců nesleduju. Sleduju snad jenom fanouškovské profily Timothéeho Chalameta na Twitteru. :D Takže jo, je to blbý a mimo. Je to od nich pokrytectví. Jinak je skvělé, že se tvoje maminka těší dobrému zdraví. My jsme v zájmu bezpečí našich rodin teď také rozděleni a komunikujeme pouze online. Rozhodně si prosím nemysli, že bych nějak s těmi opatřeními švejkoval, něco takového by mě ani nenapadlo.
782757
Dobře, o tomhle jsem netušil, protože profily těch herců nesleduju. Sleduju snad jenom fanouškovské profily Timothéeho Chalameta na Twitteru. *:D* Takže jo, je to blbý a mimo. Je to od nich pokrytectví. Jinak je skvělé, že se tvoje maminka těší dobrému zdraví. My jsme v zájmu bezpečí našich rodin teď také rozděleni a komunikujeme pouze online. Rozhodně si prosím nemysli, že bych nějak s těmi opatřeními švejkoval, něco takového by mě ani nenapadlo.
782756
3 -4
reagovat
Já si prošel profily několika herců a do Prymuly stříleli všichni, tak jaký je v tom rozdíl někoho kritizovat a pak se chovat stejně? A já musel přát mamince k narozeninám přes videohovor, snad poprvé v životě ne naživo...
782756
Já si prošel profily několika herců a do Prymuly stříleli všichni, tak jaký je v tom rozdíl někoho kritizovat a pak se chovat stejně? A já musel přát mamince k narozeninám přes videohovor, snad poprvé v životě ne naživo...
782754
5 -1
reagovat
Ne, žádné papalášství se mi nelíbí a nijak ho nepodporuji. Je to něco, co mi silně vadí. Sám jsem taky víceméně v izolaci, bydlím fakticky sám a ty dnešní záběry z Václavského a Staroměstského náměstí mě silně rozrušily. Takže ne, opravdu to není v pohodě.

Stejně tak v pohodě nejsou ani ty záběry z pauzy během Českého Lva. Je to okamžik, kdy měl někdo ty lidi upozornit, že není v žádném případě žádoucí, aby se takhle shlukovali.

Na druhou stranu ale pár hodin před tím přenosem nedělali rozhovor pro ČT24, kde by mluvili o nutnosti lockdownu. Jako to udělal Prymula a pak šel na fotbal do Edenu. Proto se podle mě ty události nedají úplně srovnat. Pokud by třeba Ivan Trojan pár hodin před přenosem hovořil v televizi o tom, že by se lidi neměli sdružovat a pak přijel do Rudolfina, tak je to srovnání s Prymulou na místě.

Takže opravdu danou situaci nechci nijak zlehčovat nebo předstírat, že je to v pohodě. Ne, není to v pohodě, a pokud těm lidem dá bulvár nějakou pomyslnou čočku, nijak mi to vadit nebude.
782754
Ne, žádné papalášství se mi nelíbí a nijak ho nepodporuji. Je to něco, co mi silně vadí. Sám jsem taky víceméně v izolaci, bydlím fakticky sám a ty dnešní záběry z Václavského a Staroměstského náměstí mě silně rozrušily. Takže ne, opravdu to není v pohodě. Stejně tak v pohodě nejsou ani ty záběry z pauzy během Českého Lva. Je to okamžik, kdy měl někdo ty lidi upozornit, že není v žádném případě žádoucí, aby se takhle shlukovali. Na druhou stranu ale pár hodin před tím přenosem nedělali rozhovor pro ČT24, kde by mluvili o nutnosti lockdownu. Jako to udělal Prymula a pak šel na fotbal do Edenu. Proto se podle mě ty události nedají úplně srovnat. Pokud by třeba Ivan Trojan pár hodin před přenosem hovořil v televizi o tom, že by se lidi neměli sdružovat a pak přijel do Rudolfina, tak je to srovnání s Prymulou na místě. Takže opravdu danou situaci nechci nijak zlehčovat nebo předstírat, že je to v pohodě. Ne, není to v pohodě, a pokud těm lidem dá bulvár nějakou pomyslnou čočku, nijak mi to vadit nebude.
782751
2 -7
reagovat
Jak netváří? :D Ti to vyřvávají neustále. Jen je to schované za srandovně a neohrabaně formulovaná vznešená hesla. To, že jde o naší svobodu a záchranu nás všech, pořád dokola. To, že si část z nich jde jen zablbnout, další část dělá reportéry se snahou načapat policajty při "dystopickém útlaku", to je věc jiná. Možná máš pravdu, že se vlastně tváří jako hovada. Ale hlásají něco jiného. A na těch lvech všichni prodělali (prý) vysoce citlivé PCR testy (odhalily covid i u lidí s negativním PCR testem odjinud) od nějakého sponzora nebo co. Nicméně je pravda, že vidět bandu black tie vyšňořených celebrit, jak si pokuřují u služebního vchodu do Rudolfina, fakt není ten signál, co by společnost momentálně potřebovala.
782753
Jak netváří? *:D* Ti to vyřvávají neustále. Jen je to schované za srandovně a neohrabaně formulovaná vznešená hesla. To, že jde o naší svobodu a záchranu nás všech, pořád dokola. To, že si část z nich jde jen zablbnout, další část dělá reportéry se snahou načapat policajty při "dystopickém útlaku", to je věc jiná. Možná máš pravdu, že se vlastně tváří jako hovada. Ale hlásají něco jiného. A na těch lvech všichni prodělali (prý) vysoce citlivé PCR testy (odhalily covid i u lidí s negativním PCR testem odjinud) od nějakého sponzora nebo co. Nicméně je pravda, že vidět bandu black tie vyšňořených celebrit, jak si pokuřují u služebního vchodu do Rudolfina, fakt není ten signál, co by společnost momentálně potřebovala.
782751
11 0
reagovat
Proč je srovnání s Prymulou mimo ? AFAIK jsem nenašel žádné info o výjimce pro české lvy, opravdu ti tahle hra na lidi nahoře a dole přijde v pohodě? 

Ne jenom že čeští filmaři hrají a točí hovno, ale totální hovno, ještě mají zvláštní zacházení v krizi proti nám normálním lidem? NASRAT fakt!!!

Přesně to elitářství jako za komunismu. :-:-:-

PS: Ty hovada na Václaváku se aspoň netváří, že jim na lidech záleží a jsou s nimi...
782751
Proč je srovnání s Prymulou mimo ? AFAIK jsem nenašel žádné info o výjimce pro české lvy, opravdu ti tahle hra na lidi nahoře a dole přijde v pohodě?  Ne jenom že čeští filmaři hrají a točí hovno, ale totální hovno, ještě mají zvláštní zacházení v krizi proti nám normálním lidem? NASRAT fakt!!! Přesně to elitářství jako za komunismu. *:-**:-**:-* PS: Ty hovada na Václaváku se aspoň netváří, že jim na lidech záleží a jsou s nimi...
782748
8 -2
reagují: Disketa1, vZeč
reagovat
Opravdu někdo z těch účinkujících na Českých Lvech pár hodin před začátkem pořadu říkal, že lidi musí zůstat doma a měl by být tvrdý lockdown? Srovnání s Prymulou je úplně mimo. Jinak ano, je to blbá situace a něco takového nemělo vůbec nastat.
782748
Opravdu někdo z těch účinkujících na Českých Lvech pár hodin před začátkem pořadu říkal, že lidi musí zůstat doma a měl by být tvrdý lockdown? Srovnání s Prymulou je úplně mimo. Jinak ano, je to blbá situace a něco takového nemělo vůbec nastat.
782746
2 -8
reagovat
Včerejší udílení Český Lvů, v čem jsou tyhle hovada lepší než ten odpad na Václaváku ? link
Pevně doufám že to na všechny dopad jako na Prymulu s Vojtěchem.
782746
Včerejší udílení Český Lvů, v čem jsou tyhle hovada lepší než ten odpad na Václaváku ? https://postimg.cc/CBH9M3Qt Pevně doufám že to na všechny dopad jako na Prymulu s Vojtěchem.
8 -2
reagovat
Počkejte, až Lubomír Volný bude kandidovat na prezidenta republiky. Mnozí lidi jsou schopni ho do té funkce zvolit jako svého "mučedníka".
782731
Počkejte, až Lubomír Volný bude kandidovat na prezidenta republiky. Mnozí lidi jsou schopni ho do té funkce zvolit jako svého "mučedníka".
5 -6
reagovat
Tak někdo jako Volný se mohl do Sněmovny opravdu dostat jen za SPD na Ostravsku. :D:D
782728
Tak někdo jako Volný se mohl do Sněmovny opravdu dostat jen za SPD na Ostravsku. *:D**:D*
6 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se