Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20961 - 20980 Napsat příspěvek
Ví se už, kdy tady bude Disney+? 
783108
Ví se už, kdy tady bude Disney+? 
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

Formule 1

Vím, že tady pár fandů je. Teď má F1TV akci na roční předplatné se slevou 25%(cca 1000Kc/38EUR). Ideální těsně před startem testů :+
783073
Vím, že tady pár fandů je. Teď má F1TV akci na roční předplatné se slevou 25%(cca 1000Kc/38EUR). Ideální těsně před startem testů *:+*
Formule 1
4 -1
reagovat
měl sem možnost dělat klip pro řezníka a jeho dark trap.. když sem tu postoval ten minulej, tak se tu nečekaně našlo několik jeho fandů:).. tak snad se bude líbit
783067
měl sem možnost dělat [url=https://youtu.be/yR5tCDuUUTY]klip[/url] pro řezníka a jeho dark trap.. když sem tu postoval ten minulej, tak se tu nečekaně našlo několik jeho fandů:).. tak snad se bude líbit
10 -1
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: JAGODA
Mimochodem, podle Státního fondu kinematografie má jít o svéráznou adaptaci několika povídek Zdeňka Svěráka. 

V tiskové zprávě se píše:

„Jan Svěrák předkládá svéráznou adaptaci několika povídek Zdeňka Svěráka. Ve scénáři vyniká laskavý humor i nápaditě spletené linie příběhu. Hrdina spisovatel potýkající se s osudy postav, za které je odpovědný a které zasahují i do jeho příběhu, vtipné dialogy a dokonce i úměrná dávka sentimentu slibují divácky vděčný chytrý film. Po dramaturgické i po výrobní stránce je projekt důkladně připraven. Efektivní koprodukční plán slibuje uplatnění i v nadnárodní distribuci.“
783008
Mimochodem, podle Státního fondu kinematografie má jít o svéráznou adaptaci několika povídek Zdeňka Svěráka.  [b]V tiskové zprávě se píše[/b]: „Jan Svěrák předkládá svéráznou adaptaci několika povídek Zdeňka Svěráka. Ve scénáři vyniká laskavý humor i nápaditě spletené linie příběhu. Hrdina spisovatel potýkající se s osudy postav, za které je odpovědný a které zasahují i do jeho příběhu, vtipné dialogy a dokonce i úměrná dávka sentimentu slibují divácky vděčný chytrý film. Po dramaturgické i po výrobní stránce je projekt důkladně připraven. Efektivní koprodukční plán slibuje uplatnění i v nadnárodní distribuci.“
782944
2 -1
reagovat
Jan Svěrák začne letos natáčet povídkovou komedii Betlémské světlo o stárnoucím spisovateli, který při psaní přechází mezi realitou a fikcí, chce vizuálním stylem a kreativním pojetím odkazovat k filmům jako Grandhotel Budapešť, Divoké historky nebo Amélie z Montmartru. Fond kinematografie podpořil snímek sedmi miliony korun.

Tak doufám, že se Honza tentokrát vytáhne, každopádně se těším moc! :+
782944
Jan Svěrák začne letos natáčet povídkovou komedii Betlémské světlo o stárnoucím spisovateli, který při psaní přechází mezi realitou a fikcí, chce vizuálním stylem a kreativním pojetím odkazovat k filmům jako Grandhotel Budapešť, Divoké historky nebo Amélie z Montmartru. Fond kinematografie podpořil snímek sedmi miliony korun. Tak doufám, že se Honza tentokrát vytáhne, každopádně se těším moc! *:+*
14 -1
reagují: JAGODA
reagovat
Tak tohle se opravdu povedlo. :D:+

Jenom na vysvětlenou: Marek Krajčí je slovenský ministr zdravotnictví.
782926
Tak tohle se opravdu [url=https://www.facebook.com/zomriofficial/photos/a.1831445523801369/2913122682300309/]povedlo[/url]. *:D**:+* Jenom na vysvětlenou: Marek Krajčí je slovenský ministr zdravotnictví.
1 -6
reagovat
Klusák je hodně na prachy, nevím co jste čekali :)
782889
Klusák je hodně na prachy, nevím co jste čekali :)
6 -2
reagovat
Byt Klusakem, tak jsem rád, ze jsem inspiroval jine narody k odloveni techto hovad...
782888
Byt Klusakem, tak jsem rád, ze jsem inspiroval jine narody k odloveni techto hovad...
5 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Kdyby tam bylo zmíněno, že jde o licencovaný formát, který je u různých reality show či televizních soutěží, tak asi nikdo nic neřekne. Ale tady se nedivím Klusákovi a distributorovi, že se budou chtít bránit.
782880
Kdyby tam bylo zmíněno, že jde o licencovaný formát, který je u různých reality show či televizních soutěží, tak asi nikdo nic neřekne. Ale tady se nedivím Klusákovi a distributorovi, že se budou chtít bránit.
782878
1 -5
reagovat
reaguje na: Disketa1
Kdyz Nemci kdysi uplne presne zkopirovali Lettermana a jeho show (ale uplne presne), tak nad tim Dave mavnul rukou a rekl neco ve smyslu: "Dobre pro ne, kdyz jim tenhle shit bude fungovat".

Netvrdim, ze tentokrat Nemci nevidi obri uspech V siti, ale bejt Klusakem tak to vubec neresim.
782878
Kdyz Nemci kdysi uplne presne zkopirovali Lettermana a jeho show (ale uplne presne), tak nad tim Dave mavnul rukou a rekl neco ve smyslu: "Dobre pro ne, kdyz jim tenhle shit bude fungovat". Netvrdim, ze tentokrat Nemci nevidi obri uspech V siti, ale bejt Klusakem tak to vubec neresim.
782876
9 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: The Joker
Jojo já se taky úplně jednoduše(doufám) nenechám strhnout médii ani náladou ve společnosti a jdu po faktech ale jednou za čas se to prostě zadrhne, začnu vnímat hlavně to negativní a chvíli mi trvá než z toho najdu cestu ven :+

Ale díky tomu tu máme filmy a o víkendu jsem poprvé viděl The Sound of Music a vřele doporučuji na zvednutí nálady :))
782877
Jojo já se taky úplně jednoduše(doufám) nenechám strhnout médii ani náladou ve společnosti a jdu po faktech ale jednou za čas se to prostě zadrhne, začnu vnímat hlavně to negativní a chvíli mi trvá než z toho najdu cestu ven *:+* Ale díky tomu tu máme filmy a o víkendu jsem poprvé viděl The Sound of Music a vřele doporučuji na zvednutí nálady *:))*
782875
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale vždyť vidíš sám, že ten rozdíl je minimální. Podobně laděné "pokojíčky" a copánky u jedné z aktérek. Jediným rozdílem je ten kluk, který ale rozhodně nevypadá na dvanáct let.
782876
Ale vždyť vidíš sám, že ten rozdíl je minimální. Podobně laděné "pokojíčky" a copánky u jedné z aktérek. Jediným rozdílem je ten kluk, který ale rozhodně nevypadá na dvanáct let.
782874
1 -3
reagovat
reaguje na: pytlik
Hele... Ja to tak asi nemam. Vyhodnotim situaci a pak k tomu nejak pristoupim, motivovat se pripadne dokazi sam. Politici nebo media na me fakt v tomhle efekt nemaji. Spis je deprimujici pristup a mysleni nekterych lidi. Ne ze bych si kolikrat predtim myslel neco extra, takze ted mi to v mnohem dalo zapravdu, jenze... Covid jednou nejak pomine, ale s tema lidma kolem budes muset dal zit. To same to reportovani... Tam verim ve fakta. Kdyz se zacne resit, zda-li jsou ty zpravy negativni nebo jake... Z toho mam pocit, ze nekteri maji proste nejradsi jen a pouze tu svoji bublinu. Chapu, ze v jeden moment zacne byt clovek opotrebovany a deje se to mnohem driv, nez si vetsina pripousti, ale az moc caste je zde hlavni to "chci mit klid". Holt to pak byva takovy povrchni, bez hlubsich vazeb, bez komunity... A lidi hraji jen sami za sebe, nechteji se omezovat a pak to takhle dopada. Ted je to jiz jen cekani na vakciny, tak snad jich bude kveten/cerven dost.
782875
Hele... Ja to tak asi nemam. Vyhodnotim situaci a pak k tomu nejak pristoupim, motivovat se pripadne dokazi sam. Politici nebo media na me fakt v tomhle efekt nemaji. Spis je deprimujici pristup a mysleni nekterych lidi. Ne ze bych si kolikrat predtim myslel neco extra, takze ted mi to v mnohem dalo zapravdu, jenze... Covid jednou nejak pomine, ale s tema lidma kolem budes muset dal zit. To same to reportovani... Tam verim ve fakta. Kdyz se zacne resit, zda-li jsou ty zpravy negativni nebo jake... Z toho mam pocit, ze nekteri maji proste nejradsi jen a pouze tu svoji bublinu. Chapu, ze v jeden moment zacne byt clovek opotrebovany a deje se to mnohem driv, nez si vetsina pripousti, ale az moc caste je zde hlavni to "chci mit klid". Holt to pak byva takovy povrchni, bez hlubsich vazeb, bez komunity... A lidi hraji jen sami za sebe, nechteji se omezovat a pak to takhle dopada. Ted je to jiz jen cekani na vakciny, tak snad jich bude kveten/cerven dost.
782871
4 0
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tak hlavne ze Klusak ten format vymyslel a ne jenom sam kopiroval...
782874
Tak hlavne ze Klusak ten format vymyslel a ne jenom sam kopiroval...
782873
10 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Mimochodem německá televize natočila vlastní verzi dokumentu V síti a použila stejný formát, jak je vidět z traileru. Bez vědomí obou hlavních tvůrců. Podle Víta Klusáka se čeká velká právní bitva. Posuďte sami.
782873
Mimochodem německá televize natočila vlastní verzi dokumentu V síti a použila stejný formát, jak je vidět z traileru. Bez vědomí obou hlavních tvůrců. Podle Víta Klusáka se čeká velká právní bitva. [url=https://www.brigitte.de/aktuell/buzz/sexuelle-belaestigung-von-kindern-online--schlimmer-als-gedacht---video-12438222.html?fbclid=IwAR3K-V-LFXFcIdCR1b36detURKtYlNs1v9gx4EPEAwz9XLbZb7jaKwSrU2U]Posuďte sami.[/url]
1 -4
reagovat
reaguje na: The Joker
Ano máš pravdu napsal jsem to dost nešťastně. Já měl na mysli, že mi u toho chybí ta pozitivní motivace. Protože je v pořádku říct podívejte o kolik jsou na tom němci lépe než my ale už nikdo nedodá, ten pozitivní dovětek tak pojďme zkusit tohle a můžeme se mít lépe. Ono to není vlastně vůbec o čecháčkovství spíš mi přijde, že média jsou plný jen špatných zpráv bez žádný cesty ven a hlavně bez žádného povzbuzení pro lidi. Do toho přijde Babiš v čau lidi řekne jak mu to občani kazí, že nedodržujou opatření (tedy i já) i když jsem už potřetí zavřenej doma a všechno snažení se u mě prostě ztratí. :- Tohle je spíš takový osobní povzdech nad tím jak blbě tu situaci snáším třeba já. Příspěvek předtím beru zpět nebylo to dobře vysvětlené. 
782871
Ano máš pravdu napsal jsem to dost nešťastně. Já měl na mysli, že mi u toho chybí ta pozitivní motivace. Protože je v pořádku říct podívejte o kolik jsou na tom němci lépe než my ale už nikdo nedodá, ten pozitivní dovětek tak pojďme zkusit tohle a můžeme se mít lépe. Ono to není vlastně vůbec o čecháčkovství spíš mi přijde, že média jsou plný jen špatných zpráv bez žádný cesty ven a hlavně bez žádného povzbuzení pro lidi. Do toho přijde Babiš v čau lidi řekne jak mu to občani kazí, že nedodržujou opatření (tedy i já) i když jsem už potřetí zavřenej doma a všechno snažení se u mě prostě ztratí. *:-* Tohle je spíš takový osobní povzdech nad tím jak blbě tu situaci snáším třeba já. Příspěvek předtím beru zpět nebylo to dobře vysvětlené. 
782842
7 0
reagují: The Joker
reagovat
Německý trailer na dokument V síti. Ten dabing je těžce mimo. :D:D:D
782870
[url=https://www.youtube.com/watch?v=UDxJ33Jspx8]Německý trailer na dokument V síti.[/url] Ten dabing je těžce mimo. *:D**:D**:D*
1 -3
reagovat
reaguje na: okkac
No ono jde právě o to, že ten počet mrtvých je pohříchu prakticky jediný parametr s jakous takous výpovědní hodnotou - cokoliv jiného nemá moc smysl srovnávat, protože to je všechno zatížené obrovskou chybou pramenící z různého přístupu k testování v různých zemích 
782865
No ono jde právě o to, že ten počet mrtvých je pohříchu prakticky jediný parametr s jakous takous výpovědní hodnotou - cokoliv jiného nemá moc smysl srovnávat, protože to je všechno zatížené obrovskou chybou pramenící z různého přístupu k testování v různých zemích 
782861
4 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Aha, OK. Ale to je docela velké ohýbání reality, že. Faktem jsou ti mrtví/M a to, že my vozíme nemocné do Německa a ne naopak. Což je IMO zapříčiněno tím, že se to u nás celou dobu řídí dle zaplnění nemocnic.
782864
Aha, OK. Ale to je docela velké ohýbání reality, že. Faktem jsou ti mrtví/M a to, že my vozíme nemocné do Německa a ne naopak. Což je IMO zapříčiněno tím, že se to u nás celou dobu řídí dle zaplnění nemocnic.
782861
3 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Špatný příměr. Teď nejde o celkový počet obyvatel, ale celkový počet pozitivních vůči úmrtí, tedy počet obyvatel nehraje roli.

Dle aktualních statistik link
Německo:
Total cases 2,512,440,  Total Deaths 72,643
Podíl mrtvých na celkovém počtu nakažených (72,643 / 2,512,440)*100 =  2,89%

Česko:
Total cases 1,325,291, Total Deaths 21,882
Podíl mrtvých na celkovém počtu nakažených (21,882 / 1,325,291)*100 =  1,65%

Takže mi vychází, že v česku jsme na tom skoro 2x lépe, než v Německu, máme lepší zdravotnitví, protože nám umírá z pozitivně testovaných 2x méně lidí.

Jen příklad toho, jak lze taky čísla vyložit.
Kdýž budu počítat deaths na 1 mil.obyv. tak z toho zase vyjde dobře Německo a my dost špatně.
782861
Špatný příměr. Teď nejde o celkový počet obyvatel, ale celkový počet pozitivních vůči úmrtí, tedy počet obyvatel nehraje roli. Dle aktualních statistik https://www.worldometers.info/coronavirus/ Německo: Total cases 2,512,440,  Total Deaths 72,643 Podíl mrtvých na celkovém počtu nakažených (72,643 / 2,512,440)*100 =  2,89% Česko: Total cases 1,325,291, Total Deaths 21,882 Podíl mrtvých na celkovém počtu nakažených (21,882 / 1,325,291)*100 =  1,65% Takže mi vychází, že v česku jsme na tom skoro 2x lépe, než v Německu, máme lepší zdravotnitví, protože nám umírá z pozitivně testovaných 2x méně lidí. Jen příklad toho, jak lze taky čísla vyložit. Kdýž budu počítat deaths na 1 mil.obyv. tak z toho zase vyjde dobře Německo a my dost špatně.
782857
4 -6
reagují: SeldomSeen, Barv666
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se