Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20921 - 20940 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
Tvl jsem se leknul, že leknul.
783211
Tvl jsem se leknul, že leknul.
783205
1 0
reagovat

Maiden pičo

steve harris 65 let !
783205
steve harris 65 let !
Maiden pičo
1 -1
reagují: Milosh
reagovat
Heh. Existuje snad ještě definitivnější "cesta ven", než prohnat si hlavou kulku? Když jsme u toho cynismu...

That being said...zoufalec je člověk dohnanej k zoufalství a možná se tomu slovu přikládá takovej ten blbej význam ze střední. Na zoufalství není nic vtipnýho není a v tomhle má dood pravdu, nevim proč se čertíte.
783183
Heh. Existuje snad ještě definitivnější "cesta ven", než prohnat si hlavou kulku? Když jsme u toho cynismu... That being said...zoufalec je člověk dohnanej k zoufalství a možná se tomu slovu přikládá takovej ten blbej význam ze střední. Na zoufalství není nic vtipnýho není a v tomhle má dood pravdu, nevim proč se čertíte.
3 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Chlape, děláš něco, s čím ja se tu blbě uvedl - místo chvilky mlčení v tom hovně rajtuješ víc a víc :D
783180
Chlape, děláš něco, s čím ja se tu blbě uvedl - místo chvilky mlčení v tom hovně rajtuješ víc a víc *:D*
783177
13 0
reagovat
"Blázni a zoufalci páchají sebevraždy po celém světě každý den"

You went full retard, man. Never go full retard.
783178
"Blázni a zoufalci páchají sebevraždy po celém světě každý den" You went full retard, man. Never go full retard.
783158
17 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
To je dobře. Já se jen bojím, že kdyby opravdu zemřel někdo z ministerstva, našla by se ve společnosti početná a hlasitá skupina lidí, která by to nejen schvalovala, ale možná ještě oslavovala. To je teprve nechutná představa.

To že si člověk vezme takhle na veřejnosti život je smutné, zároveň tím ale podobné spekulace proč to udělal a v jaké situaci se asi nacházel sám vítá. Kdyby nechtěl aby se o něm mluvilo, udělal by to doma. Nebo by to neudělal vůbec.

Nemám zájem o to být vůči někomu necitlivý, zároveň nevidím nic špatného na tom říct, že zjevně nebyl v pořádku. Vždyť co zjevnějšího než sebevražda na tom může být? Je smutné, že na tom jsou lidé v dnešní době špatně. Jen nemocný nebo zoufalý člověk si ale může myslet, že tohle je cesta ven.

A tím své cynické názorové okénko uzavírám, oponentům se omlouvám a Diskovi doporučuji, aby nebyl taková citlivka.
783177
To je dobře. Já se jen bojím, že kdyby opravdu zemřel někdo z ministerstva, našla by se ve společnosti početná a hlasitá skupina lidí, která by to nejen schvalovala, ale možná ještě oslavovala. To je teprve nechutná představa. To že si člověk vezme takhle na veřejnosti život je smutné, zároveň tím ale podobné spekulace proč to udělal a v jaké situaci se asi nacházel sám vítá. Kdyby nechtěl aby se o něm mluvilo, udělal by to doma. Nebo by to neudělal vůbec. Nemám zájem o to být vůči někomu necitlivý, zároveň nevidím nic špatného na tom říct, že zjevně nebyl v pořádku. Vždyť co zjevnějšího než sebevražda na tom může být? Je smutné, že na tom jsou lidé v dnešní době špatně. Jen nemocný nebo zoufalý člověk si ale může myslet, že tohle je cesta ven. A tím své cynické názorové okénko uzavírám, oponentům se omlouvám a Diskovi doporučuji, aby nebyl taková citlivka.
783175
5 -12
reagují: Barv666
reagovat
To nepřeji nikomu. Možná se ten člověk dostal do takové životní situace, že neviděl jiné řešení. Je velmi necitlivé o někom takovém hned říkat, že nebyl v pořádku. 
783175
To nepřeji nikomu. Možná se ten člověk dostal do takové životní situace, že neviděl jiné řešení. Je velmi necitlivé o někom takovém hned říkat, že nebyl v pořádku. 
783174
9 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jo, to mi přijde daleko horší. ;) Zatímco ty v rádoby nadsázce někomu přeješ smrt, já jen poukázal na to, že ten člověk zřejmě nebyl v pořádku, protože jinak by to neudělal.
783174
Jo, to mi přijde daleko horší. *;)* Zatímco ty v rádoby nadsázce někomu přeješ smrt, já jen poukázal na to, že ten člověk zřejmě nebyl v pořádku, protože jinak by to neudělal.
783173
3 -10
reagují: DarkSith
reagovat
Sorry jako, ale to co si napsal je vážně dost hnusný. :-
PS: Možná měl raději počkat, až kolem půjde ministr zdravotnictví. (cynizmus) 
783173
Sorry jako, ale to co si napsal je vážně dost hnusný. *:-* PS: Možná měl raději počkat, až kolem půjde ministr zdravotnictví. (cynizmus) 
783161
6 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Bohužel jsem nenapsal nic co nebyla pravda. Ale budiž, vyjadřovat jsem se k tomu nemusel.
783172
Bohužel jsem nenapsal nic co nebyla pravda. Ale budiž, vyjadřovat jsem se k tomu nemusel.
783171
2 -15
reagovat
Já sám občas (dobře, často) melu o něčem, o čem bych měl mlčet, ale tady teda fakt platí mlčet zlato.

Je docela rozdíl, když řekne o Palachovi že byl zoufalej (kromě jiného a s nuancemi) jeho kamarád - rodina - historik a je rozdíl, když to použije jako podpůrnej argument nějakej do_Od v diskuzi.
783171
Já sám občas (dobře, často) melu o něčem, o čem bych měl mlčet, ale tady teda fakt platí mlčet zlato. Je docela rozdíl, když řekne o Palachovi že byl zoufalej (kromě jiného a s nuancemi) jeho kamarád - rodina - historik a je rozdíl, když to použije jako podpůrnej argument nějakej do_Od v diskuzi.
783167
17 -1
reagovat
Mnohokrát jsem si tě cenil (a raději jsem ti to nikdy neříkal), ale tohle, co jsi napsal, je jak někde z "diskusí" na Novinkách a podobných stokách. Neznáš motiv toho člověka, neznáš jeho sociální situaci, vlastně o něm nevíš vůbec. Ale machruješ tady s "názorem", který je úplně mimo. Hlavně být se vším hotový, co je mi po nějakém sebevrahovi v současné strašlivé době. Sorry, ale takhle se kriticky uvažující a příčetný člověk fakt nechová. Dost jsi mě teda zklamal. :-
783169
Mnohokrát jsem si tě cenil (a raději jsem ti to nikdy neříkal), ale tohle, co jsi napsal, je jak někde z "diskusí" na Novinkách a podobných stokách. Neznáš motiv toho člověka, neznáš jeho sociální situaci, vlastně o něm nevíš vůbec. Ale machruješ tady s "názorem", který je úplně mimo. Hlavně být se vším hotový, co je mi po nějakém sebevrahovi v současné strašlivé době. Sorry, ale takhle se kriticky uvažující a příčetný člověk fakt nechová. Dost jsi mě teda zklamal. *:-*
783161
17 -3
reagovat
Hele, já si vlastně myslím, že byl dost blázen. Ale víš co, zkus si to hájit před většinovou společností :D
783168
Hele, já si vlastně myslím, že byl dost blázen. Ale víš co, zkus si to hájit před většinovou společností *:D*
783167
7 0
reagovat
reaguje na: Barv666
A ten nebyl zoufalý?
783167
A ten nebyl zoufalý?
783166
2 -9
reagují: TedGeorge, Barv666
reagovat
Jan Palach likes it!
783166
Jan Palach likes it!
783161
9 0
reagovat
reaguje na: verbst
Kolik zdravých a šťastných lidí vidíš střílet se do hlavy?
783164
Kolik zdravých a šťastných lidí vidíš střílet se do hlavy?
783163
2 -23
reagovat
To nemyslíš vážně, že ne?
783163
To nemyslíš vážně, že ne?
783161
14 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
To je jediná věc, kterou si můžeš snadno domyslet. Zdraví lidé sebevraždy nepáchají. ?)
783161
To je jediná věc, kterou si můžeš snadno domyslet. Zdraví lidé sebevraždy nepáchají. *?)*
783160
3 -22
reagovat
Sám píšeš, že detaily nejsou známé, a pak ho vzápětí označíš bláznem a zoufalcem? :-
783160
Sám píšeš, že detaily nejsou známé, a pak ho vzápětí označíš bláznem a zoufalcem? *:-*
783158
15 0
reagovat
reaguje na: vZeč
A co by se mělo psát? Zaprvé detaily takových případů nikdy nejdou hned ven, už jen vzhledem k citlivosti situace. Zadruhé nevím, proč by tomu měla být dávána jakákoli váha. Blázni a zoufalci páchají sebevraždy po celém světě každý den, nic nového.
783158
A co by se mělo psát? Zaprvé detaily takových případů nikdy nejdou hned ven, už jen vzhledem k citlivosti situace. Zadruhé nevím, proč by tomu měla být dávána jakákoli váha. Blázni a zoufalci páchají sebevraždy po celém světě každý den, nic nového.
783140
4 -15
reagují: HAL, Ne__Ty
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se