Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20861 - 20880 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
783532
[url=https://m.youtube.com/watch?v=J-2Mu7_ApAg].....[/url]*8)*
783529
5 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Co vlastně ženy vidí na Kollárovi, otci jedenácti dětí s deseti milenkami? Dodnes jsem třeba nepochopil onu známou čajovou aféru, kdy za ním do nemocnice mohly ty jeho milenky, zatímco běžní lidé v nemocnicích mají zákaz návštěv.
783529
Co vlastně ženy vidí na Kollárovi, otci jedenácti dětí s deseti milenkami? Dodnes jsem třeba nepochopil onu známou čajovou aféru, kdy za ním do nemocnice mohly ty jeho milenky, zatímco běžní lidé v nemocnicích mají zákaz návštěv.
783527
3 -3
reagovat
Matovic je egomaniak, neodstupi. Kollar a sme rodina su cisty business/light fasouni pre zeny, ti sa budu moci drzat. To odstupenie Krajniaka bolo vypocitave, novy flek asi? v SIS. Sulikovy fandim, jeden z mala zasadovych politikov. 
Snad sa Slovaci dockaju vlady bez mafosov a ciernoknaznikov, ale to si asi este pockaju. Progress is made one funeral at a time.
783527
Matovic je egomaniak, neodstupi. Kollar a sme rodina su cisty business/light fasouni pre zeny, ti sa budu moci drzat. To odstupenie Krajniaka bolo vypocitave, novy flek asi? v SIS. Sulikovy fandim, jeden z mala zasadovych politikov.  Snad sa Slovaci dockaju vlady bez mafosov a ciernoknaznikov, ale to si asi este pockaju. Progress is made one funeral at a time.
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
Já bych ty Slováky v politice zrušil úplně.
783506
Já bych ty Slováky v politice zrušil úplně.
15 0
reagovat
reaguje na: kyller
Vždyť tam nemáte z čeho vybírat. 8) U nás to bohužel není o nic lepší. 
783505
Vždyť tam nemáte z čeho vybírat. *8)* U nás to bohužel není o nic lepší. 
783449
2 0
reagovat
reaguje na: slord
:D:+
783504
*:D**:+*
783498
4 -2
reagovat
783498
[url=https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/161116818_2918250175120893_4018665767246447877_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=TugLSFfZ_JwAX8BZ5AZ&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=6c70607338c753be18d02905a78a11dc&oe=607557FF]Link[/url]*:D*
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ehm... ne.
783495
Ehm... ne.
783493
3 -4
reagovat
Disku, mne to z tvé strany trochu připomíná nekonečné revoluce na Ukrajině nebo v historii ve Francii. Jako člověku, který se radoval z konce Ficovy éry ti trvalo několik měsíců, aby ses radoval z konce Matoviče :-)
783493
Disku, mne to z tvé strany trochu připomíná nekonečné revoluce na Ukrajině nebo v historii ve Francii. Jako člověku, který se radoval z konce Ficovy éry ti trvalo několik měsíců, aby ses radoval z konce Matoviče :-)
783492
4 -4
reagovat
Po exministru zdravotnictví Marku Krajčím končí ministr práce Milan Krajniak ze strany Sme rodina.

Tohle už nikdo nezastaví.
783492
Po exministru zdravotnictví Marku Krajčím končí ministr práce Milan Krajniak ze strany Sme rodina. Tohle už nikdo nezastaví.
2 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
Jak dlouho to je zpátky, když jsem sem napsal že je Matovič idiot a někdo se mi tu hrozně vysmál, že tomu nerozumím? :-) 
783458
Jak dlouho to je zpátky, když jsem sem napsal že je Matovič idiot a někdo se mi tu hrozně vysmál, že tomu nerozumím? :-) 
5 -2
reagovat
sounds familiar...
783453
sounds familiar...
783449
7 0
reagovat
Som zvedavý, či Matovič odstúpi. Ale osobne tipujem, že nie. On je bytostne presvedčený, že je jediný kto tu vie ako správne vládnuť a o inej možnosti nechce ani počuť. Takže kým nebudú ďalšie voľby a nepošleme ho do riti my, tak neodíde. Nikdy.
783449
Som zvedavý, či Matovič odstúpi. Ale osobne tipujem, že nie. On je bytostne presvedčený, že je jediný kto tu vie ako správne vládnuť a o inej možnosti nechce ani počuť. Takže kým nebudú ďalšie voľby a nepošleme ho do riti my, tak neodíde. Nikdy.
783445
5 0
reagují: DarkSith, verbst
reagovat
Na Slovensku nejspíš padne vláda. link Snad z toho bude slušný výsledek, ať už bude novým premiérem nebo premiérkou kdokoli. Ale vy máte skvělou prezidentku.
783445
Na Slovensku nejspíš padne vláda. https://www.aktuality.sk/clanok/873592/sulik-ziada-odchod-igora-matovica-z-vlady-sam-je-pripraveny-vzdat-sa-funkcie/ Snad z toho bude slušný výsledek, ať už bude novým premiérem nebo premiérkou kdokoli. Ale vy máte skvělou prezidentku.
2 -5
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: Gonzi
:D ale niekedy sú tie rozhovory naozaj zaujímavé link
to že pár minút potom hovorí o tom ako posral celú kúpeľňu kamarátovej babky a hodil to na ňu je druhá vec :D
783443
*:D* ale niekedy sú tie rozhovory naozaj zaujímavé https://youtu.be/XFKDWhK9CSE?t=1100 to že pár minút potom hovorí o tom ako posral celú kúpeľňu kamarátovej babky a hodil to na ňu je druhá vec *:D*
783435
1 0
reagovat
reaguje na: SteKi
jako reklama na UE super :D
783435
jako reklama na UE super *:D*
783390
1 -1
reagují: SteKi
reagovat
Zkusim poradit, příště to ani nezapínej.:D
Hejt na streamery tu ještě nebyl ne?:D

Codemiko je jinak šikula, dá se říct, že je "ahead of the game", leč mě to zase až tak nezaujalo z toho entertainment hlediska a dívám se spíš jinde. Technicky je to liga. 
783428
Zkusim poradit, příště to ani nezapínej.*:D* Hejt na streamery tu ještě nebyl ne?*:D* Codemiko je jinak šikula, dá se říct, že je "ahead of the game", leč mě to zase až tak nezaujalo z toho entertainment hlediska a dívám se spíš jinde. Technicky je to liga. 
783408
3 0
reagovat
Akože áno, máš pravdu, občas sa tak cítim aj ja pri tom, ale potom si uvedomím, že aj tak nemám čo iné robiť. A hlavne ja som na youtube začal pozerať primárne videá aby som sa zdokonalil v angličtine. Tak pozerám všetko čo ma zaujíma a rozumiem kontextu o čom je tam reč. Teda aspoň zo začiatku. Za posledný rok som sa dostal do štádia, že rozumiem už doslova všetkému aj bez tituliek a to až tak, že som teraz nedávno pozerel na Amazon The Boys bez českých tituliek. Takže pre mňa to neni len strata času :))
783424
Akože áno, máš pravdu, občas sa tak cítim aj ja pri tom, ale potom si uvedomím, že aj tak nemám čo iné robiť. A hlavne ja som na youtube začal pozerať primárne videá aby som sa zdokonalil v angličtine. Tak pozerám všetko čo ma zaujíma a rozumiem kontextu o čom je tam reč. Teda aspoň zo začiatku. Za posledný rok som sa dostal do štádia, že rozumiem už doslova všetkému aj bez tituliek a to až tak, že som teraz nedávno pozerel na Amazon The Boys bez českých tituliek. Takže pre mňa to neni len strata času *:))*
783408
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Jeste opožděně chci moc pochvalit ty efekty a jak to celkove barevne ladi :+ Parada
783419
Jeste opožděně chci moc pochvalit ty efekty a jak to celkove barevne ladi *:+* Parada
783067
4 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Poznám. Nesledujem. Videl som nejaké klipy a vyzeralo to dosť trápne a stále to isté na jedno kopyto. Imho taká klasika na streamoch. Ale mne to vždy u každého streamera začne pripadať max po polhodinke ako najväčší waste of time na svete, začnem sa pýtať sám seba čo to kurva robím so životom a ihneď vypínam... Ale áno, Codemiko si zaslúži rešpekt za to, čo dokázala vytvoriť. Klobúk dole.
783408
Poznám. Nesledujem. Videl som nejaké klipy a vyzeralo to dosť trápne a stále to isté na jedno kopyto. Imho taká klasika na streamoch. Ale mne to vždy u každého streamera začne pripadať max po polhodinke ako najväčší waste of time na svete, začnem sa pýtať sám seba čo to kurva robím so životom a ihneď vypínam... Ale áno, Codemiko si zaslúži rešpekt za to, čo dokázala vytvoriť. Klobúk dole.
783390
3 -1
reagují: Godlike, SteKi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se