reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 20801 - 20820
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1040
- 1041
- 1042
- .
- 6634
- 6635
Poslouchám tu na spotify „Na pivu s Civalem“ a doufám, že nezůstane jen u nultýho dílu. Tenhle vzpomínkovej na dobu mj. zamlouvání si filmů v půjčovně je skvělej (utíkal jsem ze školy na zazvonění přesně, abych si nutně zamluvil jako první ten „Resident Evil 2, kde má bejt i Nemesis ze hry, takže to určitě bude boží“ ... nehledě pak na ten výraz doma před tv to bylo boží období).
reagovat
|
Podle mě by jako propagace očkování stačila nějaká obdoba Cibulkové na Slovensku a je vystaráno. Krásné hejty na internetu, najednou to vypadá, že chtějí očkování všichni.
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Jen jsem zkrátka nerad, když je někde JÚ uváděný jako synonymum pro mentálně postižené děti, protože, jak psal Marvin, instituce se zaměřuje převážně na děti s poškozeným pohybovým ústrojím, a to je důležité vědět.
reagovat
|
reaguje na:
verbst
lehce OT prudivá douška
Jedličkův ústav se zaměřuje na děti s tělesným postižením. Část z nich má postižení kombinované (typicky jde o DMO), i z nich je to zase jen část, která má postiženou inteligenci. Chápu joke, ale jako bývalý zaměstnanec se cítím povinen při každé příležitosti bojovat s tou mis-koncepcí, že je to "škola pro dementy".
reagují:
JAGODA
|
reagovat
|
reaguje na:
verbst
Tím, že můj brácha byl dlouho letým klientem JÚ a doteď tam bydlí přes týden na internátě (tedy respektive ne teď, jelikož má distanční výuku), tak se mě tvoje tvrzení dotklo a musím konstatovat, že z JÚ znám mnoho lidí a s klidím svědomím tvrdím, že i tam je spousta jedinců, kteří mají dostatečnou mentální kapacitu na to, aby se nezúčastnili něčeho takového, jako byla dnešní demonstrace na Staroměstském náměstí.
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
To zas měl Jedličkův ústav nějakou administrativní chybou hromadný vycházky?
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
Zemanova SPOZ taky ve volbách vždy vyhořela a Babišovi v průzkumech dávali v 2013 cca 10% ...
reagovat
|
Starej Klaus nebo taky Culíček Vávra, u nich bych se fakt vsadil, že budou v roce 2023 kandidovat. Tihle lidi s jejich poruchou ega a náturou obsahující to nejlepší z SPD, Trikolóry a Vandasových Dělníků, jsou dobrou připomínkou, že nás i dál čeká spousta děsivejch věcí.
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
Výborný projev. Fakt škoda že nemůže kandidovat, nikdo by ten rozbitý národ nedokázal spojit víc.
reagovat
|
reaguje na:
JAGODA
Můžu tě uklidnit, nic takového se nestane. Klause naprostá většina české populace natolik nesnáší, že i kdyby kandidoval, tak skončí v prvním kole jako poslední. O juniorovi, jehož Trikolóra se pohybuje kolem dvou procent, ani nemluvě. Tuhle rodinku by volilo pouhé minimum lidí.
reagují:
squirrel
|
reagovat
|
reaguje na:
JAGODA
Slušná sbírka dementů na té demonstraci, hadry Ortel, "hrdinní" bojovníci proti vakcinaci ze kterých 99% ani neví, jak vakcína funguje, no a Klaus tomu nasadil korunu.
reagovat
|
reagovat
|
TOP Diskuze
21Další Star Wars s Rey ztrácí scenáristu 20Víkendový výplach #792 o lekačkách a akčních legendách 36Třetí Venom tržbami zklamal, žhavá romantika Pugh s Garfieldem shořela 19Scary Movie se vrátí. A s ním i stará parta 18Chystají Warneři celovečerák Hry o trůny? 17Star Trek: Section 31: Teaser 41Další Barbenheimer na obzoru? Gladiátor II si to v kinech rozdá s muzikálovou Čarodějkou 14Warneři v kinech pohřbili Eastwooda, digitálně omlazený Hanks si připisuje propadák 14John Krasinski se vrátí ve filmovém Jacku Ryanovi 10Tajemství smrti: Trailer