Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20761 - 20780 Napsat příspěvek
reaguje na: MarvinP
Osobně, osobně :D
Katolický Brno je extrémně malý. A celá ČR vlastně taky :DSe Strachem jsme měli předloni nějakou besedu dokonce.
Orka známe všichni a kluci se znaj fakt kde s kým. Občas se nestačím vynadívat :D
777179
Osobně, osobně *:D* Katolický Brno je extrémně malý. A celá ČR vlastně taky *:D*Se Strachem jsme měli předloni nějakou besedu dokonce. Orka známe všichni a kluci se znaj fakt kde s kým. Občas se nestačím vynadívat *:D*
777177
2 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: verbst
Je na tom vidět, že ty lidi, o kterejch píšou neznaj jen z médií, ale i osobně, no, nebo mají dobré zdroje.  Mě taky pobavilo dnešní cameo Tomáše Hroudy, protože jsme spolu léta byli v radě jedné církevní školky :-)
777177
Je na tom vidět, že ty lidi, o kterejch píšou neznaj jen z médií, ale i osobně, no, nebo mají dobré zdroje.  Mě taky pobavilo dnešní cameo Tomáše Hroudy, protože jsme spolu léta byli v radě jedné církevní školky :-)
777175
3 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: MarvinP
Jo, jo. Tajili nám to dlouho. Zjistil jsem to, až když byli na Magnesia Litera :D:D

Tomu Strachovi naložili dobře dneska :D:D
777175
Jo, jo. Tajili nám to dlouho. Zjistil jsem to, až když byli na Magnesia Litera *:D**:D* Tomu Strachovi naložili dobře dneska *:D**:D*
777174
4 -2
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: verbst
Tisíckráte jsou Tvoji kamarádi? Wow, respekt. Stejně jako mnoho zaměstnanců v církevní oblasti to čtu častěji než web Arcibiskupství :-) :+
777174
Tisíckráte jsou Tvoji kamarádi? Wow, respekt. Stejně jako mnoho zaměstnanců v církevní oblasti to čtu častěji než web Arcibiskupství :-) *:+*
777172
3 -3
reagují: verbst
reagovat
Kamarádi píšou takovou církevní satiru a dneska to teda "zabili" úplně :D

link
777172
Kamarádi píšou takovou církevní satiru a dneska to teda "zabili" úplně *:D* https://www.facebook.com/tisickrate/posts/2197060997094499
3 -2
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: Vault_13
Tohle bylo všechno, jen ne hurá akce... 
777169
Tohle bylo všechno, jen ne hurá akce... 
777167
3 -3
reagovat
reaguje na: HAL
Chápu, jak to myslíš, já bych to jen prostě takhle nenazýval. Pokusem o puč bylo podle mě třeba to, co se před 4 lety odehrávalo v Turecku.

Pravda, Trump si pro tenhle cirkus připravoval půdu už dlouho před volbami, někteří ti jeho příznivci byli vyfoceni s připraveným štosem zipovacích pout, našlo se tam pár výbušnin, ale všechno to podle mě ukazuje spíš na nějakou hurá akci jeho podporovatelů, konspirátorů, retardů....než že by to byl pokus o puč řízený Trumpem s konkrétním plánem, rozdělenými úkoly, cílem. On ale samozřejmě celou dobu přikládal do kotle a dal zelenou k samospádu těch "very special" lidiček a výsledek jsme viděli.
777167
Chápu, jak to myslíš, já bych to jen prostě takhle nenazýval. Pokusem o puč bylo podle mě třeba to, co se před 4 lety odehrávalo v Turecku. Pravda, Trump si pro tenhle cirkus připravoval půdu už dlouho před volbami, někteří ti jeho příznivci byli vyfoceni s připraveným štosem zipovacích pout, našlo se tam pár výbušnin, ale všechno to podle mě ukazuje spíš na nějakou hurá akci jeho podporovatelů, konspirátorů, retardů....než že by to byl pokus o puč řízený Trumpem s konkrétním plánem, rozdělenými úkoly, cílem. On ale samozřejmě celou dobu přikládal do kotle a dal zelenou k samospádu těch [i]"very special"[/i] lidiček a výsledek jsme viděli.
777160
6 -3
reagují: verbst, verbst
reagovat
reaguje na: Vault_13
Pokusem o puč je to soustavné napadání volebních výsledků - to co jeho banda udělala při jejich potvrzování toho byl jen důsledek.
777160
Pokusem o puč je to soustavné napadání volebních výsledků - to co jeho banda udělala při jejich potvrzování toho byl jen důsledek.
777159
10 -2
reagují: Vault_13
reagovat
reaguje na: Disketa1
Bordel tam byl velký, ale pokusem o puč bych to nenazýval. Kdyby chtěl někdo udělat pokus o puč, tak to vypadá přece jen jinak. Spíš bych to nazval "poznání vlastního elektorátu v přímém přenosu"
777159
Bordel tam byl velký, ale pokusem o puč bych to nenazýval. Kdyby chtěl někdo udělat pokus o puč, tak to vypadá přece jen jinak. Spíš bych to nazval [i]"poznání vlastního elektorátu v přímém přenosu[/i]"
777096
7 -3
reagují: HAL
reagovat
Proti Landovy nic nemám. Jeho názory nepovažuji za špatné a nácek to rozhodně nikdy nebyl. A jeho hudbu poslouchám stále. Ale ta jeho přehnaná teatrálnost a určitý naivismus mě vždycky připadá trochu mimo realitu. 8)
777153
Proti Landovy nic nemám. Jeho názory nepovažuji za špatné a nácek to rozhodně nikdy nebyl. A jeho hudbu poslouchám stále. Ale ta jeho přehnaná teatrálnost a určitý naivismus mě vždycky připadá trochu mimo realitu. *8)*
3 -7
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nebyl to ani kohout, ani kachna - žádní ptáci nejsou skuteční. 

Byl to tajnými službami ovládaný dron obalený v peří, kterým na Landu dohlíží. Myslíš že jméno Orlík bylo náhodné? Věděli že je odhalil
777141
Nebyl to ani kohout, ani kachna - žádní ptáci nejsou skuteční.  Byl to tajnými službami ovládaný dron obalený v peří, kterým na Landu dohlíží. Myslíš že jméno Orlík bylo náhodné? Věděli [url=https://www.vice.com/amp/en/article/xg8p4n/birds-arent-real-they-are-government-spy-drones]že je odhalil[/url]! 
777136
4 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
U me to Landa prohral, kdyz na Slavika jako Zito tenkrat donesl kachnu a snazil se vsechny presvedcit, ze je to kohout.
777136
U me to Landa prohral, kdyz na Slavika jako Zito tenkrat donesl kachnu a snazil se vsechny presvedcit, ze je to kohout.
777135
5 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak za parek a pivo dnes hraje kde kdo... :D
777135
Tak za parek a pivo dnes hraje kde kdo... *:D*
777133
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: speta.jr
To, ze ho nekdo plati, je kachna
777133
To, ze ho nekdo plati, je kachna
777130
3 -1
reagují: speta.jr
reagovat
Seriously... se tady budete bavit o clovekovi, ktery muze mit docela dobre nazory (kdo nema? kdyz nemusi mit odpovednost...) jeho hudba muze byt docela dobra (i ten zpropadeny Orlik)... ale za ty roky se stacil tolikrat zdiskreditovat (Kalich, Zito, Afghanistan...), ze bych tu mohl klidne nahodit konspiracni teorii (kterou jsem si prave vymyslel), ze ho nekdo plati, bo je to herec a zpevak a nema do ceho pichnout a hypoteka. :D
777130
Seriously... se tady budete bavit o clovekovi, ktery muze mit docela dobre nazory (kdo nema? kdyz nemusi mit odpovednost...) jeho hudba muze byt docela dobra (i ten zpropadeny Orlik)... ale za ty roky se stacil tolikrat zdiskreditovat (Kalich, Zito, Afghanistan...), ze bych tu mohl klidne nahodit konspiracni teorii (kterou jsem si prave vymyslel), ze ho nekdo plati, bo je to herec a zpevak a nema do ceho pichnout a hypoteka. *:D*
7 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Nemáte pocit, že vás všude pozorují kachny?
777129
Nemáte pocit, že vás všude pozorují kachny?
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
777122
[url=https://scontent.fprg4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p180x540/138263025_2819612981646604_1104655455044143247_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=D9LGvJP7ZSYAX8EYkTB&_nc_ht=scontent.fprg4-1.fna&tp=6&oh=9bacc16311b9efaff7e30018389ba5a2&oe=6020A309]Jo[/url]
777119
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Wait a minute......Daniel Landa teď vede lidi, co si na sebe přišívaj židovskou hvězdu? :D
777119
Wait a minute......Daniel Landa teď vede lidi, co si na sebe přišívaj židovskou hvězdu? *:D*
777110
11 0
reagují: squirrel
reagovat
reaguje na: departed
jo je fakt dobrej, je to takovy John Oliver na ceskem internetovem rybnicku, neni to asi uplne objektivni, nicmene dobre resersovane, zabavne a cilovku to utvrdi v nazoru :D
777118
jo je fakt dobrej, je to takovy John Oliver na ceskem internetovem rybnicku, neni to asi uplne objektivni, nicmene dobre resersovane, zabavne a cilovku to utvrdi v nazoru *:D*
777116
5 -1
reagovat
Sleduje někdo Mikýře na malltv? Génius. Narazili jsme na něj úplně zničehonic a teď vyhlížíme každou jeho epizodu. Českou internetovou scénu nesleduju vůbec, ale díky jeho videím mě utvrzuje akorát to, že je to jedině dobře, strašná demence a odpad. 

Schválně si dejte pár dílů, zatím jich není moc a nejsou ani dlouhý, ale humor, kadence vtipů a Easter eggů v jednotlivých dílech je skvělá.

Doporučuji: díly o Kazmovi, Krajčovi, multi level marketingu a nejnovější díl. 
777116
Sleduje někdo Mikýře na malltv? Génius. Narazili jsme na něj úplně zničehonic a teď vyhlížíme každou jeho epizodu. Českou internetovou scénu nesleduju vůbec, ale díky jeho videím mě utvrzuje akorát to, že je to jedině dobře, strašná demence a odpad.  Schválně si dejte pár dílů, zatím jich není moc a nejsou ani dlouhý, ale humor, kadence vtipů a Easter eggů v jednotlivých dílech je skvělá. [b]Doporučuji[/b]: díly o Kazmovi, Krajčovi, multi level marketingu a nejnovější díl. 
10 -1
reagují: speta.jr
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se