Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20761 - 20780 Napsat příspěvek
Moje oblibena stranka Prozeny.cz se vytasila s receptem na Patatnik.

Jedná se o bulharský bramborák bez mouky.

Máte někdo zkušenosti? link
784790
Moje oblibena stranka Prozeny.cz se vytasila s receptem na Patatnik. Jedná se o bulharský bramborák bez mouky. Máte někdo zkušenosti? https://www.prozeny.cz/clanek/patatnik-bulharsky-bramborak-bez-mouky-70910#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=prozeny.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
4 -1
reagovat
reaguje na: Svaťoš
:D
784787
*:D*
784786
1 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
Ten namet na slovenského hrdinu zni pěkně, na to bych sel do i do kina. No a kdyby ho hrál duro, tak kino jasné.
784786
Ten namet na slovenského hrdinu zni pěkně, na to bych sel do i do kina. No a kdyby ho hrál duro, tak kino jasné.
784783
4 -1
reagují: SteKi
reagovat
Tyhle aféry každého jenom otravují, já bych všechny ty komiksy zakázala...
784784
[i]Tyhle aféry každého jenom otravují, já bych všechny ty komiksy zakázala...[/i]
5 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Skúsim to pre teba zjednodušiť. Keby sa marvel rozhodol urobiť slovenského superhdinu, volal by sa čobol, mal by na sebe klobúk kroj v ruke valašku a jeho sidekick by bol baran. Cítil by si sa, že toto plnohodnotne reprezentuje tvoju krajinu? Preto ma zaujímalo ako pôsobí na diska takto stereotypne podaná postava homosexuála. 
784783
Skúsim to pre teba zjednodušiť. Keby sa marvel rozhodol urobiť slovenského superhdinu, volal by sa čobol, mal by na sebe klobúk kroj v ruke valašku a jeho sidekick by bol baran. Cítil by si sa, že toto plnohodnotne reprezentuje tvoju krajinu? Preto ma zaujímalo ako pôsobí na diska takto stereotypne podaná postava homosexuála. 
784781
9 -1
reagují: xnewstedx, Svaťoš
reagovat
To upřímně nevím, reagoval jsem jen na ty verbstovy představy o prezentaci gayů. Osobně mě tohle pojetí vůbec nebere, nepřijde mi to ničím zajímavý a kdybych si měl tipnout, po pár číslech to skončí, protože to prostě nemá šanci zaujmout mainstreamového čtenáře. Na druhou stranu si dovedu představit, že nějaké malé publikum si to najde a kdo ví, třeba to potáhne silný příběh. 
784782
To upřímně nevím, reagoval jsem jen na ty verbstovy představy o prezentaci gayů. Osobně mě tohle pojetí vůbec nebere, nepřijde mi to ničím zajímavý a kdybych si měl tipnout, po pár číslech to skončí, protože to prostě nemá šanci zaujmout mainstreamového čtenáře. Na druhou stranu si dovedu představit, že nějaké malé publikum si to najde a kdo ví, třeba to potáhne silný příběh. 
784780
3 -1
reagovat
Asi zapracuj na sebe a neskatulkuj ludi. Live and let live
784781
Asi zapracuj na sebe a neskatulkuj ludi. Live and let live
784780
2 -4
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: do_Od
To máš každopádne pravdu, ale mňa by seriózne zaujímalo a preto som sa pýtal aj diska, či im toto pripadá v pohode. Veď na tom jednom obrázku sú zobrazené snáď všetky stereotypy a automaticky to na mňa pôsobí ako vtip. Automaticky si tú postavu predstavujem ako afektovnú umrnčanú a otravnú. Ak chce marvel skúsiť niečo nové a robiť z vážnej postavy šaša, tak je to asi ok. Samozrejme nehovorím ze gay je otravný, ale skrátka to tak tu pôsobí. 
784780
To máš každopádne pravdu, ale mňa by seriózne zaujímalo a preto som sa pýtal aj diska, či im toto pripadá v pohode. Veď na tom jednom obrázku sú zobrazené snáď všetky stereotypy a automaticky to na mňa pôsobí ako vtip. Automaticky si tú postavu predstavujem ako afektovnú umrnčanú a otravnú. Ak chce marvel skúsiť niečo nové a robiť z vážnej postavy šaša, tak je to asi ok. Samozrejme nehovorím ze gay je otravný, ale skrátka to tak tu pôsobí. 
784776
9 -1
reagují: do_Od, xnewstedx
reagovat
reaguje na: verbst
V pořádku, já si tady nedávno ověřil, jak moc je pro některé těžké uznat, když mám v něčem pravdu. :)
784779
V pořádku, já si tady nedávno ověřil, jak moc je pro některé těžké uznat, když mám v něčem pravdu. *:)*
784778
3 -5
reagovat
reaguje na: do_Od
Local Woke Squadron Leader has joined the chat 
784778
Local Woke Squadron Leader has joined the chat 
784776
5 -1
reagují: do_Od
reagovat
Tak jo, už nikdy se nebudu snažit delat Disketě radost...:D
K Justice League s dovolením přepošlu i sem HISHE
Mají v pár věcech pravdu:D
A jestli vyvolám další flame, tak už sem budu postovat jen kočky, psy a andulky...
784777
Tak jo, už nikdy se nebudu snažit delat Disketě radost...*:D* K Justice League s dovolením přepošlu i sem [url=https://m.youtube.com/watch?v=jHYyW9YTd-s&t=12s]HISHE[/url] Mají v pár věcech pravdu*:D* A jestli vyvolám další flame, tak už sem budu postovat jen kočky, psy a andulky...
1 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Taky je to o tom, že ti lidi mají právo vypadat a oblékat se jak chtějí, aniž by je společnost odsuzovala za to, že si kolem krku uvážou šátek a vezmou tílko, aby ukázali potetovaný paže. Všichni se tváří, jak jsou s gay lidma v pohodě, ale pak vysypou pytel názorů na to, jak by se ti lidi měli tvářit, jak by měli vypadat, co by měli a neměli říkat atd.

To asi nebude ta rovnost, o kterou jim jde. :)
784776
Taky je to o tom, že ti lidi mají právo vypadat a oblékat se jak chtějí, aniž by je společnost odsuzovala za to, že si kolem krku uvážou šátek a vezmou tílko, aby ukázali potetovaný paže. Všichni se tváří, jak jsou s gay lidma v pohodě, ale pak vysypou pytel názorů na to, jak by se ti lidi měli tvářit, jak by měli vypadat, co by měli a neměli říkat atd. To asi nebude ta rovnost, o kterou jim jde. *:)*
784759
5 -8
reagují: SteKi, verbst
reagovat
Hele, já o tom nic nevím. O té zprávě jsem neměl žádné tušení, a pokud by LIFTY to sem nedal, tak by nevznikl další zbytečný flame. Víc mě štvou ty komentáře, jehož uživatelé jsou odborníci na všechno jak Pitomio a exkapitán Danko. Všechno znají, všemu rozumějí a svět by měl vypadat přesně podle jejich mínění.

Pokud chce někdo zobrazit Kapitána Ameriku tímto způsobem, tak je mi to jedno, rozhodne čas a čtenářská a divácká obec, nikoli Tony a pár dalších vyvolených. Netvrdím, že se mi automaticky líbí všechno, co pochází z gay komunity, případně je tu nějaká variace na zavedenou postavu (ostatně jistě nebude mít jméno Steve Rogers), ale tyhle hlasité a okázalé hejty mi jsou silně proti srsti. Jestli to bude dobré, tak jo. Když to dobré nebude, tak se na tom přestane pracovat a život jde dál. Ale opravdu nevidím důvod, proč to hned hejtovat a ještě takhle buransky.

Naprosto zbytečný flame a to jenom proto, že Tony už pokolikáté spustil trigger trolling a vy mu na to skočíte přesně podle jeho přání.
784774
Hele, já o tom nic nevím. O té zprávě jsem neměl žádné tušení, a pokud by LIFTY to sem nedal, tak by nevznikl další zbytečný flame. Víc mě štvou ty komentáře, jehož uživatelé jsou odborníci na všechno jak Pitomio a exkapitán Danko. Všechno znají, všemu rozumějí a svět by měl vypadat přesně podle jejich mínění. Pokud chce někdo zobrazit Kapitána Ameriku tímto způsobem, tak je mi to jedno, rozhodne čas a čtenářská a divácká obec, nikoli Tony a pár dalších vyvolených. Netvrdím, že se mi automaticky líbí všechno, co pochází z gay komunity, případně je tu nějaká variace na zavedenou postavu (ostatně jistě nebude mít jméno Steve Rogers), ale tyhle hlasité a okázalé hejty mi jsou silně proti srsti. Jestli to bude dobré, tak jo. Když to dobré nebude, tak se na tom přestane pracovat a život jde dál. Ale opravdu nevidím důvod, proč to hned hejtovat a ještě takhle buransky. Naprosto zbytečný flame a to jenom proto, že Tony už pokolikáté spustil trigger trolling a vy mu na to skočíte přesně podle jeho přání.
784771
4 -8
reagovat
Disk je Daffyd Thomas jediný gay ve vsi link
784772
Disk je Daffyd Thomas jediný gay ve vsi https://www.youtube.com/watch?v=bScQcM0tzW4
6 -2
reagovat
Ale teraz vážne. Disk teba to neuráža? Bez ohľadu na to či ťa komixy zaujímajú alebo nie, tebe toto zobrazenie homosexuála pripadá adekvátne? Na mňa to pôsobí ako paródia a prisahal by som, že toto im muselo uniknúť k prvému aprílu. 
784771
Ale teraz vážne. Disk teba to neuráža? Bez ohľadu na to či ťa komixy zaujímajú alebo nie, tebe toto zobrazenie homosexuála pripadá adekvátne? Na mňa to pôsobí ako paródia a prisahal by som, že toto im muselo uniknúť k prvému aprílu. 
5 -1
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ale hovno. Když se Rainmaker chová jako prase a pomalu antagonista druhýho dílu V Síti, tak mu to taky dáme sežrat.

Tohle tvoje ublíženecký kříčení je fakt už strašnej oser tady. Pochybuju, že seš jedinej gay v týhle komunitě.
Seš ale jedinej, kdo to tady má potřebu furt vyřvávat a upozorňovat na sebe.
Hádej, kterej z toho videa od Kay & Peele seš spíš...

Ignore button can't come soon enough.

ZSJL - 8/10, nechce se mi ani rozepisovat, furt to ve mě je.
784770
Ale hovno. Když se Rainmaker chová jako prase a pomalu antagonista druhýho dílu [i]V Síti[/i], tak mu to taky dáme sežrat. Tohle tvoje ublíženecký kříčení je fakt už strašnej oser tady. Pochybuju, že seš jedinej gay v týhle komunitě. Seš ale jedinej, kdo to tady má potřebu furt vyřvávat a upozorňovat na sebe. Hádej, kterej z toho videa od Kay & Peele seš spíš... Ignore button can't come soon enough. ZSJL - 8/10, nechce se mi ani rozepisovat, furt to ve mě je.
784763
12 -1
reagovat
A abych nezapomněl, takhle to bude vypadat v továrně na štít nového Capa link
784769
A abych nezapomněl, takhle to bude vypadat v továrně na štít nového Capa https://www.youtube.com/watch?v=-uOBveFKdGs
4 -2
reagovat
Podle mne je průser, že gay Kapitána Ameriku nebude dělat výhradně gay kreslíř, gay překladatel a následně gay tiskaři. 
784767
Podle mne je průser, že gay Kapitána Ameriku nebude dělat výhradně gay kreslíř, gay překladatel a následně gay tiskaři. 
10 -3
reagovat
Jaká by měla být komunita ZSLJ?
784766
Jaká by měla být komunita ZSLJ?
3 0
reagovat
Pojďme se prosím bavit o Lize spravedlnosti Zack Snydera :))
784764
Pojďme se prosím bavit o Lize spravedlnosti Zack Snydera *:))*
9 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se