Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20741 - 20760 Napsat příspěvek
Já dělám kváskovej chleba vy lúzři :)
784816
Já dělám kváskovej chleba vy lúzři *:)*
1 -1
reagovat
reaguje na: xnewstedx
V jaké následující misi, v té kdy na Mars poletí kolonizovat Elon Musk? Nebo jsi trochu zaspal a myslíš ten rover co tam přistál před měsícem? :))
(a ano, na jeho palubě se tímhle způsobem po Marsu už proháním :D)
784815
V jaké následující misi, v té kdy na Mars poletí kolonizovat Elon Musk? Nebo jsi trochu zaspal a myslíš ten rover co tam přistál před měsícem? *:))* (a ano, na jeho palubě se tímhle způsobem po Marsu už proháním *:D*)
784807
1 -1
reagují: xnewstedx
reagovat
Zeptam se jeste jinak, co se tyce vareni.
Idealni kombinace minimum prace + jednoduchost i pro nezkuseneho Teda = lahodný pokrm
784814
Zeptam se jeste jinak, co se tyce vareni. Idealni kombinace minimum prace + jednoduchost i pro nezkuseneho Teda = lahodný pokrm
3 0
reagují: Adasin, DarkSith, HAL, Clavius
reagovat
reaguje na: Clavius
Mohl si napsat "je", ale dik :D
784813
Mohl si napsat "je", ale dik *:D*
784812
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak kvalitní vývar potřebuje péči a čas, ale závitky jsou čistě o zručnosti s rýžovým papírem a jeho balením :)
784812
Tak kvalitní vývar potřebuje péči a čas, ale závitky jsou čistě o zručnosti s rýžovým papírem a jeho balením *:)*
784809
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Clavius
Je to slozity? Ja to rad jim uz hotove.

Mysleno pro me :D
784809
Je to slozity? Ja to rad jim uz hotove. Mysleno pro me *:D*
784808
3 0
reagují: Clavius
reagovat

Vaření

Osobně hodně ujíždím na vietnamské kuchyni a vlastní Pho bo nebo jarní závitky s krevetami jsem dotáhl k dokonalosti 8).
784808
Osobně hodně ujíždím na vietnamské kuchyni a vlastní Pho bo nebo jarní závitky s krevetami jsem dotáhl k dokonalosti *8)*.
Vaření
3 0
reagovat

Send your name to Mars

NASA link.
Tvoje meno bude odoslane na Mars v nasledujucej misii. A k tomu boarding ticket.
Minula misia 
784807
NASA [url=https://mars.nasa.gov/msl/participate/send-your-name/about/]link[/url]. Tvoje meno bude odoslane na Mars v nasledujucej misii. A k tomu boarding ticket. Minula [url=https://mars.nasa.gov/msl/participate/send-your-name/about/]misia[/url] 
Send your name to Mars
1 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Moje vareni je hodne casto nejaka variace na cinu. Koupim maso, zadne nejake dlouhe placky, pekne z toho udelat tak 40-50 peknejch kousku, prdnout sul a pepr, nejaka dobra omacka. Dlouho v tom hmatat, pak na panvi pekne nalozene poradne udelat. Ryze k tomu. Chcu varit lepe, no :D
784806
Moje vareni je hodne casto nejaka variace na cinu. Koupim maso, zadne nejake dlouhe placky, pekne z toho udelat tak 40-50 peknejch kousku, prdnout sul a pepr, nejaka dobra omacka. Dlouho v tom hmatat, pak na panvi pekne nalozene poradne udelat. Ryze k tomu. Chcu varit lepe, no *:D*
784804
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Cuketa v klasickém bramboráku problém nebývá (nahrazuju zhruba čtvrtinu), ale bez mouky bych se asi bál trochu víc, jak to bude držet pohromadě... 
784805
Cuketa v klasickém bramboráku problém nebývá (nahrazuju zhruba čtvrtinu), ale bez mouky bych se asi bál trochu víc, jak to bude držet pohromadě... 
784800
2 0
reagovat
Dnes jsem dělal hovězí Stroganoff (Stroganov), je to rychlovka a mňamka.
784804
Dnes jsem dělal hovězí Stroganoff (Stroganov), je to rychlovka a mňamka.
784801
2 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
OK, tohle rozhodně musím udělat!
784803
OK, tohle rozhodně musím udělat!
784792
2 0
reagovat
Robim variaciu s fazulkou.
Inak idem podla tohto webu, grecka kuchyna mala doma najvacsi uspech.
784802
Robim variaciu s fazulkou. Inak idem podla [url=https://www.streetfoodhunters.com/grecka-kuchyna-co-ochutnat-food-guide/]tohto[/url] webu, grecka kuchyna mala doma najvacsi uspech.
3 0
reagovat
reaguje na: okkac
To vypada uzasne, ja sem se rozhodnul, ze budu mene ohrivat a vice varit.
784801
To vypada uzasne, ja sem se rozhodnul, ze budu mene ohrivat a vice varit.
784799
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Doma takto robim zemiakove placky, bez muky, syr na vrchu. + Tzatziky, šmakocinka. Akurat tie cuketove sa mi nedaria.
784800
Doma takto robim zemiakove placky, bez muky, syr na vrchu. + Tzatziky, šmakocinka. Akurat tie cuketove sa mi nedaria.
784790
2 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Ja budu vecer delat Shakshuku  link :)
784799
Ja budu vecer delat Shakshuku  https://www.google.com/search?q=shakshuka&tbm=isch&client=firefox-b-d&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwja6ZmFjsnvAhXucDABHT2QDZQQBXoECAEQLQ&biw=1556&bih=882 *:)*
784790
4 0
reagovat
Tak to je přesné, u black Supermana je to hloupý stereotyp a tady je to v pořádku? Vždyť je to stejné....
784798
Tak to je přesné, u black Supermana je to hloupý stereotyp a tady je to v pořádku? Vždyť je to stejné....
3 -1
reagovat
Hele, SteKi nejlíp ví, že jsem k němu rezervovaný, ale nějak cítím, že to nemyslel zle, i když to možná nenapsal úplně jasně. Protože tady včera třeba proběhla krátká přestřelka o černém Supermanovi, kdy pro některé byl automaticky z gheta, člen gangu etc. A to je asi jasné, že jde o hloupý rasový stereotyp. No a SteKi (doufám) naráží na jiný typ stereotypu. 
784796
Hele, SteKi nejlíp ví, že jsem k němu rezervovaný, ale nějak cítím, že to nemyslel zle, i když to možná nenapsal úplně jasně. Protože tady včera třeba proběhla krátká přestřelka o černém Supermanovi, kdy pro některé byl automaticky z gheta, člen gangu etc. A to je asi jasné, že jde o hloupý rasový stereotyp. No a SteKi (doufám) naráží na jiný typ stereotypu. 
2 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Dobře udělané bramboráky jsou nej, já o tomhle slyším úplně poprvé a zaujalo mě to
784795
Dobře udělané bramboráky jsou nej, já o tomhle slyším úplně poprvé a zaujalo mě to
784792
4 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Reagoval som na toto: "Automaticky si tú postavu predstavujem ako afektovnú umrnčanú a otravnú." 
A co sa tyka obsahu tvojho druheho komentu, bolo by mi to egal. Ale ta forma nadradenosti zase vypoveda o tebe.
784793
Reagoval som na toto: "Automaticky si tú postavu predstavujem ako afektovnú umrnčanú a otravnú."  A co sa tyka obsahu tvojho druheho komentu, bolo by mi to egal. Ale ta forma nadradenosti zase vypoveda o tebe.
784783
2 -3
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se