Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20621 - 20640 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Neposlal bys mi, prosím, nějakou fotku z profilu a nějakou, kde máš vidět pěst? S ničím takovým, jako je předchozí Tonyho komentář, to nesouvisí. Díky. 
778065
Neposlal bys mi, prosím, nějakou fotku z profilu a nějakou, kde máš vidět pěst? S ničím takovým, jako je předchozí Tonyho komentář, to nesouvisí. Díky. 
778063
5 -4
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Neposlal.
778063
Neposlal.
778062
6 -3
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Bohužel mám. 

Disku, neposlal bys mi prosím nějakou fotku z profilu a nějakou kde máš vidět pěst, s ničím to nesouvisí. Díky. 
778062
Bohužel mám.  Disku, neposlal bys mi prosím nějakou fotku z profilu a nějakou kde máš vidět pěst, s ničím to nesouvisí. Díky. 
778060
9 -4
reagovat
Tak jo.
Nemáš nic lepšího na práci?  8)

:D
778060
Tak jo. Nemáš nic lepšího na práci?  *8)* [spoiler]*:D*[/spoiler]
778059
6 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
ok, tak to budu šířit samizdatově.
778059
ok, tak to budu šířit samizdatově.
778058
9 -4
reagují: TedGeorge
reagovat
Ne.
778058
Ne.
778057
3 -5
reagují: DarkSith, AndyKaufman
reagovat
Mohl bych ti na to udělat fotomontáž? 
778057
Mohl bych ti na to udělat fotomontáž? 
778056
9 -4
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ještě to tak... :D:D:D
778056
Ještě to tak... *:D**:D**:D*
778054
4 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Počkej, u toho jsi byl taky?
778054
Počkej, u toho jsi byl taky?
778052
7 -2
reagovat
Potyčka v české sněmovně. Právě jsme se dostali na úroveň Ukrajiny. Můžeme mít odlišné názory, ale tohle je fakt dno. Nemůžu se z toho vzpamatovat. :o:(
778052
Potyčka v české sněmovně. Právě jsme se dostali na úroveň Ukrajiny. Můžeme mít odlišné názory, ale tohle je fakt dno. Nemůžu se z toho vzpamatovat. *:o**:(*
5 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
To nebude tak jednoduchý :))

"I'm not sure how the pardon really helps Bannon at the end of the day. Because he's accused of what is really garden-variety criminal fraud, it can be charged anywhere the fraud reached. And because it was an online fraud, that's basically everywhere. Wouldn't be surprised if a state prosecutor now makes a case. The federal pardon can't stop that."
 - George Conway

A Seth Abramson pak takhle: 
link
778028
To nebude tak jednoduchý *:))* "I'm not sure how the pardon really helps Bannon at the end of the day. Because he's accused of what is really garden-variety criminal fraud, it can be charged anywhere the fraud reached. And because it was an online fraud, that's basically everywhere. Wouldn't be surprised if a state prosecutor now makes a case. The federal pardon can't stop that."  - [url=https://twitter.com/gtconway3d/status/1351810265025802240]George Conway[/url] A Seth Abramson pak takhle:  https://sethabramson.substack.com/p/the-bannon-pardon-is-worse-than-you
778022
4 -2
reagovat
reaguje na: verbst
778026
https://youtu.be/3-kzAx50fgc?t=16
778023
2 -3
reagovat
reaguje na: Milosh
Obsah příspěvku vyzněl tak, že sis myslel, že to tak udělá... Jinak bych to asi nepsal, ne?
778023
Obsah příspěvku vyzněl tak, že sis myslel, že to tak udělá... Jinak bych to asi nepsal, ne?
778017
2 -3
reagují: Milosh
reagovat
Nejhorší je preventivní omilostnění Stevena Bannona, který nebyl odsouzen, "pouze" obžalován. Ale chápu, je to odměna Bannonovi, protože bez jeho přičinění by se Trump nikdy nestal prezidentem.
778022
Nejhorší je preventivní omilostnění Stevena Bannona, který nebyl odsouzen, "pouze" obžalován. Ale chápu, je to odměna Bannonovi, protože bez jeho přičinění by se Trump nikdy nestal prezidentem.
3 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Samozřejmě nečekal. Obsah příspěvku ti mohl napovědět.
778017
Samozřejmě nečekal. Obsah příspěvku ti mohl napovědět.
778016
3 -4
reagovat
reaguje na: Milosh
Tos od něj čekal po těch letech něco jinýho? :D
778016
Tos od něj čekal po těch letech něco jinýho? *:D*
778015
4 -3
reagují: Milosh
reagovat
Krásně se zas ukázalo kdo v USA vládne. Omilostněním Assange a Snowdena moh Trump ukázat prostředník establishmentu, do kterého údajně nepatří a pohonit si ego, neb by byl za to oslavován jak q dementy, tak krajní levicí. Kdo milost dostal? "White collar" zločinci a dva sračkoidní rappeři.
778015
Krásně se zas ukázalo kdo v USA vládne. Omilostněním Assange a Snowdena moh Trump ukázat prostředník establishmentu, do kterého údajně nepatří a pohonit si ego, neb by byl za to oslavován jak q dementy, tak krajní levicí. Kdo milost dostal? "White collar" zločinci a dva sračkoidní rappeři.
7 -5
reagovat
reaguje na: DarkSith
No dovol! :-
778000
No dovol! *:-*
777996
1 -5
reagovat
Už jsem se bál, že ses zakoukal do dědy Bidena.  :D
777996
Už jsem se bál, že ses zakoukal do dědy Bidena.  *:D*
777994
6 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ne. Vždycky se mi líbil Matt Damon než Ben Affleck. Psal jsem to nedávno v bitevní sekci.
777994
Ne. Vždycky se mi líbil Matt Damon než Ben Affleck. Psal jsem to nedávno v bitevní sekci.
777991
5 -3
reagují: DarkSith
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se