Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20601 - 20620 Napsat příspěvek

Diskova kronika

Larry King
778217
Larry King
Diskova kronika
8 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: HAL
Myslím, že zrovna Nolan by si ten kino release dokázal na Netflixu vydupat.
778162
Myslím, že zrovna Nolan by si ten kino release dokázal na Netflixu vydupat.
778149
2 -2
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
To ma stejnou sanci, jako ze bude tocit pro Bontonfilm.
778159
To ma stejnou sanci, jako ze bude tocit pro Bontonfilm.
778146
6 0
reagovat
Jako že by odešel od Warnerů proto, že chtějí jeho filmy posílat zároveň do kin i na net, a začal točit pro Netflix, který je do kin nepošle vůbec? :D
778149
Jako že by odešel od Warnerů proto, že chtějí jeho filmy posílat zároveň do kin i na net, a začal točit pro Netflix, který je do kin nepošle vůbec? *:D*
778146
18 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Netflix by mu snad mohl dát dostatečný rozpočet i volnou ruku na nový projekt. :+
778146
Netflix by mu snad mohl dát dostatečný rozpočet i volnou ruku na nový projekt. *:+*
778139
1 -5
reagují: speta.jr, HAL
reagovat

Nolan

NEvyhnutelne se blíží: link
778139
NEvyhnutelne se blíží: https://screenrant.com/christopher-nolan-next-movie-warner-bros-future/
Nolan
1 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Aha, to jsem úplně nedomyslel. Takže se všem omlouvám, že jsem - byť nechtěně - tady šířil neověřenou pomluvu. Smazat to už nemůžu, ale beru si z toho poučení pro příště. Díky za upozornění.
778130
Aha, to jsem úplně nedomyslel. Takže se všem omlouvám, že jsem - byť nechtěně - tady šířil neověřenou pomluvu. Smazat to už nemůžu, ale beru si z toho poučení pro příště. Díky za upozornění.
778129
4 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tím spíš, že tomu nevěříš, bys to možná neměl takhle veřejně psát, to jsem se ti snažil naznačit - bez ohledu na to, jaký disclaimer k tomu připojíš, prostě šíříš (alespoň v tuto chvíli zatím ještě toliko) pomluvu.
778129
Tím spíš, že tomu nevěříš, bys to možná neměl takhle veřejně psát, to jsem se ti snažil naznačit - bez ohledu na to, jaký disclaimer k tomu připojíš, prostě šíříš (alespoň v tuto chvíli zatím ještě toliko) pomluvu.
778122
4 -1
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Však tomu taky nevěřím, protože brát Volného jako zdroj je absolutní pitomost. Ale to je snad jasné.

Mimochodem teď před chvílí skončil tenhle neuvěřitelný rozhovor s Volným. Moderátorka má můj největší respekt.
778122
Však tomu taky nevěřím, protože brát Volného jako zdroj je absolutní pitomost. Ale to je snad jasné. Mimochodem teď před chvílí skončil tenhle [url=https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volny-zive-proc-se-popral-s-poslanci-a-jaky-ceka-trest-138899?autoplay=1]neuvěřitelný rozhovor[/url] s Volným. Moderátorka má můj největší respekt.
778107
2 -4
reagují: SeldomSeen
reagovat
Jen technická, Disku: pokud to o těch státních zakázkách náhodou nemáš z nějakého zaručeného zdroje, tak právě za podobné Volné děláš jejich špinavou práci (a ne - to, že jsi napsal "údajně", na tom vesměs nic nemění)... ;)
778107
Jen technická, Disku: pokud to o těch státních zakázkách náhodou nemáš z nějakého zaručeného zdroje, tak právě za podobné Volné děláš jejich špinavou práci (a ne - to, že jsi napsal "údajně", na tom vesměs nic nemění)... *;)*
778093
11 -2
reagovat
reaguje na: vZeč
V Karviné, kde byl Tomáš Hanzel primátorem, si údajně bral vždycky deset procent ze státních zakázek. Na tom ale nesejde, Volného chování nemá v parlamentu co pohledávat. Nemluvě o tom, že to bylo mimo téma rozpravy (jednání o prodloužení nouzového stavu). Volný byl několikrát upozorněn, že mluví mimo téma, a byl právě Tomášem Hanzelem varován, že mu bude vypnut mikrofon, pokud se nebude vyjadřovat k projednávané rozpravě.
778093
V Karviné, kde byl Tomáš Hanzel primátorem, si údajně bral vždycky deset procent ze státních zakázek. Na tom ale nesejde, Volného chování nemá v parlamentu co pohledávat. Nemluvě o tom, že to bylo mimo téma rozpravy (jednání o prodloužení nouzového stavu). Volný byl několikrát upozorněn, že mluví mimo téma, a byl právě Tomášem Hanzelem varován, že mu bude vypnut mikrofon, pokud se nebude vyjadřovat k projednávané rozpravě.
778092
4 -3
reagují: SeldomSeen
reagovat
Ta desitka me ale trapi. Chtel bych to vedet :D
778092
Ta desitka me ale trapi. Chtel bych to vedet *:D*
2 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Nikdy jsem nebyl vtipný člověk.
778086
Nikdy jsem nebyl vtipný člověk.
778076
22 0
reagovat
Spíš takhle link
778080
Spíš takhle https://www.youtube.com/watch?v=9l_U2xXb9VI
778079
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tím chceš říct, že jsme tady všichni zralí pro Chocholouška:D
778079
Tím chceš říct, že jsme tady všichni zralí pro[url=https://www.youtube.com/watch?v=8hxFjuF-3c0] Chocholouška[/url]? *:D*
778077
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jednou? :))

Imho sem skvele zapada, protoze diskuze na MZ jsou naprosto unikatni cvokhaus. Samozrejme mysleno s laskou a sikanujte jenom Haika, jinak se milujte :D
778077
Jednou? *:))* Imho sem skvele zapada, protoze diskuze na MZ jsou naprosto unikatni cvokhaus. Samozrejme mysleno s laskou a sikanujte jenom Haika, jinak se milujte *:D*
778076
17 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Proč bereš všechno tak vážně? Takhle se z toho všeho jednou zblázníš. 8)
778076
Proč bereš všechno tak vážně? Takhle se z toho všeho jednou zblázníš. *8)*
778058
8 -1
reagují: Disketa1, TedGeorge
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Protože nejsem žádný model.
778073
Protože nejsem žádný model.
778071
3 -3
reagovat
seš hovno model :D
778071
seš hovno model *:D*
778066
5 -1
reagovat
Neposlal.
778066
Neposlal.
778065
5 -4
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se