Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20521 - 20540 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Ten byl teď, jen ho místo hada zakousl Aligátor...
786448
Ten byl teď, jen ho místo hada zakousl [url=https://m.youtube.com/watch?v=8sfoFq4mjfM]Aligátor[/url]...
786447
2 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
V tom případě brzy bude Snape...
786447
V tom případě brzy bude Snape...
786445
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Dnes jsme řešili, že se to tam střídá jak v HP učitelé obrany proti černé magii...
786445
Dnes jsme řešili, že se to tam střídá jak v HP učitelé obrany proti černé magii...
14 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já nad ním rozhodně nesmutním, ostatně jsem byl v řadě věcí jeho kritik. Ale štve mě ta politická hra.
786443
Já nad ním rozhodně nesmutním, ostatně jsem byl v řadě věcí jeho kritik. Ale štve mě ta politická hra.
786442
4 -2
reagovat
Kdyby chtěl náhodou někdo smutnit nad vrahem Blatným link
786442
Kdyby chtěl náhodou někdo smutnit nad vrahem Blatným https://www.facebook.com/petrludwig/posts/10158165187523087?__cft__[0]=AZVyTFZD1N9oOgwv00ZJNgzSI0vk_x4k1sEzSME15pda9JuD2r4mjqYe4pKP9NWuCCjQPz_j5OstsPAjCwZCkA2fw18YP2_TcjxQlLQw9mJxzdz6GYz0P-cczRe62bl6Zuo&__tn__=%2CO%2CP-R
5 -4
reagují: do_Od, Fanous21
reagovat
reaguje na: Disketa1
Skoro během jednoho půlroku. :D No jo, Zeman v rámci svých proruských vztahů chce protlačit do nás běžných lidí Sputnik, tak Andrejovi nařídil výměnu za někoho povolnějšího. Což se Andrejovi hodí, protože je nejvyšší čas začít řešit volby. Covid už má z nejhoršího venku, na Blatného případné neúspěchy v klidu svedeme... teď je třeba odvrátit hrozbu prohry. Hnus velebnosti.
Navíc kvůli vyhazovu Blatného končí i hlavní koordinátorka očkování. Takže kdoví jak to teď bude.
786441
Skoro během jednoho půlroku. *:D* No jo, Zeman v rámci svých proruských vztahů chce protlačit do nás běžných lidí Sputnik, tak Andrejovi nařídil výměnu za někoho povolnějšího. Což se Andrejovi hodí, protože je nejvyšší čas začít řešit volby. Covid už má z nejhoršího venku, na Blatného případné neúspěchy v klidu svedeme... teď je třeba odvrátit hrozbu prohry. Hnus velebnosti. Navíc kvůli vyhazovu Blatného končí i hlavní koordinátorka očkování. Takže kdoví jak to teď bude.
786438
3 -2
reagovat
Mít čtvrtého ministra zdravotnictví během jednoho roku? Checked.
786438
Mít čtvrtého ministra zdravotnictví během jednoho roku? Checked.
8 -3
reagují: Memphis, Fanous21
reagovat
Notyvole. Tak tohle jsem dneska fakt potřeboval :D
Ta koment sekce je to nejlepší, co jsem četl za několik posledních let.:D:D:D:D:D:D:D:D
786409
Notyvole. Tak tohle jsem dneska fakt potřeboval *:D* Ta koment sekce je to nejlepší, co jsem četl za několik posledních let.*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
786029
2 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Mladej Saša Hemala?
786408
Mladej Saša Hemala?
786123
1 0
reagovat
Můj ty bože...
Hellboye 3 nebo druhou Alitu neodklepnou, ale pěnové bonbóny dostanou film...
786407
[url=https://www.google.com/amp/s/www.vulture.com/amp/2021/04/animated-marshmallow-peeps-movie-reportedly-in-the-works.html]Můj ty bože... [/url]Hellboye 3 nebo druhou Alitu neodklepnou, ale pěnové bonbóny dostanou film...
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
tvl Přátelé zeleného údolí!
786288
tvl Přátelé zeleného údolí!
786272
1 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
What the Fuck? :D:D:D 

link

Je to ten film, jak se vykašlali na bojové scény a místo toho tam prostříhali bitvy z Evžena Oněgina? 
786272
What the Fuck? *:D**:D**:D*  https://imgur.com/cnwgtSw Je to ten film, jak se vykašlali na bojové scény a místo toho tam prostříhali bitvy z Evžena Oněgina? 
786259
1 -1
reagují: Vault_13
reagovat
Na světlo světa se po 30ti letech dostala sovětská verze Společenstva prstenu...

Myslím, že tam je Tom Bombadil :D
786259
Na světlo světa se po 30ti letech dostala sovětská verze [url=https://youtu.be/vquKyNdgH3s]Společenstva prstenu[/url]... Myslím, že tam je Tom Bombadil *:D*
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
No do zdi pet let necuci - naposledy zpravy tady link

Tusim, ze nejak odchazel od Godzilly dvojky, tak mozna proto nejaka promlka byla, no.

Ale vic by tocit klidne mohl, mam rad i jeho Monsters.
786215
No do zdi pet let necuci - naposledy zpravy tady https://variety.com/2020/film/news/gareth-edwards-rogue-one-new-regency-1203495962/ Tusim, ze nejak odchazel od Godzilly dvojky, tak mozna proto nejaka promlka byla, no. Ale vic by tocit klidne mohl, mam rad i jeho Monsters.
786213
10 0
reagovat
Nevi někdo, proč Edwards netoči jak o život? Natočil nejlepší novodobou Godzillu a Star Wars a teď pět let cuci do zdi?
786213
Nevi někdo, proč Edwards netoči jak o život? Natočil nejlepší novodobou Godzillu a Star Wars a teď pět let cuci do zdi?
14 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Asi to byl fakt ten Andy Dufresne. Beau Bridges je přesnej, ale asi jsem s ním nic neviděl. Díky všem za snahu :-)
786167
Asi to byl fakt ten Andy Dufresne. Beau Bridges je přesnej, ale asi jsem s ním nic neviděl. Díky všem za snahu :-)
3 0
reagovat
Elon Musk, Jason Bateman
786143
Elon Musk, Jason Bateman
1 0
reagovat
John Heard, Sean Astin? 
786141
John Heard, Sean Astin? 
1 0
reagovat
Beau Bridges?
786132
Beau Bridges?
7 0
reagovat
Rick Moranis bez brýlí
Mike Myers bez brýlí
786128
Rick Moranis bez brýlí Mike Myers bez brýlí
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se