Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20421 - 20440 Napsat příspěvek

Zbraně z filmů a domácí dekorace

Ahoj,

Nějak nevím co s prachama, tak čumím na nějaký meče, katany. Mám rád tyhle typy mečů z filmu Highlander, KillBill, Poslední Samuraj atd.
Chtěl bych to spíše jako dekoraci nebo jen tak si "hrát" doma.
Máte někdo nějaký tyhle věci?

Co říkáte třeba na 
link

Je to šmejd nebo za ty prachy "dobrý"

Nechci to nějak drahý, tak kolem 2000-2500
787151
Ahoj, Nějak nevím co s prachama, tak čumím na nějaký meče, katany. Mám rád tyhle typy mečů z filmu Highlander, KillBill, Poslední Samuraj atd. Chtěl bych to spíše jako dekoraci nebo jen tak si "hrát" doma. Máte někdo nějaký tyhle věci? Co říkáte třeba na  https://www.chladnezbrane.eu/samurajske-mece/katana--spirit-of-samurai--bila/ Je to šmejd nebo za ty prachy "dobrý" Nechci to nějak drahý, tak kolem 2000-2500
Zbraně z filmů a domácí dekorace
1 -1
reagovat
Zaorálek je asi jeden z mála vládních politiků, za které se člověk nemusí stydět. Klobouček za jeho postoj k vládě a jejím bezskrupulózním rošádám. 
787150
Zaorálek je asi jeden z mála vládních politiků, za které se člověk nemusí stydět. Klobouček za jeho postoj k vládě a jejím bezskrupulózním rošádám. 
1 0
reagují: DarkSith, AndyKaufman, do_Od
reagovat
reaguje na: The Joker
No třeba je fascinující kolik jinak rozumných lidí teď podporuje šarlatána Janečka a nácka Landu, jenom protože popírají a zlehčují covid a je to mraky vzdělaných lidí na úrovni. Nechápu...
787140
No třeba je fascinující kolik jinak rozumných lidí teď podporuje šarlatána Janečka a nácka Landu, jenom protože popírají a zlehčují covid a je to mraky vzdělaných lidí na úrovni. Nechápu...
787132
7 -3
reagovat
reaguje na: Kostěj
Tak hodně lidí teď během covidu vyhodilo racionalitu a tak trochu i svou vlastní důstojnost oknem. A nebo to jen ta situace obnažila.
787132
Tak hodně lidí teď během covidu vyhodilo racionalitu a tak trochu i svou vlastní důstojnost oknem. A nebo to jen ta situace obnažila.
787095
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
Co ti tam vadí? Já na Seznamu v poslední době zakotvil na takový to běžný zpravodajství.

Respekt sleduju taky.
787130
Co ti tam vadí? Já na Seznamu v poslední době zakotvil na takový to běžný zpravodajství. Respekt sleduju taky.
787129
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
V Seznam zprávách sem dělal a Jak kdy no. Spíš ne za mě. Denník N a Respekt je asi jediný, co teď čtu. Nikdy nic nebude dokonalý, to ani nejde.
787129
V Seznam zprávách sem dělal a Jak kdy no. Spíš ne za mě. Denník N a Respekt je asi jediný, co teď čtu. Nikdy nic nebude dokonalý, to ani nejde.
787115
3 -1
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: HAL
Máš pravdu. Po odečtení toho biasu je to solidní novinařina. Oproti takovýmu aktualne.cz je to ještě úplně zlatý. 
787117
Máš pravdu. Po odečtení toho biasu je to solidní novinařina. Oproti takovýmu aktualne.cz je to ještě úplně zlatý. 
787112
2 -1
reagovat
Lidi: Nový ministr určitě nemůže být horší než Blatný.
Nový ministr: Povoluji rektální testy na školách.

Jako na jednu stranu je to vitpný, ale na druhou stranu spíš děsivý, že ho to vůbec mohlo napadnout.
787116
Lidi: Nový ministr určitě nemůže být horší než Blatný. Nový ministr: Povoluji rektální testy na školách. Jako na jednu stranu je to vitpný, ale na druhou stranu spíš děsivý, že ho to vůbec mohlo napadnout.
1 -2
reagovat
Deník N a Seznam Zprávy mají kvalitní obsah i když s nimi často nesouhlasím...
787115
Deník N a Seznam Zprávy mají kvalitní obsah i když s nimi často nesouhlasím...
6 -2
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Disketa1
No třeba právě ten Respekt - jistě, i ten je biased, ale ne nějak závratně a články jsou v něm dobré, takže z papírových týdeníků a novin občas kupuju už jen ten.

Na webu... možná E15? Nevím, častěji jen projedu titulky s novinkami na Aktuálně, ale to bych za moc velký vrchol neoznačil, a jinak jsem víc na zahraničních webech.
787112
No třeba právě ten Respekt - jistě, i ten je biased, ale ne nějak závratně a články jsou v něm dobré, takže z papírových týdeníků a novin občas kupuju už jen ten. Na webu... možná E15? Nevím, častěji jen projedu titulky s novinkami na Aktuálně, ale to bych za moc velký vrchol neoznačil, a jinak jsem víc na zahraničních webech.
787110
5 -2
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: HAL
V tom případě mi tedy prosím prozraď, jaké médium je podle tebe dobré.
787110
V tom případě mi tedy prosím prozraď, jaké médium je podle tebe dobré.
787109
3 -2
reagují: HAL
reagovat
Respekt není taková žumpa jako A2larm.
787109
Respekt není taková žumpa jako A2larm.
787103
3 -3
reagují: Disketa1
reagovat
Člověk si říká, že už viděl všechno, a pak přijde tohle. :o:D
787107
Člověk si říká, že už viděl všechno, a pak přijde [url=https://www.facebook.com/photo/?fbid=10226187474980148&set=a.10226187361017299]tohle[/url]. *:o**:D*
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Co ti na ní přesně vadí?  
787105
Co ti na ní přesně vadí?  
787101
3 0
reagovat
Jelikož netuším o co a koho jde, hodil jsem její příjmení do Google. První dva články mi to vyplilo z Respektu a A2larm. Má to vůbec smysl otvírat, nebo se akorát před spaním rozčílím? :D
787103
Jelikož netuším o co a koho jde, hodil jsem její příjmení do Google. První dva články mi to vyplilo z Respektu a A2larm. Má to vůbec smysl otvírat, nebo se akorát před spaním rozčílím? *:D*
1 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: do_Od
Díky za potvrzení toho, co jsem napsal :+
787102
Díky za potvrzení toho, co jsem napsal *:+*
787101
6 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zaslouží si i horší věci. Třeba zavřít do blázince, kráva.
787101
Zaslouží si i horší věci. Třeba zavřít do blázince, kráva.
787100
2 -6
reagují: DarkSith, AndyKaufman
reagovat
Největší spin poslední doby je když mi x sloupkařů a lidi vysvětluje s klidnou tváří, že brutální a vulgární útoky na Lipovskou v poho, protože si to zaslouží...
787100
Největší spin poslední doby je když mi x sloupkařů a lidi vysvětluje s klidnou tváří, že brutální a vulgární útoky na Lipovskou v poho, protože si to zaslouží...
3 -2
reagují: do_Od
reagovat
Dobrá příležitost tady připomenout, že takový spin se děje nonstop úplně se vším. Často pak trápení nad takovýma věcma za zbělení vlasů vůbec nestojí.
787099
Dobrá příležitost tady připomenout, že takový spin se děje [b]nonstop úplně se vším. [/b]Často pak trápení nad takovýma věcma za zbělení vlasů vůbec nestojí.
787095
10 0
reagovat
Lidi, proboha, uklidněte se. Jediný, co se stalo, je že - cituji z neovlivni.cz:

"Arenbergerovi úředníci napsali Správě státních hmotných rezerv, která má testy podle parametrů resortu zdravotnictví vybrat, že může i pro děti ve školkách nakoupit nejen testy z nosohltanu, ale třeba také ze stolice či hlenů."

Takže jediný, co se stalo, je že příslušnej ouřada ony testy nevyloučil. Jeden mediální spin a už se valí hysteráky o tom, jak díťatům budou strkat do zadele tyčky.

Když vidim, jak to jinak i relativně rozumný lidi baštěj, najednou docela chápu, jak Bureš a Myloš zvládli vyhrát dvoje volby (a že zrovna Slonková má tohle zapotřebí mi hlava taky nebere).
787095
Lidi, proboha, uklidněte se. Jediný, co se stalo, je že - cituji z neovlivni.cz: "Arenbergerovi úředníci napsali Správě státních hmotných rezerv, která má testy podle parametrů resortu zdravotnictví vybrat, že může i pro děti ve školkách nakoupit nejen testy z nosohltanu, ale [b]třeba také[/b] ze stolice či hlenů." Takže jediný, co se stalo, je že příslušnej ouřada ony testy [i]nevyloučil[/i]. Jeden mediální spin a už se valí hysteráky o tom, jak díťatům budou strkat do zadele tyčky. Když vidim, jak to jinak i relativně rozumný lidi baštěj, najednou docela chápu, jak Bureš a Myloš zvládli vyhrát dvoje volby (a že zrovna Slonková má tohle zapotřebí mi hlava taky nebere).
14 -1
reagují: The Joker, Snipsley
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se