Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20381 - 20400 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Ne, neskočím na klasické Diskovo trigger cosi.
787412
[spoiler]Ne, neskočím na klasické Diskovo trigger cosi. [/spoiler]
787391
7 -2
reagovat
A já že bude Československa edice Výměny manželek ...
787402
A já že bude Československa edice Výměny manželek ...
2 0
reagovat
Český a slovenský pocit studu a trapnosti je zpátky. link :D:-
787391
Český a slovenský pocit studu a trapnosti je zpátky. https://denikn.cz/minuta/603930/?ref=impm *:D**:-*
1 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Disketa1
Uz si skocil :D
787382
Uz si skocil *:D*
787380
18 0
reagovat
Ne, neskočím na klasické Tonyho trigger cosi.
787380
[spoiler]Ne, neskočím na klasické Tonyho trigger cosi.[/spoiler]
2 -15
reagují: TedGeorge
reagovat
BBC diversity chief says Idris Elba's TV detective Luther 'isn't black enough to be real' because 'he doesn't have any black friends and doesn't eat any Caribbean food'

link

LOL, tohle je myšlené vážně 
787379
BBC diversity chief says Idris Elba's TV detective Luther 'isn't black enough to be real' because 'he doesn't have any black friends and doesn't eat any Caribbean food' https://www.dailymail.co.uk/news/article-9468143/BBC-diversity-chief-says-Idris-Elbas-TV-detective-Luther-isnt-black-real.html LOL, tohle je myšlené vážně 
11 -2
reagují: Vault_13
reagovat
Já Stormlight doporučuju všema deseti, ale vzhledem k tomu že má každá kniha v průměru 1000 stran, tak to úplně neodpovídá zadání :D
787365
Já Stormlight doporučuju všema deseti, ale vzhledem k tomu že má každá kniha v průměru 1000 stran, tak to úplně neodpovídá zadání *:D*
1 0
reagovat
Sandersonův Archiv Bouřné záře. V současnosti asi nevychází jiná fantasy, která by byla tak monumentální a tak dobrá. Úžasný svět, postavy, magie, příběh. Skutečný zástupce high fantasy, tím má k LOTRovi asi nejblíže ze všech. A Sanderson píše ty knihy navíc jako ďábel, šílenou rychlostí několik sérii najednou. Nehrozí, že budeš čekat 10 let na další knihu jako u Rothfusse nebo Martina. Ale no.. má to ten problém, že do toho musíš investovat více času. Ale není to nějak extra složité čtení (určitě žádný Malaz :-).
787355
Sandersonův Archiv Bouřné záře. V současnosti asi nevychází jiná fantasy, která by byla tak monumentální a tak dobrá. Úžasný svět, postavy, magie, příběh. Skutečný zástupce high fantasy, tím má k LOTRovi asi nejblíže ze všech. A Sanderson píše ty knihy navíc jako ďábel, šílenou rychlostí několik sérii najednou. Nehrozí, že budeš čekat 10 let na další knihu jako u Rothfusse nebo Martina. Ale no.. má to ten problém, že do toho musíš investovat více času. Ale není to nějak extra složité čtení (určitě žádný Malaz :-).
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No nebo si dej komiks a Sandmana:+ Akorát ten není momentálně celý dostupný v knihkupectvích...
787337
No nebo si dej komiks a Sandmana*:+* Akorát ten není momentálně celý dostupný v knihkupectvích...
787276
2 -1
reagovat
Co třeba něco od Gemmella?
787324
Co třeba něco od Gemmella?
787276
2 0
reagovat
reaguje na: Vardant
Jak psal studo níže, je to jedna z nejlepších fantasy, co jsem kdy četl, mix Pottera se Hrou o trůny, který jakmile tě pohltí, tak tě pohltí totálně. Navíc jsou ty dvě knihy dost nabouchaný a byť to není uzavřený - čeká se na třetí knihu - nekončí to žádným obřím cliffhangerem a na tom zážitku ze čtení to nijak neubírá. Kdybych si měl odmítat věci jen protože ještě nejsou uzavřený, tak nemůžu v podstatě rozkoukávat žádný nový seriály, rozehrávat hry atp., vlastně ten tvůj argument nedává vůbec žádný smysl. ;)
787315
Jak psal studo níže, je to jedna z nejlepších fantasy, co jsem kdy četl, mix Pottera se Hrou o trůny, který jakmile tě pohltí, tak tě pohltí totálně. Navíc jsou ty dvě knihy dost nabouchaný a byť to není uzavřený - čeká se na třetí knihu - nekončí to žádným obřím cliffhangerem a na tom zážitku ze čtení to nijak neubírá. Kdybych si měl odmítat věci jen protože ještě nejsou uzavřený, tak nemůžu v podstatě rozkoukávat žádný nový seriály, rozehrávat hry atp., vlastně ten tvůj argument nedává vůbec žádný smysl. *;)*
787312
3 -6
reagovat
reaguje na: belasis
Já tu knížku velice miluju, roky jsem nečetl tak zábavný a sebevědomý vyprávění, ale náročnější čtení? Pod tím si představuju, co já vím, pokračování Duny, nebo Ambasadov od Miévillea. Nebo i ten Silmarillion, čert to vem. Jméno větru je podle mě ukázkovej page turner... 

Tím tě samozřejmě nechci nijak tupit, jenom projevit svý překvapení.
787313
Já tu knížku velice miluju, roky jsem nečetl tak zábavný a sebevědomý vyprávění, ale [i]náročnější čtení? [/i]Pod tím si představuju, co já vím, pokračování Duny, nebo Ambasadov od Miévillea. Nebo i ten Silmarillion, čert to vem. Jméno větru je podle mě ukázkovej page turner...  Tím tě samozřejmě nechci nijak tupit, jenom projevit svý překvapení.
787309
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Doporučit knížku, kde se už 9 let čeká na pokračování? No, že se u tebe vůbec divím :D
787312
Doporučit knížku, kde se už 9 let čeká na pokračování? No, že se u tebe vůbec divím *:D*
787284
5 -1
reagují: do_Od
reagovat
Určitě Joe Abercrombie a jeho trilogie - Sama Čepel, Až budou viset a Poslední argument králů. Akce, humor a postavy. Podepisuju Rothfusse s Jménem větru, úžasná, skvěle napsaná kniha, která mě nadchla jako už dlouho nic, ale je to náročnější čtení.
787309
Určitě Joe Abercrombie a jeho trilogie - Sama Čepel, Až budou viset a Poslední argument králů. Akce, humor a postavy. Podepisuju Rothfusse s Jménem větru, úžasná, skvěle napsaná kniha, která mě nadchla jako už dlouho nic, ale je to náročnější čtení.
787290
2 0
reagují: AndyKaufman, Kostěj
reagovat
Zaslaná pošta, ale v podstatě cokoliv ze Zeměplochy. :) Pravda, tolkienovského typu to moc není, ale zábavné, to jo.
787306
[b]Zaslaná pošta[/b], ale v podstatě cokoliv ze Zeměplochy. *:)* Pravda, tolkienovského typu to moc není, ale zábavné, to jo.
787276
1 0
reagovat
Rivers of London série od Bena Aaronovitche - kombinace (dospělého) Harryho Pottera s procedurální policejní detektivkou ze současného Londýna - psáno lehkým, vtipným stylem (jaký je případný český překlad, netuším...), pro mě osobně velmi zábavné :+
787301
Rivers of London série od Bena Aaronovitche - kombinace (dospělého) Harryho Pottera s procedurální policejní detektivkou ze současného Londýna - psáno lehkým, vtipným stylem (jaký je případný český překlad, netuším...), pro mě osobně velmi zábavné *:+*
787276
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Zrovna Kingkiller Chronicle nie je kniha, ktora ta rychlo uvedie do deja :D ale odporucam aj ja Tonymu, je to bozie, su stale len dve knihy (aj ked tucne) ale ak si necital tak smelo do toho. Jedno z naj fantasy.
787297
Zrovna Kingkiller Chronicle nie je kniha, ktora ta rychlo uvedie do deja *:D* ale odporucam aj ja Tonymu, je to bozie, su stale len dve knihy (aj ked tucne) ale ak si necital tak smelo do toho. Jedno z naj fantasy.
787284
1 0
reagovat
Já udělal tu blbost, že jsem se nedávno pustil právě do Kola Času a jsem zvědavej jak dlouho vydržim... jsem cca v polovině druhý knihy, ale přijde mi že i když se dějou zajímavý věci, tak jsou popsaný velmi nezajímavě + většina postav je hrozně otravná.

Kvituju Sandersona, jeho knihy mají svoje nedostatky, ale je vždycky originální, zábavnej a čte se jednoduše. A hlavně pro tyhle účely je ideální, protože je to král prologů a chytne hned od začátku.

Mě ještě napadá Joe Abercrombie, toho už jsem četl před delší dobou, ale mam pocit že se taky rozjede v podstatě hned, ačkoliv není tolik o ději, ale o geniálních postavách a černým humoru. Člověk si u něj najde to svoje, ať jde o menší fighty či velký bitvy nebo špionáž a politikaření. A hlavně dokáže tohle všechno postavit i bez toho, aby na konci knihy byl telefonní seznam, všechno se motá primárně okolo třech lidí.
787296
Já udělal tu blbost, že jsem se nedávno pustil právě do Kola Času a jsem zvědavej jak dlouho vydržim... jsem cca v polovině druhý knihy, ale přijde mi že i když se dějou zajímavý věci, tak jsou popsaný velmi nezajímavě + většina postav je hrozně otravná. Kvituju Sandersona, jeho knihy mají svoje nedostatky, ale je vždycky originální, zábavnej a čte se jednoduše. A hlavně pro tyhle účely je ideální, protože je to král prologů a chytne hned od začátku. Mě ještě napadá [url=https://www.databazeknih.cz/knihy/prvni-zakon-sama-cepel-22973]Joe Abercrombie[/url], toho už jsem četl před delší dobou, ale mam pocit že se taky rozjede v podstatě hned, ačkoliv není tolik o ději, ale o geniálních postavách a černým humoru. Člověk si u něj najde to svoje, ať jde o menší fighty či velký bitvy nebo špionáž a politikaření. A hlavně dokáže tohle všechno postavit i bez toho, aby na konci knihy byl telefonní seznam, všechno se motá primárně okolo třech lidí.
787276
3 0
reagovat
Gentleman Bastards
Sice do deja az tak rychlo neuvedie, ale je sakra zabavna. Skusil by som minimalne prvu knihu zo serie.
787292
[url=https://www.goodreads.com/series/43531-gentleman-bastard]Gentleman Bastards [/url]Sice do deja az tak rychlo neuvedie, ale je sakra zabavna. Skusil by som minimalne prvu knihu zo serie.
1 0
reagovat
Díky moc všem :+
787290
Díky moc všem *:+*
1 0
reagují: belasis
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se