Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20321 - 20340 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Strašně rád bych ti odpověděl, ale včera jsem to řešil doslova asi 6 hodin.:D
Každopádně můžu říct, že z toho mám velký respekt, oba tábory mam za trotly a obávám se, že to moc dobře nedopadne - a rozhodně ne jako NHL, protože tady nenastanou žádné finanční limitace. Liverpool s Arsenalem budou sedět na desátém místě superligy a majitelé spokojeně cashovat.:D

EDIT: Kdyby fungovalo FFP tak jak má a City (případně i PSG) loni dostali skutečný trest (a že je za co), tak to sem asi nedošlo. No co už.
788144
Strašně rád bych ti odpověděl, ale včera jsem to řešil doslova asi 6 hodin.*:D* Každopádně můžu říct, že z toho mám velký respekt, oba tábory mam za trotly a obávám se, že to moc dobře nedopadne - a rozhodně ne jako NHL, protože tady nenastanou žádné finanční limitace. Liverpool s Arsenalem budou sedět na desátém místě superligy a majitelé spokojeně cashovat.*:D* EDIT: Kdyby fungovalo FFP tak jak má a City (případně i PSG) loni dostali skutečný trest (a že je za co), tak to sem asi nedošlo. No co už.
788105
2 0
reagují: The Joker, AndyKaufman
reagovat
Já si hlavně myslím, že to bude mít scénář brexit, katastrofické scénáře, ale pak se vlastně povede docela dobře viz. teď vakcíny apod. 

Jednotky let to bude fungovat, pak naberou 3 německé kluby, PSG, CSKA, Porto, Olympiakos atd a pojede se full NHL, doufám v to. :) 
788105
Já si hlavně myslím, že to bude mít scénář brexit, katastrofické scénáře, ale pak se vlastně povede docela dobře viz. teď vakcíny apod.  Jednotky let to bude fungovat, pak naberou 3 německé kluby, PSG, CSKA, Porto, Olympiakos atd a pojede se full NHL, doufám v to. :) 
2 -5
reagují: Godlike
reagovat
Sign on bonus snad £200m minimum, garance prijmu a 2-3x Champions League money. Megazadluzeny Real, krachujici Barca a Italove na to slysi, v UK je Big 6 na jinak ctyri mista, takze... Free market, no.
788104
Sign on bonus snad £200m minimum, garance prijmu a 2-3x Champions League money. Megazadluzeny Real, krachujici Barca a Italove na to slysi, v UK je Big 6 na jinak ctyri mista, takze... Free market, no.
788103
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Já už četl odhad, že zisky klubů by v nové soutěži měly být řádově větší a slovo řádově teď používám výjimečně správně. 
788103
Já už četl odhad, že zisky klubů by v nové soutěži měly být řádově větší a slovo řádově teď používám výjimečně správně. 
788102
1 0
reagují: The Joker
reagovat
Ona je ted v mediich kombinace hysterie a vselijake agendy... Preci jen to snizi hodnotu vsech ostatnich soutezi, ale uz probehla jednani s Amazonem a Disneym ohledne vysilacich prav, coz by mohlo hnout i se soubojem streamu. :+

No, hlavne by to melo pomoci k zastropovani prestupovych castek a platu hracu... Uz je to fakt moc, takze se nekterym tem majitelum nedivim. Mit prijem £600m rocne kvuli zisku £15m pred zdanenim je naprosto absurdni. :o
788102
Ona je ted v mediich kombinace hysterie a vselijake agendy... Preci jen to snizi hodnotu vsech ostatnich soutezi, ale uz probehla jednani s Amazonem a Disneym ohledne vysilacich prav, coz by mohlo hnout i se soubojem streamu. *:+* No, hlavne by to melo pomoci k zastropovani prestupovych castek a platu hracu... Uz je to fakt moc, takze se nekterym tem majitelum nedivim. Mit prijem £600m rocne kvuli zisku £15m pred zdanenim je naprosto absurdni. *:o*
788101
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
jj oni to musí mít právně neprůstřelné, proto jsou tak sebejistí. :+

Těším se na profesionalizaci a snad to přeroste v nějaké době do fotbalové evropské NHL. 
788101
jj oni to musí mít právně neprůstřelné, proto jsou tak sebejistí. *:+* Těším se na profesionalizaci a snad to přeroste v nějaké době do fotbalové evropské NHL. 
788100
1 0
reagují: The Joker
reagovat
Akorat UEFA nema u soudu sanci, takze nikoho nevyhodi. Pry ani domaci ligy nemaji moznost kluby vyradit. Jestli Super League fakt bude... Ani nemam nazor. CL je v soucasne i nove navrhovane podobe blbe a kluby narazily na strop prijmu (Cina byla jak u filmu slepa ulicka, to same i US), zatimco platy hracu i prestupove castky rostou. Ale odpor verejnosti je obrovsky a ti US majitele fakt nechapou rozdil mezi jejich sporty a Evropou.
788100
Akorat UEFA nema u soudu sanci, takze nikoho nevyhodi. Pry ani domaci ligy nemaji moznost kluby vyradit. Jestli Super League fakt bude... Ani nemam nazor. CL je v soucasne i nove navrhovane podobe blbe a kluby narazily na strop prijmu (Cina byla jak u filmu slepa ulicka, to same i US), zatimco platy hracu i prestupove castky rostou. Ale odpor verejnosti je obrovsky a ti US majitele fakt nechapou rozdil mezi jejich sporty a Evropou.
788002
4 0
reagovat
reaguje na: marduk_sk
To první by mohlo být rychleji, to druhé je ve vývoji už pár let :D #timeIsMoney.
788092
To první by mohlo být rychleji, to druhé je ve vývoji už pár let *:D* #timeIsMoney.
788073
1 0
reagovat
reaguje na: marduk_sk
Napiš to Kocourovi do vzkazníku. 
788089
Napiš to Kocourovi do vzkazníku. 
788073
1 0
reagovat
Jako tohle je ale fakt geniální. Válím se smíchy. :D:D:D
788084
Jako tohle je ale fakt geniální. [url=https://www.facebook.com/pastoralbrothers/photos/a.188868088690198/771407927102875/]Válím se smíchy.[/url] *:D**:D**:D*
2 -5
reagovat
Už to tu padlo asi viackrát:
Je šanca, aby v dohľadnej dobe(cca 3 mesiace) došlo k úpravám užívateľského profilu? Konkrétne kolonka ICQ je už dnes zbytočná, pridať  odkazy/prepojenia na sociálne siete a hlavne možnosť listovať v zozname uverejnených príspevkov v diskusiách (nech sa ľahšie oodpisuje a reaguje v diskusií).
788073
Už to tu padlo asi viackrát: Je šanca, aby v dohľadnej dobe(cca 3 mesiace) došlo k úpravám užívateľského profilu? Konkrétne kolonka ICQ je už dnes zbytočná, pridať  odkazy/prepojenia na sociálne siete a hlavne možnosť listovať v zozname uverejnených príspevkov v diskusiách (nech sa ľahšie oodpisuje a reaguje v diskusií).
8 0
reagují: Gonzi, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten seznam má asi uložený ve Wordu, aby ho nemusel psát pokaždé znova. :D
788047
Ten seznam má asi uložený ve Wordu, aby ho nemusel psát pokaždé znova. *:D*
788046
2 0
reagovat
Nevím, jaký Tony býval, ale neříkejte mi, že psal do každé diskuze to samé. Já mám normálně pravidelný pocit deja vu, protože ten seznam filmů jsem viděl minimálně desetkrát:D
788046
Nevím, jaký Tony býval, ale neříkejte mi, že psal do každé diskuze to samé. Já mám normálně pravidelný pocit deja vu, protože ten seznam filmů jsem viděl minimálně desetkrát*:D*
3 0
reagují: DarkSith
reagovat
UEFA a FIFA sa teraz ohanaju tym aky to bude mat na fanusikov zly dopad ze toto ide proti celemu futbalu. Ta ista skur***a organizacia je znama ako jedna s najprehnitejsou korupciou na svete. Ale idu to bojkotovat. To je tak donebavolajuce pokrytectvo, ze uz sa asi viac neda :D Fanusikov maju takisto aj oni u zadnice, aj im ide len o peniaze. Inak by uz davno vylucili City a PSG za finance fair-play.

Nie som fanusik tejto novej sutaze, ale este nie su zname ziadne detaily tak sa uvidi. Apropo 3 zo 4 ucastnikov semifinale CHL chcu vylucit. PSG jedine zostava a dostane trofej? JEDINY, opakujem JEDINY dovod preco PSG nie je medzi 15tkou founding members ESL je, ze o rok sa hra World Cup v Katare (ziskany pred rokmi masivnym korupcnym skandalom) a teda, ze ta skuina BeInSports ci ako sa vola, ktora ma prava na CHL worldwide patri Katarcanom. Zase len peniaze.

A hrozia ze hracom zastavia ucast na EURE a MS. To ako tym hracom co sa o tom dozvedeli vcera z novin? To ako maju prerusit svoje 10 az 100 tisicove kontrakty a hladat si 300 hracov z 12 najbohatsich klubov zmluvy radovo za 10x mensi plat v nejakom inom 'tradicnom' klube, len aby som mohol ist hrat za repre? (Debata o astronomickych platoch - obcas neopravnenych - je na inu dobu, ale ide o princip. Ak mas trhovu hodnotu taku a taku a klub ta dokaze zaplatit a mas dajme tomu 10 rokov vykonnost aby si si zarobil peniaze na cely zivot... nie vsetci tam zarabaju 300k tyzdenne) Nech sa ide cela UEFA a FIFA vypchat do riti.

Ako fanusik Manchestru United tymto zatial vobec nie som nadseny, ale uvidime ako sa to vyvrbi. Ale hrat sa na obrancov fanusikov a po**bat hracov, ktori s tym nic nemozu, moze len a len organizacia bez akychkolvek skrupuli. Glazerovci a podobni nech idu dpc...
788009
UEFA a FIFA sa teraz ohanaju tym aky to bude mat na fanusikov zly dopad ze toto ide proti celemu futbalu. Ta ista skur***a organizacia je znama ako jedna s najprehnitejsou korupciou na svete. Ale idu to bojkotovat. To je tak donebavolajuce pokrytectvo, ze uz sa asi viac neda *:D* Fanusikov maju takisto aj oni u zadnice, aj im ide len o peniaze. Inak by uz davno vylucili City a PSG za finance fair-play. Nie som fanusik tejto novej sutaze, ale este nie su zname ziadne detaily tak sa uvidi. Apropo 3 zo 4 ucastnikov semifinale CHL chcu vylucit. PSG jedine zostava a dostane trofej? JEDINY, opakujem JEDINY dovod preco PSG nie je medzi 15tkou founding members ESL je, ze o rok sa hra World Cup v Katare (ziskany pred rokmi masivnym korupcnym skandalom) a teda, ze ta skuina BeInSports ci ako sa vola, ktora ma prava na CHL worldwide patri Katarcanom. Zase len peniaze. A hrozia ze hracom zastavia ucast na EURE a MS. To ako tym hracom co sa o tom dozvedeli vcera z novin? To ako maju prerusit svoje 10 az 100 tisicove kontrakty a hladat si 300 hracov z 12 najbohatsich klubov zmluvy radovo za 10x mensi plat v nejakom inom 'tradicnom' klube, len aby som mohol ist hrat za repre? (Debata o astronomickych platoch - obcas neopravnenych - je na inu dobu, ale ide o princip. Ak mas trhovu hodnotu taku a taku a klub ta dokaze zaplatit a mas dajme tomu 10 rokov vykonnost aby si si zarobil peniaze na cely zivot... nie vsetci tam zarabaju 300k tyzdenne) Nech sa ide cela UEFA a FIFA vypchat do riti. Ako fanusik Manchestru United tymto zatial vobec nie som nadseny, ale uvidime ako sa to vyvrbi. Ale hrat sa na obrancov fanusikov a po**bat hracov, ktori s tym nic nemozu, moze len a len organizacia bez akychkolvek skrupuli. Glazerovci a podobni nech idu dpc...
788002
4 -1
reagovat
JJ, uz me pobavila spekulace, ze by to mohlo znamenat navraceni Slavie do EL.

Gerrad be like Sad Affleck
788008
JJ, uz me pobavila spekulace, ze by to mohlo znamenat navraceni Slavie do EL. Gerrad be like Sad Affleck
788002
4 0
reagovat
LOL 

Podle člena výkonného výboru UEFA Jespera Möllera budou Real Madrid, Manchester City a Chelsea za založení superligy vyloučeny z aktuálního ročníku Ligy mistrů. Dánský funkcionář v rozhovoru pro rozhlasovou stanici DR uvedl, že o tom bude vedení evropského fotbalu rozhodovat v pátek.

Real, Manchester City a Chelsea jsou mezi dvanácti velkokluby z Anglie, Španělska a Itálie, které dnes oznámily založení nezávislé a uzavřené superligy. UEFA to ostře odsoudila a pohrozila účastníkům řadou sankcí.

Všechny tři jmenované týmy postoupily v Lize mistrů do semifinále, která odstartují příští týden. Real má nastoupit proti Chelsea, Manchester City proti Paris St. Germain, jehož představitelé vytvoření superligy nepodpořili.
788002
LOL  [i]Podle člena výkonného výboru UEFA Jespera Möllera budou Real Madrid, Manchester City a Chelsea za založení superligy vyloučeny z aktuálního ročníku Ligy mistrů. Dánský funkcionář v rozhovoru pro rozhlasovou stanici DR uvedl, že o tom bude vedení evropského fotbalu rozhodovat v pátek. Real, Manchester City a Chelsea jsou mezi dvanácti velkokluby z Anglie, Španělska a Itálie, které dnes oznámily založení nezávislé a uzavřené superligy. UEFA to ostře odsoudila a pohrozila účastníkům řadou sankcí. Všechny tři jmenované týmy postoupily v Lize mistrů do semifinále, která odstartují příští týden. Real má nastoupit proti Chelsea, Manchester City proti Paris St. Germain, jehož představitelé vytvoření superligy nepodpořili.[/i]
3 -1
reagují: The Joker, studo, TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Snad všechny jeho komentáře jsou plné negace a frustrace. Podle mě by si moc přál vrátit se v čase tak o dvacet nebo třicet let nazpátek a z přibývajícím věkem bude ještě protivnější. 8)
787999
Snad všechny jeho komentáře jsou plné negace a frustrace. Podle mě by si moc přál vrátit se v čase tak o dvacet nebo třicet let nazpátek a z přibývajícím věkem bude ještě protivnější. *8)*
787926
2 0
reagovat
reaguje na: Maverick
Já byl proti tomu, ale po tom butthurtu UEFY jsem největší fanda Super ligy. :+
787992
Já byl proti tomu, ale po tom butthurtu UEFY jsem největší fanda Super ligy. *:+*
787991
3 -6
reagovat

Diskova kronika

futbal.
787991
futbal.
Diskova kronika
5 0
reagovat
Radši ani nechci vědět, o co tenkrát šlo.
787968
Radši ani nechci vědět, o co tenkrát šlo.
787962
1 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se