Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20221 - 20240 Napsat příspěvek
reaguje na: Jardus
JJ ten praktik v poslední větě, to bude můj. Jsem tam volal, že mám covid a doktorka hmm, tak jo, kdyžtak si berte paralen. Byl jsem odbytej raz dva. Jako bych volal, že jsem se nachladil. :D
788511
JJ ten praktik v poslední větě, to bude můj. Jsem tam volal, že mám covid a doktorka hmm, tak jo, kdyžtak si berte paralen. Byl jsem odbytej raz dva. Jako bych volal, že jsem se nachladil. *:D*
788509
0 0
reagovat
Tak hlavne by si lidi meli tez uvedomit, ze kdyz si doktora platim, tak mam i pravo se ozvat. Ozvat se proti pristupu, lecbe, stanoveni diagnozy, kam to cele vede... A ne jak trdlo chodit furt za tim samym a pak si u piva stezovat, jak mam hroznyho lekare. To jsem zazil uz u tolika lidi a vubec tomu nerozumim...
788510
Tak hlavne by si lidi meli tez uvedomit, ze kdyz si doktora platim, tak mam i pravo se ozvat. Ozvat se proti pristupu, lecbe, stanoveni diagnozy, kam to cele vede... A ne jak trdlo chodit furt za tim samym a pak si u piva stezovat, jak mam hroznyho lekare. To jsem zazil uz u tolika lidi a vubec tomu nerozumim...
788509
1 0
reagovat
reaguje na: Fanous21
Nejenom kontakty, ale když člověk má možnost vybrat si praktika, tak fakt projít recenze. Já vybral mně a přítelkyni doktora, co má skvělý hodnocení jak na znamylekar, tak i na googlu. Přítelkyně měla covid a staral se neskutečně. Hned předepsal Vigantol, Isoprinosine, Erdomed, každý dva dny volala sestra s tím, jak jsme na tom. Doporučoval kontrolovat se na oxymetru a jak bude trochu zle, hned záchranka. A co vím od několika známých, co měli covid - "jo tak si vemte paralen kdyby něco a kdyby bylo hůř, tak zavolejte, nashle"
788509
Nejenom kontakty, ale když člověk má možnost vybrat si praktika, tak fakt projít recenze. Já vybral mně a přítelkyni doktora, co má skvělý hodnocení jak na znamylekar, tak i na googlu. Přítelkyně měla covid a staral se neskutečně. Hned předepsal Vigantol, Isoprinosine, Erdomed, každý dva dny volala sestra s tím, jak jsme na tom. Doporučoval kontrolovat se na oxymetru a jak bude trochu zle, hned záchranka. A co vím od několika známých, co měli covid - "jo tak si vemte paralen kdyby něco a kdyby bylo hůř, tak zavolejte, nashle"
788506
3 0
reagují: Fanous21, The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A to same Johnson&Johnson... Kdybych mohl, tak volim ji, az na me prijde rada. A v zime pak Novavax nebo neco. AZ v UK 16 umrti po 21 mil. davek, takze ti, co odmitaji, snad takhle melodramaticky pristupuji ke vsemu ve svych zivotech. :o
Spis me pobavilo, ze prvni davka cinskeho Coronavacu ma dle studie v Chile ucinnost jen 3%... A to by nekteri "skutecni" cesi chteli tuhle a podobne nakupovat a vozit sem.
788508
A to same Johnson&Johnson... Kdybych mohl, tak volim ji, az na me prijde rada. A v zime pak Novavax nebo neco. AZ v UK 16 umrti po 21 mil. davek, takze ti, co odmitaji, snad takhle melodramaticky pristupuji ke vsemu ve svych zivotech. *:o* Spis me pobavilo, ze prvni davka cinskeho Coronavacu ma dle studie v Chile ucinnost jen 3%... A to by nekteri "skutecni" cesi chteli tuhle a podobne nakupovat a vozit sem.
788503
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Četl jsem k tomu příspěvek obviňující pharma průmysl z kontinentální Evropy.
788507
Četl jsem k tomu příspěvek obviňující pharma průmysl z kontinentální Evropy.
788505
3 0
reagovat
Prášky taky bere, to bere dneska kdekdo. Spíš je to o tom lékaři. V dnešní době je třeba mít kontakty, aby se člověk měl dobře.
788506
Prášky taky bere, to bere dneska kdekdo. Spíš je to o tom lékaři. V dnešní době je třeba mít kontakty, aby se člověk měl dobře.
788505
2 0
reagují: Jardus
reagovat
Tak ono není astma jako astma no. Může být neléčené, nebo pouze léčené pravidelnými kontrolami, nebo pouze léčené kontrolami a běžnými prášky, nebo léčené kontrolami a kortikoidy. Ale jasně, určitě záleží i na štěstí na doktora.

@AndyKaufmann: Jojo, buď kvůli Sputniku z Ruska, anebo to může být i cenová válka, protože co jsem se díval tak AZ je levnější jak Moderna i Pfizer.
788505
Tak ono není astma jako astma no. Může být neléčené, nebo pouze léčené pravidelnými kontrolami, nebo pouze léčené kontrolami a běžnými prášky, nebo léčené kontrolami a kortikoidy. Ale jasně, určitě záleží i na štěstí na doktora. @AndyKaufmann: Jojo, buď kvůli Sputniku z Ruska, anebo to může být i cenová válka, protože co jsem se díval tak AZ je levnější jak Moderna i Pfizer.
788502
5 -1
reagují: AndyKaufman, Fanous21
reagovat
Já v pondělí Pfizer. Večer a ráno bolest ramene, jinak nic.

Ale co pozoruju kolem sebe, tak hodně lidem bylo špatně spíš po druhé dávce. Ale je to přísně individuální jako se samotným virem. Ani podle věku se nedá určit jasná souvislost.
788504
Já v pondělí Pfizer. Večer a ráno bolest ramene, jinak nic. Ale co pozoruju kolem sebe, tak hodně lidem bylo špatně spíš po druhé dávce. Ale je to přísně individuální jako se samotným virem. Ani podle věku se nedá určit jasná souvislost.
788496
3 0
reagují: Vincent, SeldomSeen
reagovat
Ta histerie proti AZ je nesmyslná, lidi co to šíří mají na rukou krev, podobný shitstorm bude i proti JJ a pomalu bych začal věřit konspiracím že je to buď živené z Moskvy kvůli Sputniku nebo kvůli jiným vakcínám. 

btw koukal jsem na docela čerstvé texty, že může být AZ proti novým variantám dokonce účinnější než Comirnaty.
788503
Ta histerie proti AZ je nesmyslná, lidi co to šíří mají na rukou krev, podobný shitstorm bude i proti JJ a pomalu bych začal věřit konspiracím že je to buď živené z Moskvy kvůli Sputniku nebo kvůli jiným vakcínám.  btw koukal jsem na docela čerstvé texty, že může být AZ proti novým variantám dokonce účinnější než Comirnaty.
788500
10 0
reagují: The Joker
reagovat
Můj kolega má 50, též astma a nenapsala mu to. Že prý to posuzuje případ od případu a jeho nevidí jako kritickej need. Je třeba mít taky štěstí na doktora.
788502
Můj kolega má 50, též astma a nenapsala mu to. Že prý to posuzuje případ od případu a jeho nevidí jako kritickej need. Je třeba mít taky štěstí na doktora.
788501
2 0
reagovat
Astma, na které denně beru prášky. Takže spadám do té kategorie chronicky nemocných, kterým se otevřel systém myslím v polovině března.
788501
Astma, na které denně beru prášky. Takže spadám do té kategorie chronicky nemocných, kterým se otevřel systém myslím v polovině března.
788499
3 -1
reagují: Fanous21
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Však já vím a jsem za to rád. Jako vím, že moje osobní zkušenost je irelevantní a nikoho nejspíš nepřesvědčí si AZ dát, ale taky mám ve svém okolí spoustu lidí, kteří AZ opovrhují a štve mě to.
788500
Však já vím a jsem za to rád. Jako vím, že moje osobní zkušenost je irelevantní a nikoho nejspíš nepřesvědčí si AZ dát, ale taky mám ve svém okolí spoustu lidí, kteří AZ opovrhují a štve mě to.
788498
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Sakra, to mate v ČR všichni známosti, že se k tomu tak brzo dostanete ve svým věku? :D Já mám být naočkován první dávkou v srpnu, s tím, že 14 dní po druhé dávce budu nejspíš v říjnu. Já jsem nakonec musel vzít zavděk cestou do Bulharska, v první půlce května. Naštěstí Moderna a za 3 týdny druhá dávka.
788499
Sakra, to mate v ČR všichni známosti, že se k tomu tak brzo dostanete ve svým věku? *:D* Já mám být naočkován první dávkou v srpnu, s tím, že 14 dní po druhé dávce budu nejspíš v říjnu. Já jsem nakonec musel vzít zavděk cestou do Bulharska, v první půlce května. Naštěstí Moderna a za 3 týdny druhá dávka.
788496
3 0
reagovat
On to taky není znak ničeho špatného, ale toho, že v podstatě vakcína funguje. 
788498
On to taky není znak ničeho špatného, ale toho, že v podstatě vakcína funguje. 
788496
5 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Díky za ten odkaz, mrknu na to :+
788497
Díky za ten odkaz, mrknu na to *:+*
788491
2 0
reagovat
K očkováním - mám v sobě Astra Zenecu a po třech týdnech trombóza nikde :D Ne teď vážně, AZ se nebojte, statisticky budete mít spíš problém po ibalginu. Akorát teda za sebe můžu říct, že tak blbě mi po žádném očkování snad nikdy nebylo (a to díky cestování mám za sebou snad všechno co jde, od vztekliny, žluté zimnice, břišního tyfu, cholery až po všechny meningokoky, žloutenky, atd.). Den po očkování skoro celý den horečka a bolest celého těla jak při chřipce. Další tři dny bolest hlavy. Ale opravdu nic hrozného.
788496
K očkováním - mám v sobě Astra Zenecu a po třech týdnech trombóza nikde *:D* Ne teď vážně, AZ se nebojte, statisticky budete mít spíš problém po ibalginu. Akorát teda za sebe můžu říct, že tak blbě mi po žádném očkování snad nikdy nebylo (a to díky cestování mám za sebou snad všechno co jde, od vztekliny, žluté zimnice, břišního tyfu, cholery až po všechny meningokoky, žloutenky, atd.). Den po očkování skoro celý den horečka a bolest celého těla jak při chřipce. Další tři dny bolest hlavy. Ale opravdu nic hrozného.
8 -1
reagovat
reaguje na: Vardant
Jo no. 
Dyť je to úplně boží.
788493
Jo no.  Dyť je to úplně boží.
788477
1 0
reagovat
reaguje na: earthworm
Strašně záleží, kde jsi zaregistrovanej. Když chytneš špatný místo, tak to skutečně může být na hodně dlouho.

Díval ses na ockovani.opendatalab.cz?

Jestli jsi mobilní, tak by možná stálo za úvahu zkusit místa mimo Prahu.
788491
Strašně záleží, kde jsi zaregistrovanej. Když chytneš špatný místo, tak to skutečně může být na hodně dlouho. Díval ses na ockovani.opendatalab.cz? Jestli jsi mobilní, tak by možná stálo za úvahu zkusit místa mimo Prahu.
788470
4 0
reagují: earthworm
reagovat
Hlavně ta formule váží 700-800kg. Kolik asi váží ty desítky a stovky turistů, kteří jsou tam v jednu chvíli? A kolik jich tam denně projde? 
788477
Hlavně ta formule váží 700-800kg. Kolik asi váží ty desítky a stovky turistů, kteří jsou tam v jednu chvíli? A kolik jich tam denně projde? 
8 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: JAGODA
Kdybych věděl že se tu bude Coulthard prohánět v Red Bullu tak tam klidně zaplatim vstupné
788471
Kdybych věděl že se tu bude Coulthard prohánět v Red Bullu tak tam klidně zaplatim vstupné
788461
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se