Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20201 - 20220 Napsat příspěvek

President

Popravdě z realistického pohledu je nutné si říct, koho by asi volili lidé, kteří dvakrát poslali na hrad Zemana? Může to být někdo relativně normální jako například Středula, Rusnok nebo Zaorálek. A pak je zde celá řada daleko kontroverznějších alternativ, které by ale měli reálnou šanci uspět.  Ať už se jedná o Babiše, Okamuru, Foldynu, Volného nebo Filipa. A pokud se rozhodne kandidovat Landa tak ho budou volit nejen voliči Zemana, ale i další pravicověji zaměření voliči.  

A pak jsou zde lidé, kteří volili knížete a pak Drahoše. U nich by asi uspěl někdo jako senátor Fischer, generál Pavel nebo poslankyně Němcová. Jenže ti jsou nestravitelní pro řekněme levostředové voliče. 

Za sebe mohu říct, že by mi vyhovoval svou povahou a zdravím rozumem někdo jako Jaroslav Kubera, ale ten už nežije. :-
788567
Popravdě z realistického pohledu je nutné si říct, koho by asi volili lidé, kteří dvakrát poslali na hrad Zemana? Může to být někdo relativně normální jako například Středula, Rusnok nebo Zaorálek. A pak je zde celá řada daleko kontroverznějších alternativ, které by ale měli reálnou šanci uspět.  Ať už se jedná o Babiše, Okamuru, Foldynu, Volného nebo Filipa. A pokud se rozhodne kandidovat Landa tak ho budou volit nejen voliči Zemana, ale i další pravicověji zaměření voliči.   A pak jsou zde lidé, kteří volili knížete a pak Drahoše. U nich by asi uspěl někdo jako senátor Fischer, generál Pavel nebo poslankyně Němcová. Jenže ti jsou nestravitelní pro řekněme levostředové voliče.  Za sebe mohu říct, že by mi vyhovoval svou povahou a zdravím rozumem někdo jako Jaroslav Kubera, ale ten už nežije. *:-*
President
2 0
reagovat

President - Haiko

Na každou otázku by diplomaticky odpověděl otázkou...
788559
Na každou otázku by diplomaticky odpověděl otázkou...
President - Haiko
9 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Tak zrovna senioři, i když možnost změnit lékaře mají, tak tam chybí nějaká flexibilita a trošku odstup, že jo. Prostě "paní doktorka, tam chodím už 20 let a tak to je". Proto mi hodnocení na takových těch databázích přijdou zavádějící. Spíš by bylo zajímavější číst dojmy jen od lidí, kteří u toho lékaře byli jednou, dvakrát, třikrát. A aspoň teda moje obvyklé přání, na základě všelijakých zkušeností, je se snažit vyhnout těm starším doktorům.
788556
Tak zrovna senioři, i když možnost změnit lékaře mají, tak tam chybí nějaká flexibilita a trošku odstup, že jo. Prostě "paní doktorka, tam chodím už 20 let a tak to je". Proto mi hodnocení na takových těch databázích přijdou zavádějící. Spíš by bylo zajímavější číst dojmy jen od lidí, kteří u toho lékaře byli jednou, dvakrát, třikrát. A aspoň teda moje obvyklé přání, na základě všelijakých zkušeností, je se snažit vyhnout těm starším doktorům.
788555
2 0
reagovat
Marek Eben, ten herec?

Už jsem se odnaučil říkat, že horší než se Zemanem to být nemůže. Ono to vždycky může být ještě horší... a pravděpodobně bude. Budeme s láskou vzpomínat. :D

K těm praktikům — ono je to težké, když většina populace je ráda, že aspoň nějakého má. Zkuste se na to podívat optikou seniora, který nežije v Praze.

Osobně trochu vidím problém v tom, že v podstatě neexistuje kontrola jejich práce. Všechny kontrolní mechanismy — SÚKL, pojištovny, lékařská komora — na tohle těžce dlabou. Dokonce i když lékař porušuje legislativu, tak dohnat ho k odpovědnosti bývá téměř nemožné.

Ale to je obrovská králičí díra, do které se tady asi nechci úplně pouštět. :D
788555
Marek Eben, ten herec? Už jsem se odnaučil říkat, že horší než se Zemanem to být nemůže. Ono to vždycky může být ještě horší... a pravděpodobně bude. Budeme s láskou vzpomínat. *:D* K těm praktikům — ono je to težké, když většina populace je ráda, že aspoň nějakého má. Zkuste se na to podívat optikou seniora, který nežije v Praze. Osobně trochu vidím problém v tom, že v podstatě neexistuje kontrola jejich práce. Všechny kontrolní mechanismy — SÚKL, pojištovny, lékařská komora — na tohle těžce dlabou. Dokonce i když lékař porušuje legislativu, tak dohnat ho k odpovědnosti bývá téměř nemožné. Ale to je obrovská králičí díra, do které se tady asi nechci úplně pouštět. *:D*
4 0
reagují: Snipsley, The Joker
reagovat

Prezident

Petr Pavel - ma charisma a prirozeny respekt, ale nevim jak moc dokaze rozlisit politiku od armadni hierarchie
nebo Dan Vavra at je prdel :D
788554
Petr Pavel - ma charisma a prirozeny respekt, ale nevim jak moc dokaze rozlisit politiku od armadni hierarchie nebo Dan Vavra at je prdel *:D*
Prezident
3 -4
reagovat
reaguje na: HAL
Tam jsem nebyl tak 18 let :D
788550
Tam jsem nebyl tak 18 let *:D*
788547
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
On nemůže být mulťák, občas ho zahlédnu v diskuzi i na Databaze-Her. Sice jiný nick, ale stejná profilovka a taky se tam projevuje jen random dotazy na cokoli.
Jen tam tedy ještě nedospěl k tak jadrné mluvě, tohle muselo jít od srdíčka.
788547
On nemůže být mulťák, občas ho zahlédnu v diskuzi i na Databaze-Her. Sice jiný nick, ale stejná profilovka a taky se tam projevuje jen random dotazy na cokoli. Jen tam tedy ještě nedospěl k tak jadrné mluvě, tohle muselo jít od srdíčka.
788543
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Milosh
Ja sem nelichotil tobe, ale tvemu multakovi.

Nechapu, proc se ozyvas ty a neozve se on :)):D
788546
Ja sem nelichotil tobe, ale tvemu multakovi. Nechapu, proc se ozyvas ty a neozve se on *:))**:D*
788545
5 0
reagují: miroslav.kellne
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ty lichotníku.
788545
Ty lichotníku.
788543
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
788544
https://youtube.com/watch?v=zRcmwD2F1uI&
788530
4 0
reagovat
Ok, tohle nebude Miloshuv mulťák. Ten má trochu styl a už ho asi poznám.
788543
Ok, tohle nebude Miloshuv mulťák. Ten má trochu styl a už ho asi poznám.
5 0
reagují: HAL, Milosh
reagovat

haiko jako NOVÝ OVČÁČEK - ANO/NE

Za mne: ANO
Becherovková opice si bude mít s kým povídat a pod statusy hradního mluvčího na facebooku bude ještě větší sranda než dosud.
788541
Za mne: ANO Becherovková opice si bude mít s kým povídat a pod statusy hradního mluvčího na facebooku bude ještě větší sranda než dosud.
haiko jako NOVÝ OVČÁČEK - ANO/NE
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Za mě rozhodně (ted už ex-diplomat) Petr Kolář, ale když zůstane přímá volba (což asi bohužel zůstane), tak samozřejmě bez šance.

Asi raději nechci vědět, co tam lidi zase zvolí. Ale horší už to být nemůže. Snad jenom kdyby to vyhrál nějakej nácek.
788538
Za mě rozhodně (ted už ex-diplomat) Petr Kolář, ale když zůstane přímá volba (což asi bohužel zůstane), tak samozřejmě bez šance. Asi raději nechci vědět, co tam lidi zase zvolí. Ale horší už to být nemůže. Snad jenom kdyby to vyhrál nějakej nácek.
788537
3 0
reagovat
Poslouchat dnes Ebena je jak Míru Bosáka... Takovej pozůstatek devadesátých let, takže to už za mě radši Písařovicovou nebo klidně Vladka. Hlavně už konečně též někoho, kdo i vypadá k světu a má nějaké charisma, protože ta česká politická scéna je v tomhle naprostá katastrofa. U jakýhokoliv článku si vždycky říkám "prosím bez fotek". :o:o
788537
Poslouchat dnes Ebena je jak Míru Bosáka... Takovej pozůstatek devadesátých let, takže to už za mě radši Písařovicovou nebo klidně Vladka. Hlavně už konečně též někoho, kdo i vypadá k světu a má nějaké charisma, protože ta česká politická scéna je v tomhle naprostá katastrofa. U jakýhokoliv článku si vždycky říkám "prosím bez fotek". *:o**:o*
788530
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
788536
https://www.youtube.com/watch?v=h7NTXZSq0xk
2 0
reagovat
Můžeme se domluvit na nějaké štábní kultuře, abys své příspěvky nadepisoval "haiko dotaz"
788532
Můžeme se domluvit na nějaké štábní kultuře, abys své příspěvky nadepisoval "haiko dotaz"
788530
4 -1
reagovat
Počkej, až lidi budou ve druhém kole volit mezi Andrejem Babišem a Lubomírem Volným. To potom bude jízda...
788531
Počkej, až lidi budou ve druhém kole volit mezi Andrejem Babišem a Lubomírem Volným. To potom bude jízda...
788530
2 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
To by odpovídalo - já slyšel z různých zdrojů, že u AZ bývá silnější reakce na první dávku, zatímco u Pfizeru na druhou.

A ano, všeobecná špatná pověst AZ vakcíny (tedy alespoň v EU, třeba tady v UK je to dost jinak) je pohříchu prakticky úplně politického původu...:-
788514
To by odpovídalo - já slyšel z různých zdrojů, že u AZ bývá silnější reakce na první dávku, zatímco u Pfizeru na druhou. A ano, všeobecná špatná pověst AZ vakcíny (tedy alespoň v EU, třeba tady v UK je to dost jinak) je pohříchu prakticky úplně politického původu...*:-*
788504
5 0
reagovat
reaguje na: The Joker
I ty 3 % můžou mít smysl, jestli to zabrání těžkému průběhu :-) Což nevím jak ty čínské, ale u AZ, JJ, Moderny, Pfizeru a Sputniku je to takřka stoprocentní. 

A už jsem byl poučen, že ty čínské horší vakcíny prostě v Asii stačí při těch opatřeních co tam mají. 
788513
I ty 3 % můžou mít smysl, jestli to zabrání těžkému průběhu :-) Což nevím jak ty čínské, ale u AZ, JJ, Moderny, Pfizeru a Sputniku je to takřka stoprocentní.  A už jsem byl poučen, že ty čínské horší vakcíny prostě v Asii stačí při těch opatřeních co tam mají. 
788508
0 0
reagovat
Před časem jsem tu psala, jak jsem musela přesvědčovat rodiče, aby se nechali naočkovat, když matky gynekolog vyrukoval s teorií, že by je to očkování mohlo zabít. Před 3 týdny se rozjelo druhé kolo, kdy se opět stejný pan doktor vytasil s Astrou Zenecou a trombózou. V tomto případě už to bylo složitější, protože oba rodiče jsou trombofilici (oba Leidenská mutace, my s bratrem také). Tady mi došly argumenty. Naštěstí v mosteckém centru očkují Pfizer, podařilo se mi to sehnat písemně i s razítkem, dnes spustili registrace pro 60-64 a oba rodiče jsou zaregistrovaní. Radovat se budu až po očkování, ale i tak je to malé vítězství. :D
788512
Před časem jsem tu psala, jak jsem musela přesvědčovat rodiče, aby se nechali naočkovat, když matky gynekolog vyrukoval s teorií, že by je to očkování mohlo zabít. Před 3 týdny se rozjelo druhé kolo, kdy se opět stejný pan doktor vytasil s Astrou Zenecou a trombózou. V tomto případě už to bylo složitější, protože oba rodiče jsou trombofilici (oba Leidenská mutace, my s bratrem také). Tady mi došly argumenty. Naštěstí v mosteckém centru očkují Pfizer, podařilo se mi to sehnat písemně i s razítkem, dnes spustili registrace pro 60-64 a oba rodiče jsou zaregistrovaní. Radovat se budu až po očkování, ale i tak je to malé vítězství. *:D*
12 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se